suaycım zaman geçiyor bak daha dün gibi seninle konuşuyorduk senin ilerledikçe bende seviniyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında beni unutma lütfen
Gözün aydın canım. İsmiyle yaşasın meleğin
Maşallah 20. haftadasınBence hissediyorsundur ama tanımlayamıyor&bağırsak hareketleriyle karıştırıyorsundur. Sessiz sakin bir zamanda sırt üstü yat ve bekle, eminim "anne buradayım" diyecektir Benimki hiç durmuyor, maşallahı var. Umarım hepiniz tez vakitte hissedersiniz. Tecrübeli anneler 28-30. haftalarda artık oyun bile oynayacağımızı söylediler, sabırsızlıkla bekliyorum
Canım bide beim boy kısa artık yuvarlanıcamaynen bende yaa. Zaten tombiktim şimdiiii.........Bİde kocaman göbekkk
ben de zayıftım hamile olmadan önce 52 kiloydum ama boyum uzun olduğu için çok sıska gözüküyordum. o yüzden 8 kilo aldım vücut kendini biraz topladı bence. ben şunu duymuştum hamillikte normalden fazla kilo alındıysa bu kiloların çoğu su tutumundan kaynaklanıyormuş doğumda çoğu gidiyormuş. inş bize de öle olur:)
ben ilk hissettiğimde bariz anlamıştım çok güzel bir duygu ben döndüğünü yer değiştirdiğinide hissetmek istiyorum ama henüz daha öyle bişey hissetmiyorum sadece pıt yapıyor bide hep aynı yere yapıyor bu çocuk hiç yer değiştirmiyormu ya
Benimki daha dün akşam öyle bir atraksiyona girişti bir daha ne zaman hissederim acaba
tesekkr ederm ama diğer bilgiler derken anlayamadım ?
Canım cumartesi sabahı bendede öyle pıt oldu cok heycanlandım ama birdaha yapmadı babası okadar dil döküyor sanki hemen tekme atacak sanıyor
merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.
Bizimkide hemen elini karnıma koydu sanki hissedecekBirde diyor ki nereden attı tekmeyi karnımda elini gezdirip durdu
bende eklenmek istiyorumm
benide listeye eklermisiniz
Selam kızlar perşembe günü hem ayrıntılı ulturasyonum var hemde tetanoz aşısı için çağırdılar ya bu aşıyı olan varmı biraz korkuyorum şişlik olurmu doktor rapor verir mi iki gün çünkü normaldede ben biraz aşıya hassasım
Canım bide beim boy kısa artık yuvarlanıcam
İnsallah canım Aslında benim iki ablamda öyle dogumdan sonra dahada inceldiler
Büyük ablam kürdan gibi diger ablamda hemen alır verir.
Ben zor kilo veren biriyim oldugum için korkuyorum takıyorum biraz
bilgilerinizi paylasirsaniz eklerim
Canım cumartesi sabahı bendede öyle pıt oldu cok heycanlandım ama birdaha yapmadı babası okadar dil döküyor sanki hemen tekme atacak sanıyor
merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.
Ben msj olarak attımbilgilerinizi paylasirsaniz eklerim..
ya bişey sorcam. Peki 12 kilo aldık sadece diyelim doğumdan sonra hemen verecek myiz o kiloları geri. Yani tek sıkıntı fazla almakta mı.. Ya bide hamilelik öncesi kilomdanda en az 5-6 kilo vermem gerek benim. Onlarıda verebilir miyim ki
benimde içimde yuzuyo sanki. Bide arada pıtlar. Ama tekme falan hissetmiyorum.
bilgilerinizi paylasirsaniz eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?