2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gözün aydın canım.Ben dde 10 gündür hissediyorum.Muhteşem bi duygu.

Ben doğum izninden sonra ayrılıyorum işten kızlar. Patronumla konuştuk sağolsun anlaşıyla karşıladı. izne ayrılmadan önce ilan verip yerime birini bulacağız.

Ben de izin bittikten sonra işi bırakıcam.Hem bakıcak kimsem yok.Hem de o kadar küçük bebeği bırakamam.Evdeyken kpss ye hazırlancam.

evet insan merak ediyo bazi seyleri ama bazen de bosu bosuna sikinti olusturabilio bu tarz seyler bir cok anne eminm ki bos yere bebisi dunyaya gelene kadar neler cekmistir bos yere dedigin gibi isteyen yaptirsin yani

canım doktorum bana osteocare diye bi vitamin verdi. calsiyum ve magnezyum takviyesi içeriyor. sanırım bu hap sayesinde ağrı ve kramplarım olmuyor.doktorunla konuşup sor istersen.

Hayırlısı olsun. Benimde istanbulda bırakacak kimsem yok. Bakıcı olayıda gözümü korkutuyor. Annemle aynı apartmandayız ama oda çalışıyor. 1.5 sene dahada çalışacak. Manisaya gitmeyi planlıyoruz. Oraya gidersek hem bebeğim biraz büyümüş olur hemde kayınvalideme gönül rahatlığıyla bırakabilirim. O zaman çalışabilirim içim rahat.

Bende atlattım o durumları =)
Hatta doktor tam bakacakken gözlerim doldu, olumsuz bir şey diyecek diye...
Ama kalp atışlarını duydum, o gün eşimde ilk kez gelmişti benimde..
Gözlerinde ki o mutluluk yetti bana
Bebeğimden çok eşimi izlemiştim =))
Seninde ilkti değil mi?
Eee tecrübeli değildik, o dönemlerde çok sıkıntılı arkadaşımız vardı..
Acaba deyip duruyorduk kendimize..
Neyse ki, geri de kaldı..
Şimdi herşey daha bir güzel..

inş canım ya saol. inş ikimiz de sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. ben doktorun çarşamba günü ne diyeceğini çok merak ediyorum. inş beni rahatlatacak şeyler söyler. bi de rahimdeki açıklıktan da korkuyorum. sabredicez artık. valla perinatolojiyi ilk defa duyuyorum. bilemiyorum gerekirse tabiki o bölüme de gideriz. sen nerede oturuyosun cnm?

yerim ben o cimcimeyi :)

Ye teyzesi yaramaz yigenini

Canım ben özellikle sordum üsütmüş olabilrmiyim yada baska bişi bunun için gitmem gereklimi dedim gerek yok dedi önemli bişi oldugunu sanmıyorum dedi ama benimde 20de randevum benzer şikayetlerimiz enfeksiyon kapmamak içinde ben cok dikkat ediyorum ama

Kızlar doğumdan sonra ben de mecburen çalışıcam. Ev kredisi ödüyoruz. Maalesef benim de bakacak kimsem yok 4 aylıkken işe başlamam gerek. Bakıcı arayışlarına başladık şimdiden. Umarım Allah gönlümüze göre verir..

evet benimde ilk.
Hatta belirtileri geçen annelerin bebeklerin kalbinin durduğuyla ilgili şeyler okudum.işyerinden nasıl çıktığımı bilmiyorum.herkes telaşlanmıştı ne oldu diye.en yakın hastaneye gittim.doktorun yanına girene kadar ağladım sonra ultrasonda oynadığını görünce daha çok ağladım.utandım doktora böyle böyle şeyler okudum da geldim diyemedim.
çok saçma bir şey uydurmuştum.

Kızlar merhaba nasılsınız?
Sabahtan beri yoğunluktan bakamadım. Bu hafta karnım sanki daha şiş ve sert masada çalıştığımdan bazen kasıklarımda oluyor ve ağrıyor yürümekte zorlanıyorum sonrasında geçiyor arada seyirmelerim oluyor ama daha hissetmiyorum fazla.
Bulantılarım da azaldığından bazen korkuyorum inşallah sorun yoktur diye 8 kasımda randevum var inşallah sağlıklı olarak görürüm yine bebişimi.
Oh rahatladım kızlar düşüncemi paylaştım sizlerle.

Aynıyız canım bizde ev kredisi ödüyoruz bende 4-5 aylık gibi çalışmaya başlayacağım nasipse. Benim annem bakacak.

ben de doğumdan sonra çalışmak mecburiyetindeyim. gönlüm 1 yaşına kadar çalışmamak istiyo ama bizim de sizdeki gibi kredimiz var. napalım artık benim annem baban kayınvalidemler gene de yakın bana şimdilik. bakalım artık cnm Allah yardımcımız olsun...

Canım Allah gönlünüze göre versin Allah karsına iyi insanlar cıkarsın
Bende calısmamayı düsünüyordum ama izin hakklarımı kullsam baya büyür diyede düsünmeye basladım

İnsallah canım saglıkla görürsün bebeğini bende diyorum ayda 1 cok az arada görebilsek kımıldayan kollarını bacaklarını

canım perinatoloji riskli gebelik bölümü bizim plasenta aşağıda olduğu için riskli gebe oluyoruz orada bebeği rahim içini daha ayrıntılı inceliyorlar yani oraya gitmekte fayda var ben istanbul ataşehirdeyim zeynep kamil kadın doğum devlet hastanesinde varmış perinatoloji o yüzden oraya gidicem özel hastanelerde perinatoloji olmuyo sanırsam bazı drların özel muayenesi var ama perinatoloji uzmanı oldukları için ücretleri baya tuzlu

Birbirimizden çok etkileniyoruz aslında...
O gün gittiğimde annem beni hemen ispiyonlamış doktoruma =)))
İnternetten okuyup böyle böyle aklını bulandırıyor diye..
Sağolsun 15 dk oturtup yanında güzelce anlattı herşeyi...
Psikolojik olarak çoğu hastalığın atlatıldığını biliyorum, kanser gibi bir inletin bile...
O yüzden moral çok ama çok önemli, en az sağlık kadar..
Boşuna kendimizi üzüp, bebeklerimizin heyecanını kırmayalım demii

anladım cnm...İstanbul da daha iyi imkanlar var tabi. ben Afyon Dinarda oturuyorum. Denizli ye ve Isparta ya yakın burası. araştırmam lazım belki dediğin bölüm Denizli de bulunabilir. saol cnm bilgilendirdiğin için:)

bende çok dikkat ediyorum zaten evimden başka yerde wc girmiyorum hep evdeyim ılık sirkeli suyla taharetleniyorum yalnız klozete oturunca donuyorum buz gibi belkide o yüzden böbreklerde ağrımda oluyor olabilir

Cok tesekkurler cok guzel bir duyguymus gercekten:)

Canım Allah yardımcın olsun ve bizede kredi ödemeyi nasip etsin. Şu anda çok ihtiyacım var buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…