2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben şimdilik hangi yöne yattığıma çok dikkat edemiyorum malesef, uyurken tepinip duruyorum muhtemelen. Ama genelde dr.lar sola yatılmasını tavsiye ediyolarmış. Canm bi de senin haftan benden büyük. belki o yüsden daha rahat hissediyosundur hareketlerini. ben ne yapsam da anlamıyorum, ondan da yok yere endişeleniyorum ara ara. biz de hissedicez inşallah yakında..

Arkadaşlar 16+6 yım 17 hafa içinde oluyorum yani 16 haftalıkmı 17 haftalıkmı
ben 16 diyorum soranlara ay soranlara 3,5 dogrumu

Ben hafta konusunda girdiğin hafta hamilelik haftan oluyo diye biliyorum. şuan 17sin. hatta yarın 18'e giriyosun

merhaba herkeseee... gene evdeyim ve yatıyorum. alışıcam bu durumua diye korkuyorum:) yarın 9da randevumuz var doktordan inş çok iyi haberler alırım.

çok güzel bi isim. sade ve kibar bi isim cnm...

iyi ne güzel. ben de bazen küçük pıt pıtlar hissediyorum ama tam anlayamıyorummm.

ben de öğrenemedim hala. biz 5. ayda öğrenicez galiba cinsiyetleri...

Aslında hemen hemen yakın oranda kilo almısız canım bana daha seker yüklemesi yapılmadı 15+3 de gittigimde birdakina yapacagım dedi ama ozamanda doktoru degiştirecegim nezaman olucak bilmiyorum insallah yüksek cıkmaz

Aslında hemen hemen yakın oranda kilo almısız

Kocaman olmus :)
Canım o zaman benimki 4 ayı bitirmiş oluyor asagıdaki listeye göre ben 5 ayagirdim vayyy Fıstıgıma
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir

Bacım aranızda 9 gun var. Hangi hesaba göre aynı oranda almışınız anlamadım. 9 gunde 3 kilo mu alcan...Aysunayycım sana cok almışın demiyorum yanlış anlaşılmasında.. Bence normal ama komik geldi.

bence hissedebilirsin canım zaten bebeğin olduğunu anlıyorsun hiç gaza benzemiyor

e 33 den sonra geriye daha 7 hafta var. 9. ay 7 haftamı kızzzz... Bir ay 4 hafta değilki hem. 4 hafta 28 gun eder. 3 gun daha var yani. yani 5 hafta gibi hesaplamak lazım. amaaaannnn of bilmiyorum. SAT a göre ayımı belirlerim. Yas hesabı gibide haftayı. ultrasonda da yas hesabı gıbı yapınca tutuyo zaten.

yok çok şükür hiç ağrım olmadı.belki vücut olarak zayıf ya dar sanız ondando olabilir.ben genişim biraz:)

geçmiş olsun canım ben ikili yaptırmadım 4 lü yaptırdık beta hcg yüksek çıktı ve 75de 1 ihtimalle down sendromu riski çıktı bence hiç yaptırıpta aklını bulandırma ben yaptırdığıma çok pişmanım

Canim beklenen doğum tarihin cok güzel. Benim doğum günüm; )

ben 8 kilo aldımmm:)

Bacım aranızda 9 gun var. Hangi hesaba göre aynı oranda almışınız anlamadım. 9 gunde 3 kilo mu alcan...Aysunayycım sana cok almışın demiyorum yanlış anlaşılmasında.. Bence normal ama komik geldi.

rekor kimde acaba sanirim monarossa 10 kilo almisti..

Zayif olanlar alsin bol bol ama bana ne oluyorsa. Aksamlari ekmek falands yemiyorum ama: insallah 15-16 kiloyu gecmem

masallah canım bebişine bende hissediyorum ama çok değil arada bir oynuyor birde ordan oraya geçiyomuş gibi bişey hissetmiyorum sen döndüğünü veya yer değiştirdiğini anlayabiliyormusun? ben sadece pıt diye hissedebiliyorum çok hafif vuruyor günde 2-3 defa oluyor öyle sürekli bir hissetme yok

BEN BUNU İNT BULDU YOKSA BEN 3,5 AYLIK DİYORDUM KENDİMCE YAZIYI KOMPLE ATIYORUM

KAÇ AYLIK HAMİLEYİM?
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Dimi ben eminim bebeğimin pıtlattığına. Gazı bilmiyorum ben sanki

ben ilk hissettiğimde bariz anlamıştım çok güzel bir duygu ben döndüğünü yer değiştirdiğinide hissetmek istiyorum ama henüz daha öyle bişey hissetmiyorum sadece pıt yapıyor bide hep aynı yere yapıyor bu çocuk hiç yer değiştirmiyormu ya

Zayıflar sanslı gecen birine gittim benim kaldıgım kiloyla kız dogum yapmıs nasıl kıskandım bende 11-12 kiloyu gecmek istemiyorum

ben de zayıftım hamile olmadan önce 52 kiloydum ama boyum uzun olduğu için çok sıska gözüküyordum. o yüzden 8 kilo aldım vücut kendini biraz topladı bence. ben şunu duymuştum hamillikte normalden fazla kilo alındıysa bu kiloların çoğu su tutumundan kaynaklanıyormuş doğumda çoğu gidiyormuş. inş bize de öle olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…