bende çok dikkat ediyorum zaten evimden başka yerde wc girmiyorum hep evdeyim ılık sirkeli suyla taharetleniyorum yalnız klozete oturunca donuyorum buz gibibelkide o yüzden böbreklerde ağrımda oluyor olabilir
Günaydın :107:
Keyifler iyidir inşallah. Havalar ne kadar güzel gidiyor arkadaşlar. Kış değil, ilk bahar geliyor sanki. Yazlıklardan kurtulamadım henüz atletle geziyorum
Gözünüz aydın canım. Maşallah meleğinize
Oy oy senin işinde çok zor. Nasıl dayanır ki insan o kadar ultrason cihazının içinde yavrusunu görmedenBenimde iş yerinin yanında tıp merkezi birde devlet hastanesi var. Çok özlemiştim bir kere gidip baktım
Kızlar bana şimdi Sevgi isimli bir bayandan özel mesaj geldi bu yılki çekilişimize bekliyoruz diye.
Size de böyle gelen bir mesaj var mı?
ben de doğumdan sonra çalışmak mecburiyetindeyim. gönlüm 1 yaşına kadar çalışmamak istiyo ama bizim de sizdeki gibi kredimiz var. napalım artık benim annem baban kayınvalidemler gene de yakın bana şimdilik. bakalım artık cnm Allah yardımcımız olsun...
Aynıyız canım bizde ev kredisi ödüyoruz bende 4-5 aylık gibi çalışmaya başlayacağım nasipse. Benim annem bakacak.
anladım cnm...İstanbul da daha iyi imkanlar var tabi. ben Afyon Dinarda oturuyorum. Denizli ye ve Isparta ya yakın burası. araştırmam lazım belki dediğin bölüm Denizli de bulunabilir. saol cnm bilgilendirdiğin için:)
Yılbaşı içinse bana da gelmişti...
merhaba kızlar...
doğum ücretlerine değinilmiş ben hastanemi ve doktorumu halen belirleyemediğimden benim için muallak.
oda fikirlerine gelince ben oğlum için doğduğunda park yatak aldım bir yakınım da beşiğini verdi ve o park yatakta 2 yaşına kadar yattı 2 yaşından sonra ona çilekten arabalı yatak gardırop vs sini aldık. şuan çok mutlu yatağı ile :) bir de şu titreyen anakucakları çok işime yaramıştı benim. bu oğlumda da böyle yapıcam sanırım bakalım.
salı günü bostancı da e5 üzerinde büyük bir mağaza var yeni açılan oraya gittik bir sürü çeşit yatak beşik ne ararsak vardı ordan alırız herhalde bir çok şeyini. en pahalısından en uygununa çeşit baya fazlaydı.
giyim harici herşeyin uygunu vardı da giyim baya pahalıydı onları da Eminönü havuzluhan dan falan temin edicem artık.
Mrb arkadaşlar;
Hamielikte yürüyüşün sadece kolay doğum için olduğunu sanıyordum ama çocuğun gelişiminde de çok önemliymiş.
Yürüyüş yapan annelerin bebekleri hem sağlıklı hemde hemde daha kilolu doğuyorumuş. yeğenim 4 600 gr doğdu.(şeker hastalaığı falan yoktu) çok sağlıklıydı (maşaallah). Sizde bu konuda ki önemini dudunuz mu doktorlardan vs.
Canım doktor işini ne yaptın en son Ersoya gidecektin diye hatırlıyorum gittin mi?
evet.hamileleikte yapılabilecek en iyi spor yürüyüşmüş zaten ben mecburen işe gelirken ve giderken otobüsten indikten sonra 15 dk yürümek zorundayım.ve çok oturduğum zaman 1 durak önce inip yolu biraz daha uzatıp eve yürüyorum.mrb arkadaşlar;
hamielikte yürüyüşün sadece kolay doğum için olduğunu sanıyordum ama çocuğun gelişiminde de çok önemliymiş.
Yürüyüş yapan annelerin bebekleri hem sağlıklı hemde hemde daha kilolu doğuyorumuş. Yeğenim 4 600 gr doğdu.(şeker hastalaığı falan yoktu) çok sağlıklıydı (maşaallah). Sizde bu konuda ki önemini dudunuz mu doktorlardan vs.
bizim de ev kredimiz var kızlar. yüksek de bir mebla. ben ücretsiz izin alırsam eşimin tek başına altından kalmkası pek mümkün değil gibi. O nedenle ben de 4-5 aylıkken çalışacağım galiba. Eğer şu yarım gün çalış yarım maaş al olayı çıkasa belki o zaman 1-2 ay kullanırım onu. Bebekler ikiz olduğu için daha çok endişeleniyorum ben. Allah kısmet ederse annem bakacak benim ama tek başına bakabilmesi de çok zor. Yanına bakıcı bulmam gerekecek. Bakalım, herşeyi yaşayıp göreceğiz...
Kızlar doğumdan sonra ben de mecburen çalışıcam. Ev kredisi ödüyoruz. Maalesef benim de bakacak kimsem yok4 aylıkken işe başlamam gerek. Bakıcı arayışlarına başladık şimdiden. Umarım Allah gönlümüze göre verir..
kızlar benim elim ayaklarım buz kesiyor en çokda ayakalarım kalın çorap patik giyorum yine aynı şuanda pikeye doladım valla
demir hapım 25mg diyorum günde 2 tane alsam olurmu acaba? şuanda 1 içiyorum ama baya kansızlaştım gibi yoksa bu kadar üşümek normal değil ben solgarın gentle ıron hapını kullanıyorum sizlerinde fikrini almak istedim sizin demir haplarınız kaç mg?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?