2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm geçmişe az bakıyım dedim içinden cıkamadım
sezonun ilk iğnesini yapıp ilk morluğumuzu göbeğimize aldık allah yokluğunu göstermesin
acısınıdda unutmuşum yandı acayip acıdı
neyse yavruş iyi olsun
listeye benide ekleyin
yaş 21 5. bebek
sat 25 haziran bdt 1nisan
şehird çorum
burdan ankara 3 saat zaten annemlerde orda bana fırsat oluyo
önemli testlerde mutlaka giderim zaten burda 2li test 1 haftada cıkıyo okadar kim beklıyecek ankarada hemen cıkar zaten özel labaratuar rica ederiz birazda
Kizlar aile hekiminde kan vermeden geliyoyum.Idrar kacirdim sandim.Bi baktim pembe akinti idrar yogunlugunda ayni.Hemen doktorumu aradim progeston yazdi.Aksam muayene gidicem ameliyati varmis.Insallah kotu birsey olmaz dua edin bana.Halada geliyor
korkma canım ben bu haftaya kadar 3 kere yaşadım kahverengiydi hemde yoğundu adet günümde oldu hamile olduğumu bilemsem adet oldum zannederdim kesin okadar coktu ama atlattık şükür

Teşekkürler sanada hayırlı olsun canım umarım bir nefeste geçiririz bugünleri zor ama zevkli şimdilik
Hamilelik takvimini yapmayı unutma

ferfilifa rica etsem listeyi güncellermisin özellikle ilk sayfayı hala kendimi orda görememek üzücü(

Aytul hanım bana bilgilerinizi ulastirmamissiniz ulastirabilirseniz güncelleme yaparım tabiki
Ve ısrarla özelden ulaşın özelden ulaşamıyorsanız benim mesajlarımdan alıntı yaparak topige yazın diye uyarı yapıyorum
Ama siz boyle yazarsanız takdir edersiniz ki ben sizin mesajlarınızı farkedemem
Bilgileriniz sadece BDT 2 Nisan

kızlar gobeklenen varmı?
benım 2. bebekya vardı bıra gobek ama bılenler sankı gobegın cıkıyor dıyorlar
ıcerı cekıyorum :26:

elifcım pardonda bu kadar yogun bır sayfada sen yazıları nasıl goreceksınkı ozel mesajla atsın arkadas
o atamıyormu acaba?

İlk listelerde varım ben tüm bilgilerimde tamam defalarcada yazdım 27 yaşındayım ilk bebeğim istanbulda yaşıyorum BDT 2 Nisan diye

satım 10 temmuz 2. bebeğim olacak nasip olursa şok içindeyiz, kardeşler arasına 23 ay giriyor oğlum var inş kız olur :)

kızlar gobeklenen varmı?
benım 2. bebekya vardı bıra gobek ama bılenler sankı gobegın cıkıyor dıyorlar
ıcerı cekıyorum :26:
pantalonlarımın düğmesi kapanmayacak kadar göbeğim cıktı göbek benm hep erken cıkıyodu zaten 3.ayda hamile pantalonu giyiyorum giyiyordum
bu arada folik asit düzeyım yüksek olduğu için (9aydır aralıksız folbiol kullanmıştım) elevite geçtik ama berbat bişey içemiyorum elim gitmiyo kusmuk gibi kokuyo

İlk listelerde varım ben tüm bilgilerimde tamam defalarcada yazdım 27 yaşındayım ilk bebeğim istanbulda yaşıyorum BDT 2 Nisan diye

cabnım ben senın yorumunu alıntılayınca sen bıldırımlerınde goruyorsun ama alıntısız yazınca arka sayfalarıda okumak guc oluyor bulamaması normal

canım sen dıger bebeklerıne ne oldu ?
kusura bakma 5. demısın sorayım dedım
folik asit bendede folbiol vardı filk plus aldım sımdı 1 tane ıcıyorum elevıt oglumdayken ıcıyordum ben zaten hap ıcmeyı hıc sevmem

benede var ama ıcerı cekıyorum kılo almamısımdır ınsallah :)

evet canım tedbir amaçlı. Bir tane bebeğimin kalbi durmuştu o sebeple

4 bebeğimi kaybettm
bu 5. hamileliğim
hap içmekten nefret ediyorum midem bulandı içtim şimdi
ben 2 kilo almışım bile

Cnm 5. Bebek yazmizsin 4 U de yaşıyor mü? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…