2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sorma hayatım benim ilk çocuğumda da öyle oldu bakanım yok bakıcıya da mecbur veriyorsun mesai saatlerim 08:30-18:00 bakalım bu minişte nasıl zorlanacağım

evet öğretmenim ben de cnm. benim okulum değişti yeni öğrencilerim olacak artık eskiler göremeyecek beni:) ama çalışırken hamilelik nasıl olur bilemiyorum ya...

Bende öğretmenim kızlar bende çalışırken hamilelik nasıl olacak merak ediyorum.Tabi birde öğrencillerin günden güne değişecek fiziksel halimizle ilgili yorumları nasıl olacak???

Bende öğretmenim kızlar bende çalışırken hamilelik nasıl olacak merak ediyorum.Tabi birde öğrencillerin günden güne değişecek fiziksel halimizle ilgili yorumları nasıl olacak???

evet herşeyi çok iyi gözlemliyorlar zaten. bi de ben hesap yaptım. Allah izin verir de bebeklerimizin doğacağı tarihe göre ikinci dönemi kapatmış oluyoruz. yarım dönem çalışıcaz inş:)

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle hepinize sorunsuz hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum
Ben 2012 ağustos annesiyim, yaşını yeni dolduran bir oğlum var ve bugün yaptığım 2 ayrı testle yine hamile olduğumu öğrendim.
Zaten istediğimiz bir gebelik ve planlı oldu. Umarım oğlumla çok zorlanmam

Canim selam.bende kontrole gittim,hatirlarsin belki tup bebek topiginden :) benimde ultrasonda 7t2cikti ama sata gore 7t5 olmaliydi doktor satimi sormadi zaten :))bende hic onemsemedim bizimki neden degisiyor aciklar misin bana????

Canim selam.bende kontrole gittim,hatirlarsin belki tup bebek topiginden :) benimde ultrasonda 7t2cikti ama sata gore 7t5 olmaliydi doktor satimi sormadi zaten :))bende hic onemsemedim bizimki neden degisiyor aciklar misin bana????

Canim hesaplama seklinden oluyo..3 sekilde hesaplayan var tup bebek haftasini...

1-bazi dr lar..sata gore hesapliyor ozaman ben 6 + 3 oluyorum

2-bazi dr ler transfer tarihine kadar olan kismi 15 gun sayip uzerine sayiyorlar ozaman 6+1 oluyorum..internette boyle hesaplama yapiyor
Benim doktorumda boyle hesaplama yapti.

3- kimide test gununu tam 4+0 sayiyor..

Fark birdan kaynaklanıyor. .

Ben srtik 2.yonteme gore gidiyorum :)))

kafam çok karıştı şimdi ben eskişehirdeyim tüm akrabalar annemler kayınvaldemler kütahyada ve bugün iki tarafta biraz çıtlattı benim kütahyada doğum yapmamı istediklerini kayınvalidemde kalırmışım iyi olana kadar yanlız olmazmışım ama ben evimde kalmak istiyorum onlar çok hevesliler kütahay konusunda daha bebek o kadar yeni ki bunu soktular aklıma ama benim düşünmem gereken daha önemli şeyler var moralim bitti bunu duyunca

bakıyorumda öğretmen arkadaş çok bende öğretmenim.
taze anneler.benim bulantılarım başladı.duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki.
kendimi tuhaf hissediyorum.iştahlı biriyim ama iştahım sıfırlandı.

Hayırlı olsun allahanalı babalı büyütsün

evet herşeyi çok iyi gözlemliyorlar zaten. bi de ben hesap yaptım. Allah izin verir de bebeklerimizin doğacağı tarihe göre ikinci dönemi kapatmış oluyoruz. yarım dönem çalışıcaz inş:)

Evet canım bende hesaplamıştım Allah kısmet ederde bir aksilik olmazsa 2. dönem hiç başlamamayı düşünüyorum bende.Sene başınada bebişler 5 aylık olur 1 ay da rapor alabilirsem ekimde başlarım diye düşünüyorum bakalım kısmet.Bebeklerimiz sağlıcakla doğsunlar da inş. asıl sıkıntı bakıcı ayarlamada olucak sanırım çalışan annelerin bir çok sorunu oluyor bebiş büyütürken((

çok sevindim canım inşallah darısı başımıza

Iyi öğretmen çokmuş. Arkadşlar ben de öğretmenim şimdi doğum izinleri nasıl olacak. şubat tatilinden sonra mı alırız izinleri

Hakkaten ogretmen cokmus :)
Ben de ogretmenim kizlar..calisirken okulda nasil gececek bakalim:))

inş sağ salim alırız bebişleri kucağımıza:) evet bakıcı sıkıntı olucak bakalım artık!

kullandığımız urunlerin paraben içermemesi gerekiyor diye duydum
kuzenim buna dikkat ediyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…