2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben kizlarimda hamilelikte dogum sonrasında normal bir günlüğe yazdim içinden ne geçiyorsa sonra sadece en yakinlara anneanne teyZe kuzen yazdırdı m büyük kızım gecen gün gordu çıldirdi aaaa ne güzel yazmışsınız diye mutlaka yazın çok önemli değil neye yazdığınız

Canım güle güle giysin inşallah çok şirinmiş... Şirin mi şirine mi artık bilmiyoruz ama olsun:)))

çok güzel inşallah rabbim sağlıklı günlerde giymeyi nasip eder bende bunun aynısı görmüştüm ama almamak için zor tuttum kendim iyi günlerde giyin inş.
Çok sağol canım =)

amaan pek şeker ya bunlar çook beğendim :)) nerden aldım bu cicileri canım? allah ım sağlıkla giydirmek nasip etsin inş.
Çok teşekkürler teyzesi, butikbebeden aldım..
Canım bende bunun mint mavisini aldım Onlugundeki gagaya basınca vik vik ses çıkartıyor cok hos bi takım Güle güle kullanın
Ürün daha elime geçmedi, ses çıkartması çok güzel =) çok sağol canım bilmediğim bir özelliğiydi..
Canım güle güle giysin inşallah çok şirinmiş... Şirin mi şirine mi artık bilmiyoruz ama olsun:)))

Bizde bilmiyoruz henüz canım =) oyüzden hardal rengi aldım... Bu hafta inşallah belli olur.

Iyi yapmışsın canım valla çok beğendim güle güle giysin inşallah... Rengi de modeli de çok hoş...

canım 3 aylık henüz senin bebeğin.. 12 hafta yı 4 e bölersek 3 ay yapıyo.4. aya giriyosun 3 ayı geride bırakmış oluyosun..

Gunaydinnnnnnn....bugun bir haftayi daha devrdik 19.a adim aticaz cok sukurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…