Gunaydinnnnnnn....bugun bir haftayi daha devrdik 19.a adim aticaz cok sukurrrrr
günaydııın ..bende bugün 1 haftayı daha devirip 18 e adım attım.. Günler böyle su gibi, hiç sıkıntısız, sağlıklı, huzurlu bir şekilde geçip gitsin..Bizde sağlıklı bir şekilde bir anönce bebeklerimizi kucağımıza alalım..
kızlar herkese günaydın!
Geçen haftadan beri sanki karnım daha bir şiş ve mideme ve göbeğime doğru arada seyirme oluyor daha küçük diye düşünüyorum ama acaba diyorum bebeğimin harereketi mi yoksa benim heyecandan kalp atışım mı çözemedim :)
canım 3 aylık henüz senin bebeğin.. 12 hafta yı 4 e bölersek 3 ay yapıyo.4. aya giriyosun 3 ayı geride bırakmış oluyosun..
seyirme bende de oluyo.bebeğin hareketi olabilir bence..bu haftalarda da hissedilebilirmiş bebeğin hareketleri endişelenmene gerek yok bence...:)
Gunaydinnnnnnn....bugun bir haftayi daha devrdik 19.a adim aticaz cok sukurrrrr
12. haftadan sonra çok çabuk geçti değil mi? ben hiç anlamadım yaa, çok şükür bugünlere gelebildik. birazdan doktora gidecem cinsiyeti belli olacak inşallah, bi de 4'lü test yaptıracam, inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırım.
12. haftadan sonra çok çabuk geçti değil mi? ben hiç anlamadım yaa, çok şükür bugünlere gelebildik. birazdan doktora gidecem cinsiyeti belli olacak inşallah, bi de 4'lü test yaptıracam, inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırım.[/QUOTE
keseydi, bebeğin görülmesiydi, kalp atımıydı, büyümesiydi vs. derken bu günlere geldik inşallah bundan sonrası daha rahat geçer canım
inşallah canım öyledir.
Çok güzel bir duygu anneliği hissetmek Allah tüm isteyen herkese nasip eder inşallah.
Benim cuma kontrolüm var inşallah yine sağlıklı olarak görürüm bebeğimi:)
Benim de pazartesi randevum var..ama daha çok var yaaa pazartesiye...
12. haftadan sonra çok çabuk geçti değil mi? ben hiç anlamadım yaa, çok şükür bugünlere gelebildik. birazdan doktora gidecem cinsiyeti belli olacak inşallah, bi de 4'lü test yaptıracam, inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırım.
sen egeliymissin canim uzaktasin
Ama gel vallahi
Tanışsak keşke canım egenin neresindensin? :)
oğlumun adı EGE olduğu için nick egelifatosh...ben ankaralıyım Aysun...hatta angaralıyım
ben de öyle biliyordum ama, doğum süresi normal olarak 40 hafta, dörde bölünce 10 ay oluyor. halbuki 9 ay 10 gün olması gerekmiyor mu, mesela ben de 17. haftanın içindeyim yani 4 ayı doldurdum diyorum ama aslında SATa göre 11 kasımda dolacak gibi 4 ay sanki, biraz kafam karıştı amaaan neyse ne canım, sağlıkla alalım da bebişlerimizi kucağımıza
slm allah nasip ederse bizde carsamba aksamı doktora gidecez aslında 20. haftayı beklıyordum ama devlet hastanesınden randevu aldım oraya gıdecem cok merak ediyorum cınsıyetını ınş soyler :))))gercı soylemezse 1 hafta sonra kendı doktoruma gıdecem o soylerr :))
inşallah canım öyledir.
Çok güzel bir duygu anneliği hissetmek Allah tüm isteyen herkese nasip eder inşallah.
Benim cuma kontrolüm var inşallah yine sağlıklı olarak görürüm bebeğimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?