bebeğini görmenın mutluluğu herşeye değer az daha bekle sorun yoksaKızlar bende 5+2 günlük hamileyim.Ama daha doktora gitmedim kan tahlilide yapmadım.Galiba ben doktora gitmeye korkuyorum(((
Özellikle alttan bakacaklar diye korkuyorum ve hergün erteliyorum. :18:
benmde uyku problemım var fazla uyuyorumKızlar bende uyku problemi var.geceleri 1 den önce uyku tutmaz.Gündüz de ofiste uyuklayıp duruyorum.Nolcak bu halim bilmem.Şimdi bile uyumamak için kendimi zor tutuyorum.
benmde uyku problemım var fazla uyuyorum
kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
başımı yastığa koymamla uyurum hatta yatağa zor düşerim sabahda 10 11 allah ne verirse artık yat babam yatFazla uyumak neyse de benimki yersiz uyku.gece gelmez,gündüz gitmez.
başımı yastığa koymamla uyurum hatta yatağa zor düşerim sabahda 10 11 allah ne verirse artık yat babam yat
allah yardımcınız olsun zor oluyo bi hamileliğimde çalışmıştım bendeEvde olsam bende 10-11e kadar uyurdum.Ama çalıştığım için 6,3 da kalkıyorum.
Hamilelik döneminde ne kadar kilo almalı?
Hamilelikte almanız gereken kilo miktarı, sizin hamilelikteki "vücut ağırlığı göstergenize" bağlıdır. Vücut ağırlığı göstergenizi bulmak için hamile kalmadan önceki kilonuzu 703 ile çarparak, çıkan rakamı boy uzunluğunuza bölebilirsiniz.
Eğer vücut ağırlığı göstergeniz 20'den az ise kilonuz normal düzeyin altındadır ve hamileliğinizde yaklaşık 13-18 kilo almalısınız demektir.
Vücut ağırlığı göstergeniz 20 ve 26 arasındaysa kilonuz ortalama düzeyde diyebiliriz. Hamileliğinizde 11-15 kilo civarı alabilirsiniz.
Eğer vücut ağırlık göstergeniz 26 ya da daha fazlaysa, fazla kilolusunuz anlamına gelebilir. Hamileliğinizde 7-11 kg arasında kilo almanız uygun olacaktır.
Normal kiloya sahip ve ikiz bekleyen kadınlar hamileliklerinin devamında normal kilolarından 15-20 kilo fazlasına. üçüz bekleyen kadınlar ise 22 kiloya kadar çıkabilirler.
kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
ıs yerıne hamıle oldugumu soyleıdm yanı patron sayılcak kısılere
oykle tuhaf oldumkı sankı bu bır kusur gıbı soyledım ama doktora gıtmedım dedım
nasıl korkuyorsam ısten kovulmaktan
Ben bu konuda oisansliyim homeofis çalışıyorum
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza.
Canım sen her zaman allaha dua et.Eğer nasibi varsa doğacaktır.
Ne güzel ya gözün aydın.Bende p.tesi gidicem.Satıma göre 7+1 oluyorum.Mutlaka görünmesi lazm ama kese için 5+2 de gittiğimde doktorum kesenin küçük olduğunu büyük ihtimal geç döllenme olabileceğini söyledi.bu gidişimde herşey netleşir sanırsam.
ben sıze bır sayfa acıcam katılmak ısteyen bayanlar bakar okur bılgılenır
tum dıkkatımızı bebege vermeyelım
bebegı beklerken kendımızıde salmayalım kıloları herkez onemsıyor pekıya vucut bakımını , sac saglını clıt problemlerını
hepımızı bırer mıranda kerr , yasemın ergene ebru sallı yapıcam varmısınız yokmusunuz?
ben şu an yaz tatilindeyim ama 1 eylülde işbaşı. inş rahat geçer:)
arakadaslar yemek yıyemıyorum cok mıdem bulanıyo sadece meyve yiyorum.bıde cubuk kraker yıyeblıyorum bnm gıbı olan varmıbebege zarar verırmı?
valla iyi olur benim adet donemi cikan sivilcelerim sagolsunlar beni yanliz birakmadi hamileliktede
Birde sampuanini kremini falan degistirwn var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?