2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bir de kızlar aysunun paylaştığı resimdeki ıslak mendil çok iyi, bulursanız alın, içeriği saf pamuk ve su, yenidoğan cildi çok hassas olduğu için dr önerisiydi, biz memnun kalmıştık

çok güzel canım..valla aklıma asla gelmeyecek ayrıntılar var içinde
sadece 1 yaşına kadar değilde azcık daha uzun olsaydı diye düşündüm..ama ondan sonra albüm yaparız artık

Şu cinsiyet bir kesinleşse benim =)
Merakım tavan yaptı zaten...
Pembe- mavi işi bir süreliğine bozdu şu an =)

öğrenirsin artık canım..kontrol ne zaman bir daha ki

bir de kızlar aysunun paylaştığı resimdeki ıslak mendil çok iyi, bulursanız alın, içeriği saf pamuk ve su, yenidoğan cildi çok hassas olduğu için dr önerisiydi, biz memnun kalmıştık

evt canım iyice araştırıp alıyorum herşeyi.çeşit çok oulnca en iyisi buymuş..3-4 ay sonra huggys kullanılabilirmiş.o daha ugun hem

bebek arabası olarak 2 tane kullandık
1) graco (travel system olan) daha çok ana kucağını kullandık, sağlam ama ağır biraz, kolay katlanıyor ama bizim bagaj çok büyük değil, sığdırırken zorlandık
2) jane baston puset...çooooook memnunum hala kullanıyorum ama bu model tam yatmadığı için 6 aydan sonra kullanılır (hafif ve az yer kaplıyo, tek başınızayken bile tek elle katlayıp omzunuzda taşıyabilirsiniz)

ben 1 yaşından sonra da boy kilo bilgilerini, geçirdiği hastalık kullandığı ilaç vs bilgileri yazıyorum arka kapağa...hatta söylediği ilginç komik şeyleri de yazıyorum

ben 1 yaşından sonra da boy kilo bilgilerini, geçirdiği hastalık kullandığı ilaç vs bilgileri yazıyorum arka kapağa...hatta söylediği ilginç komik şeyleri de yazıyorum

evet yazılabilir canım...bende başlayacağım usg fotoları birikti

birde düğün fotosu koyayım başa

bize de oyuncak oldu he

ıslak mendilden nefret ediyorum bebeğim de ıslak mendil kullanmak istemiyorum

ıslak mendil değil canım bu bildiğin pamuk+su hemen al sil pratik..

yoksa en uygunuyıkayamadığında geceleri vs gene normal pamuk ve su ama uğraşmak gerekir bu pratik

slm allah nasip ederse bizde carsamba aksamı doktora gidecez aslında 20. haftayı beklıyordum ama devlet hastanesınden randevu aldım oraya gıdecem cok merak ediyorum cınsıyetını ınş soyler :))))gercı soylemezse 1 hafta sonra kendı doktoruma gıdecem o soylerr :))

Canım bende bunun mint mavisini aldım Onlugundeki gagaya basınca vik vik ses çıkartıyor cok hos bi takım Güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…