2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Okulun yarım gün ise sorun olmaz canım, evde yemeğini yer gidersin akşam da diyetine uygun hazırlar yersin. Senin temel öğünlerin sebze+et olacak; diyetini sıkı sıkı takip edersen inşallah insüline ihtiyacın olmadan atlatırsın bu dönemi diye umuyorum. Diğer test sonucun da önemli tabi; hali hazırda diyabet sorunun olup olmadığı yoksa bu durumun sadece hamilelikten mi kaynaklandığı anlaşılacak. İnşallah sadece gestasyonel diyabettir.

Biz iyiyiz çok şükür. Son 1 haftada, karnım aniden büyüdü. Kalkarken&yatarken eşimden yardım alıyorum. Yaramaz makat gelişli şuan; tüm tekmelerini vajinada hissediyorum. Çığlık attırıyor bana ara ara, nette bakınıyorum nasıl döner bu çocuk diye ama henüz faydalı birşey bulamadım; amuda kalkmayı bile düşündüm ama eşim yanaşmadı:21:. Eşim konuşup masal anlatınca sakinleşip tepinmeye ara veriyor biraz, öyle idare ediyoruz:32:

cnm maalesef tam gün ve ögle yemekleri okulda çıkıyor..inş atlatırım tatlım..gestasyonel diye düşünülüyor.inş öyledir.

maşallah cnm büyüsün.bende yardım alıyorum helede yerden kalkmaya çalışıyorsam..ay o vajinada hissetme bende de var.bende korkuyordum ne oluyor diye..bizimkide makat gelişi şuanda.hep öyle dursun son ana kadar:)zamanında doğum olur inş..ben hala bişe bulamadım sakinleştirmeye:) dur bende deniyeyim masal işini...:9::9::9::9:

Oglusu olacaklar için kizlar cok sık böyle seyler buldum ozel tasarim simokin falan diktirdim paylasayim dedim sizlerlede kizim olsa napardim acaba:)[/Q:nazar:UOTE]

çok gzl btnm nerden buldun foto var mı başka...güle güle giysin pasan:nazar::nazar::nazar:

Cnm instagramda ozel tasarim buntarz seyler yapanlar var kapida odeme secenegi ile aliyosun cok cesit var daha seviyorum kokos seylerii:)

Cok sevindim canim, en azindan agrilar gecmis. Zamanla sislikler de azalir belki, bilemiyorum. Onun disinda bi problem yoktur umarim. Bebis nasil?
Biz iyiyiz cok sukur, dun biraz yuruyus yapalim dedik, aksam erken doguruyorum sandim :( bugun evde oturcaz kizimla tum gun.

cnm ya neden öyle oldu acaba...pelvik ağrılardan mı acaba.sor druna cnm.ben hala çalışıyorum maalesef daha bir ayımız var...bakalım..dikkat et cnm dinlen bol bol

Gunaydin ve keyifli pazarlar herkese. Bu gun yine tenha olacak topigimiz, simdi herkes pazarin tadini cikaracaktir :) biz evdeyiz bugun kizimla ve tocamla. Dun yuruyus yaptik yarim saatlik yeri kasiklarimin baskisindan otura otura bir saatte yuruyup geldik. Geldikten sonra da oturmadan dedim hemen ocaga yemek koyayim, pisene kadar da otururum. yani 10 dk anca ayakta kalmisimdir, ama oturduktan kasiklarim nasil sancidi. Sanki bicakla deliyolar, agrisi belime vuryo :( cok korktum, doktora sorcam gidince ama daha 2 hafta var :( 15 dk dan sonra yuruyemiyorum ben. Var mi boyle zorlanan aramizda ?

Ben varım:107: Eskiden 1.5 saat bana mısın demezdim, şimdi 30dk'yı bile tamamlayamıyorum çoğu zaman; "ah 20dk eline de yüzüne de çok kızım senin diyorum" iniyorum koşu bandından hemen:21: Bendeki kasık batması değil ama, karnım çok büyüdü-ağırlaştı sanki son günlerde. Aşağı düşüyormuş gibi geliyor, sertleşiyor:34:

Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)

Oglusumun:) cicileri

Eklentiler

• $IMG-20131228-WA0010.webp
    $IMG-20131228-WA0010.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?

Cnm doktor 25 26. Haftada net goruruz cokta keyifli olur demisti bize bi kere gittik gostermedi yuzuni kapatip durdu eliyle hafta bidaha gidicez 26. Haftada yani

Gunaydin ve keyifli pazarlar herkese. Bu gun yine tenha olacak topigimiz, simdi herkes pazarin tadini cikaracaktir :) biz evdeyiz bugun kizimla ve tocamla. Dun yuruyus yaptik yarim saatlik yeri kasiklarimin baskisindan otura otura bir saatte yuruyup geldik. Geldikten sonra da oturmadan dedim hemen ocaga yemek koyayim, pisene kadar da otururum. yani 10 dk anca ayakta kalmisimdir, ama oturduktan kasiklarim nasil sancidi. Sanki bicakla deliyolar, agrisi belime vuryo :( cok korktum, doktora sorcam gidince ama daha 2 hafta var :( 15 dk dan sonra yuruyemiyorum ben. Var mi boyle zorlanan aramizda ?

benim henüz o derece olmasa da, uzun sure sandalye de oturursam, yahut ayakta kalırsam(30 dk civarı) belim den kuyruksokumuna ya da tam tersi istikamette baya acılı ağrılar giriyor. senin haftalarında muhtemelen çok daha kötü olurum...

Günaydın, bnde dün biraz yürüyüş yaptım 20 dk bile yoktur belki, sonra evi toparladım klasik yapılması gerekenler, tam yemek yaptım yiyecekken bir tekefon geldi esime,iş arkadaşlarımızdan bir aile balık aldık sizde birlikte yiyelim demişler eşimde ok dedi, nese bizde yemek yemedik onları bekledik, eşi sağolsun balığı temizlemiş, salata yapmış, herşeyini yanında getirmiş, nese kendide kızarttı bnde farklı şeyler yaptım, yani anlayacağınız herşeyi ortak yapmamıza rağmen sol bacağımda arka diz kapağının olduğu kısımda bir şekilme oldu yürüyemiyorum, düz bir şekilde tutamadım, gece uyurken bile diim büküktü, kasıklarımda değildi ağrılar ama anladım ki son üç ay bu şekilde geçecek ve bizim her zamankinden daha çok dikkat etmemiz gerekecek

Ben varım:107: Eskiden 1.5 saat bana mısın demezdim, şimdi 30dk'yı bile tamamlayamıyorum çoğu zaman; "ah 20dk eline de yüzüne de çok kızım senin diyorum" iniyorum koşu bandından hemen:21: Bendeki kasık batması değil ama, karnım çok büyüdü-ağırlaştı sanki son günlerde. Aşağı düşüyormuş gibi geliyor, sertleşiyor:34:

Maşallah size :emir_bebek::nazar:
Bende artık gezerken kendimi ayaklı dolmalık biber gibi hissetmeye başladım =)):1::1::1:
Çok fena iştahım açıldı zaten.
Mide yanması da çabası ama yine de frenlemiyor beni.
Yarın doktora gideceğim bakayım benim kelebeğim ne kadar olmuş teyzesi.
Ayakkabımı bile zor giydim bugün =)

Kızlar bişe soracam sizlere ben bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum, maviler, beyazlı kırmızılar felan var onları birlikte yıkasam olur mu bide 30 derecede yıkayım diyorum sizce ne yapmalıyım

Günaydın, bnde dün biraz yürüyüş yaptım 20 dk bile yoktur belki, sonra evi toparladım klasik yapılması gerekenler, tam yemek yaptım yiyecekken bir tekefon geldi esime,iş arkadaşlarımızdan bir aile balık aldık sizde birlikte yiyelim demişler eşimde ok dedi, nese bizde yemek yemedik onları bekledik, eşi sağolsun balığı temizlemiş, salata yapmış, herşeyini yanında getirmiş, nese kendide kızarttı bnde farklı şeyler yaptım, yani anlayacağınız herşeyi ortak yapmamıza rağmen sol bacağımda arka diz kapağının olduğu kısımda bir şekilme oldu yürüyemiyorum, düz bir şekilde tutamadım, gece uyurken bile diim büküktü, kasıklarımda değildi ağrılar ama anladım ki son üç ay bu şekilde geçecek ve bizim her zamankinden daha çok dikkat etmemiz gerekecek

Oh yarasın size :38:
Dikkat et canım, dediğin batmalar bana da oluyordu.
Kendimi sakat kalacak gibi hissettim 2-3 gün.
Fazla ayakta kalmaktan oluyordu.
Tavsiyem ağrı girdiği zaman bacağına, otur bir yere bacağını hareket ettir.
Az canını yakacaktır ama saatler sonra normale dönüyorsun.

Maşallah size :emir_bebek::nazar:
Bende artık gezerken kendimi ayaklı dolmalık biber gibi hissetmeye başladım =)):1::1::1:
Çok fena iştahım açıldı zaten.
Mide yanması da çabası ama yine de frenlemiyor beni.
Yarın doktora gideceğim bakayım benim kelebeğim ne kadar olmuş teyzesi.
Ayakkabımı bile zor giydim bugün =)

Ben her randevumda 3 boyutlu görüyorum. Paşanın keyfi yerindeyse güzel poz veriyor; en son gittiğimizde doktor "heryer kol-bacak olmuş, yüzünü saklıyor" dedi. Göremedik birşey:107:

Benim fazla yediğim yok canım, son 3 aydır sadece 1 kg aldım zaten; sıkı diyetteyim. Ama göbek büyüdü ne hikmetse:107: Güzel haberlerini bekliyorum yarın.

Kızlar bişe soracam sizlere ben bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum, maviler, beyazlı kırmızılar felan var onları birlikte yıkasam olur mu bide 30 derecede yıkayım diyorum sizce ne yapmalıyım

annem hepsini yıkamıştı. ilkinde.

renklileri dusuk sıcaklıkta yıkadı, beyazları 60 civarı. zaten yeni seylerdi. ama hepsini tek tek çok sıcak utu ile utuleyip, bohçalayıp kaldırdı dolaplara. dolaplarıda temizlemişti iyice.

Benim tüm kıyafetler beyazdı canım, ondan ayırmak zorunda kalmadım. Narin programda yıkadım. 30 derecede renk vermezler sanırım beraber yıkanabilir.

Ben her randevumda 3 boyutlu görüyorum. Paşanın keyfi yerindeyse güzel poz veriyor; en son gittiğimizde doktor "heryer kol-bacak olmuş, yüzünü saklıyor" dedi. Göremedik birşey:107:

Benim fazla yediğim yok canım, son 3 aydır sadece 1 kg aldım zaten; sıkı diyetteyim. Ama göbek büyüdü ne hikmetse:107: Güzel haberlerini bekliyorum yarın.

Ben karıncalı görüyorum her defasında :1:
Sen çok şanslıymışsın.
Ben sağlam yiyorum bu aralar.
Aslında az az bir kaç öğün yiyorum ama yarıyor sanırım =)
Yarın tartılayım da bakalım kaç kilocuk daha almışım =)

Oh yarasın size :38:
Dikkat et canım, dediğin batmalar bana da oluyordu.
Kendimi sakat kalacak gibi hissettim 2-3 gün.
Fazla ayakta kalmaktan oluyordu.
Tavsiyem ağrı girdiği zaman bacağına, otur bir yere bacağını hareket ettir.
Az canını yakacaktır ama saatler sonra normale dönüyorsun.

Evet tatlım bende buğün bol bol dinleneceğim, fazla yoruldum die oldu kaldırmıo bünye artık

Back
X