2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kuzum ben böyle şeyleri biraz entelce buluyorum yaa para tuzağı, alayım desen kulaklığı kaseti falan dünya paradır steve jobs'ın annesi müzikmi dinletmiştir sanmam :1: tabi sen bilirsin heves ettiysen dinlet zararı olmaz ben sırf para tuzağı olarak gördüğüm için sevgililer günü falanda kutlamam

müzik dinletmek faydalı diye çoğu kişiden duymuştum ama işte nette kulaklıkla görünce merak ettim:) arada bi dinletelim bakalım bilgisayardan. zaten bence de para tuzağı bu tarz şeyler. onlara para verinceye kadar bebeğe bişeyler alınır. zaten hamilelikle beraber cimrileştim:) yok onu almayalım gerek yok bunu almayalım ne gerek var deyip duruyorum bebeğin ihtiyaçlarını alırız diyorum. iyice anneliğe başlıyoruz artık galiba:34:

Anar nerdesin canım =)
9 kilo almış halim de bu :1:

$CYMERA_20140106_164004.webp

müzik dinletmek faydalı diye çoğu kişiden duymuştum ama işte nette kulaklıkla görünce merak ettim:) arada bi dinletelim bakalım bilgisayardan. zaten bence de para tuzağı bu tarz şeyler. onlara para verinceye kadar bebeğe bişeyler alınır. zaten hamilelikle beraber cimrileştim:) yok onu almayalım gerek yok bunu almayalım ne gerek var deyip duruyorum bebeğin ihtiyaçlarını alırız diyorum. iyice anneliğe başlıyoruz artık galiba:34:

ben misal bebek telsizi alacaktım sonra vazgeçtim zaten bebeğime bakayım diye ücretsiz izne ayrılıcam tek uğraşım o olacak fizanamı gidicemde bebeğimin ağlamasını duymıcam zaten epey bi süre bizim odamızda olacak

e bende bayadır var bu, annem bebek bi yere toplanıyo dedi, ne bileyim üstünde durmadım ağrı sızı yok çünkü toplandığı yerde 5-10 sn duruyo zaten pıt pıt vuruyo sonra başka yere geçiyo doktora sorayım bi

bende magnezyumu kasılmadan çok kramplar için veriliyor biliyorum. bende kasılma hissetmiyorum

bende magnezyumu kasılmadan çok kramplar için veriliyor biliyorum. bende kasılma hissetmiyorum

yaa kızlar bendeki bence kasılma değil yaa elimin altında rahim hisetmek falan ne demek bilemedim ama benim elimin altında sertlik oluyo sanki bebek poposunu oraya dayamış gibi karnımın şekli değişiyo sonra hoooop düzeliyo bence doğal bebeğin ordan oraya gitmesi kasılma acı vermez mi :44:

ben misal bebek telsizi alacaktım sonra vazgeçtim zaten bebeğime bakayım diye ücretsiz izne ayrılıcam tek uğraşım o olacak fizanamı gidicemde bebeğimin ağlamasını duymıcam zaten epey bi süre bizim odamızda olacak

yani telsize gerek yok doğru. zaten yanımızdan ayırmak istemicez onları. ne kadar üzretsiz izin kullanacaksın cnm? benim doğumdan sonraki iznim galiba okulların kapanışına denk gelecek ondan sonra da yaz tatili. tatilden sonra da büyük ihtimal çalışıcam:(

yani telsize gerek yok doğru. zaten yanımızdan ayırmak istemicez onları. ne kadar üzretsiz izin kullanacaksın cnm? benim doğumdan sonraki iznim galiba okulların kapanışına denk gelecek ondan sonra da yaz tatili. tatilden sonra da büyük ihtimal çalışıcam:(

valla kuzum iki senenin tamamını kullanıcam zaten sonrasında şark bitiyo temelli Ankarada başlarım, Batmanda kimseye emanet edemem çocuğumu kuzum eşim polis kim ne gözle bakıyo bilemiyosun ki, halbuki kredi borcumuzda var ama yapıcaz bi şekilde

meraba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.bugün sağlık ocağında açlık-tokluk kan şekerim ölçüldü. açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim 186 mg çıktı.hemşire sınır 140 olduğu için senin tokluk yüksek çıkmış dedi doktora bir göster dedi. sağlık ocağındaki doktora gösterdim üst sınır 180 olduğu için senin sınırda çıkmış önemli bir şey yok dedi. açlık tokluk arası 1 saat beklettiler sizde yeni ölçtürmüşsünüzdür, sınır kaç olmalı benim yüsek mi değil mi sizce?

meraba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.bugün sağlık ocağında açlık-tokluk kan şekerim ölçüldü. açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim 186 mg çıktı.hemşire sınır 140 olduğu için senin tokluk yüksek çıkmış dedi doktora bir göster dedi. sağlık ocağındaki doktora gösterdim üst sınır 180 olduğu için senin sınırda çıkmış önemli bir şey yok dedi. açlık tokluk arası 1 saat beklettiler sizde yeni ölçtürmüşsünüzdür, sınır kaç olmalı benim yüsek mi değil mi sizce?

140a kadar normal diye biliyorum ben

valla kuzum iki senenin tamamını kullanıcam zaten sonrasında şark bitiyo temelli Ankarada başlarım, Batmanda kimseye emanet edemem çocuğumu kuzum eşim polis kim ne gözle bakıyo bilemiyosun ki, halbuki kredi borcumuzda var ama yapıcaz bi şekilde

anladım cnm. benim eşim de polis ama biz afyondayız. daha doğu görevini yapmadı eşim o var daha sırada. sizin ne güzel biter 2 senenin sonunda inş. evet gönül rahatlığıyla emanet etmek daha iyi tabiki bakıcılara.

anladım cnm. benim eşim de polis ama biz afyondayız. daha doğu görevini yapmadı eşim o var daha sırada. sizin ne güzel biter 2 senenin sonunda inş. evet gönül rahatlığıyla emanet etmek daha iyi tabiki bakıcılara.

bide canım dil farklı kültür farklı arkadaşımın kızı Türkçeden önce Kürtçe öğrendi düşün

kuzum varya boydan opak çorap giymiş gibisin :1: penti reklamı gibi
gayette fitsin ben bi fazlalık göremiyorum :nazar:

muhteşem olmuş valla bayıldım :nazar::nazar:
bende eklıyeyım en kısa zamanda göbiş topiğinede ekle esmercim

hay maaşallahhh göbüşüneeeeee :34::34::34::nazar::nazar::nazar: bebiş büyümüş göbüşte büyümüş :1::1:

:1::1::1::1::1:
Ben çorabı boydan giyiyorum :1::1::1::1:
Çok güldüm ya =)))
Allahta seni güldürsün emi...
Çok sağolun kızlar moral verdiniz :16:
Şu yaşıma kadar en kilolu halim bu.
O yüzden bazen kendimi çok şişko hissediyorum, çatlayacak gibiyim.
3 ay daha sabır..

valla bende tayt giyorum hem rahat hemde sevıyorum işe bile öyle gelıyorum uzerinede uzun çizmelerimi giyıyorum ustünede tunuk oh mıs gibi :9:

canım geçmiş olsun ınan daha sen yazınca gördüm geçmişi okumadım cok geçmiş olsun tuzu kes dıkkat et kendını cok yorma

canım benım geçmiş olsun allah acıl şifalar versin artık normal bunlar bıraz daha sıkacağız dişimizi:34:

Anar nerdesin canım =)
9 kilo almış halim de bu :1:

Eki Görüntüle 921175

sultancım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama artık zaman da daraldı ya ondan heralde bide üstüne üstün gripte oldum bugün offff halime offfff Esmer maşallah canım bu ne hal beni görsen göt göbek ayrı yerlerde fırtlamış :1::1::1::1::1:

Maşallahhhh tatlım hiç 9 gibi değilsin sen bu kilodan 2 düş hem dışarı kıyafetleri, hem tokluk var sabahları aç karnına tartıl

9 kilo almamış mıyımdır?
Ben kendime bir baskül alayım en iyisi =)

sultancım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama artık zaman da daraldı ya ondan heralde bide üstüne üstün gripte oldum bugün offff halime offfff Esmer maşallah canım bu ne hal beni görsen göt göbek ayrı yerlerde fırtlamış :1::1::1::1::1:

Canım yaa :1::1::1:
O nasıl bir ifade şeklidir =D
Bana sorsan bende senin gibi hissediyorum =)))
Hepimiz vereceğiz kiloları ben inanıyorum :34:
Çok geçmiş olsun bu arada aman dikkat et sende.
Şu aktarlarda satılan karışık kış çayı var onlardan al canım.
Bana çok iyi gelmişti, inşallah sende de işe yarar..

Back
X