2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydinnnnnnn....bugun bir haftayi daha devrdik 19.a adim aticaz cok sukurrrrr

günaydııın ..bende bugün 1 haftayı daha devirip 18 e adım attım.. Günler böyle su gibi, hiç sıkıntısız, sağlıklı, huzurlu bir şekilde geçip gitsin..Bizde sağlıklı bir şekilde bir anönce bebeklerimizi kucağımıza alalım..

Aminnnnnnn canim.

kızlar herkese günaydın!
Geçen haftadan beri sanki karnım daha bir şiş ve mideme ve göbeğime doğru arada seyirme oluyor daha küçük diye düşünüyorum ama acaba diyorum bebeğimin harereketi mi yoksa benim heyecandan kalp atışım mı çözemedim :)

seyirme bende de oluyo.bebeğin hareketi olabilir bence..bu haftalarda da hissedilebilirmiş bebeğin hareketleri endişelenmene gerek yok bence...:)

canım 3 aylık henüz senin bebeğin.. 12 hafta yı 4 e bölersek 3 ay yapıyo.4. aya giriyosun 3 ayı geride bırakmış oluyosun..

ben de öyle biliyordum ama, doğum süresi normal olarak 40 hafta, dörde bölünce 10 ay oluyor. halbuki 9 ay 10 gün olması gerekmiyor mu, mesela ben de 17. haftanın içindeyim yani 4 ayı doldurdum diyorum ama aslında SATa göre 11 kasımda dolacak gibi 4 ay sanki, biraz kafam karıştı amaaan neyse ne canım, sağlıkla alalım da bebişlerimizi kucağımıza

seyirme bende de oluyo.bebeğin hareketi olabilir bence..bu haftalarda da hissedilebilirmiş bebeğin hareketleri endişelenmene gerek yok bence...:)

inşallah canım öyledir.
Çok güzel bir duygu anneliği hissetmek Allah tüm isteyen herkese nasip eder inşallah.
Benim cuma kontrolüm var inşallah yine sağlıklı olarak görürüm bebeğimi:)

Gunaydinnnnnnn....bugun bir haftayi daha devrdik 19.a adim aticaz cok sukurrrrr

12. haftadan sonra çok çabuk geçti değil mi? ben hiç anlamadım yaa, çok şükür bugünlere gelebildik. birazdan doktora gidecem cinsiyeti belli olacak inşallah, bi de 4'lü test yaptıracam, inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırım.

Evet 12 den so ra kolay gecmeye basladi gercekten de.
Guzel haberlerle gel insallah.
Benim daha 3 haftsm var

İnş. hayırlısıyla atlatırsın .Cinsiyeti belli olunca buraya yaz hemen :))

Tanışsak keşke canım egenin neresindensin? :)

oğlumun adı ege olduğu için bu nicki seçtim...ikinci de erkek olursa "kuzey" koyup adını "kuzey egeli fatosh" olarak devam edicem...
ankaradayım....(Çayyolu) sen neresindesin canım? sizin dr ve doğum biraz bütçenin üstünde kaldı...yoksa gerçekten gelirdim, zaten sezeryan olacağı için erken alırdı, 3ümüz birarada doğururduk

oğlumun adı EGE olduğu için nick egelifatosh...ben ankaralıyım Aysun...hatta angaralıyım

anladim canim bende aslen dgil ama dogma buyume ankaraliyim..eskisi den copluktu simdi ikea varya oraya cok yaknz.
25 yasima kadsr hep oradaydim sonra once is icin sonra es icin yer değiştirdim

Son düzenleme:

Eskiden hep 9 ay bilirdik gebelik suresini ama bak internetten 10 ay diyo.. aradaki bu farkin tam emin olmamakla birlikte sundan kaynaklaanabilecegini dusunuyorum. Eskiden ultrason falaan yoktu, testler bu kadar gelismemisti. Dolayisi ile kadinlar hamile olduklarini adetleri bi kac hafta gectikten sonra anlayabiliyorlardi. Ve anladiklari andan itibaren 9 ay sonra dogum gerceklesiyordu.. halbuki adetin gecikmesi vs icin hamileligin bi kac hafta daha onceden baslamis olmasi gerekir.. gunumuzde daha net tesbitlerle ilk gebeligin baslangici referans aliniyor. 9 ay degil 10 aymis yani gebelik... En azindan ben boyle bi mantik kurdum yanlis olabilir :)))

Günaydın arkadaşlar Alışveriş yapan arkadaşlar, hayırlı olsun aldıklarınız. Meleğiniz güzel günlerde kullansın inşallah. Bende tık yok henüz. Böyle giderse doğumdan sonra belki başlarım yavaş yavaş

Egzersiz yapan annelerin, bebeklerinin daha sağlıklı ve mutlu olduklarına dair yazılar var ama kesin bir araştırma yok. Ancak hepinizin bildiği gibi öncelikle vücut çok rahatlıyor düzenli egzersiz ile. Enerjiniz artıyor, kilo dağılımı normal oluyor, kabızlık sorunu olmuyor, bacak-bel ağrıları minimuma iniyor ve gece daha güzel uyuyabiliyorsunuz. Ben hergün 45 dk -1 saat yürüyorum, şimdilik dışarda ama birkaç haftaya koşu bandına geçeceğim. Hamileliği riskli olmayan tüm anne adaylarına tavsiye ederim:107:

inşallah canım öyledir.
Çok güzel bir duygu anneliği hissetmek Allah tüm isteyen herkese nasip eder inşallah.
Benim cuma kontrolüm var inşallah yine sağlıklı olarak görürüm bebeğimi:)

Güzel haberlerle gelin, Allah meleklerinizi de sizi de korusun inşallah

Merhaba hamişler günaydın :) Ben geçen hafta bebeğimin kız olacagını öğrendim ve birçok şeyini bir anda almışım haberım yok dün torbalara bakarken şaşırdım :) Bebeğimin ismi ADA olucak hayırlısıyla :)

günaydın melekler nasılsınız bakalım ya ben bu kızımı hiç hıssetmıyorum ılk bebek ondan mı acaba

hepiniz hıssetmişsiniz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…