2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bunlarda benım arkadaşım almış hiç kullanmamış bana verdı sağolsun 3 paket gögüs pedi gögüs ucu kremi kraft süt sağma çalıştığım için

ilk bebek olduğu için olabilir canım gelecek kontrolünde doktoeuna da bir sor istersen

evet soracağım canım 23 detaylı ultrason var 25 kontrol var ınşallah o gün gelmeden hıssederim herkes 22 kadar zaman var dıyor

Ben de eşim burda çalıştığı için ankaradayım. Balgatta oturuyorum. Oğlunun adı ege demek:) benm eşim manisalı da o yüzden sordum egenin neresnden diye:) yaş kaç iknci çocuk da geliyor maşallah.

günaydın melekler nasılsınız bakalım ya ben bu kızımı hiç hıssetmıyorum ılk bebek ondan mı acaba

hepiniz hıssetmişsiniz maşallah

Günaydın canım.
Bende hissedemiyorum henuz doktoruma sordum 20 den once hssedemezsin dedi...genelde zayif olanlar daha cabuk hissederlermis..
Bakalim hissederiz insallah ta kurtukuruz su pimpirikli hallerdrn

ne güzel sana lazım olacak ürünleri vermiş sağolsun
evet canım daha çok var bugün hissetmezsen bile ertesi gün hissedebilirsin belli olmaz daha o güne çok zaman var

Kızlar bu arada yazmayı unuttum dün bebeğimin tekmesini hissettim sanırım. Biliyorum daha erken ama. Duştan çıktım eşorfmanımı giyiniyordum eğilmiştim biraz. Birden sol tarafımda iki kere arka arkaya pıt pıt bir şey hissettim. Rahatsız oldu eğildim diye sıkıştı biraz sanırım Çok yumuşak ama hızlı vurdu. Bağırsak hareketleri olduğunu hiç sanmıyorum. İlk bebeğim ama eminim tekme olduğuna yani öyle hissediyorum. Size göre erken mi tekme hissetmem için.

Ben de iki gün önce tekmesini hissettim sırt üstü yatınca. Bi yerde toplandgını hissettim. Elimle dokundum iki kere vurdu çok barizdi. Şimdi de pıt pıt hissediyorum arada bir. 16. Hafta bana da erken gbi geldi ben o zaman gün sayıyodum 20 olsun hissedeyim dye. Ama 18de hissettm çok şükür:)

Tekme olabilir canım.Bende tam 2 hafta önce hissettim.Benimki çok yaramaz yerinde durmuyo.Özellikle yemek yedikten sonra coşuyo.

Günaydın canım.
Bende hissedemiyorum henuz doktoruma sordum 20 den once hssedemezsin dedi...genelde zayif olanlar daha cabuk hissederlermis..
Bakalim hissederiz insallah ta kurtukuruz su pimpirikli hallerdrn

canım benım aslında ben zayıfım herkes bana zayıfsın hıssetmen lazım dedi ama doktor 22 haftaya kadar hıssedemeyebılırsın dedi neyse sağlıklı olsunda geç oynasın ne yapalım

ne güzel sana lazım olacak ürünleri vermiş sağolsun
evet canım daha çok var bugün hissetmezsen bile ertesi gün hissedebilirsin belli olmaz daha o güne çok zaman var

evet ya sapolsun daha bır sürüde kız kıyafeti verdı sıfır chıco nun hasane cıkısına kadar sagolsun ya anneannesıde örgüler örüyor halasıda ağız mendilleri oya yapıyor kenarına mermerşandan büyük kare bezler oyalıyor banyodan sonra ılk bunla kuralayım dıye

canımbenım kıyamam ben ya anne ben sıkıştım dıyor

maşallah bız 20 gırdık bakalım hayırlsı

Merhaba kızlar,

Bende dün doktorumla görüştüm idrar yollarında iltihaplanma varmış monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlıkmış.Bu idrar yolu enfeksiyonundan ne çektim bee...:)Bu arada benimikili testimde bi sorun yoktu bayramda burada olamadığım için başka hastanede yaptırdım doktoruma gösterdim sonucu free betanın yüksek çıkması takip edilmeli 4lü test yapalım falan dedi bu şekilde olan varmı benimki 94 ng idi.

Ben tekme olarak değil ama seğirme olarak arada hissediyorum.Birde dışardan karnıma bakınca hareket ettiğini görüyorum bi sol tarafta bi sağ tarafta özellikle acıkmışsam:)Bu şekilde gözlemleyen oldu mu hiç kızlar

Benimki pıt pıt şeklindeydi yumuşacıktı zaten ne kadarcık gücü varki o kadarcık bebenin Gaz hareketi olsa bunu hissederdim. Sıkıştı orada zaten eğilince karnımdaki doluluğu daha iyi hissediyorum. Bir şeyler sıkışıyor orada. Hatta afedersiniz alaturka tuvalete giremiyorum artık. Sıkışıyor karnım. Pıt pıt yapınca bastım çığlığı eşimde koşa koşa yanıma geldi Senin dediğin gibi hiç dikkat etmedim ama bakarım bundan sonra

Ben de eşim burda çalıştığı için ankaradayım. Balgatta oturuyorum. Oğlunun adı ege demek:) benm eşim manisalı da o yüzden sordum egenin neresnden diye:) yaş kaç iknci çocuk da geliyor maşallah.

33 yaşındayım, senin ilk sanırım, çalışıyo musun? çok uzak değilmişiz

suaycım zaman geçiyor bak daha dün gibi seninle konuşuyorduk senin ilerledikçe bende seviniyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında beni unutma lütfen

Kızlar günaydın.. yine ağrılarla uyandm. insanın heryeri ağrır eywallah kabulüm de poposu niye ağrır yahu sağ kalçama sanki 10 tane iğne yapmışlar gibi acıyo, yatakta dönerken, ya da adım atarken bacağıma kadar vuruyo ağrısı.. daha neler görücez bakalım

seyirme bende de oluyo.bebeğin hareketi olabilir bence..bu haftalarda da hissedilebilirmiş bebeğin hareketleri endişelenmene gerek yok bence...:)

ah bi de ben hissetsem hareketlerini nasıl mutlu olucam. çoğunuz bişeyler hissetmeye başlamışsınız bende tık yok ya ben çok hissizim ya da benim bebek yan gelip yatıyo sürekli :44:

gelince haber ver bize de cinsiyetini.. benim kontrolüme daha 3 hafta var tamı tamına, nası dayanıcam bakalım

Canm sen 40 haftayı direkt 4'e bölünce evet 10 ay oluyo ama şöyle bişey de var bu durumda her ayı 28 günden hesaplıyosun. O eksiklik, yani 9 ay 10 gün; ayların 30-31 çekmesinden oluyor. her ayda 2-3 gün artıyo. Ordan da zaten 20 gün civarı geliyor

ya kızlar, bacak bacak üstüne atmış bizimki, göstermedi yine ama doktor sanki kıza benziyo dedi. öbür randevum da teee aralık ayının ilk haftası. daha 1 ay daha öğrenemicem kız mı oğlan mı olduğunu kan tahlillerim de cumaya çıkacak hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…