2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aynen benımde tahminen dogum tarihim 10.04.2014 olucak çok güzel bir his kalp atışlarını dinledım bugun zaman cabuk geçsin istyorum

Kızlar bana şimdi Sevgi isimli bir bayandan özel mesaj geldi bu yılki çekilişimize bekliyoruz diye.
Size de böyle gelen bir mesaj var mı?

Aynıyız canım bizde ev kredisi ödüyoruz bende 4-5 aylık gibi çalışmaya başlayacağım nasipse. Benim annem bakacak.

bizim de ev kredimiz var kızlar. yüksek de bir mebla. ben ücretsiz izin alırsam eşimin tek başına altından kalmkası pek mümkün değil gibi. O nedenle ben de 4-5 aylıkken çalışacağım galiba. Eğer şu yarım gün çalış yarım maaş al olayı çıkasa belki o zaman 1-2 ay kullanırım onu. Bebekler ikiz olduğu için daha çok endişeleniyorum ben. Allah kısmet ederse annem bakacak benim ama tek başına bakabilmesi de çok zor. Yanına bakıcı bulmam gerekecek. Bakalım, herşeyi yaşayıp göreceğiz...

evet canım ama mesela istanbul olmasına rağmen bile kadın doğum hastanesi olarak anadolu yakasında bi burası var diye biliyorum bana çok yakın sayılmaz arabayla 30 dk sürer ama mecburen gidicem inşalah sizin ordada vardır çünkü arabada sarsıyor o yüzden çok uzak biyere gitmek daha sakıncalı olabilir

Mrb arkadaşlar;
Hamielikte yürüyüşün sadece kolay doğum için olduğunu sanıyordum ama çocuğun gelişiminde de çok önemliymiş.
Yürüyüş yapan annelerin bebekleri hem sağlıklı hemde hemde daha kilolu doğuyorumuş. yeğenim 4 600 gr doğdu.(şeker hastalaığı falan yoktu) çok sağlıklıydı (maşaallah). Sizde bu konuda ki önemini dudunuz mu doktorlardan vs.

Uzun zaman oldu yazmayalı nasılsınız arkadaşlar ankete baktım erkek bebişlerin maşallahı var ) bana da Dr um 12. Haftada %55 erkek demişti bakalım haftaya kesinleşecek artık bişyler almak istiyorum göbeğimde bu hafta çıkmaya başladı hissediyorum bazen bebişimi keyifli bi döneme geçtim hep öyle diolardı öyle de geçio yatan kanaması olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum bebişler bazen en başından annelerine hey hey ben geliorumd diolar ama geçicek hepsi hepimiz inşh sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi )

Canım doktor işini ne yaptın en son Ersoya gidecektin diye hatırlıyorum gittin mi?

Ben hamileliğimin başından beri hergün 1saat yürüyorum ara vermedim hiç Dr söylemişti ama gecen haftadan beri daha düşük tempoyla yürüyorum göbeğim çıktı bebiş çok hızlı olmaya izin vermio) bana durum ağrıların olucak onları hafif atlatırsın demişti ama bebeğe yararından bahsetmedi haftaya sorarım bir de normal doğum olursa o kolay geçer demişti.

arkadaşlar, Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım. bizden daha tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak.
yeni yasaya göre gebelerin çalışma sisteminde günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamazmış. bizim topicte bu kuralı uygulayan işyerleri olmadığını gördüm. ve bazılarımız ise henüz işyerine söyleyemediik.
acaba böyle birşey var mı? yani gebelik nedeni ile işten erken çıkanlarınız varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler

kızlar benim elim ayaklarım buz kesiyor en çokda ayakalarım kalın çorap patik giyorum yine aynı şuanda pikeye doladım valla
demir hapım 25mg diyorum günde 2 tane alsam olurmu acaba? şuanda 1 içiyorum ama baya kansızlaştım gibi yoksa bu kadar üşümek normal değil ben solgarın gentle ıron hapını kullanıyorum sizlerinde fikrini almak istedim sizin demir haplarınız kaç mg?

Bugün Dr a gittim ve bebisimin 12. haftalik oldugunu söyledi ay olarak sordum 3aylik dedi
tamam iyi hoşta bu bizim kadinlar kulübündeki gün gün hamilelik takvimine bakiyorum 4 alik diyor akrabalarla birbirimize girdik =D ben 4 aylik diyorum onlar 3 =)
acaba takvimde mi bir sorun var ?? !!

Bu arada bebisimi ilk defa bukadar net gördüm (babasi da ilk defa gördü) hiçkira hiçkira agladim =)))
kurban oldugum zip zip zipliyor hiç yerinde durmuyor =) kiz mi erkek mi göremiyor musuz daha =) çok merak ediyorum !!
bu takvim konusunda bana bi yardimci olun ya =) 9 austos son adet tarihim =)

hepinizi çok öpüyorummmm herkeze hayirli güzel saglik dolu hamilelikler diliyorummm annisler =)

Canım doktor işini ne yaptın en son Ersoya gidecektin diye hatırlıyorum gittin mi?

canım gittim evet. Mine hanım çok tatlı bir doktor ama orası bana pek sıcak gelmedi ne bileyim emsey e ayağım alışmış sanırım bir de evimle arası 5 dk. sanırım orda başka bir doktora gidicem. Senin var mı methini duyduğun bir doktor orda?
bu arada mine hanım probu karnıma koyar koymaz erkek yahu bu pipi meydanda dedi :)

evet.hamileleikte yapılabilecek en iyi spor yürüyüşmüş zaten ben mecburen işe gelirken ve giderken otobüsten indikten sonra 15 dk yürümek zorundayım.ve çok oturduğum zaman 1 durak önce inip yolu biraz daha uzatıp eve yürüyorum.

Annen bakacaksa süper ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım

amin canım benimde bebişle ilgili en büyük sıkıntım bakıcı bulmak umarım içimize sinen iyi birilerini bulabiliriz

canım istersen ilaç dışında da doğal besinleri tüket onlar da vücudunu daha sıcak tutar, bizimkiler evimi pekmezle doldurdu bile... ama havalardan dolaayı da bu kadar üşümen ben de aynı haldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…