artık hissediyorum bebeği kızlar dün pıt pıt tam göbeğimin altında itekleme gibi birşeyler hissettim 3 kere... yaklaşık olarak her saat başı pıt pıt ittirdi ...kesinlikle gaz değildi bağırsak hareketi değildi ..canım yavruşumun hareketiydi ...çok güsel bir duyguymuş yaaaaa
Ben doğum izninden sonra ayrılıyorum işten kızlar. Patronumla konuştuk sağolsun anlaşıyla karşıladı. izne ayrılmadan önce ilan verip yerime birini bulacağız.
devlette büyük hastaneler yapıyor özelde heralde heryerde var ben devlete gidiyordum ama küçük bi hastane orada yoktu ordaki dr da her kontrole gittiğimde yaptır diye ısrar ediyordu yaptırmak istemediğimi söylüyordum ama yine ısrar ediyordu sonra özele gittim ordakide çok fazla ısrar edince yaptırayımda şu drların dilinden kurtulayım dedim öyle yaptırdım yoksa hiç yaptırmak istemiyordum zorla yaptırmış gibi oldum bu kadar zorlamalarına kızıyorum isteyen yaptırsın istemeyen yaptırmasın neden bu kadar çok ısrar edip insanı sıkıyorlar anlamıyorum en güzeli yaptırmamak
Merhaba kızlar,
Benimde son 1-2 haftadır ağızdaki acı tat azalmaya başladı nazar değmesin umarım bittiği günleri de görürüm hayırlısıyla.Ama son 2-3 gündür bacak ve kalçam ağrımaya başladı araştırdım biraz kalsiyum eksikliği neden oluyormuş.Süt çok içemiyordum midem bulanıyor ama artık sanırım zorlamam gerekecek.
Gözün aydın canım.Ben dde 10 gündür hissediyorum.Muhteşem bi duygu.
Ben de izin bittikten sonra işi bırakıcam.Hem bakıcak kimsem yok.Hem de o kadar küçük bebeği bırakamam.Evdeyken kpss ye hazırlancam.
Bende atlattım o durumları =)aynısı bende de var 2 gündür.
Kendimi acaip hafif hissediyorum.ne ağrım var ne sızım.
Bunların olduğu bir dönem olmuştu 11 haftalıkken.hamileleik belirtilerim geçti birşey mi var acaba diye
apar topar hastaneye koşmuştum bebeğime bir şey mi oldu diye.hatta doktorun karşısında ağlamıştım.bebeğin gayet iyi dedi .
Bu defa panik yapmadım.hissetseydim hareketlerini o kaaadaaar rahatlıycam ki.
inaşalh güzel haberlerle gelirsin internete girip okuyunca insan kafada iyice kuruyor morali bozuluyor boşver okuma onları canım inaşalha düzeleceğizz.. bende korkuyorum ama korkmakla elimize bişey geçmiyor daha çok stres yapıyoruz ben perinatolojiye gidicem sen ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?
yerim ben o cimcimeyi :)
benimde en çok sol tarafım acaba enfeksiyonmu diye düşünüyorum ama enfeksiyon olsa yanma yapar diyorum benim kasıkta değilde böbrekte var sadece benim kasığım hastaneye gidip ayakta kalınca ağrıyor 19una randevu aldım o zmana daha çok var enfeksiyon ise tedavi olmak lazım çünkü düşüğe sebep olabiliyor
evet benimde ilk.bende atlattım o durumları =)
hatta doktor tam bakacakken gözlerim doldu, olumsuz bir şey diyecek diye...
Ama kalp atışlarını duydum, o gün eşimde ilk kez gelmişti benimde..
Gözlerinde ki o mutluluk yetti bana
Bebeğimden çok eşimi izlemiştim =))
seninde ilkti değil mi?
Eee tecrübeli değildik, o dönemlerde çok sıkıntılı arkadaşımız vardı..
Acaba deyip duruyorduk kendimize..
Neyse ki, geri de kaldı..
şimdi herşey daha bir güzel..
Kızlar doğumdan sonra ben de mecburen çalışıcam. Ev kredisi ödüyoruz. Maalesef benim de bakacak kimsem yok4 aylıkken işe başlamam gerek. Bakıcı arayışlarına başladık şimdiden. Umarım Allah gönlümüze göre verir..
Kızlar doğumdan sonra ben de mecburen çalışıcam. Ev kredisi ödüyoruz. Maalesef benim de bakacak kimsem yok4 aylıkken işe başlamam gerek. Bakıcı arayışlarına başladık şimdiden. Umarım Allah gönlümüze göre verir..
Kızlar merhaba nasılsınız?
Sabahtan beri yoğunluktan bakamadım. Bu hafta karnım sanki daha şiş ve sert masada çalıştığımdan bazen kasıklarımda oluyor ve ağrıyor yürümekte zorlanıyorum sonrasında geçiyor arada seyirmelerim oluyor ama daha hissetmiyorum fazla.
Bulantılarım da azaldığından bazen korkuyorum inşallah sorun yoktur diye 8 kasımda randevum var inşallah sağlıklı olarak görürüm yine bebişimi.
Oh rahatladım kızlar düşüncemi paylaştım sizlerle.
inş canım ya saol. inş ikimiz de sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. ben doktorun çarşamba günü ne diyeceğini çok merak ediyorum. inş beni rahatlatacak şeyler söyler. bi de rahimdeki açıklıktan da korkuyorum. sabredicez artık. valla perinatolojiyi ilk defa duyuyorum. bilemiyorum gerekirse tabiki o bölüme de gideriz. sen nerede oturuyosun cnm?
evet benimde ilk.
Hatta belirtileri geçen annelerin bebeklerin kalbinin durduğuyla ilgili şeyler okudum.işyerinden nasıl çıktığımı bilmiyorum.herkes telaşlanmıştı ne oldu diye.en yakın hastaneye gittim.doktorun yanına girene kadar ağladım sonra ultrasonda oynadığını görünce daha çok ağladım.utandım doktora böyle böyle şeyler okudum da geldim diyemedim.
çok saçma bir şey uydurmuştum.
canım perinatoloji riskli gebelik bölümü bizim plasenta aşağıda olduğu için riskli gebe oluyoruz orada bebeği rahim içini daha ayrıntılı inceliyorlar yani oraya gitmekte fayda var ben istanbul ataşehirdeyim zeynep kamil kadın doğum devlet hastanesinde varmış perinatoloji o yüzden oraya gidicem özel hastanelerde perinatoloji olmuyo sanırsam bazı drların özel muayenesi var ama perinatoloji uzmanı oldukları için ücretleri baya tuzlu
Ye teyzesi yaramaz yigenini
Canım ben özellikle sordum üsütmüş olabilrmiyim yada baska bişi bunun için gitmem gereklimi dedim gerek yok dedi önemli bişi oldugunu sanmıyorum dedi ama benimde 20de randevum benzer şikayetlerimiz enfeksiyon kapmamak içinde ben cok dikkat ediyorum ama
Günaydın kızlar
Baktım kıyafetlerden koşuluyor...0-3 ay normal kiloda doğan bebekler için çıok uzun giydirilmez galiba haklısınız. Ama ben ikiz beklediğim için büyük ihtimalle haftasında önce doğacaklar ve iyi ihtimalle 2,5 kg civarı olurlar. O nedenle 0-3 ay benim için önemli. Hatta inşallah prematüre kıyafete hiç gerek olmaz diye dua ediyorum
Gözünüz aydın. ben de halayım çok güzel bir duygu, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
gününüz aydın olsun
Canım Allah yardımcın olsun ve bizede kredi ödemeyi nasip etsin. Şu anda çok ihtiyacım var buna...Kızlar doğumdan sonra ben de mecburen çalışıcam. Ev kredisi ödüyoruz. Maalesef benim de bakacak kimsem yok4 aylıkken işe başlamam gerek. Bakıcı arayışlarına başladık şimdiden. Umarım Allah gönlümüze göre verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?