günaydın melekler nasılsınız bakalım ya ben bu kızımı hiç hıssetmıyorum ılk bebek ondan mı acaba
hepiniz hıssetmişsiniz maşallah
günaydın melekler nasılsınız bakalım ya ben bu kızımı hiç hıssetmıyorum ılk bebek ondan mı acaba
ilk bebek olduğu için olabilir canım gelecek kontrolünde doktoeuna da bir sor istersen
oğlumun adı ege olduğu için bu nicki seçtim...ikinci de erkek olursa "kuzey" koyup adını "kuzey egeli fatosh" olarak devam edicem...
ankaradayım....(Çayyolu) sen neresindesin canım? sizin dr ve doğum biraz bütçenin üstünde kaldı...yoksa gerçekten gelirdim, zaten sezeryan olacağı için erken alırdı, 3ümüz birarada doğururduk
çok güzeller.... Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş...
bunlarda benım arkadaşım almış hiç kullanmamış bana verdı sağolsun 3 paket gögüs pedi gögüs ucu kremi kraft süt sağma çalıştığım için Eki Görüntüle 850071 Eki Görüntüle 850073 Eki Görüntüle 850066
evet soracağım canım 23 detaylı ultrason var 25 kontrol var ınşallah o gün gelmeden hıssederim herkes 22 kadar zaman var dıyor
Kızlar bu arada yazmayı unuttum dün bebeğimin tekmesini hissettim sanırım. Biliyorum daha erken ama. Duştan çıktım eşorfmanımı giyiniyordum eğilmiştim biraz. Birden sol tarafımda iki kere arka arkaya pıt pıt bir şey hissettim. Rahatsız oldu eğildim diye sıkıştı biraz sanırımÇok yumuşak ama hızlı vurdu. Bağırsak hareketleri olduğunu hiç sanmıyorum. İlk bebeğim ama eminim tekme olduğuna yani öyle hissediyorum. Size göre erken mi tekme hissetmem için.
Kızlar bu arada yazmayı unuttum dün bebeğimin tekmesini hissettim sanırım. Biliyorum daha erken ama. Duştan çıktım eşorfmanımı giyiniyordum eğilmiştim biraz. Birden sol tarafımda iki kere arka arkaya pıt pıt bir şey hissettim. Rahatsız oldu eğildim diye sıkıştı biraz sanırımÇok yumuşak ama hızlı vurdu. Bağırsak hareketleri olduğunu hiç sanmıyorum. İlk bebeğim ama eminim tekme olduğuna yani öyle hissediyorum. Size göre erken mi tekme hissetmem için.
Günaydın canım.
Bende hissedemiyorum henuzdoktoruma sordum 20 den once hssedemezsin dedi...genelde zayif olanlar daha cabuk hissederlermis..
Bakalim hissederiz insallah ta kurtukuruz su pimpirikli hallerdrn
ne güzel sana lazım olacak ürünleri vermiş sağolsun
evet canım daha çok var bugün hissetmezsen bile ertesi gün hissedebilirsin belli olmaz daha o güne çok zaman var
Ben de iki gün önce tekmesini hissettim sırt üstü yatınca. Bi yerde toplandgını hissettim. Elimle dokundum iki kere vurdu çok barizdi. Şimdi de pıt pıt hissediyorum arada bir. 16. Hafta bana da erken gbi geldi ben o zaman gün sayıyodum 20 olsun hissedeyim dye. Ama 18de hissettm çok şükür:)
Ben tekme olarak değil ama seğirme olarak arada hissediyorum.Birde dışardan karnıma bakınca hareket ettiğini görüyorum bi sol tarafta bi sağ tarafta özellikle acıkmışsam:)Bu şekilde gözlemleyen oldu mu hiç kızlar
Ben de eşim burda çalıştığı için ankaradayım. Balgatta oturuyorum. Oğlunun adı ege demek:) benm eşim manisalı da o yüzden sordum egenin neresnden diye:) yaş kaç iknci çocuk da geliyor maşallah.
canım benım aslında ben zayıfım herkes bana zayıfsın hıssetmen lazım dedi ama doktor 22 haftaya kadar hıssedemeyebılırsın dedineyse sağlıklı olsunda geç oynasın ne yapalım
evet ya sapolsun daha bır sürüde kız kıyafeti verdı sıfır chıco nun hasane cıkısına kadar sagolsun ya anneannesıde örgüler örüyor halasıda ağız mendilleri oya yapıyor kenarına mermerşandan büyük kare bezler oyalıyor banyodan sonra ılk bunla kuralayım dıye
canımbenım kıyamam ben ya anne ben sıkıştım dıyor
maşallah bız 20 gırdık bakalım hayırlsı
seyirme bende de oluyo.bebeğin hareketi olabilir bence..bu haftalarda da hissedilebilirmiş bebeğin hareketleri endişelenmene gerek yok bence...:)
12. haftadan sonra çok çabuk geçti değil mi? ben hiç anlamadım yaa, çok şükür bugünlere gelebildik. birazdan doktora gidecem cinsiyeti belli olacak inşallah, bi de 4'lü test yaptıracam, inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırım.
ben de öyle biliyordum ama, doğum süresi normal olarak 40 hafta, dörde bölünce 10 ay oluyor. halbuki 9 ay 10 gün olması gerekmiyor mu, mesela ben de 17. haftanın içindeyim yani 4 ayı doldurdum diyorum ama aslında SATa göre 11 kasımda dolacak gibi 4 ay sanki, biraz kafam karıştı amaaan neyse ne canım, sağlıkla alalım da bebişlerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?