tanırız canım adımızı söyleriz birbirimize odadan çıkana sorarım adını
Tamamdr:)) adım ayşe benim
Tamamdr:)) adım ayşe benim
ama kıskandım ben şimdi... ben de gelirim o gün hastaneye, ikinizle birden tanışırım ona göre
canım çok güzel çok ayrıntıya inilmiş büyüdüğünde çok bebeneceğinden eminim bebeklerimizin..
doğduğundaki Euro ederi-ekmek fiyatı bile düşünülmüş
eşinle arkadaşlık günlerinden fotoğraf
hamilelikle ilgili: ilk öğrendiğiniz günn..ilk kalp atışı cinsiyet öğrenme günü vs vs var..
doğum anı.diş çıkarma.ilk konuşma vs gibi bir çok ayrıntı düşünülmüş ben çok beğendim...
burada kitapçı olmadığı için ben netten aldım..ama eminim büyük kitapçılarda daha çok çeşit vardır
sana özelden mesaj yazamıyorum site uyarı veriyo.sen bana yazarsan özelden ben seni ekleyeyim
sana özelden mesaj yazamıyorum site uyarı veriyo.sen bana yazarsan özelden ben seni ekleyeyim
Kızlar bebeğime ilk aldığım cici =))
Eki Görüntüle 849273
Çok beğenmiştim zaten dün de indiriminn son günüydü, dayanamadım aldım bende...
Valla eşimde falan erken diyordu ama, insan dayanamıyor ki =)
Bundan sonra gelir devamı..
ama kıskandım ben şimdi... ben de gelirim o gün hastaneye, ikinizle birden tanışırım ona göre
Canım ben sana bu konuyla ilgili mesaj atmıştım gelmedi mi? Tekrar gönderiyorum..
yeni gördüm canım mesajı fakat cevap yazamıyorum daha kısıtlıyım. face de çıkmıyı o isim ama inji ye istek gönderdim
Aynen ya bende de çıkmadı o isim( nasıl gircez
inji ye özelden face adını mesaj atarsan o ileticek canım grup sahibine ismi
Çok sağol canım =)çok güzel inşallah rabbim sağlıklı günlerde giymeyi nasip eder bende bunun aynısı görmüştüm ama almamak için zor tuttum kendim iyi günlerde giyin inş.
çok güzel canım..valla aklıma asla gelmeyecek ayrıntılar var içinde
sadece 1 yaşına kadar değilde azcık daha uzun olsaydı diye düşündüm..ama ondan sonra albüm yaparız artık
Evet albüm çok iyi fikir, böyle yürümeye başladığı zaman videolar falan çok fena olur ya =) bende çok isterdim böyle birşey yapmaların hiç bebeklik resmim yok =(
öğrenirsin artık canım..kontrol ne zaman bir daha ki
Bu hafta canım yarın kesinleşecek randevum
evt canım iyice araştırıp alıyorum herşeyi.çeşit çok oulncaen iyisi buymuş..3-4 ay sonra huggys kullanılabilirmiş.o daha ugun hem
Çok teşekkürler teyzesi, butikbebeden aldım..amaan pek şeker ya bunlar çook beğendim :)) nerden aldım bu cicileri canım? allah ım sağlıkla giydirmek nasip etsin inş.
Ürün daha elime geçmedi, ses çıkartması çok güzel =) çok sağol canım bilmediğim bir özelliğiydi..Canım bende bunun mint mavisini aldım Onlugundeki gagaya basınca vik vik ses çıkartıyorcok hos bi takım Güle güle kullanın
Canım güle güle giysin inşallah çok şirinmiş... Şirin mi şirine mi artık bilmiyoruz ama olsun:)))
Çok sağol canım =)
Çok teşekkürler teyzesi, butikbebeden aldım..
Ürün daha elime geçmedi, ses çıkartması çok güzel =) çok sağol canım bilmediğim bir özelliğiydi..
Bizde bilmiyoruz henüz canım =) oyüzden hardal rengi aldım... Bu hafta inşallah belli olur.
Kızlar bebeğime ilk aldığım cici =))
Eki Görüntüle 849273
Çok beğenmiştim zaten dün de indiriminn son günüydü, dayanamadım aldım bende...
Valla eşimde falan erken diyordu ama, insan dayanamıyor ki =)
Bundan sonra gelir devamı..
Bugün Dr a gittim ve bebisimin 12. haftalik oldugunu söyledi ay olarak sordum 3aylik dedi
tamam iyi hoşta bu bizim kadinlar kulübündeki gün gün hamilelik takvimine bakiyorum 4 alik diyor akrabalarla birbirimize girdik =D ben 4 aylik diyorum onlar 3 =)
acaba takvimde mi bir sorun var ?? !!
Bu arada bebisimi ilk defa bukadar net gördüm (babasi da ilk defa gördü) hiçkira hiçkira agladim =)))
kurban oldugum zip zip zipliyor hiç yerinde durmuyor =) kiz mi erkek mi göremiyor musuz daha =) çok merak ediyorum !!
bu takvim konusunda bana bi yardimci olun ya =) 9 austos son adet tarihim =)
hepinizi çok öpüyorummmm herkeze hayirli güzel saglik dolu hamilelikler diliyorummm annisler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?