2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bu arada, bebişinin ilk kıpırtılarını hissedenlere diyorum. o anda hemen güzel şeylere bakın, güzel şirin bebek resimlerine bakın, eskiler öyle der, onlara benzesin diye:)

Gözün aydın canım. İsmiyle yaşasın meleğin

günaydın melekler nasılsınız bakalım ya ben bu kızımı hiç hıssetmıyorum ılk bebek ondan mı acaba

hepiniz hıssetmişsiniz maşallah

Maşallah 20. haftadasın Bence hissediyorsundur ama tanımlayamıyor&bağırsak hareketleriyle karıştırıyorsundur. Sessiz sakin bir zamanda sırt üstü yat ve bekle, eminim "anne buradayım" diyecektir Benimki hiç durmuyor, maşallahı var. Umarım hepiniz tez vakitte hissedersiniz. Tecrübeli anneler 28-30. haftalarda artık oyun bile oynayacağımızı söylediler, sabırsızlıkla bekliyorum

Oh ne güzel, mimar mısın yoksa? Ben de mimarım, son işlerim hep şantiyede geçti. Tabii hamile olunca olmuyor. Ofiste olsaydım da evden işi yaptırmıyorlar zaten.. Benim de işimi evde sürdürmeye ihtiyacım var...sen ne yapıosun tam olarak...proje geliştirme, uygulama deyince, mimar gibi geldi:) Sağlıklı hamilelikler...

Sorma benim de gece uyurken popo ve kalçalarım ağırıyor, hep yan yatmaktan oluyor. Bacak arasına minik bir yastık yerleştirip sol yana yatmaya çalışıyorum, ama bir zamandan sonra kalçam ağırınca sırtüstü veya sağ yana yatıyorum. Aslında okuduğum, sanki sırtüstü ve sol yatılmaması gerektiği yönünde, doktoruma sorunca, sol yana 30. Haftalara doğru yatmak gerek dedi. Zaten anne rahat uyumazsa bebek de rahat etmezmiş dedi, o nedenle şimdilik daha sırtüstü ve sağ yana yatıyorum rahatsız olunca.

Bu arada dün ilk kıprtılarını hissettim aslında, küçük dalgalanma hareketleri oluyor....:))) ne güzel bi duygu....sanırım sakin olup kendinizi dinlediğiniz rahat bir zamanda bunu hissedebilmek daha kolay olur...

Son düzenleme:
Arkadaşlar 16+6 yım 17 hafa içinde oluyorum yani 16 haftalıkmı 17 haftalıkmı
ben 16 diyorum soranlara ay soranlara 3,5 dogrumu

Bende bu konuda kafası karısanlardanım. Ama dusundum soyle bişey geldi aklıma. Şimdi ben 1986 subaqt doğumluyum. bu sene subat ayıonda 27 yıl yasamıs oldum. 28. yılıma girdim. Ama yasım 27. yani sende bu hesapla 16 haftalıksın. 17 haftanın içindesin yada halk tabiriyle 17 den gun alıyosun. ama ben baslarda daha hızlı buyyumesini istediğimden hep gun aldıgım haftayı soyluyordum şİMDİ NORMALE BİNDİK BAKALIM. ama ay meselesi sıkıcı. 6 haftada bır ay anca geciyo. bizim gibi sabırsızların işine gelmez yanni.Mesela ben 20. haftamın içindeyim ama daha 4.5 aylık. ki ben 17. haftada 4.5 demeye baslamıştım.

Son düzenleme:

Canım sanırım senle aynı sekilde hesaplıyoruz ben sorana 16+6 diyorum yaa ay söyle bilmiyorum ki ayne diyorum
Bu arada sen tam yarılamıssın maşallah

O hesabı bende yapamıyorum kafam karışıyor...

En iyisi hafta olarak heseplamak galiba

:) algida secicilik nasil da kendi meslegine yormus :)
Yonetmenim canim ben..
Daha once 10 sene tv'deydim ama basin sektoru cok yorucu gecesi gunduzu yok.. evlenir evlenmez isten ayrildim :) 6 aydir dinleniyorum uzun bi tatil diyelim :) evde proje gelistirme asamasi belgesel, film gibi islerin on hazirliklari oluyo bizde.. yani konu bulma, konu ile ilgili hazirlik yapma, senaryolastirma vs.. bi cekim kisminda isin basinda olmam gerekli..
Ama senin santiye falan hamile hamile hakikaten zormus ya evden neden yaptirmuyorlar ki. Sinir oluyorum boyle anlamsiz kurallaraa.. sonuctaa tasarim yapacaksin ve bunu hangi ortamda yaptiginin bir onemi yok ki.. insan kendini rahat hissettigi huzurlu oldugu ortamda daha verimli calisabiliyor. Akillari sira mesai kavramiyla esir aliyorlar calisani.. ister gece yaparim ister gunduz ister 10 gunde bitecek isi sabahlar 5 gunde bitiririm ister 10 gune yayarim kime ne yani.. onemli olan isin vaktinde yapilmis olmasi degil mi! Hani o ilham denen sey var ya hakikaten var ve isveren bunu goremeyecek kadar sig ortaya urun koyan insanlara mekanik robot muamelesi yapilmasindan nefret ediyorum ya..

arkadaşlar bide kilo alımları nasıl kimler kacıncı haftada kaç kilo aldı
17 haftada 2,5 yada 3 kilo cok gibi geliyor :44:

ben 5 kilo aldım... Doktoruma en son 17+3 de gittim. 4 kilo almıştım. doktorum gayet iyi boyle devam et dedi. Ama o muayeneden 2 hafta onceki ile aynı kilodaydım. Yani almadıgım içinde soylemiş olabilir. o zamandan beri 1 kilo aldım sadece. Napsam bilmiyorum kii.

Canım sanırım senle aynı sekilde hesaplıyoruz ben sorana 16+6 diyorum yaa ay söyle bilmiyorum ki ayne diyorum
Bu arada sen tam yarılamıssın maşallah

En iyisi hafta olarak heseplamak galiba

evet canım yarıladım cok sukur...Darısı basınaaa... Ama nedense içime hep erkne doguracakmısım gibi geliyo.

Bende dikkat etmeye calısıyorum ama sıkıntı ögle yemegi kötü oluyor aksamada acıkmıs oluyorum aksam azyemem gerekirken ben tam tersi aksam yiyorum
tatlı pasta börek onlarlada arama yok cok canım cekersede işe getirip gündiz yiyorum aksam yememeye calısıyorum ama sanki hızlı alıyormusum gibi geliyor

arkadaşlar bide kilo alımları nasıl kimler kacıncı haftada kaç kilo aldı
17 haftada 2,5 yada 3 kilo cok gibi geliyor :44:

Çok mu ? Ben 18+3 üm ve 5 kilo aldım. Sen baya az almışsın.burda 10 kilo alanlar bile var.

Son düzenleme:

Ben de 18. Haftamı bitireceğim yarın ve 5 hatta 5.5 kilo aldım. Tatlı da yiyorum aslında nerdeyse hergün az bişi ( Sanırım biraz fazla, ama doktor bişi demedi şimdilik. Hatta benim 8. Haftada felan 50 gr şeker yüklemesi yapıldı, açken 98, 1 saat sonra 138 çıktı. 140 sınırmış ve doktorum bir problem yok demişti. Gerçi o zaman hiç tatlı yemiyordum, o günden sonra yemeye başladım. Açlık şekerimi tekrar bir ölçtürsem, iyi olacak heralde.

Çok mu ? Ben 18+3 üm ve 5 kilo aldım. Sen baya az almışsın.burda 10 kilo alanlar bile var.

ortalama 3-5 kilo alındı sanırım ozaman benimde normal cok dert etmiyim 5 ay var bide son aylar cok kilo alınıyor diyorlar korkuyorum bende :44:

aramızda 1 gün var :)

canım seninde benim gibi agrıların oldumu kasıklarında yanlarında dün korkmusdum ama normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…