2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İlk listelerde varım ben tüm bilgilerimde tamam defalarcada yazdım 27 yaşındayım ilk bebeğim istanbulda yaşıyorum BDT 2 Nisan diye

Aytul hanimcim ben bu listeyi size bir yardımım dokunsun diye devraldım benimde özel hayatım var çalışıyorum ve ev hanimiyim
Bütün gun burada olamıyorum ki
Lütfen sinirlenmeye gerek yok anlıyorum hepimiz çok gereğiniz hormonlarimiz tavan yaptı ama ne olur ki bir daha yazsanız
Ben gecmisi didik didik yapmam gerekecek ona da ne zamanım var nede enerjim bebeğime sakın ve huzurlu bir ortam yaratmaya çalışıyorum dualarım var okuyacak suan yarım kaldı okuyacak kitaplarım var ama burayı tercih ediyorum ve bitirmem gereken 3 reklam kampanyam var ben tablet basında liste hazırlıyorum üstelik aksama misafirimvar mutfakta bir tatlıyı karıştırıyorum bir buraya bakıyorum
Yine de kusura bakmayın ben şimdi eklerim
Saygılar

ben cıkıyım tatlı yapıyım canım çekti aslında canım ekşi istiyo ama yapcağım tatlı cok cok hafif oluyo sütlü tatlı bile denmeyebilir yani

canım gecmıs olsun
butn testlerını yaptırabıldınmı sonuclar ne zaman cıkcak?

masallah yok yok sendede

genelde oluyor canım canını sıkma morelini bozma, progesteron veriliyor genelde bu durumda..fazla hareket etme imkanın varsa işde filan değisen uzat ayalarını yat gün boyu..bol su iç..
Kizlar ben geldim.Benim aet gunude olmustu ama cokazdi ve gecti zaten.Simdi daha fazla kirmiziyada dondu.Aldim orgestrounu.Baskabir doktora gittim az once simdi geldik.Vajinalde bakti.Buyumus kesemiz icinde yolk sacida gordu.Yaninda kanama var ya da kese bozulmus gibi birsey demedi.Hapa devam.Dinlen dedi.Yalniz ben ne zaman kanama durur diye sordum doktor 3-4 hafta surer baslayinca dedi sanki esimde de gun olarak anlamis.bakalim dua edin bizim icinde ne olur

haftalar yavaş yavaş ilerliyor benim sabahları değil de akşam gazdan karnım şişiyor anlamıyorum hala eski kıyafetlerim oluyor..
kilo almak hiç istemiyorum...
kızımda toplamda 9 kilo aldım umarım bunda da böyle olur..
pek hamur işi tatlı unlu şeyler yememeğe bol sebze meyve yemeğe özen gösteriyorum..
bulantım da yok...ama sık sık acıkıyorum...
biyerlerden spora başlamak gerek hafif hafif..

kızlar gobeklenen varmı?
benım 2. bebekya vardı bıra gobek ama bılenler sankı gobegın cıkıyor dıyorlar
ıcerı cekıyorum :26:

Benim göbek aldı başını gidiyor.Sanki 3 aylık.Maşallahı var.BEn şimdiden 1,5 kilo aldım. :18:

gaz şişkinliğidir sanıyorum yaa kilo almamışımdır umarım pek kilo alacak gibi beslenmiyorum ama artık dr a gidince bakacağız kaç olduk...

gaz şişkinliğidir sanıyorum yaa kilo almamışımdır umarım pek kilo alacak gibi beslenmiyorum ama artık dr a gidince bakacağız kaç olduk...

Canım benim evde tartım var.Sabah akşam tartılıyorum. Zaten hamile kalmadan önce diyet falan yapıyodum.58den 54e zar zor düştüm.Şimdi nerdeyse 56 ya dayanmışım.4 ay yaptığım yürüyüş yemediğim yemekler yanıma kar kaldı.

Tunaydın nisan 2014 anneleri..
Nasılsınız?geçmişi de okuyum dedım oku oku bıtmıyorr :) bol bebeişli bı nısan olacak..
Midem bulanmıyor bulanmıyor dedım akşamdan beri su içsem bı garıp oluyorumm..
Ya yediğim bişi dokundu yada bulantılar başladı..

tünaydın canım bulantın olmaması güzel bundan sonrada olmaz zaten yemeği fazla karıştırmamaya bak çok şükür benimde bulantım yok ama gaz şişkinliğim çok oluyor arada buraya bakıyorum ama yazamıyorum sizlerin hızına yetişemiyorum

İlginize teşekkür ederim Allah razı olsun..

4 bebeğimi kaybettm
bu 5. hamileliğim
hap içmekten nefret ediyorum midem bulandı içtim şimdi
ben 2 kilo almışım bile
canım dıgerleırnı nek adarlıkken kaybettın?
buarada lısteye gırdıgın halın klılo almıs halınmı almamıs halınmı?
ben ılk gebelıgımde 8ç hafrtada 5 kg almısım mesela korkunc yememeye ozen gosterıyorum

canım hosgeldın gecmıs olsun ınsallah bır daha olmaz boyle bısey calısmıyorsan yatarak dınlen yorulmadan

ne gıbı spor yapmayı dusunuyorsun ılk hamılelıgınde zaten cok almamısın bende maxımum 10 kılo dıyorum
ılk 4 ay hıc almamam gerek bence :S
buarada resımlerıne baktımda cok genc duruyorsun su profıl resmınde ıtıraf etmem gerekkı fazlasıyla olgun duruyorsun sasırdım resımlerını gorunce

Benim göbek aldı başını gidiyor.Sanki 3 aylık.Maşallahı var.BEn şimdiden 1,5 kilo aldım. :18:
ya bende oyle ya bır sıskınlık gıdıyor bende
kilo listesine gırıdnmı ? girmedin neden girmedin :)

bende almamısımdır daha alacak gıbı bende beslenmıyorum ama

benım ısyerınde tartı var brıde kantarda tartıldım haftaya hafta sonu dr gıttıgımde bırde orada tartılıcam ben 54 ılemı 56 ılemı hamıle kaldım bılemıyorum

beyaz melek suanda kac kıloydun resımlerın bazılarında toplusun yanı bebek buyumusken daha sonrasında yanı yenı kucukken baya zayıf duruyorsun kızın cok tatlı masallah sanırım kızın odasını burada gormustum yoksa aynı mobılyalarmı?

Su an tatildeyiz canim.Bebisiyi olsunda okul basladigindadaboyle olursam kurul raporu almaya calisirim ne yapiyim.Yatmakta zor ama iyiolsun insallah bebis cok korkttum.Ama bebekte birsey olsa kese bozulmus falan olurdudegil mi?

cok anlamıyorum ama muhtemelen orada kanama gozukurdu acaba eskı kanmı gelen suanda?
ne guzel tatıldıysen canım evde olsam uyurdum :)
katre1986 benımde aksamları mıdem bulanıyor gıbı oluor

cok anlamıyorum ama muhtemelen orada kanama gozukurdu acaba eskı kanmı gelen suanda?
ne guzel tatıldıysen canım evde olsam uyurdum :)
katre1986 benımde aksamları mıdem bulanıyor gıbı oluor

Eski kanama olsa kahve olurdu rengi canim.Neysekafama takimicam progestan kullananlari okudum.Cogukucagina almislar cocuklarini.Naspise benimde olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…