2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
3-4 gündür o bendede var yemek sonrası nasıl oturacağımı hatta nasıl yayılacağımı diyim daha doğru bi ifade olur şaşırıyorum, sanki karnım ikiye ayrılıcak o kadar gerliyo, evde deli dana gibi dolanıyorum o zaman geçiyo, doktor %100 doymadan masadan kalk diyo ama bana hi %100 doymuşum gibi gelmiyo ki zaten :1:
Aynisi bendede var soluma uzaninca rahatliyorum o haldeyken yuruyemiyorum
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah.

Adana'lıyım ama 6 yıldır Gaziantep'teyim gülüm. Ama hemşeriyiz elbet:107:

Maşallah, afiyet olsun gülüm. Akşama pasta keyfin de var şimdi senin, bizim yerimize de ye:32:
Bende adanaliyim :3:

Anar nerdesin canım =)
9 kilo almış halim de bu :1:

Eki Görüntüle 921175
Maasallah hic 9 kilo gibi değil :nazar:

Ohh evime geldim mesai bitti ayaklarımı uzattım esracığı izliom :)
Birazdanda üst komşuya çaya çıkacağız....
Sonra gelip rahatça deliksiz bir uyku çekmek istiom,
Ne olurr allahımmmm bu gece rahat rahat uyuyayımmmm

maşallah sana harika görünüyorsun, bebeğinle ilk doğum gunun :) mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu yıllar dilerim.

Çok teşekkür ederim =)
Seneye kısmetse kızımla mumları üfleyeceğiz :16:
Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu..

:1::1::1::1::1:
Ben bugün doktora gidecektim perşembeye kaldı...
En son 6 kilo almış olan ben şu an toplamda 9 kilo almışım :1::1::1:
Bacaklarım incelse ne olacak.
Kutuplardan basık, ekvatordan şişik bir hal aldım :1::1::1:
Yani şöyle olmak var bak bakim =D :52::52::52::52:

Eki Görüntüle 921036
:52:

bayıldım karikatüre valla bnde 6 kilo aldım ama kendimi o resimdeki kadın gibi hissediyorum tam ağır vasıta oldum çıktım allah çekeceğimizin üstünde yük vermesin kilo da dahil :D :52:

ben cevizden tiksindim yiyemiyorum, ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tiksiniyorum dediğim halde eşim 3-4 gün zorla yedirdi şimdi, kokusuna bile dayanamıyorum balığıda ayda 1 yiyorum, o da kendim yapmıyorum tonton alıyorum marketten o yüzden isteyim diyorum, geç mi kaldım bilmiyorum ama

canım ben baştan beri mide bulantısı yaşadığım için düzgün beslenemiyorum 4.aydan beridir balık yağı kullanıyorum doktor sonuna kadar da kullan dedi yani başlamak için geç değil sütte içemiyorum ama doktor inatla kalsiyum vermiyor besinden al diyor anlamadım ama bi bildiği vardır umarım.
:49:

canım ben baştan beri mide bulantısı yaşadığım için düzgün beslenemiyorum 4.aydan beridir balık yağı kullanıyorum doktor sonuna kadar da kullan dedi yani başlamak için geç değil sütte içemiyorum ama doktor inatla kalsiyum vermiyor besinden al diyor anlamadım ama bi bildiği vardır umarım.
:49:

Bnde de tam tersi işte drum kalsiyumu 13 haftada magnezyumu 4,5 sanırsam vermişti, kan ve demiri zaten sürekli kullanıorum, gebelik önceside sonrası da sende gerekli görmemiş olabilir ama vermesi yakındır die düşünüorum

6 kilolar 9 kilolar ne güzel ben 18kilo alldim kizlar:) doktor zayiflar daha cok kilo alir demisti oyleymis gerçekten ne bacak ne basen var halada gobek aldi gidiyo masallaj:) bugun seker yuklemesimidir nedir ne lanet seymis ya saatlerce ac ac hastanede kan verdim tam 3 kere bide tek basima gitmistim allahtan bayilip kalmadim sonucumuda yarina biraktim artik bekleyemedim. Bebis 15 günde 300 gr almis 800 grm olmus masallah neyse bende sizin yaziklarinizi okuyup duruyorum boyle arada bende yazayim diyorum iste benimkileride okuyan vardir heralde:)

Bnde de tam tersi işte drum kalsiyumu 13 haftada magnezyumu 4,5 sanırsam vermişti, kan ve demiri zaten sürekli kullanıorum, gebelik önceside sonrası da sende gerekli görmemiş olabilir ama vermesi yakındır die düşünüorum

sadece balıkyağı ve vitamin daha önceki gün gittim bu sefer kan hapı ekledi ama kalsiyum vermiyorum diyo adam ya zaten magnezyum hiç söz konusu olmadı bnde 2 gündür ayrana yükleniyorum arayı kapatmak için inşallah faydası olur:emir_bebek:

meraba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.bugün sağlık ocağında açlık-tokluk kan şekerim ölçüldü. açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim 186 mg çıktı.hemşire sınır 140 olduğu için senin tokluk yüksek çıkmış dedi doktora bir göster dedi. sağlık ocağındaki doktora gösterdim üst sınır 180 olduğu için senin sınırda çıkmış önemli bir şey yok dedi. açlık tokluk arası 1 saat beklettiler sizde yeni ölçtürmüşsünüzdür, sınır kaç olmalı benim yüsek mi değil mi sizce?

180 çok yüksek canım bnce ihmal etmeden kendii doktoruna git göster bazen sağlık ocağı ve hastaneninde üst sınırı değişiyor

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah normal çıkar.
Ölçüm yaptırmadan önce 3 gün bol karbonhidrat tüket.
8-10 saat açlık yetiyor.

bugün başka yerde yaptırdım. tok karna yaptırdığım halde 120 çıktı. doktor normal dedi. tek bir yere bağlı kalmamak gerekiyor sanırım

6 kilolar 9 kilolar ne güzel ben 18kilo alldim kizlar:) doktor zayiflar daha cok kilo alir demisti oyleymis gerçekten ne bacak ne basen var halada gobek aldi gidiyo masallaj:) bugun seker yuklemesimidir nedir ne lanet seymis ya saatlerce ac ac hastanede kan verdim tam 3 kere bide tek basima gitmistim allahtan bayilip kalmadim sonucumuda yarina biraktim artik bekleyemedim. Bebis 15 günde 300 gr almis 800 grm olmus masallah neyse bende sizin yaziklarinizi okuyup duruyorum boyle arada bende yazayim diyorum iste benimkileride okuyan vardir heralde:)

evet zayıflar hem çok alıyor hemde biz az alanlardan hala daha zayıf gözüküyor:D:nazar: ben bulantılarım yüzünden alamadım 5.ayda hafifleyince almaya başladım yiyememek çok daha kötü eğer şekerin yüksek çıkmazsa hiç takma bi şekilde verecez.:49:

yaa kızlar bendeki bence kasılma değil yaa elimin altında rahim hisetmek falan ne demek bilemedim ama benim elimin altında sertlik oluyo sanki bebek poposunu oraya dayamış gibi karnımın şekli değişiyo sonra hoooop düzeliyo bence doğal bebeğin ordan oraya gitmesi kasılma acı vermez mi :44:

aynı şeyi bende yaşıyorum. o sert yer bebeğin kafası. hatta yamuluyor o taraf. bebeğin ters durduğu pozisyonlarda öyle oluyor benim.kafasını karnına doğru iyice bastırdığı için oluyor o kafana takma.

9 kilo almamış mıyımdır?
Ben kendime bir baskül alayım en iyisi =)

Canım yaa :1::1::1:
O nasıl bir ifade şeklidir =D
Bana sorsan bende senin gibi hissediyorum =)))
Hepimiz vereceğiz kiloları ben inanıyorum :34:
Çok geçmiş olsun bu arada aman dikkat et sende.
Şu aktarlarda satılan karışık kış çayı var onlardan al canım.
Bana çok iyi gelmişti, inşallah sende de işe yarar..
ne kadar dikkat ettiysem sanırım etkili olmadı yine kaptık şifayı:2::2: ama bu göbekli şişko halim hoşuma gidiyo kızım var orda çünkü :52::52::16::16:

ben de 14 kilo aldım cnm. aynen ben de zayıftım senin gibi. zaten ilk 4 ayda vücut kilo alarak kendini topladı bence çünkü benim vücut kitle endeksine göre 62 kilo olmam lazımdı. 54 le hamile kaldım. doktorum da bana sen zaten zayıf hamile kaldın 20 kilo bile alsan normal demişti.
bebeğine de maşallah:nazar:sağlıklı doğsunlar inş!

çk şükür canım benim çok şükür.. kaç gündür aklımdasın.. giremedimde nete.. şükürler olsun..
artık sıkma canını nolur.. kum bende döktüm hatta kızım doğduktan sonra.. taş düşürdüm işin kötüsü kızım 4 aylıkken kum döktü.. kristallenme olmuş idrarında.. neyseki geçti bol su iç..

yaaa valla bol su içmeme rağmen 1 sene içerisinde 3 kere kum döktüm..
hamileliğimin başındada kum dökmüştüm zaten..
bugünlerde gidicem bakalım sonuçlar için inşallah kötü bişey demezler :32::32:
oyyyy kıyamam ben senin kuzunaaa geçmiş olsun..

Kilodan şikayet eden kızlar....
Ben 69 kilo ile hamile kaldım şimdi 77 kiloyum...
Geçen ay tartıldığımda da 77 kiloydum allah tan 1 aydır kilo almamışım...
Kendimi goril gibi hissediyorum...yılbaşında büzüşüp oturuyormuşum kv dem üşüyor musun diye sordu...
Farkında değilim ,kendimi kocaman hissettiğimden sanırım psikolojik olarak küçülmeye çalışıyorum dedim...

Bende tayt giyiyorum sürekli ..4 .ayımda 2 tane hamile pantolonu almıştım onlar olmuyor artık...
En son dr. Kontrolüne kadar çoğu şeyi takıyordum,kilo da dahil...bebeğimin sağlığından endişe etmek gibi bir durum çıkınca bunları gözüm görmüyor artık...şükür bir şey yok ...sağlıktan daha önemli değil hiç bir şey...

yahu yapma be kuzum yaa..takma şu kilonu kafana..
ben napayım söyle bakalım :9::9::9:
ben 72 ile evlendim..
kürtajdan sonra tartıldım 78im..
78 le tekrar hamile kaldım şuan 84-85 oldum..

Back
X