2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benide eklermisin gruba ama benm adım aramalarda çıkmıyor bulamaz. grubun adı ne acaba?

Yok canım malesef Emseyde başka bildiğim doktor yok. Kasım 26da detaylı için randevum var. Gidince şu doğum ücretlerinide konuşucam bakim. Annemin duyduğu gibi 7000TL. olayı nedir?

canım hiç sanmıyorum 7000 olacağını. yine de konuşmakta fayda var tabi bir de odaları görmek lazım. ben bi daha gittiğimde odaları görmek isticem.

Kızlar bebeğime ilk aldığım cici =))
Eki Görüntüle 849273
Çok beğenmiştim zaten dün de indiriminn son günüydü, dayanamadım aldım bende...
Valla eşimde falan erken diyordu ama, insan dayanamıyor ki =)
Bundan sonra gelir devamı..

kaça aldın esmercim çok attlıymış güle güle giyinsin inşallah ben daha başlamadım alışverişe fakat cuma günü bime ateş ölçer gelmiş uygun geldi ilk aldığım cicisi ateş ölçer

benim oğlan çok kusardıi bi de kakaları çok cuvuk oluyor ve sık sık yapıyolar yeni doğduklarında, bezden taşabiliyor, o nedenle ekleme yapmamız gerekmişti 0-3lere...pahalısından alıp 3 tane alacağıma ekonomik olandan 6 tane alır temiz temiz giydiririm diyorum ben..tabi bebeğin kilosu ve büyüme hızına da bağlı, benimki standart bebekti
maşallahh canım..sağlıkla gelsin prenses..ne güzel adı hazır...biz doğana kadar karar veremeyeceğiz sanırımt

deniz-nehir arasında gidip geliyoruz
seçenekleri 2ye indirmişsiniz, bu ayda büyük başarı, 9.aya kadar netleşir...olmadı 2sini birden koyarsınız aysuncum:)

Doğum izni ne kadar bir bilen var mi 8 nisan gibi dogum yapicam. Izine ne kadar erken ciksqm o kadar iyi.. Kimi son 3 hafta kalana kadar diyor..
32.haftada (8hafta kala) ayrılabileceğin gibi, rapor alıp 37.haftaya kadar da çalışabilirsin..benim meslek son 3 haftaya kadar çalışmamı kaldırmaz, hem yolum çok uzun, hem de hep ayaktayım o nedenle 8 hafta kala ayrılmayı düşünüyorum, zaten ayrılmasamda yaz tatili nedeniyle izin yanıyo (bu da 2.sebebim)

herkesin senin gibi halası olsun inşallah...bizimki sevinmeyi bırak bi tel bile açmadı öğrenmesine rağmen

bu günler de geride kalacak, bebeklerimiz kucakta daha çook sohbetler edeceğiz inşallah

benim şu an yürümem pek mümkün görünmüyor, bulantıdan daha kurtulamadığımdan iyi beslenemiyorum, haliyle yürümeyi geçtim, kolumu kaldıracak halim olmuyo, işten gelip atıyorum kendimi kanepeye

Annen bakacaksa süper ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım

amin canım benimde bebişle ilgili en büyük sıkıntım bakıcı bulmak umarım içimize sinen iyi birilerini
bulabiliriz
kızın da daha küçük ona kim bakıyo canım?

27,90 dı fiyatı canım aldığımda =)
Teşekkür ederiz teyzesi...
İndirimde ne bulursak alırız artık =)
Ateş ölçerinde hayırlı olsun, inşallah gerek kalmaz kullanmana..

O kadın insan evladı değil mi?
Yaptığı terbiyesizliğe bak ya...
Keşke sen laf vursaydın kibarca, anne mi diyorsun bilmiyorum ama canım..
Anne arkama oturmuşsun kusura bakma, sırtım dönük sana ... Akrabasına bakar sizde kusura bakmayın odanın vaziyeti bu şekil derdim...
Anlayan anlardı zaten...
Ben annem gibi görürüm eşimin annesini, annemin yaptığına dahi sessiz kalamıyorken kimsenin yaptığına sessiz kalmam..
Eşimin yengesi falan biraz çekinir benden =)
Severler ama bunu biliyorum...
Güzellikle lafını batır...
Anlamıyorsa, çık karşısına sorun ne anne, neden bu kadar uzaksın bana da...
Sonra bırak kendi utancıyla yaşasın..
Ben bile sinirlendim he..

Ben hamile kalmadan önce balık düşkünü bi insandım ama ilk hamilelik dönemimde mide bulantılarımdan bi tiksindim hala ağzıma alamıyorum durum böle olunca 12 haftalıkken söylemiştim Dr uma o da bana madem hiç yemiyorsun die Efa s-1200 mg lik balık yağı verdi onu kullanıyorum ama sgk karşılamıo fiyatı da 45-50 arası bişy ben şimdilik bunu kullanıyorum mutlaka muadili bişy vardır sgknın karşıladığı.

canım kaynanam malesef aynı zamanda halam oluyor... hemde öz halam... o yüzden anne demiyorum hala diyorum ama onda evlat sevgisi denen şey yokki yiğen sevgisi olsun hep ''ben'' der çocukları herzaman son plandadır oğlunu düşünse oğlum arabayı al karını hastaneye rahatça götür gel der eşim ne zaman istese işim var diyor benzin yok diyor bahane üstüne bahane... benim ailem birsürü fedakarlık yaptı annem kira aldığı geçimini sağladığı dairesini bize verdi bizim mutfak masrafımızı bile karşılıyor ben annemlerin üst katına tasındım hamile kalınca bana birinin bakması gerekliydi en bastan beri riskli hamilelik geçiriyorum eşimin işi sıkıntılı 1000 tl alıyor hiçbişeye yetmiyor annem kadın şimdi kıt kanaat geçinmeye çalışıyor bizim yüzümüzden geçim sıkıntısı çekiyor birde herşeyimle o ilgileniyor Allah razı olsun Allahtan annem var o olmasa napardım bilmiyorum anneminde zoruna gidiyor bu durumlar kadın çok içerliyor benim zoruma gidiyo onun nasıl gitmesin

ben daha bugün baktm. bizim bagaj ufak olduğu için ona göre bişey bakmak gerekiyo. Chico nun lite way plus (630tl) ve baby max'in montero (500tl) modelleri hoşuma gitti ama bin çeşit puset var. chico hafif, entegre ana kucağı da var ve kolay katlanıyo ama ön barı yok. ayrıca almak gerekiyo. baby max da daha kaliteli görünüyo ama çelik olduğu için hem daha ağır hem de katlanınca daha büyük oluyo. bi de puseti çıkartıp oto koltğunu takıyosun yerine, o da pratik bişey. ama 3 tekerlekli olduğu için kullanımı daha kolay sanki. karar veremedim ben de araştırıyorum hala..

takmamaya çalış canm, üzme kendini de bebeğini de. herkes seni de onu da biliyodur kime ne derse desin. seni değil onu ayıplarlar. böyle bi durumda insan gelir bakar gelinine. sonuçta onun kanından bi can taşıyosun ama herkes bir değil işte. üzme kendini...

Yani şuna anlam veremiyorum ki, benimde dayımın kızı bizde akraba evliliği olmamasına rağmen teyzesinin oğlu ile evlendi...
Bende istemedim bu durumu abla yapma etme dedim yok anlamadı, 5 yıl evli kaldılar ayrıldılar...
Senin şu an durumunda, ailenin durumunda dayımlar var...
Fedakarlar, her şeyini yaptılar ettiler...
Olmadı işte...
Senin halan, bizimkinin de teyzesi işte...
Evlenmeden önce yerlere göklere sığdıramazdı ne olduysa evlendiler ayırmak için 5 yıl uğraştı...
Şimdi 7 kat yabancıyla evlenseydim evliliğim ömürlüktü diyor.
Allah analarımızı başımızdan eksin etmesin
Şükrediyorum valla...
Babanla konuşmuyor musun? baba böyle davranıyor ediyor diye...
Kız kardeşi sonuçta bir şekilde anlatır durumunu belki orta yolu bulur...
Ve kesinlikle eşinle aranıza kimsenin girmesine izin verme canımıniçi..
Madem halan ve ya kaynanan bu şekilde aranızı soğutmaya çalışıyorsa, sen eşine 2 kat daha fazla bağlan...
Allah sizin ağzınızın tadını bozmasın, gerisi zaten kapının dışında..

Balık yağını karşılamıyordur sanıyorum. Önemli olan fiyatından ziyade doktorun güvendiği bir hap olması lazım. Çünkü balığın vücudundan elde edilen yağ lazımmış hamilelere. Karaciğerinden elde edilen balık yağı hapları varmış. Onları tavsiye etmiyorlar. Ama ben hangi marka hamilelere uygun bilmiyorum. Doktoruma 18.haftada gidicem o zamana kadar kendim alıp bir şey kullansam mı diyorum ama bir yandan da yanlış bi hap almak istemiyorum.

Bebek arabası konusuna gelince. Ben kızıma Pierre Cardin almıştım 400tl vermiştim. Ama hiç memnun kalmadım. Çok pişman oldum. Yazın baston kullandım. Şimdi inşallah Nuna marka bir bebek arabası beğendim ebebekte. 3lü set olarak satılıyor. Anakucağı ve bebek arabası var. Sürüşü çok kolay. Bagajda yer kaplamaması lazım malum çok eşya oluyor. Onun dışında yere ağır basan bişey olsun istiyorum. Pierre Cardin çok hafif diye seçmiştim hafif bebek arabası iyi bişey değilmiş. Yolda kendi dilediği gibi gidiyor. İstediğin yönde sürmekte zorlanıyorsun. Hiç tavsiye etmiyorum Pierre Cardini ya da Kraftı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…