canım kaynanam malesef aynı zamanda halam oluyor... hemde öz halam... o yüzden anne demiyorum hala diyorum ama onda evlat sevgisi denen şey yokki yiğen sevgisi olsun hep ''ben'' der çocukları herzaman son plandadır oğlunu düşünse oğlum arabayı al karını hastaneye rahatça götür gel der eşim ne zaman istese işim var diyor benzin yok diyor bahane üstüne bahane... benim ailem birsürü fedakarlık yaptı annem kira aldığı geçimini sağladığı dairesini bize verdi bizim mutfak masrafımızı bile karşılıyor ben annemlerin üst katına tasındım hamile kalınca bana birinin bakması gerekliydi en bastan beri riskli hamilelik geçiriyorum eşimin işi sıkıntılı 1000 tl alıyor hiçbişeye yetmiyor annem kadın şimdi kıt kanaat geçinmeye çalışıyor bizim yüzümüzden geçim sıkıntısı çekiyor birde herşeyimle o ilgileniyor Allah razı olsun Allahtan annem var o olmasa napardım bilmiyorum anneminde zoruna gidiyor bu durumlar kadın çok içerliyor benim zoruma gidiyo onun nasıl gitmesin
Mrb arkadaşlar;
Hamielikte yürüyüşün sadece kolay doğum için olduğunu sanıyordum ama çocuğun gelişiminde de çok önemliymiş.
Yürüyüş yapan annelerin bebekleri hem sağlıklı hemde hemde daha kilolu doğuyorumuş. yeğenim 4 600 gr doğdu.(şeker hastalaığı falan yoktu) çok sağlıklıydı (maşaallah). Sizde bu konuda ki önemini dudunuz mu doktorlardan vs.
Güle güle kullan canım =)
Şu günlük olayını çok isterdim aslında doldurmayı ama ta ki, 3 ayımın bitiminde aklıma geldi...
Yarıdan başlamak istemedim..
Yaş atladıkca doldururum diye düşünüyorum =)
Sen dolduruyor musun şu an ?
Kızlar bebeğime ilk aldığım cici =))
Eki Görüntüle 849273
Çok beğenmiştim zaten dün de indiriminn son günüydü, dayanamadım aldım bende...
Valla eşimde falan erken diyordu ama, insan dayanamıyor ki =)
Bundan sonra gelir devamı..
Ben hamile kalmadan önce balık düşkünü bi insandım ama ilk hamilelik dönemimde mide bulantılarımdan bi tiksindim hala ağzıma alamıyorum durum böle olunca 12 haftalıkken söylemiştim Dr uma o da bana madem hiç yemiyorsun die Efa s-1200 mg lik balık yağı verdi onu kullanıyorum ama sgk karşılamıo fiyatı da 45-50 arası bişy ben şimdilik bunu kullanıyorum mutlaka muadili bişy vardır sgknın karşıladığı.
babam bizim yanımızda atıp tutyor ama onun yüzüne gelince hiçbişey söylemiyor babam herşeyden haberdar ama ağzını açıp kardeşine laf söylemiyor onada çok kızıyorum senin dayı kızının kaynanasıda aynı bizimki gibiymiş neden böyle yapıyorlar anlamıyorum yaa insan çocuğunun mutluluğunu ister bunlar huzur bozmaya çalışıyolar ben artık Allaha havale ettim canım inşalah rabbim onun yuvamızın huzurunu bozmasına iziin vermez canım eşim gelmek üzere belki cevap yazamayabilirim çünkü gelince bilgisayarı elimden alıyor :) desteğin için çok teşekkür ederimYani şuna anlam veremiyorum ki, benimde dayımın kızı bizde akraba evliliği olmamasına rağmen teyzesinin oğlu ile evlendi...
Bende istemedim bu durumu abla yapma etme dedim yok anlamadı, 5 yıl evli kaldılar ayrıldılar...
Senin şu an durumunda, ailenin durumunda dayımlar var...
Fedakarlar, her şeyini yaptılar ettiler...
Olmadı işte...
Senin halan, bizimkinin de teyzesi işte...
Evlenmeden önce yerlere göklere sığdıramazdı ne olduysa evlendiler ayırmak için 5 yıl uğraştı...
Şimdi 7 kat yabancıyla evlenseydim evliliğim ömürlüktü diyor.
Allah analarımızı başımızdan eksin etmesin
Şükrediyorum valla...
Babanla konuşmuyor musun? baba böyle davranıyor ediyor diye...
Kız kardeşi sonuçta bir şekilde anlatır durumunu belki orta yolu bulur...
Ve kesinlikle eşinle aranıza kimsenin girmesine izin verme canımıniçi..
Madem halan ve ya kaynanan bu şekilde aranızı soğutmaya çalışıyorsa, sen eşine 2 kat daha fazla bağlan...
Allah sizin ağzınızın tadını bozmasın, gerisi zaten kapının dışında..
o zaman bende en yakın zamanda temin edeyim bir tanecik =)yok canım bugün henüz geldi yeni başlayacağım :))
ama gün gün yazılan bir günlük değil ki bu başyanılabilir her an canım...hamilelikle ilgili çok ayrıntı yok kalp atışı cinsiyet ilk hamileliğin öğrenildiği gün gibi bir kaç ayrıntı var onun dışında hep doğumdan sonrası ve 1 yaşına kadar...ama ben onu uzatacağım kısmetse..
zaten ilk 3 ay hemen hemen stresle geçti şimdi tam zamanı
canım inanamıyorum gerçektende anne var annecik var işte
eşin senin yanında sana destekçi ise ailesinin bu durumunu biliyorsa hiç takma kafana canım..mesafeni koy
o zaman bende en yakın zamanda temin edeyim bir tanecik =)
Valla süper olur..
Güle güle kullan canım =)
Şu günlük olayını çok isterdim aslında doldurmayı ama ta ki, 3 ayımın bitiminde aklıma geldi...
Yarıdan başlamak istemedim..
Yaş atladıkca doldururum diye düşünüyorum =)
Sen dolduruyor musun şu an ?
babam bizim yanımızda atıp tutyor ama onun yüzüne gelince hiçbişey söylemiyor babam herşeyden haberdar ama ağzını açıp kardeşine laf söylemiyor onada çok kızıyorum senin dayı kızının kaynanasıda aynı bizimki gibiymiş neden böyle yapıyorlar anlamıyorum yaa insan çocuğunun mutluluğunu ister bunlar huzur bozmaya çalışıyolar ben artık Allaha havale ettim canım inşalah rabbim onun yuvamızın huzurunu bozmasına iziin vermez canım eşim gelmek üzere belki cevap yazamayabilirim çünkü gelince bilgisayarı elimden alıyor :) desteğin için çok teşekkür ederim
cnm bende almayı düşünüyorum içeriği nasıl
al canım ben çok beğendim hiç aklıme gelmeyecek ayrıntı şeyler var..
doğum anı-ilk agulama-diş çıkarma-doğum günü-ay ay boy kilo gelişimi-ve bunların fotografları her şeyyy çok ayrıntılı bişey
hepsiburadadan aldım kızsa pembe erkekse mavi seçenekleri var.
çok güzel bir hediye olur bebişimize
iyi günlerde kullanın canım günlüğünüz her daim güzel şeyler yazmayı nasip eder umarım nerden aldım canım günlüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?