çalışan annelerin doğum sonrası bebek bakımı için bakanıda olmazsa çok zor. Ben şimdiden düşünüyorum 2 çocuktada zorlandım bakıcılar baktı.annemde hasta neyse hayırlısı artık ...senin mesai saatlerin nasıl canım?
sende öğretmensin sanırım.bende çok merak ediyorum göbeğim çıkınca öğrencilerim nasıl tepki vericekler :)
evet öğretmenim ben de cnm. benim okulum değişti yeni öğrencilerim olacak artık eskiler göremeyecek beni:) ama çalışırken hamilelik nasıl olur bilemiyorum ya...
Bende öğretmenim kızlar bende çalışırken hamilelik nasıl olacak merak ediyorum.Tabi birde öğrencillerin günden güne değişecek fiziksel halimizle ilgili yorumları nasıl olacak???
Merhaba kizlarrrr..
Kontrolden geldim mucizemi ilk kez gordum...6 mm idi.kalbi de gunes gibi parliyordu
Sonrasi hickirmaktan goremedim :))
Doktor beklenen dogum tarihin 11 nisan dedi...bende duzelttim..tup bebek oldugu icin tarih surekli dgisiyor..heseplamasi
Benim hesabim baska dr hesab baska oldu..dr gore 6+1 gunluk bize gore 6+5 :))) tabiki dr ne derse o o yuzden takvimimi degistirdim..
Allahim bu gunume binlerce sukur. .
kızlaaar benim bebek mi büyüdü kocaman oldu göbeğim göğüs hizzamda nerdeyse. biz çabuk mu büyüyoruz. yoksa bu gaz mıııı
Canim selam.bende kontrole gittim,hatirlarsin belki tup bebek topiginden :) benimde ultrasonda 7t2cikti ama sata gore 7t5 olmaliydi doktor satimi sormadi zaten :))bende hic onemsemedim bizimki neden degisiyor aciklar misin bana????
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle hepinize sorunsuz hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum
Ben 2012 ağustos annesiyim, yaşını yeni dolduran bir oğlum var ve bugün yaptığım 2 ayrı testle yine hamile olduğumu öğrendim.
Zaten istediğimiz bir gebelik ve planlı oldu. Umarım oğlumla çok zorlanmam
evet herşeyi çok iyi gözlemliyorlar zaten. bi de ben hesap yaptım. Allah izin verir de bebeklerimizin doğacağı tarihe göre ikinci dönemi kapatmış oluyoruz. yarım dönem çalışıcaz inş:)
Merhaba kizlarrrr..
Kontrolden geldim mucizemi ilk kez gordum...6 mm idi.kalbi de gunes gibi parliyordu
Sonrasi hickirmaktan goremedim :))
Doktor beklenen dogum tarihin 11 nisan dedi...bende duzelttim..tup bebek oldugu icin tarih surekli dgisiyor..heseplamasi
Benim hesabim baska dr hesab baska oldu..dr gore 6+1 gunluk bize gore 6+5 :))) tabiki dr ne derse o o yuzden takvimimi degistirdim..
Allahim bu gunume binlerce sukur. .
Iyi öğretmen çokmuş. Arkadşlar ben de öğretmenim şimdi doğum izinleri nasıl olacak. şubat tatilinden sonra mı alırız izinleri
şey arkadaşım şimdi nasıl olacak 3 ay önden 3 ay sondan mırabbim nasip ederse 6 aylık doğum izni
kabul edilsin.şubat tatilinden sonra gitmicem.
Evet canım bende hesaplamıştım Allah kısmet ederde bir aksilik olmazsa 2. dönem hiç başlamamayı düşünüyorum bende.Sene başınada bebişler 5 aylık olur 1 ay da rapor alabilirsem ekimde başlarım diye düşünüyorum bakalım kısmet.Bebeklerimiz sağlıcakla doğsunlar da inş. asıl sıkıntı bakıcı ayarlamada olucak sanırım çalışan annelerin bir çok sorunu oluyor bebiş büyütürken((
Ya bende onu merak ediyorum yaptığımız maskeleri sürdüğümüz kremleri gebeliğe uygun olarak degistirecekmiyiz? :26:
Dün gece topuk kremimi sürerken aklıma geldi hemen bıraktım bilgisi olan arkadaslar lütfen yardimmmmmmm
rabbim nasip ederse 6 aylık doğum izni
kabul edilsin.şubat tatilinden sonra gitmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?