2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Burcucum nerelerdesin canım?
Yoksun ne zamandır.
Ama iyi olmana sevindim.
Hiç kimseyi kafana takma balım.
Senin şu sorunlu K.validen canını sıkmıyordur umarım.
Bel ağrıları, kasık ağrıları zaman zaman hepimizde oluyor.
Dikkat etmek gerek ama çok hareketsiz kalma yinede.
Zaman hızlı geçiyor Ocak itibariyle.
Kendini oyalayacak işlerle meşgul ol tatlım.
En iyi öyle geçer zaman.

yok canım kayın valideyi hiç takmıyorum :) benim kasık ağrımın sebebi enfeksiyondu
ama enfekssiyon sanırım geçmedi bugun yine kasık ağrısı ve sık wc gitme böbreklerde sancı başladı
perşembeye kadar devam ederse dr gidicem 8 günlük antibiyotiğe rağmen geçmedi
bugun bebeğim çok az oynadı merak ediyorum nolcak bu halim bilmiyorum çürük çıktık :)
bu arada doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senlere ;)

iyi cnm plasentanın yukarı çıkmış olmasına sevindim. benimki de yakın ama doktorum belki kanaman olabilir dedi ama çok şükür bişeyim yok inş bundan sonra da olmaz. ilaçlarını düzenli kullan cnm inş sıkıntıların geçer. evet az kaldı az. sabredicez artık:) şimdi ben de çalışıyorum ve şu son üç haftanın çabucak geçmesini diliyorum...

inşalah canım şikayetlerim devam ediyo bakalım sonumuz nolacak :) iyi olmana çok sevindim
az kalmış 3 haftacık hemen gelir geçer az daha sabır ;)

Yaptığın iş gerçekten çok zor zaten, bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalman çok can sıkıcı ama yine de sen akşam akşam sinirlenme. Kim bilir daha ne veliler görmüşsündür (ve göreceksin:34:).

Konusu açılmışken değinmek istiyorum. Gözlemliyorum da, erkekler kadınlardan çok daha nezaket sahibi. Dışarıda&hastanede, kadınlar hamile olduğumu göre göre üzerime yürürken&çarparken hiç de rahatsız olmuyorlar. İşin komiği bu davranışı başka bir hamile bayandan da çok rahat görebiliyorsunuz; itiyor&çarpıyor özür bile dilemiyor. Keşke kadınlar, erkeklerin yarısı kadar nezaket sahibi olsalardı sosyal ortamlardaki zoraki ilişkiler daha katlanılabilir olurdu :107:
Doğru diyosun. ben ne kendi keyfimden karşımdaki birsürü çocuğun vebalini üstlenirim, ne de aman bu çocukların dersleri boş geçmesin de ben ağrılı sızılı derslere gireyim deyip karnımda dünyaya gelmemiş bebeğimin vebalini üstlenirim. gayet içim rahat. üstelik senin de dediğin gibi bunu söyleyen kadın, benim geçtiğim süreçten geçmiş. bakınca beni anlamasını beklersin ama...:19: hayır insan bu zamanda zaten hassas ve sıkıntılı zaten, sorgulanmak istemiyorum ki ben, hele de haketmediysem. anlayış istiyorum:50:
Aynnn bende 54 le hamile kaldim boy Sırık tabi:) suan itibari ile 73 kg olmusum;) hayatimda hic kilolu olmadim hep kilo almaya calistim simdi cok tuhaf hissediyorum heplr baskule çıktığımda doktor sende seker cikmaz dedii ama cikmaz ins. Ya hergun sut.icip yumurta yiyomusunuz merak ediyorm
valla canım elimden geldiğince yumurta süt tüketiyorum. bazen evde olmyo, o an da alamıyorum. vicdanen rahatsız oluyorum. doktorum bana tüket dedi çünkü.
İyi dileklerin için çok sağol canım benim :38:
Dediğin gibi sorunlu ki, böyle bir şikayette bulunmuş.
Sen sıkma canını 1 tane 2 tane çıkıyor işte içlerinden.
Biraz laf yetiştireceğine çocuğu için kafa yorsa yavrucakta birşeyler öğrenmek için çaba sarfeder demi...
Sen sıkma canını.:34:
hiççççççç:47: aslında kadın ilgisiz bi veli de değil ama işte neden böyle şikayet edildim anlamıyorum. gelip benle konuşmak yerine babasına çocuk şikayet eder gibi müdüre gitmesine çok bozuldum. kendime saygısızlık olarak algıladım ki hiç de haketmedim. amaaaaan izne ayrılıp uzaklaşmak istiyorum, çocuklarını alıp benden uzak dursunlar bi süre:41:
utanmazlar kız valla utanmazlar bide dediğin gibi hep sorunlu öğrencinin velisi ağrıza çıkarır zaten çocuğu çalışan bilir öğretmenin emeğini hergün verdiğini ödevini baska okullarla konu düzeyini ama böleleri gelir şikayet eder geçen bi taneside bana geldi sen doğurunca çocuk ne olacak diye :47: içimde mi tutuyum doğurmayım mı dedim artık ya bi günden bi güne bi sıkıntın var mı karnı burnunda uğrasıyon diyende çıkmıyor daha:47: ayyyyy bende ne dertliymişim :52:
yaaa, bak sen de bendensin. insan halden anlar biraz yaaa, bi de hepimiz kadınız. bizi bizden olanlar anlamayacaksa kim anlayacak o zaman???
aman hocam hepsine sinirlenecek olsan sinir hastası olursun. geçen gün bir velimde bana dedi aynı şeyi. bende sen aidatı verdin mi dedim(anasınıfı öğretmeniyim aidat yasal olan hakkımız) kem küm etti. kovdum bende sınıftan önce sen sorumluluklarını yerine getir sonra benden hesap sor diye. bazılarıda iki yüzlü. bir başka velim zümreme diyormuş bu kadın doğum izni alınca bizim çocuklar ne olacak diye bana gelince aman hocam iyi ol izin aldığında telefonla haber ver yeter diyor. güler misin ağlar mısın
ya sorma, koyun can derdinde, kasap et derdinde dedikleri şey bu işte... sanki dünyaya çocuk getirmek onların hakkı, bizim düşünmemiz gereken tek şey de onların çocukları. düşünmeyince "sen nasıl öğretmensin." valla onlar kafalarına göre öğretmen arıyolar da, biz de iyi veli arıyoruz. biz bulabildik mi?

Maşallahhh bebeğinin kilosuna inşallah benim oğlanda kilolu kilolu olur, tam ısırmalıkmolsun :) odanın rengi pamuk şeker gibi çok hoş kız kıyafetlerine nedense böyle bir zaafımm var bayılıyorum cicileree ayyy zaman çabucacık geçsede giydirip fotolarını koysak bebişlerimizinnn

Cok sagol canimmmm..insallah o gunlerde gelecek az kaldi saka maka.:16:

Cok tesekkur ederim kızlar cok sagolu:16:

Evt sekerle problemim kalmadi ac kalmiyorum cok sukur:1:

Doktorda tamam boyle devam rt ozaman dedi..simdi kendime seker olcum cihazi aldim..yemeklerden kac dk sonra seker yukselmeye basliyo onu buldum once:1: tam olarak 30 dk sonra basliyo 1.saatte seker zirve yapiyo. .tam o 30 dk ile 1 saat arasinda 10 dk yürüyorum yada evde bisikletim var yavaş yavaş biniyorum.

Sonra sekerimi olcuyorum ki inmis eskiden 180-190 cikiyordu bunu test ettigimden beri 130 ve altinda 1.saatte:nazar::1::16:

Inani bu kadar cik hareketle istedigimi yiyorum..

Yoksa yumurta yok pilav yok borek yok o yok bu yok cok zor.:39:

mantıklı, taktiğini tuttum valla :1: bakalım 100lükte de problem çıkarsa benim, o zaman uygulayacağım bunu, hatta problem çıkmasa da uygulayayım. hem spor yapmak için bahane olur, yoksa yan gel yat modundayım. izne ayrılınca okadar tembellik olmazzz:9::9:

KıLar sanırsam bnde 5 kilo aldım ama o kadar hızlı alıyorum ki belki 6 da almış olabilirim, bnde ilk 4 ay bişe yoktu sonra birden aldım, bundan sonrada alacağım kesin önüne geçemiyorum çünkü sabit kalsa ne güzel olur :)
Bu arada bu lohusa gecelikleri çok pahalı, internetten bedenini nasıl ayarlayabiliriz çözmüş değilim bide sanki çok ince gibi iç gösterir gibi bakıyorum bakıyorum ama bişe anlamış değilim

merhaba kızlarrrrrrrrrrr doktor kontrolümüz vardı.c.tesi bebişim 36 cm 1065 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

herşeyi yolunda bin şükür 3 hafta sonra tekrar gidicez 30 olcaz ozaman şaka gibi:nazar:

bu arada şekere de çözüm buldum artık istediğim herşeyi desem yalan olmaz yiyorum pilav makarna börek vs bile:39::39::27: ama şekerim çıkmıyo..:52::52::52:

bu arada bu ay kilo almamışım dr iyi gidiyorsun dedi..

odamızı boyattıık kıyafet alımımız bitti vs vs benden haberler böyle:16::16::16:
Eki Görüntüle 921423

Maşallah canım bebisine rabbim hayırlısıyla kucagimiza almamızı da nasip eder gerçekten çok az kaldı artık sayılı zamanlar kaldı

Doğru diyosun. ben ne kendi keyfimden karşımdaki birsürü çocuğun vebalini üstlenirim, ne de aman bu çocukların dersleri boş geçmesin de ben ağrılı sızılı derslere gireyim deyip karnımda dünyaya gelmemiş bebeğimin vebalini üstlenirim. gayet içim rahat. üstelik senin de dediğin gibi bunu söyleyen kadın, benim geçtiğim süreçten geçmiş. bakınca beni anlamasını beklersin ama...:19: hayır insan bu zamanda zaten hassas ve sıkıntılı zaten, sorgulanmak istemiyorum ki ben, hele de haketmediysem. anlayış istiyorum:50:

valla canım elimden geldiğince yumurta süt tüketiyorum. bazen evde olmyo, o an da alamıyorum. vicdanen rahatsız oluyorum. doktorum bana tüket dedi çünkü.

hiççççççç:47: aslında kadın ilgisiz bi veli de değil ama işte neden böyle şikayet edildim anlamıyorum. gelip benle konuşmak yerine babasına çocuk şikayet eder gibi müdüre gitmesine çok bozuldum. kendime saygısızlık olarak algıladım ki hiç de haketmedim. amaaaaan izne ayrılıp uzaklaşmak istiyorum, çocuklarını alıp benden uzak dursunlar bi süre:41:

yaaa, bak sen de bendensin. insan halden anlar biraz yaaa, bi de hepimiz kadınız. bizi bizden olanlar anlamayacaksa kim anlayacak o zaman???

ya sorma, koyun can derdinde, kasap et derdinde dedikleri şey bu işte... sanki dünyaya çocuk getirmek onların hakkı, bizim düşünmemiz gereken tek şey de onların çocukları. düşünmeyince "sen nasıl öğretmensin." valla onlar kafalarına göre öğretmen arıyolar da, biz de iyi veli arıyoruz. biz bulabildik mi?

desenize böyle tipler heryerde var :1::1::1::1: bende bana cattı diyordum :1: neymiş eğitim kurumuymuş, bu binada eğitim veren herkes özel hayatını dişarıda bırakması gerekiyormuş :1::1: beni idareye şikayet etmiş... karnımı evde bırakıp gideyim bari okula:49::49::49:

Aaaaa, sen karnini yaninda mi goturuyosun. Haklilar o zaman, ozel hayatini isyerine tasima lutfen arkadasim :1: Hey Allahim yaa, akil sagligimiz tehlikede.
desenize böyle tipler heryerde var :1::1::1::1: bende bana cattı diyordum :1: neymiş eğitim kurumuymuş, bu binada eğitim veren herkes özel hayatını dişarıda bırakması gerekiyormuş :1::1: beni idareye şikayet etmiş... karnımı evde bırakıp gideyim bari okula:49::49::49:

$ddd.webp kızlaaar buda benim sekiz kilo almış halim çok geriliyorum uykularım kaçıyo son 3 ayda da alırsam nolurum bilmem amannn oğluşum büyüsün de:16::16::16: anneciği sekiz değil onsekiz olsa da verir kilolarını :8::8::8:

Eki Görüntüle 922177 kızlaaar buda benim sekiz kilo almış halim çok geriliyorum uykularım kaçıyo son 3 ayda da alırsam nolurum bilmem amannn oğluşum büyüsün de:16::16::16: anneciği sekiz değil onsekiz olsa da verir kilolarını :8::8::8:

Çok hoş gözüküyorsun canım :nazar::emir_bebek:
Maşallah sana ve paşana :16:
Elbiseni çok beğendim =)
Ben bulamıyorum öyle salaş şeyler.
Miniklerimiz sağlıklı olsun da, kilo alınırda verilirde..

Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu:21:

Evet en iyi doktorlardan biriymiş, bnimde bir kaç arkim ona gidio, snin doğum maraşta olacak o zaman
Evet cnm marasa gelingeldim bburadaki Dr çok iyi ben oğlundan sonra dusuklerim oldu aşamada arastirildi pihtilasma cikti kanimda simdi aspirin ve günlük sulandirici iğne kullaniyorum
KıLar sanırsam bnde 5 kilo aldım ama o kadar hızlı alıyorum ki belki 6 da almış olabilirim, bnde ilk 4 ay bişe yoktu sonra birden aldım, bundan sonrada alacağım kesin önüne geçemiyorum çünkü sabit kalsa ne güzel olur :)
Bu arada bu lohusa gecelikleri çok pahalı, internetten bedenini nasıl ayarlayabiliriz çözmüş değilim bide sanki çok ince gibi iç gösterir gibi bakıyorum bakıyorum ama bişe anlamış değilim
Cnm görerek almakta fayda var ben mağazadan aldim resimdeki gibi olmuyoryerleri cçok farklı çok ince almadim lohusalik döneminde usitmek iyi olmaz çok bol almadim normal bedeninden bir numara büyük aldim birini de II numara
Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu:21:

Aynisi bendede var ben uyaninca sesi soluğu kesiliyor:19::19: yandik şimdiden yonetiliyoruz

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 75
Günaydıııın kızlar,
Dün sağolsun arkadaşım hazırlık listesi yollamış bana.Fotoğraflarını çekmiş kullandığı ürünlerini,açıklama da yazmış.
Siz de bakarsınız.:16:

$fotoðraf 1.webp $fotoðraf 2.webp $fotoðraf 3.webp $fotoðraf 4.webp $fotoðraf 1.webp $fotoðraf 2.webp $fotoðraf 3.webp $fotoðraf 4.webp

KIZLAR GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR
Ben bugün kötüyüm gripten kalan bir boğaz ağrısı var tabi kuru öksürükte var tüm korkun bebeğim için Allah korusun Allaha emanet artık. Zamanı geldiğinde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Dünden beri sanki daha az hissediyorum vuruşlarını ama az önce bir tepik yedim:) Off bu ne ya berbat öksürüyorum. Sizler nasılsınız?

Evet cnm marasa gelingeldim bburadaki Dr çok iyi ben oğlundan sonra dusuklerim oldu aşamada arastirildi pihtilasma cikti kanimda simdi aspirin ve günlük sulandirici iğne kullaniyorum

Cnm görerek almakta fayda var ben mağazadan aldim resimdeki gibi olmuyoryerleri cçok farklı çok ince almadim lohusalik döneminde usitmek iyi olmaz çok bol almadim normal bedeninden bir numara büyük aldim birini de II numara

Aynisi bendede var ben uyaninca sesi soluğu kesiliyor:19::19: yandik şimdiden yonetiliyoruz

Evet ya benimde aklım çok karışıyor bir diyorum internetten sipariş vereyim hazır dursun allah korusun ne olur ne olmaz sonra diyorum bedenini nasıl anlayacam, inceledim de internetten ince gibi geldi, 32. haftamdan sonra alsam çok mu geç kalmış olurum sizce

Eki Görüntüle 922177 kızlaaar buda benim sekiz kilo almış halim çok geriliyorum uykularım kaçıyo son 3 ayda da alırsam nolurum bilmem amannn oğluşum büyüsün de:16::16::16: anneciği sekiz değil onsekiz olsa da verir kilolarını :8::8::8:

Maşallah sizlere Esmer diyo 9 kilo aldım, sen diyorsun 8 kilo aldım, fotolarınızda maşallah allahım esirgesin hiç kilo görünmüyor, ne güzel bir hamilelik ben aldım 5 kilo aman allahım akıllara zarar bir göbek görünüyor galiba sizlerin boyları uzun ondan çok belli olmuyor

KIZLAR GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR
Ben bugün kötüyüm gripten kalan bir boğaz ağrısı var tabi kuru öksürükte var tüm korkun bebeğim için Allah korusun Allaha emanet artık. Zamanı geldiğinde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Dünden beri sanki daha az hissediyorum vuruşlarını ama az önce bir tepik yedim:) Off bu ne ya berbat öksürüyorum. Sizler nasılsınız?

Tatlımm Günaydın öncelikle öksürük için bal zencefil yap faydasını görürsün ilerlemeden çaresine bak, Grip salgını malum zaten tvler bağırıyor bol bol dinlenin vitamin alın diye, Tez zamanda iyileşir inşallahh

Back
X