2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende aksine kendimi pek beğenir oldum aynalardan geri gelemiyorum yaa yüzüm ışıldıyo sanki göbeğim falanda çok hoşuma gidiyo dahada büyüse sıkıntı olacak ama kendimi kadınsı hissediyorum göğüsler olmuş 90 daha ne istiyim :52:

benim göğüsler normalde 90 dı :)
şuanki halini tahmin bile edemezsin
bende aynanın karşısında kendimi izlemeye bayılıyorum haha :)
eşimde hamilesin ama hala taş gibisin maşallah aşkıma diyo serseri :)

merhaba kızlarrrrrrrrrrr doktor kontrolümüz vardı.c.tesi bebişim 36 cm 1065 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

herşeyi yolunda bin şükür 3 hafta sonra tekrar gidicez 30 olcaz ozaman şaka gibi:nazar:

bu arada şekere de çözüm buldum artık istediğim herşeyi desem yalan olmaz yiyorum pilav makarna börek vs bile:39::39::27: ama şekerim çıkmıyo..:52::52::52:

bu arada bu ay kilo almamışım dr iyi gidiyorsun dedi..

odamızı boyattıık kıyafet alımımız bitti vs vs benden haberler böyle:16::16::16:
$20140106_145519.webp

Eklentiler

• $20140106_143516.webp
    $20140106_143516.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $20140106_141254.webp
    $20140106_141254.webp
    11 KB · Görüntüleme: 50
  • $20140106_141817~2.webp
    $20140106_141817~2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $20140106_141929~2.webp
    $20140106_141929~2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $20140106_142327~2.webp
    $20140106_142327~2.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $20140106_143058~2.webp
    $20140106_143058~2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $20140106_143207.webp
    $20140106_143207.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $20140106_143437.webp
    $20140106_143437.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 64
meraba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.bugün sağlık ocağında açlık-tokluk kan şekerim ölçüldü. açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim 186 mg çıktı.hemşire sınır 140 olduğu için senin tokluk yüksek çıkmış dedi doktora bir göster dedi. sağlık ocağındaki doktora gösterdim üst sınır 180 olduğu için senin sınırda çıkmış önemli bir şey yok dedi. açlık tokluk arası 1 saat beklettiler sizde yeni ölçtürmüşsünüzdür, sınır kaç olmalı benim yüsek mi değil mi sizce?
gebelik şekerin çıkmış canım değerin baya yüksek...
100 lük yükleme ister doktorun büyük ihtimalle kendi doktoruna sonuçlarını göster canım..
Anar nerdesin canım =)
9 kilo almış halim de bu :1:

Eki Görüntüle 921175

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esmerim sana:nazar::nazar::nazar:

maaşallah sana 6 kilo aldım göbeğim senimkinin yanında dev gibi kalır:D iç karnın geniş galiba şanslısın:emir_bebek:

Sanırım dediğin gibi canım ama ben az da olsa yanlara doğru genişledim =))
bugün başka yerde yaptırdım. tok karna yaptırdığım halde 120 çıktı. doktor normal dedi. tek bir yere bağlı kalmamak gerekiyor sanırım
Canım normal çıkmasına çok sevindim.
Bir daha orada test falan yaptırma.
Yeni güvenilir bir yer bak kendine...

ne kadar dikkat ettiysem sanırım etkili olmadı yine kaptık şifayı:2::2: ama bu göbekli şişko halim hoşuma gidiyo kızım var orda çünkü :52::52::16::16:

Evde kızım kızım diye diye geziniyorum ben =)))
Eller de göbişi okşuyor.
Kim kilosuz hamile kalmış ki zaten ...
Demet Akalın manken hatun bile şu an yarım dünya olarak geziniyor =))

ayyyyy çook şekerrrrr
maşallah maşallah maşallah :)
benim göbeğim midem bi tuhaf oldu yaa..

Sağol balım :38:
Kilodan mı canım?

merhaba kızlarrrrrrrrrrr doktor kontrolümüz vardı.c.tesi bebişim 36 cm 1065 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

herşeyi yolunda bin şükür 3 hafta sonra tekrar gidicez 30 olcaz ozaman şaka gibi:nazar:

bu arada şekere de çözüm buldum artık istediğim herşeyi desem yalan olmaz yiyorum pilav makarna börek vs bile:39::39::27: ama şekerim çıkmıyo..:52::52::52:

odamızı boyattıık kıyafet alımımız bitti vs vs benden haberler böyle:16::16::16:
Eki Görüntüle 921423

gebelik şekerin çıkmış canım değerin baya yüksek...
100 lük yükleme ister doktorun büyük ihtimalle kendi doktoruna sonuçlarını göster canım..

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esmerim sana:nazar::nazar::nazar:

Aysunayım sen nerelerdesin yahu?
Özlettin kendini...
Odanın rengi süper olmuş.
Prenses çok şanslı :emir_bebek::nazar:
Cicilerini de sağlıkla giysin meleğin :16:
Yeleklere ve patiklere bayıldım.
Çok şekerler, Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin....
Kendi adıma da çok teşekkür ederim =)

kızlar buket asude nin link attığı ana kucağını sipariş vermiştim internetten cuma günü geldi mavi çok güzel çok beğendim.
güle güle kullanınn:34:
fenayım kızlar ya .. cumartesi ölüyorum sandım.. öğleden sonra başlayan baş ağrım gece 1.30a akadar aralıklsız devam etti. ama ne ağrı.. burnumun sol tarafı..ve başım.. kabus gibi.. enson kalkıp bi parol içtim.. hala ağrı var ama okadar değil şükürler olsun..
bide burnum tıkalı ya sızlıyor resmen napayım ya napsam rahatlarım.. iştahım yok.. dudaklarım uçuk içinde.. of ki of yani..
ağırlaşıyoruz zaten git gide.. RABBİM yardım etsin..
ESMER CANIM.. rabbim evladın ve eşinle daha nice güzel seneler nasip etsin..
canım geçmiş olsun. baş ağrılarına dikkat et tansiyondan da olabiliyo bazen, tansiyonunu takip et canım
bende aksine kendimi pek beğenir oldum aynalardan geri gelemiyorum yaa yüzüm ışıldıyo sanki göbeğim falanda çok hoşuma gidiyo dahada büyüse sıkıntı olacak ama kendimi kadınsı hissediyorum göğüsler olmuş 90 daha ne istiyim :52:
hey maşallaaahhh:nazar: benim zaten kocamandı gçğüsler, büyüyecekler diye ödüm kopuyo. biraz dolgunlaştılar ama inşallah bu kadarla kalırlar :52::52:
Ablacım çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et salgın var, yatak döşek yatıyor insanlar.
Allah acil şifalar versin.
Annemde 2 gündür hastanede yatıyordu, bugün çıkarmışlar izin vermiyorlar gitmeme.
Kronik astım hastası bu aylar zaten tıkanıyor hep, üstüne ağır bir grip geçiriyor.
Çok zor hastalığı atlatmak.
Rabbim büyüklerimizle sınamasın bizi.
Çok geçmiş olsun tekrardan, inşallah çabuk geçer.
İyi dileklerin içinde teşekkür ederim :16:
canım geçmiş olsun annene
öyle de tatlım artık hafta hafta hatta gün gün fazla kilo alıyorum, eminim almaya da devam edecek, nese bende dua ediyorum bebeğimin kilosu max seviyede olsun, sağlıklı olsun ben kilo alayım diyorum :D
Senin bacaklarının incelmesi süper malesef ben onlardan da alıyorum artık :)
Kendimi şöyle yorumluyorum bu aralar yarım ay modundayım, 1 ay sonra dolunay olacam :D ama sabırsızlıkla hilal olacağım günü bekliyorum ::D
ayyyyyyyyyyyy, DOLUNAY dediiiiiiiiinnnn:16::16::16: ama benim kızımın adını söyledin:16::16: cümlede nerde geçtiği önemli değil, Dolunay dedin ya, bittim eridim bennnn:49::49:
aklıma gelmişken sorayım dedim. anne karnında bebeklere dinletilen müzikleri nasıl dinleticez? yani karnımıza kulaklık mı dayıcaz yoksa normal bilgisayardan falan olur mu olur heralde... nette kulaklık dayayıp da dinletmişler de merak ettim:44:
canım valla ben açıyorum bilgisayrdan, dinliyoruz beraber. kulaklık denemedim hiç. aceba bunla ilgili bişey var mı, bak sen böyle sorunca merak ettim ben de:44::44:
Anar nerdesin canım =)
9 kilo almış halim de bu :1:

Eki Görüntüle 921175
9 kilo mu, yalannnnnnnnnnnn :34: almışsan da iyi olmuş, lazımmış sana. gayet fıstıksın yaniiiii:1::1: maşallah:nazar:
meraba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.bugün sağlık ocağında açlık-tokluk kan şekerim ölçüldü. açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim 186 mg çıktı.hemşire sınır 140 olduğu için senin tokluk yüksek çıkmış dedi doktora bir göster dedi. sağlık ocağındaki doktora gösterdim üst sınır 180 olduğu için senin sınırda çıkmış önemli bir şey yok dedi. açlık tokluk arası 1 saat beklettiler sizde yeni ölçtürmüşsünüzdür, sınır kaç olmalı benim yüsek mi değil mi sizce?
canım sınır 140. benim de 145 çıktı diye doktorum 100 lük yükleme istedi. sen de kendi doktoruna sor bence, yüksek çıkmış şekerin

Eki Görüntüle 921423

Aysunayy, öyle şekere çözüm buldum demekle olmazzz. bize de söyle sırrını :52::52: maşallah canım kızına da sana da:nazar: sağlıkla tamamlarız inşallah gebeliğimizi hepimiz:49: bu arada aldıkların da çok cici, hepsini güzel günlerde kullanın inşallah:emir_bebek:

çok sinirliyim bugünnnnnn:47: işgüzar bi veli, müdüre beni şikayet etmiş, bu öğretmen neden sürekli rapor alıyor, çocukalrımız dersten geri kalıyor. müdürümün de beni savunacağı tutmuş, öğretmen hanım hamile, hasta diye. kadın biz de hamile kaldık filan filan demiş. Allahımmmmm :19::19: hayır bunu söyleyen veli de problemli bir öğrencimin velisi, çocuğun notları berbat. hiperaktivitesi var, veliyle zaten sürekli görüşüyoruz. varsa bi problem gel bana söyle di mi:47: üstelik ben genel olarak konularda ilerdeyim. sen çocuğunun defterine kitabına bi bak bakalım konularda nerdeyim. sanki benim ders planımdan habewrin var da ilerdemiyim geridemiyim biliyosun:20::20: bana işimi öğretecek, hayret bişey yaaaaa. çağırdım veliyi yarın, gelsin de bi konuşayım, devletin bana vermiş olduğu rapor hakkımdan, insan olduğum için hasta olabileceğimden, ders planımdan bahsedeyim. belki utanır:19:

Gebeliğini izleyen doktora sonuçlarını gösterirsen, tekrarlatabilir canım. Bu değer diyabet tanısı konacak kadar yüksek değil ancak 140'ın üzerinde olduğundan glukoz toleransında sıkıntı olduğunu gösteriyor. İnşallah tekrarlandığında değerlerin sınırlar içinde çıkar.

6 kilolar 9 kilolar ne güzel ben 18kilo alldim kizlar:) doktor zayiflar daha cok kilo alir demisti oyleymis gerçekten ne bacak ne basen var halada gobek aldi gidiyo masallaj:) bugun seker yuklemesimidir nedir ne lanet seymis ya saatlerce ac ac hastanede kan verdim tam 3 kere bide tek basima gitmistim allahtan bayilip kalmadim sonucumuda yarina biraktim artik bekleyemedim. Bebis 15 günde 300 gr almis 800 grm olmus masallah neyse bende sizin yaziklarinizi okuyup duruyorum boyle arada bende yazayim diyorum iste benimkileride okuyan vardir heralde:)

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: Test sonuçların da güzel çıkar inşallah:107:

Gözün aydın gülüm, şeker sorununu çözmen seni bir hayli rahatlatmıştır. Maşallah prensesine, kocaman olmuş:nazar::emir_bebek: Odası da güzel olmuş, güle güle kullanın:107:

çok sinirliyim bugünnnnnn:47: işgüzar bi veli, müdüre beni şikayet etmiş, bu öğretmen neden sürekli rapor alıyor, çocukalrımız dersten geri kalıyor. müdürümün de beni savunacağı tutmuş, öğretmen hanım hamile, hasta diye. kadın biz de hamile kaldık filan filan demiş. Allahımmmmm :19::19: hayır bunu söyleyen veli de problemli bir öğrencimin velisi, çocuğun notları berbat. hiperaktivitesi var, veliyle zaten sürekli görüşüyoruz. varsa bi problem gel bana söyle di mi:47: üstelik ben genel olarak konularda ilerdeyim. sen çocuğunun defterine kitabına bi bak bakalım konularda nerdeyim. sanki benim ders planımdan habewrin var da ilerdemiyim geridemiyim biliyosun:20::20: bana işimi öğretecek, hayret bişey yaaaaa. çağırdım veliyi yarın, gelsin de bi konuşayım, devletin bana vermiş olduğu rapor hakkımdan, insan olduğum için hasta olabileceğimden, ders planımdan bahsedeyim. belki utanır:19:

Yaptığın iş gerçekten çok zor zaten, bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalman çok can sıkıcı ama yine de sen akşam akşam sinirlenme. Kim bilir daha ne veliler görmüşsündür (ve göreceksin:34:).

Konusu açılmışken değinmek istiyorum. Gözlemliyorum da, erkekler kadınlardan çok daha nezaket sahibi. Dışarıda&hastanede, kadınlar hamile olduğumu göre göre üzerime yürürken&çarparken hiç de rahatsız olmuyorlar. İşin komiği bu davranışı başka bir hamile bayandan da çok rahat görebiliyorsunuz; itiyor&çarpıyor özür bile dilemiyor. Keşke kadınlar, erkeklerin yarısı kadar nezaket sahibi olsalardı sosyal ortamlardaki zoraki ilişkiler daha katlanılabilir olurdu :107:

ben de 14 kilo aldım cnm. aynen ben de zayıftım senin gibi. zaten ilk 4 ayda vücut kilo alarak kendini topladı bence çünkü benim vücut kitle endeksine göre 62 kilo olmam lazımdı. 54 le hamile kaldım. doktorum da bana sen zaten zayıf hamile kaldın 20 kilo bile alsan normal demişti.
bebeğine de maşallah:nazar:sağlıklı doğsunlar inş!

Aynnn bende 54 le hamile kaldim boy Sırık tabi:) suan itibari ile 73 kg olmusum;) hayatimda hic kilolu olmadim hep kilo almaya calistim simdi cok tuhaf hissediyorum heplr baskule çıktığımda doktor sende seker cikmaz dedii ama cikmaz ins. Ya hergun sut.icip yumurta yiyomusunuz merak ediyorm

Aynnn bende 54 le hamile kaldim boy Sırık tabi:) suan itibari ile 73 kg olmusum;) hayatimda hic kilolu olmadim hep kilo almaya calistim simdi cok tuhaf hissediyorum heplr baskule çıktığımda doktor sende seker cikmaz dedii ama cikmaz ins. Ya hergun sut.icip yumurta yiyomusunuz merak ediyorm

Sabah bir büyük bardak sütüm ve sabah kahvaltısında hergün 1 (bazen 2) yumurtalı omletim var canım. Hayırdır neden sordun?

İyi dileklerin için çok sağol canım benim :38:
Dediğin gibi sorunlu ki, böyle bir şikayette bulunmuş.
Sen sıkma canını 1 tane 2 tane çıkıyor işte içlerinden.
Biraz laf yetiştireceğine çocuğu için kafa yorsa yavrucakta birşeyler öğrenmek için çaba sarfeder demi...
Sen sıkma canını.:34:

utanmazlar kız valla utanmazlar bide dediğin gibi hep sorunlu öğrencinin velisi ağrıza çıkarır zaten çocuğu çalışan bilir öğretmenin emeğini hergün verdiğini ödevini baska okullarla konu düzeyini ama böleleri gelir şikayet eder geçen bi taneside bana geldi sen doğurunca çocuk ne olacak diye :47: içimde mi tutuyum doğurmayım mı dedim artık ya bi günden bi güne bi sıkıntın var mı karnı burnunda uğrasıyon diyende çıkmıyor daha:47: ayyyyy bende ne dertliymişim :52:

Eller de göbişi okşuyor.

Kilodan mı canım?

Özlettin kendini...

kilodan değil kuzum yaa..
midem ayrı karnım ayrı bi birleşemediler :S

aman hocam hepsine sinirlenecek olsan sinir hastası olursun. geçen gün bir velimde bana dedi aynı şeyi. bende sen aidatı verdin mi dedim(anasınıfı öğretmeniyim aidat yasal olan hakkımız) kem küm etti. kovdum bende sınıftan önce sen sorumluluklarını yerine getir sonra benden hesap sor diye. bazılarıda iki yüzlü. bir başka velim zümreme diyormuş bu kadın doğum izni alınca bizim çocuklar ne olacak diye bana gelince aman hocam iyi ol izin aldığında telefonla haber ver yeter diyor. güler misin ağlar mısın

Eller de göbişi okşuyor.

Kilodan mı canım?

Özlettin kendini...

güle güle kullanınn:34:

canım geçmiş olsun. baş ağrılarına dikkat et tansiyondan da olabiliyo bazen, tansiyonunu takip et canım

hey maşallaaahhh:nazar: benim zaten kocamandı gçğüsler, büyüyecekler diye ödüm kopuyo. biraz dolgunlaştılar ama inşallah bu kadarla kalırlar :52::52:

canım geçmiş olsun annene

ayyyyyyyyyyyy, DOLUNAY dediiiiiiiiinnnn:16::16::16: ama benim kızımın adını söyledin:16::16: cümlede nerde geçtiği önemli değil, Dolunay dedin ya, bittim eridim bennnn:49::49:

canım valla ben açıyorum bilgisayrdan, dinliyoruz beraber. kulaklık denemedim hiç. aceba bunla ilgili bişey var mı, bak sen böyle sorunca merak ettim ben de:44::44:

9 kilo mu, yalannnnnnnnnnnn :34: almışsan da iyi olmuş, lazımmış sana. gayet fıstıksın yaniiiii:1::1: maşallah:nazar:

canım sınır 140. benim de 145 çıktı diye doktorum 100 lük yükleme istedi. sen de kendi doktoruna sor bence, yüksek çıkmış şekerin

Aysunayy, öyle şekere çözüm buldum demekle olmazzz. bize de söyle sırrını :52::52: maşallah canım kızına da sana da:nazar: sağlıkla tamamlarız inşallah gebeliğimizi hepimiz:49: bu arada aldıkların da çok cici, hepsini güzel günlerde kullanın inşallah:emir_bebek:

Gebeliğini izleyen doktora sonuçlarını gösterirsen, tekrarlatabilir canım. Bu değer diyabet tanısı konacak kadar yüksek değil ancak 140'ın üzerinde olduğundan glukoz toleransında sıkıntı olduğunu gösteriyor. İnşallah tekrarlandığında değerlerin sınırlar içinde çıkar.

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: Test sonuçların da güzel çıkar inşallah:107:

Gözün aydın gülüm, şeker sorununu çözmen seni bir hayli rahatlatmıştır. Maşallah prensesine, kocaman olmuş:nazar::emir_bebek: Odası da güzel olmuş, güle güle kullanın:107:

Cok tesekkur ederim kızlar cok sagolu:16:

Evt sekerle problemim kalmadi ac kalmiyorum cok sukur:1:

Doktorda tamam boyle devam rt ozaman dedi..simdi kendime seker olcum cihazi aldim..yemeklerden kac dk sonra seker yukselmeye basliyo onu buldum once:1: tam olarak 30 dk sonra basliyo 1.saatte seker zirve yapiyo. .tam o 30 dk ile 1 saat arasinda 10 dk yürüyorum yada evde bisikletim var yavaş yavaş biniyorum.

Sonra sekerimi olcuyorum ki inmis eskiden 180-190 cikiyordu bunu test ettigimden beri 130 ve altinda 1.saatte:nazar::1::16:

Inani bu kadar cik hareketle istedigimi yiyorum..

Yoksa yumurta yok pilav yok borek yok o yok bu yok cok zor.:39:

Eki Görüntüle 921423

Maşallahhh bebeğinin kilosuna inşallah benim oğlanda kilolu kilolu olur, tam ısırmalıkmolsun :) odanın rengi pamuk şeker gibi çok hoş kız kıyafetlerine nedense böyle bir zaafımm var bayılıyorum cicileree ayyy zaman çabucacık geçsede giydirip fotolarını koysak bebişlerimizinnn

Back
X