2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım inanamıyorum gerçektende anne var annecik var işte
eşin senin yanında sana destekçi ise ailesinin bu durumunu biliyorsa hiç takma kafana canım..mesafeni koy

başka rakadaşlarda yazmış yürüyüş gerçekten faydalı bende geçen sene yürüyüş yaparak 10 kilo verdim tabi diyet ile beraber, sonra onun 5 kilosunu yazın geri aldımm ve öyle hamile kaldımm, gerçi bende yazdan beridir spor yapamıyorumm, bayramdan önce bir kaç gün yürüyüşe çıktım fakat sonra halsizlik, şu bu derken başlayamadım bu gün yarım saat yürüdüm , umarım devamını getire bilirim, ilk gebeliğimdede yürüyordum bir dönem kanamam oldu o zaman yürüyemedim, bide son ay yüğrüyemedim, oda eşimin memleketine gitmiştik yürüyecek yer ve ortaam yoktuu, kızım 3300 doğdu yani normal kiloda doğdu, ama ne olursa olsun yürüyüş her zaman iyidir şimdiki dr da günde yarım saat yürüsen bile çok faydasını görürsün dedi

yok canım bugün henüz geldi yeni başlayacağım :))

ama gün gün yazılan bir günlük değil ki bu başyanılabilir her an canım...hamilelikle ilgili çok ayrıntı yok kalp atışı cinsiyet ilk hamileliğin öğrenildiği gün gibi bir kaç ayrıntı var onun dışında hep doğumdan sonrası ve 1 yaşına kadar...ama ben onu uzatacağım kısmetse..

zaten ilk 3 ay hemen hemen stresle geçti şimdi tam zamanı

canım nasılsın? =)
Yine okuyup geçiyorsun sessiz sedasız..
Bu sefer yakaladım seni =))

çok güzel inşallah rabbim sağlıklı günlerde giymeyi nasip eder bende bunun aynısı görmüştüm ama almamak için zor tuttum kendim iyi günlerde giyin inş.

ben de aynı senin gibiym. önceden balık canavarı olmama rağmen şimdi ağzıma alamıyorum. dr.a sordum balık yağını, faydadan çok zararı olur, kullanma dedi. 20. haftaya kadar senin depolar bebeğe yeter, sonrasında gerekirse bakarız dedi.

babam bizim yanımızda atıp tutyor ama onun yüzüne gelince hiçbişey söylemiyor babam herşeyden haberdar ama ağzını açıp kardeşine laf söylemiyor onada çok kızıyorum senin dayı kızının kaynanasıda aynı bizimki gibiymiş neden böyle yapıyorlar anlamıyorum yaa insan çocuğunun mutluluğunu ister bunlar huzur bozmaya çalışıyolar ben artık Allaha havale ettim canım inşalah rabbim onun yuvamızın huzurunu bozmasına iziin vermez canım eşim gelmek üzere belki cevap yazamayabilirim çünkü gelince bilgisayarı elimden alıyor :) desteğin için çok teşekkür ederim

o zaman bende en yakın zamanda temin edeyim bir tanecik =)
Valla süper olur..

canım inanamıyorum gerçektende anne var annecik var işte
eşin senin yanında sana destekçi ise ailesinin bu durumunu biliyorsa hiç takma kafana canım..mesafeni koy

eşim bazen annesinden etkileniyor evet canım sadece doğurmakla anne olunmuyor insan çocuğunun mutluluğu için uğraşır bizimki tam tersi huzurumuzu bozmaya uğraşıyor

esmer, aysun güle güle kullanın aldıklarınızı
burcu sıkma canını sen hamilesin üstelik riskli bir dönemdesin, canını sıkma eşinede çok söylenirsen senden soğur anesi suçluda olsa savunur, o yüzden sen denk gelince lafını söyle yada boş ver hiç umursama

bebek arabası konuşmuşsunuz, ben de kızma Pierre Cardin 2020 modelini aldım hiç memnun kalmadım bizde 350 almıştık güya orjinal daha hiç açamadan bir yolladık aldıüğımız yere, sonra 2 kere daha gitti tamire şimdi hala kullanıyoruz ama allaha emanet, bide baston aldık daha çok onu kullanıyoruz şimdi, aklınızda olsun çift yön diye tutturmuştum ben ama hiç önemli değil tek yönlü olsada iyi bişey alın, bide altında ki bölmenin geniş olmasıda önemli biizmki küçüktü bebeğin çantası falan sığmıyor, bizd hafif ve bagaja sığıyor diye aldık ama aldıktan sonra bir çok arabaya baktım hemen hemen bütün bebek arabaları kapanınca aynı boyutta oluyor

o zaman bende en yakın zamanda temin edeyim bir tanecik =)
Valla süper olur..

al canım ben çok beğendim hiç aklıme gelmeyecek ayrıntı şeyler var..

doğum anı-ilk agulama-diş çıkarma-doğum günü-ay ay boy kilo gelişimi-ve bunların fotografları her şeyyy çok ayrıntılı bişey

hepsiburadadan aldım kızsa pembe erkekse mavi seçenekleri var.

çok güzel bir hediye olur bebişimize

Son düzenleme:

Kimsenin ettiği yanına kar kalmıyor zaten kuzum..
Sen içini ferah tut..
Hem ben ne yaptım ki, senin içine bir nebze su serpmişsem ne mutlu bana[/
Bende kaçtım zaten ablama gideyim yemek yapmış bana =)
Beni doyurmayı çok sever zaten, küçük annem o benim..
Hadi görüşürüz öptüm kocaman seni

Son düzenleme:
esmer güle güle giysin bebişin cicilerini...
aysuuun...aynıymış albümümüz..ilk oğluma bundan almıştım, içinde cd de vardı, haksızlık olmasın diye 2.ye de aynısını arıyordum bulamamıştım, aldığın yerden alayım, iyi ki paylaştın resmi, teşekkürler, bi de o zaman 3 rengi vardı, mavi pembe turuncu, o zaman daha cinsiyeti belli olmadığı için turuncusunu almıştım

cnm bende almayı düşünüyorum içeriği nasıl

canım çok güzel çok ayrıntıya inilmiş büyüdüğünde çok bebeneceğinden eminim bebeklerimizin..

doğduğundaki Euro ederi-ekmek fiyatı bile düşünülmüş

eşinle arkadaşlık günlerinden fotoğraf

hamilelikle ilgili: ilk öğrendiğiniz günn..ilk kalp atışı cinsiyet öğrenme günü vs vs var..

doğum anı.diş çıkarma.ilk konuşma vs gibi bir çok ayrıntı düşünülmüş ben çok beğendim...

burada kitapçı olmadığı için ben netten aldım..ama eminim büyük kitapçılarda daha çok çeşit vardır

Şu cinsiyet bir kesinleşse benim =)
Merakım tavan yaptı zaten...
Pembe- mavi işi bir süreliğine bozdu şu an =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…