2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben hamile kalmadan önce 2 ay tempolu yürüyüş yapmıştım her gün ve 7 kilo vermiştim. Sonra hamile kaldım ve yürüyüşe bulantılarım, halsizlik yüzünden ara verdim. Bu aralar daha iyiyim. Doktoruma sormayı düşünüyordum tekrar yürüyüşe başlayayım mı diye. Şimdi sizi okuyunca yavaştan başlıyım dedim. Yarım saat bile yürüsem kardır diyorum. Çok üşengeç oldum onu napıcam bilmiyorum. Bu 3 ayda sürekli yatıyorum, tembelleştim. Sizler yürüyüş bandında mı yürüyorsunuz açık havada mı? Oturduğum yer yürümeye müsait olmadığı için ben ancak bantta yürüyebilirim. O yüzden çok hızlı yürüyemem istesem de.

Bu arada balık yağı kullanan var mı? Kaçıncı ayda kullanılıyor biliyor musunuz? Ben ayda 1 kez dışarıda o da balık yiyebiyorum. Kokusuna tahammül edemiyorum bir de midem almıyor. O sebeple balık yağı hapı mı kullansam diyorum. Siz demir ve vitamin hapı olarak ne kullanıyorsunuz? Elevit ve Folibiol kullanıyordum ben. Elevit'in içindeki E vitamini domuzdan elde edildiğini öğrendiğimden beri Decavit kullanıyorum. Folibioli de doktor bıraktırdı. Demir hapı verdi. Gyno... gibi bi adı var. Pembe bir ilaç. Siz ne kullanıyorsunuz?

canım sen bir de mecburen fazla hareket etmiyorsun ya.ondan da çok üşüyorsun sanırım. bende çok üşüyen biriyim.
üşütme bari kat kat giyin.pekmez tahin ye

Son düzenleme:
çalışmaya dönüşler konuşulmuş. bizim de evimiz ve benim arabamın kredisi devam ediyor o nedenle çalışsam iyi olacak gibi. ayrıca da bir yığın borca soktum kocamı evin dekorasyonunu değiştirdik biraz. ama ben oğlumda 2 ayını doldurduğunda çalışmaya başlamıştım.1-1,5 aylık bir hakkımı yedim yani. o nedenle ite kaka 6 ay yani ek gıdaya başlayana kadar evden işe arada gelip giderek devam etmeyi planlıyorum Allah nasip ederse. bu arada da kesinti istemem maaşımdan tabiki.

ablam beslenmesine çok dikkat etmesine rağmen yeğenim 2 kg doğmuştu şu an 5 yaşına girecek çok şükür çok sağlıklı hem de çok akıllı.

Yok canım malesef Emseyde başka bildiğim doktor yok. Kasım 26da detaylı için randevum var. Gidince şu doğum ücretlerinide konuşucam bakim. Annemin duyduğu gibi 7000TL. olayı nedir?

Canım bide kartal e5 üzerinde Semiha şakir Doğum Evi var benim bildiğim ama sen Ataşehirdeydin sanırım. Zeynep Kamil daha yakın kalır.

canım istersen ilaç dışında da doğal besinleri tüket onlar da vücudunu daha sıcak tutar, bizimkiler evimi pekmezle doldurdu bile... ama havalardan dolaayı da bu kadar üşümen ben de aynı haldeyim.

canım evde pekmez var ama mideme dokunuyo biraz ama yinede bi denicem eğer dokunursa yemem hareket etmediğimdende çok üşüyor olabilirim

Slm kızlar doktordan geliyorum annemi de götürmüştüm biricik torununu görsün diye ammma ve lakiiiin 10 gün geçmedi yaa doktor öyle hızlı gösterdi ki hiç bir şey görmedik sonra ben ameliyathaneye çıkıyorum dedi çıktı. Sinir oluyorum bu doktorların para sevdasına sanki ihtiyaçları var birsürü para alıyorlar da harcayacak zaman bile buylamıyorlar

kızlar benim bu kaynanamdan çektiğim nedir ya bu kadın beni öldürecek bu hamile halimle beni strese sokuyor evimin huzurunu bozuyor geçen gün hamile kaldığımdan beri bu 2. gelişi o da akrabasının biriyle geldi o akraba geliyo diye yanında gelmiş belli yoksa evimin kapısını açmaz hiç arayıp sormaz zaten geldiler 10 dk anca oturdular bizim evimiz küçük salonumda küçük benim yatağım yani çekyat sürekli açık arkamda 2 tane tekli koltuk var o gün içeriye ilk kaynanam girdi salona geçti oturdu akrabasıda yan tarafımdaki koltuğa geçti o koltuk 3 lü büyük yani ama kaynanam geçti benim yattığım çekyatın arkasına girdi yani benim arkam dönük oldu ona zaten hiç nasılsın diye hal hatır bile sormadı akrabası sordu 10 dk sonra kalkıp gittiler insan bir sorar nasılsın diye riskli hamilelik geçirdiğimide biliyor neyse sorun bu değil dün babama demişki burcuya gittik burcu bana poposunu döndü benim terbiyem müsade etmiyo daha argo bi kelime kullanmış bu babama söylenecek lafmı ya ayıp ayrıca kendisi geçti arkamdaki koltuğa girdi yanımdaki koltuk boştu ona oturmadı bu kadın ne yapmaya çalışıyor böyle anlamıyorum şeytan ara ağzına geleni say diyor bari destek olmuyorsun köstek olma ya demi neyse kızlar çok uzattım kusura bakmayın özel hayatımla sizi sıkıyor olabilirim ama gerçekten çok doldum bu kadının yaptıkları bni aştı hep sabret sabret nereye kadar...

evde kat kat giyinik dolaşıyorum üstümde 2 kg elbise vardır :)
miğdene dokunuyorsa.yoğurdun içine karıştır.yada helva yaparlar ya içine şeker yerine pekmez koy.
yada sütle beraber iç.böylede dokunuyorsa. kurutulmuş siyah üzüm ye çekirdeklerini de çiğneyerek ye kan yapar,yada hoşafını yap.

kızlar bu topicte konuştunuz mu bilemiyorum, son birkaç günü takip edemedim ama bebek arabası arayışına başladınız mı? ben de her kadın gibi hem hafif, hem güvenilir hem de doğumdan 1,5 2 yaşına kadar kullanılabilecek bir araba istiyorum, çok mu istiyorum araştırmalara başladınız mı? herkes bir ilk doğduğu dönem için bir de sonrası için araba alıyor ama onları bir de eve sığdırmak var yahu :2:

hiç sabretme söyle ,anne arkama oturma şöyle karşıma geçte gül yüzünü göreyim de.bizimkilerde sürekli gülsem de gülmesem de neyin var suratın neden asık diyorlar.nerden çıkarıyorsunuz bunları diyorum.asıl sizin neyiniz var suratınız 5 karış diyorum.aslında en iyis kafaya takmamak ama insan beceremiyor inan.sen nekadar temkinli olursan ol,karşındaki açığını arıyorsa kesin bir şey bulur çünkü insanız robot değiliz ki.arkana oturmasa bu seferde misafirin yanında yatıyordu der. ne bilim bişey bulur illaki.babaannem de annemi dövdürmedikçe rahat etmezmiş.babam annemi odaya çeker kapıyı örter dövüyomuş gibi duvarları yumruklar annemde ağlarmış yapma falan diye, yoksa cadı kadın rahatlamazmış.kv karşı birşey konuşacağın zaman herkesin içinde konuş ki şahit olsunlar.
ama içim de kalıyor ben rahatsız oluyorum diyorsan.telefon aç sor. anne neden böyle birşey söyledin de.içinde biriktir me.
iki şey insanın kabini karartırmış.
konuşulacak yerde susmak
susulacak yerde konuşmak
bunların pişmanlıkları insanın içini yer

Son düzenleme:

rabbim sabır versin canım ya sana

ben araştırmaya başladım canım çift yönlü bebek arabası olarak 179 tl ye de var onu 3 yaşına kadar kullanıyosun birde 218 tl y e var onuda 4 yaşına kadar kullanabiliyor

ya işte o zaman aklıma gelmedi gıcıklığına yapıyor oğlunuda bana karşı kışkırtmaya çalışıyor bugunlerde eşimede kızıyorum ağzını açıp annesine bi laf söyleyemiyor doğru düzgün annelik bile yapmamış bu zamana kadar keşke benimde iyi bir kaynanam olsaydı benle ilgilenseydi halimi hatrımı sorsaydı diyorum onun kolu kırıldı yaklaşık 2 sene önceydi ben aldım evimde baktım ona yemeğini önüne tepsiyle götürdüm ekmeğini bile parçalayıp koydum bebek gibi ilgilendim ama benim ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yok bi daha kesinlikle değer vermicem haketmiyor bide evimin huzurunu kaçırmaya çalışıyor ben kaynanamın arabası dururken hastanelere teyzemin arabasıyla gidiyorum çok zoruma gidiyor teyzemde ikide bi kaynanan niye vermiyo götürmüyor diyor haklı kadın kaynanam varken işini gücünü bırakıp arabasını bize veriyor Allah razı olsun bu durumlar çok zoruma gidiyor evleneceğin kişinin aileside çok önemliymiş ben eskiden böyle düşünmüyordum ama gerçek bu malesef ailesiylede evleniyorsun....

canım bence hiç bişeyi içinde biriktirme.sıcağı sıcağına mevzuları konus kayınvaldenle.kendini üzmemen gereken dönemlerdesin.kimseye de seni üzme hakkını verme.

konuşsamda kendini haklı çıkartır hiçbir zmana ben haksızım demez beni iyce sinirlendirir anca sinirlerimi bozmuş olurum ben onunla laf yarışına giremem hemen kavga etmeye başlar ben 1 kelime desem o bana 10 tane söyler canım çok tuhaf bi insan artık eşimi benden soğutmaya çalışıyor gibime geliyor eşim bana karşı cephe almaya başladı bu durumda canımı çok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…