Okulun yarım gün ise sorun olmaz canım, evde yemeğini yer gidersin akşam da diyetine uygun hazırlar yersin. Senin temel öğünlerin sebze+et olacak; diyetini sıkı sıkı takip edersen inşallah insüline ihtiyacın olmadan atlatırsın bu dönemi diye umuyorum. Diğer test sonucun da önemli tabi; hali hazırda diyabet sorunun olup olmadığı yoksa bu durumun sadece hamilelikten mi kaynaklandığı anlaşılacak. İnşallah sadece gestasyonel diyabettir.
Biz iyiyiz çok şükür. Son 1 haftada, karnım aniden büyüdü. Kalkarken&yatarken eşimden yardım alıyorum. Yaramaz makat gelişli şuan; tüm tekmelerini vajinada hissediyorum. Çığlık attırıyor bana ara ara, nette bakınıyorum nasıl döner bu çocuk diye ama henüz faydalı birşey bulamadım; amuda kalkmayı bile düşündüm ama eşim yanaşmadı. Eşim konuşup masal anlatınca sakinleşip tepinmeye ara veriyor biraz, öyle idare ediyoruz
![]()
cnm maalesef tam gün ve ögle yemekleri okulda çıkıyor..inş atlatırım tatlım..gestasyonel diye düşünülüyor.inş öyledir.
maşallah cnm büyüsün.bende yardım alıyorum helede yerden kalkmaya çalışıyorsam..ay o vajinada hissetme bende de var.bende korkuyordum ne oluyor diye..bizimkide makat gelişi şuanda.hep öyle dursun son ana kadar:)zamanında doğum olur inş..ben hala bişe bulamadım sakinleştirmeye:) dur bende deniyeyim masal işini...