Merhaba hamişler günaydın :) Ben geçen hafta bebeğimin kız olacagını öğrendim ve birçok şeyini bir anda almışım haberım yok dün torbalara bakarken şaşırdım :) Bebeğimin ismi ADA olucak hayırlısıyla :)
günaydın melekler nasılsınız bakalım ya ben bu kızımı hiç hıssetmıyorum ılk bebek ondan mı acaba
hepiniz hıssetmişsiniz maşallah
Cok sukur meslegim iyi yaa.. benim proje gelistirme asamasi evde geciyo uygulama surecinde basinda bulunmam gerekiyor sadece.. o surecte de cocugumun yanimda olmasinda bir sakinca yok.. uygun ortam saglayabilirim yani isin basinda ben olacagimdan.. babamiz da ayni meslekte dogumdan sonra ailecek calisicaz yani biz :)
Kızlar günaydın.. yine ağrılarla uyandm. insanın heryeri ağrır eywallah kabulüm de poposu niye ağrır yahusağ kalçama sanki 10 tane iğne yapmışlar gibi acıyo, yatakta dönerken, ya da adım atarken bacağıma kadar vuruyo ağrısı.. daha neler görücez bakalım
ah bi de ben hissetsem hareketlerini nasıl mutlu olucam. çoğunuz bişeyler hissetmeye başlamışsınız bende tık yokya ben çok hissizim ya da benim bebek yan gelip yatıyo sürekli :44:
Arkadaşlar 16+6 yım 17 hafa içinde oluyorum yani 16 haftalıkmı 17 haftalıkmı
ben 16 diyorum soranlara ay soranlara 3,5 dogrumu
Arkadaşlar 16+6 yım 17 hafa içinde oluyorum yani 16 haftalıkmı 17 haftalıkmı
ben 16 diyorum soranlara ay soranlara 3,5 dogrumu
Bende bu konuda kafası karısanlardanım. Ama dusundum soyle bişey geldi aklıma. Şimdi ben 1986 subaqt doğumluyum. bu sene subat ayıonda 27 yıl yasamıs oldum. 28. yılıma girdim. Ama yasım 27. yani sende bu hesapla 16 haftalıksın. 17 haftanın içindesin yada halk tabiriyle 17 den gun alıyosun. ama ben baslarda daha hızlı buyyumesini istediğimden hep gun aldıgım haftayı soyluyordumşİMDİ NORMALE BİNDİK BAKALIM. ama ay meselesi sıkıcı. 6 haftada bır ay anca geciyo. bizim gibi sabırsızların işine gelmez yanni. Mesela ben 20. haftamın içindeyim ama daha 4.5 aylık. ki ben 17. haftada 4.5 demeye baslamıştım.
O hesabı bende yapamıyorum kafam karışıyor...
Oh ne güzel, mimar mısın yoksa? Ben de mimarım, son işlerim hep şantiyede geçti. Tabii hamile olunca olmuyor. Ofiste olsaydım da evden işi yaptırmıyorlar zaten..Benim de işimi evde sürdürmeye ihtiyacım var...sen ne yapıosun tam olarak...proje geliştirme, uygulama deyince, mimar gibi geldi:) Sağlıklı hamilelikler...
arkadaşlar bide kilo alımları nasıl kimler kacıncı haftada kaç kilo aldı
17 haftada 2,5 yada 3 kilo cok gibi geliyor :44:
Canım sanırım senle aynı sekilde hesaplıyoruz ben sorana 16+6 diyorum yaa ay söyle bilmiyorum ki ayne diyorum
Bu arada sen tam yarılamıssın maşallah
En iyisi hafta olarak heseplamak galiba
33 yaşındayım, senin ilk sanırım, çalışıyo musun? çok uzak değilmişiz
ben 5 kilo aldım... Doktoruma en son 17+3 de gittim. 4 kilo almıştım. doktorum gayet iyi boyle devam et dedi. Ama o muayeneden 2 hafta onceki ile aynı kilodaydım. Yani almadıgım içinde soylemiş olabilir. o zamandan beri 1 kilo aldım sadece. Napsam bilmiyorum kii.
evet canım yarıladım cok sukur...Darısı basınaaa... Ama nedense içime hep erkne doguracakmısım gibi geliyo.
arkadaşlar bide kilo alımları nasıl kimler kacıncı haftada kaç kilo aldı
17 haftada 2,5 yada 3 kilo cok gibi geliyor :44:
Maşallah Benimde cumartesiden beri agrılarım var bebegim büyüyormus :) Tosungibi galiba haha sıgamıyor
ben 5 kilo aldım... Doktoruma en son 17+3 de gittim. 4 kilo almıştım. doktorum gayet iyi boyle devam et dedi. Ama o muayeneden 2 hafta onceki ile aynı kilodaydım. Yani almadıgım içinde soylemiş olabilir. o zamandan beri 1 kilo aldım sadece. Napsam bilmiyorum kii.
Çok mu ?Ben 18+3 üm ve 5 kilo aldım. Sen baya az almışsın.burda 10 kilo alanlar bile var.
aramızda 1 gün var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?