burdan ankara 3 saat zaten annemlerde orda bana fırsat oluyoGumus
Ayda bir 190 tl verip iki kez muayene oyle mi.iyiymis cok..
Ama ayda iki kez ankaraya gelmek bizim icin cok zor ya.
Bulundugum ilceden hastanede 1.5 saat orasi da uzak..vallahi isim zor olacak benim.buna da binlarce sukur gerci..
Onemli haftalarda ayrintililsrda vs gelelim diyoruz biz de..
korkma canım ben bu haftaya kadar 3 kere yaşadım kahverengiydi hemde yoğundu adet günümde oldu hamile olduğumu bilemsem adet oldum zannederdim kesin okadar coktu ama atlattık şükürKizlar aile hekiminde kan vermeden geliyoyum.Idrar kacirdim sandim.Bi baktim pembe akinti idrar yogunlugunda ayni.Hemen doktorumu aradim progeston yazdi.Aksam muayene gidicem ameliyati varmis.Insallah kotu birsey olmaz dua edin bana.Halada geliyor
sağol tatlım içim rahatladı :)
evet dr da dedi bi de nar suyu,bitkisel çaylar dedi
bu 3 ay çok önemli dedi protein al karbonhidrat şeker tüketme boşuna sebze ve kırmızı et ,beyaz et tüket dedi
bende beslenme uzmanından yardım almak niyetindeyim biraz polikistik over tedavii görmüştüm de kilo kaldı :)
hayırlı olsun senin bebişinde:)
ferfilifa rica etsem listeyi güncellermisin özellikle ilk sayfayı hala kendimi orda görememek üzücü(
... şehir kocaeli ...
Aytul hanım bana bilgilerinizi ulastirmamissiniz ulastirabilirseniz güncelleme yaparım tabiki
Ve ısrarla özelden ulaşın özelden ulaşamıyorsanız benim mesajlarımdan alıntı yaparak topige yazın diye uyarı yapıyorum
Ama siz boyle yazarsanız takdir edersiniz ki ben sizin mesajlarınızı farkedemem
Bilgileriniz sadece BDT 2 Nisan
pantalonlarımın düğmesi kapanmayacak kadar göbeğim cıktı göbek benm hep erken cıkıyodu zaten 3.ayda hamile pantalonu giyiyorum giyiyordumkızlar gobeklenen varmı?
benım 2. bebekya vardı bıra gobek ama bılenler sankı gobegın cıkıyor dıyorlar
ıcerı cekıyorum :26:
İlk listelerde varım ben tüm bilgilerimde tamam defalarcada yazdım 27 yaşındayım ilk bebeğim istanbulda yaşıyorum BDT 2 Nisan diye
pantalonlarımın düğmesi kapanmayacak kadar göbeğim cıktı göbek benm hep erken cıkıyodu zaten 3.ayda hamile pantalonu giyiyorum giyiyordum
bu arada folik asit düzeyım yüksek olduğu için (9aydır aralıksız folbiol kullanmıştım) elevite geçtik ama berbat bişey içemiyorum elim gitmiyo kusmuk gibi kokuyo
evet canım tedbir amaçlı. Bir tane bebeğimin kalbi durmuştu o sebepleben bır tanercık folıc plusu zor ıcıyorumm
ben gunde bır kere ıcıyorum
bende su coraspini sorucam bugun sana tedbır amaclı baslattı doktorun dımı?
Ben uyukluyorum her daım normalde uykuya duskun bırı degılım ancak bu ara hep halsızım
4 bebeğimi kaybettmcanım sen dıger bebeklerıne ne oldu ?
kusura bakma 5. demısın sorayım dedım
folik asit bendede folbiol vardı filk plus aldım sımdı 1 tane ıcıyorum elevıt oglumdayken ıcıyordum ben zaten hap ıcmeyı hıc sevmem
benede var ama ıcerı cekıyorum kılo almamısımdır ınsallah :)
kuzummmm tebriklerrrr.. sağlıkla al kucağına inşallahhh bebişiniii
Cnm 5. Bebek yazmizsin 4 U de yaşıyor mü? :26:slm geçmişe az bakıyım dedim içinden cıkamadım
sezonun ilk iğnesini yapıp ilk morluğumuzu göbeğimize aldık allah yokluğunu göstermesin
acısınıdda unutmuşum yandı acayip acıdı
neyse yavruş iyi olsun
listeye benide ekleyin
yaş 21 5. bebek
sat 25 haziran bdt 1nisan
şehird çorum
burdan ankara 3 saat zaten annemlerde orda bana fırsat oluyo
önemli testlerde mutlaka giderim zaten burda 2li test 1 haftada cıkıyo okadar kim beklıyecek ankarada hemen cıkar zaten özel labaratuar rica ederiz birazda
korkma canım ben bu haftaya kadar 3 kere yaşadım kahverengiydi hemde yoğundu adet günümde oldu hamile olduğumu bilemsem adet oldum zannederdim kesin okadar coktu ama atlattık şükür
yaşamıyo canım ama ilk demeye de gönlüm razı olmadı diğerlerini yok saymak istemedim anne yüreğiCnm 5. Bebek yazmizsin 4 U de yaşıyor mü? :26:
4 bebeğimi kaybettm
bu 5. hamileliğim
hap içmekten nefret ediyorum midem bulandı içtim şimdi
ben 2 kilo almışım bile
evet karnımdayken kaybettım 5. yazarsan sevınırım ilk diyemem çünküCanim çok gecmis olsun karnindayken mı kaybettin
Listeye 5. Bebis mı yazacağım ilk mı ins?
aminnn canım şu gaz olayı fena gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?