2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
suaycım zaman geçiyor bak daha dün gibi seninle konuşuyorduk senin ilerledikçe bende seviniyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında beni unutma lütfen

canım benım sağol ederim tabıkı darısı sana olsun canım

ay canım valla bağırsaklarımda hareket oluyor ama bebek değildir heralde ay valla ben anlamıyorum ya

aynen bende yaa. Zaten tombiktim şimdiiii.........Bİde kocaman göbekkk
Canım bide beim boy kısa artık yuvarlanıcam

İnsallah canım Aslında benim iki ablamda öyle dogumdan sonra dahada inceldiler
Büyük ablam kürdan gibi diger ablamda hemen alır verir.
Ben zor kilo veren biriyim oldugum için korkuyorum takıyorum biraz

Benimki daha dün akşam öyle bir atraksiyona girişti bir daha ne zaman hissederim acaba

merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.

merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.

hoşgeldin canım bayadır yoktun nasıl oldun? ben bilgilerimi sana özel mesaj atmıştım ama buradanda yazayım bebeğimizin cinsiyeti kız ismi rabia

Selam kızlar perşembe günü hem ayrıntılı ulturasyonum var hemde tetanoz aşısı için çağırdılar ya bu aşıyı olan varmı biraz korkuyorum şişlik olurmu doktor rapor verir mi iki gün çünkü normaldede ben biraz aşıya hassasım

Son düzenleme:

aşıyı bende olucam bende korkuyorum umarım ateş vs ağrı yapmaz doktordan rapor iste canım inşalah verir

ya bişey sorcam. Peki 12 kilo aldık sadece diyelim doğumdan sonra hemen verecek myiz o kiloları geri. Yani tek sıkıntı fazla almakta mı.. Ya bide hamilelik öncesi kilomdanda en az 5-6 kilo vermem gerek benim. Onlarıda verebilir miyim ki

bilgilerinizi paylasirsaniz eklerim..
Ben msj olarak attım

Canım Normal kilosuna dönen cok oldu cevremde ama asagısını bilmiyorm emziriken bide o ara uykusuzluktan veriliyormus 10 kilo civarı alsak 3 kilo bebek desek ortalama 1-2 kiloda su olsa 5 kilosu dogumda gitse 5 kiloda verilir keske dedigin gibi kaldıgımızdan altına düssek ama bakalım aldıklarımızı verelimde :
benimde içimde yuzuyo sanki. Bide arada pıtlar. Ama tekme falan hissetmiyorum.

Canım bizimkide sadece bir Pıt la kaldı tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…