2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba kızlarrr nasılsınızzzz?
ne var ne yok artık hazırlıklar dogum ızınlerı tamamen baslamıs durumda sanıyorumki
ben ıyıyım biraz grıp gıbı bende salgına yakalandım claısıyorum malum raporluyken ısten kovulma tehlıkesıyle karsı karsıyaydım 2 ayı gectı ıse donelı sukur suanda sorun yok
bazen bakıp dıyorum bende bu kadar olacaktım dıye ama sonra yasadıgım seyler aklıma gelıyor ıcımı korku kaplıyor ınsallah bundan sonra saglıklı gebelıgım olur
fotograflara baktımda esmer ne guzel bır gebe olmusun bel oyuntusu fılan mukemmel :nazar::nazar:

bunu bazen ben de diyorum senin için ama o süreç aklıma gelince Rabbim bizden iyisini bilir diyorum, neticede seninki artık hayati tehlikeye kadar varmıştı bir evladın daha var onuda düşünmek zorundasın kısmet böyleymiş, inşallah kendini hazır hissettiğin zamanda tekrar hamile kalırsın süper bi gebelik geçirirsin :nazar:

18 kg almış halim ve kocaman göbeğim :1:

maşallah ama harika bir hamişsin sen öyle görünüyor işte insanların görünce sevesi gelir ya ayy ne güzel diyip dokunmak isterler seninki tam öyle olmuş, kotunda çok yakışmış ayrıca, ben hamileliğimin başından beri tayt giyiyorum kotlu görünce seni böyle çok hoşuma gitti :nazar:

maşallah ama harika bir hamişsin sen öyle görünüyor işte insanların görünce sevesi gelir ya ayy ne güzel diyip dokunmak isterler seninki tam öyle olmuş, kotunda çok yakışmış ayrıca, ben hamileliğimin başından beri tayt giyiyorum kotlu görünce seni böyle çok hoşuma gitti :nazar:

ayy çok sağol,kot artık sıkmaya başladı valla,güya hamile kotu ama artık kotun başladı belden alt taraf eskisi kadar rahat olmuyo,ben de taytla çok rahat ediyorum,kalın hamile taytı arıyorum,annem almıştı,onlar da biraz ince.bakalım bulucam inşallah

ayy çok sağol,kot artık sıkmaya başladı valla,güya hamile kotu ama artık kotun başladı belden alt taraf eskisi kadar rahat olmuyo,ben de taytla çok rahat ediyorum,kalın hamile taytı arıyorum,annem almıştı,onlar da biraz ince.bakalım bulucam inşallah

canım benim taytım iki tane var ikiside hamile taytı değil, biri 34 beden, biri 38, şimdilik her ikisinide giyiyorum ama artık 34 bedenin markası zara ama bunu giydiğimde artık dikiş izleri çıkıyor bacaklarımda, ama 38 beden olan rahat oluyor şimdilik bunuda kotondan almıştım, ince değiller, göbeğimin altına geliyor rahatlıkla giyiyorum, birde çok soğuk olduğu zamanlar altıma kilotlu çorap giyiyorum, o da hamile çorabı değil, onu da yukarı kadar çekmiyorum göbeğimin altına kadar büküyorum, ama bir tane daha almam gerekecek çünkü bunlar dar gelecek, hesapladım az önce 19 gün de tam 1 kilo 100 gr almışım 2 hafta sonra bunlar kesin olmaz

ne var ne yok artık hazırlıklar dogum ızınlerı tamamen baslamıs durumda sanıyorumki
ben ıyıyım biraz grıp gıbı bende salgına yakalandım claısıyorum malum raporluyken ısten kovulma tehlıkesıyle karsı karsıyaydım 2 ayı gectı ıse donelı sukur suanda sorun yok
bazen bakıp dıyorum bende bu kadar olacaktım dıye ama sonra yasadıgım seyler aklıma gelıyor ıcımı korku kaplıyor ınsallah bundan sonra saglıklı gebelıgım olur
fotograflara baktımda esmer ne guzel bır gebe olmusun bel oyuntusu fılan mukemmel :nazar::nazar:

canım benım senınde ıyı olmana sevındık ınsallah bır dahakı gebelık cok ama cok rahat ve güzel geçer herşeyde bır hayır vardır demek kı yıyecek ekmeği yoktu kuzumun allah sana sefaatçi eylesın onu rabbım oğlun asağlıklı uzun ömürler versın evet bızlerde zaman akıp gitti yok hareket ettımı seker yüklemesı alışveriş tetenoz ığleri derken artık son ay şikayetlerımız başladı tabı stres telaşta cabası

canım cok tatlı maşallah :49:

arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verebilir misiniz?sınırı kaç?kaç defa ölçüm yaptılar?

ben geçen hafta yaptırdım. iğrenç şekerli koca bir bardak su içip 1 saat yemeden içmeden oturuyorsun. sonra kan alıyorlar işte. benim 132 çıktı, dr gayet iyi dedi maşallah. ama sınırı nedir bilmiyorum. sanırım 170 fln gibi çıkınca sıkıntı oluyor.

nemicim öyle dimi hayatın iki ucuda birbirinden tamamen farklı
ve o ihtimali bilerek yaşamak

suay o amnıyotık bant mevzusu vardı ne oldu o kayboldumu cnaım?

Üzme kendini sağlıksızdı sanırım seninki herşeyde vardır bir hayır senin şefaatçin olacak inşallah bebeğin.
Diğer hamileliğinde inşallah sorunsuz bir gebelik yaşar sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
en azından şuan avunacağın bir oğluşun var.
Kendine iyi bak arada yaz bizlere hamile olduğunda da bildirirsen sevinirim.

çok sinirliyim bugünnnnnn:47: işgüzar bi veli, müdüre beni şikayet etmiş, bu öğretmen neden sürekli rapor alıyor, çocukalrımız dersten geri kalıyor. müdürümün de beni savunacağı tutmuş, öğretmen hanım hamile, hasta diye. kadın biz de hamile kaldık filan filan demiş. Allahımmmmm :19::19: hayır bunu söyleyen veli de problemli bir öğrencimin velisi, çocuğun notları berbat. hiperaktivitesi var, veliyle zaten sürekli görüşüyoruz. varsa bi problem gel bana söyle di mi:47: üstelik ben genel olarak konularda ilerdeyim. sen çocuğunun defterine kitabına bi bak bakalım konularda nerdeyim. sanki benim ders planımdan habewrin var da ilerdemiyim geridemiyim biliyosun:20::20: bana işimi öğretecek, hayret bişey yaaaaa. çağırdım veliyi yarın, gelsin de bi konuşayım, devletin bana vermiş olduğu rapor hakkımdan, insan olduğum için hasta olabileceğimden, ders planımdan bahsedeyim. belki utanır:19:

hiç kendini üzmeye değmez cnm böyle insanlar için! herkes kendini düşünüyor. senin halinden anlayan olmuyor. sen kendi rahatını keyfini ve bebeğini düşün. o veli çoçuğunu düşünüyorsa hele iyi bi öğrenci olmadığı halde sen de kendi bebeğini düşün. boşver sinirlenmeye değmez cnm...

Aynnn bende 54 le hamile kaldim boy Sırık tabi:) suan itibari ile 73 kg olmusum;) hayatimda hic kilolu olmadim hep kilo almaya calistim simdi cok tuhaf hissediyorum heplr baskule çıktığımda doktor sende seker cikmaz dedii ama cikmaz ins. Ya hergun sut.icip yumurta yiyomusunuz merak ediyorm

aynen ben de hiç kilolu olmamıştım. yanaklar eller yumuşacık geliyo bana:) ben her gün iki bardak süt içiyorum. haftada 3 4 kere yumurta yiyorum. her gün meyve yiyorum cnm...

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

çook iyi gözküyorsun cnm yakışmış hamilelik:34:

Üzme kendini sağlıksızdı sanırım seninki herşeyde vardır bir hayır senin şefaatçin olacak inşallah bebeğin.
Diğer hamileliğinde inşallah sorunsuz bir gebelik yaşar sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
en azından şuan avunacağın bir oğluşun var.
Kendine iyi bak arada yaz bizlere hamile olduğunda da bildirirsen sevinirim.

bebek sağlıklıydı ama ben çok kötü durumdaydım
burcu nasıl acaba onunda plesanta priva imiş sanırım durumu hala yatıyormu evde ammada sıkılmıstır
inşallah sonraki hamileliğim sağlıklı ve rahat gecer güle oynaya gecer
istersem şuand ahamile kalırım ama hiç hiç hiç hazır değilim sanki yine aynı seyler olacak gibi geliyor :S 4-5 sene kadar erteledik bu durumu sonrada olurmu bilemicem :53:

bebek sağlıklıydı ama ben çok kötü durumdaydım
burcu nasıl acaba onunda plesanta priva imiş sanırım durumu hala yatıyormu evde ammada sıkılmıstır
inşallah sonraki hamileliğim sağlıklı ve rahat gecer güle oynaya gecer
istersem şuand ahamile kalırım ama hiç hiç hiç hazır değilim sanki yine aynı seyler olacak gibi geliyor :S 4-5 sene kadar erteledik bu durumu sonrada olurmu bilemicem :53:

hayırlısı olsun ben geçen sene senin durumunu yaşadım şuanki hamileliğimde çok şükür hiç sıkıntım olmadı korkma diğer hamileliğinde inşallah olmaz

hayırlısı olsun ben geçen sene senin durumunu yaşadım şuanki hamileliğimde çok şükür hiç sıkıntım olmadı korkma diğer hamileliğinde inşallah olmaz

O bebeğini doğurdunmu canım yoksa sonlandımı
benim haftalar boyu süren kanamalarım durmadı ve sonunda kesede acıldı kan seviyemde yerle bir olunca 8.5 saat suni sancıyla aldılar 16 haftadayken

çok zayıftın sanırım gebelik öncesi hiçte 18 kilo almış gibi değilsin maşallah :nazar:

çok sağol,valla hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kaldım,82'ydim,98'im şimdi,doktor 110 olursa normal doğum zorlar dedi.İnanamıyorum geldiğim kilolara,en fazla 70'tim güya.Nolcak halim bilmem :26::18::27:hayırlısı:21:

nemicim öyle dimi hayatın iki ucuda birbirinden tamamen farklı
ve o ihtimali bilerek yaşamak

suay o amnıyotık bant mevzusu vardı ne oldu o kayboldumu cnaım?

canım amnıyotık bant duruyor ama cok şükür bebeğe zararı olmadı doktor bu saatden sonrada olmaz dedi hatta son gittiğimde bantı göremedi doktor ya bebek büyüdüğü için yada gerçekten yok oldu ınsallah öyledir ama doktor sen yınede doğuma girmeden bana hatırlat dedi ıcınde parça kalmasın

valla bende tayt giyorum hem rahat hemde sevıyorum işe bile öyle gelıyorum uzerinede uzun çizmelerimi giyıyorum ustünede tunuk oh mıs gibi :9:

canım geçmiş olsun ınan daha sen yazınca gördüm geçmişi okumadım cok geçmiş olsun tuzu kes dıkkat et kendını cok yorma

canım benım geçmiş olsun allah acıl şifalar versin artık normal bunlar bıraz daha sıkacağız dişimizi:34:

ÇOK SAOL CANIM benim.. sıkıyoruz dişimizi.. napalım onlar sağlıklı olsunda ..,,
senin adına ne güzel böyle hissetmen...saç diplerim 1 karış beyaz...bu beyazlarla saçımı taramak bile gelmiyor içimden ,sürekli topluyorum...cildimin her yeri kılcal damar çatlaması oldu...senin gibi minyon tipli çıtı pıtı da değilim hem kilo aldım hemde zaten kilolu hamile kaldım...sen hala eski kotlarını bile giyebiliyorsun (geçen foto yayınlamıştın)ben hamile pantolonuna bile sığamıyorum artık...geçen eşim victoria secret in defilesini izliyordu....incecik kızlar sexi çamaşırlar... hiç huyum değil dir görünce zoruma gitti,nasıl kızdım...dedim doğurunca eskisi gibi güzel olcam merak etme:47:
ama kafaya takınca da düzelmiyor ki... sabrediyorum az kaldı inşallah
ah canım ahh ahh.. ya benim gibisin sende .. kızımdan sonra veremedim kiloyu.. kaldı bide üzerine bu bakalım ama busefer çooooooooooook kararlıyım çok..
Ablacım çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et salgın var, yatak döşek yatıyor insanlar.
Allah acil şifalar versin.
Annemde 2 gündür hastanede yatıyordu, bugün çıkarmışlar izin vermiyorlar gitmeme.
Kronik astım hastası bu aylar zaten tıkanıyor hep, üstüne ağır bir grip geçiriyor.
Çok zor hastalığı atlatmak.
Rabbim büyüklerimizle sınamasın bizi.
Çok geçmiş olsun tekrardan, inşallah çabuk geçer.
İyi dileklerin içinde teşekkür ederim :16:
geçmiş olsun canım benim aynen yatak döşek yatacak durumdayım.. ama işe geliyorum aman rapor izin kullanmayım diye
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah.

Adana'lıyım ama 6 yıldır Gaziantep'teyim gülüm. Ama hemşeriyiz elbet:107:

saol canım benim çok saol..
Maşallah, afiyet olsun gülüm. Akşama pasta keyfin de var şimdi senin, bizim yerimize de ye:32:

yaaa valla bol su içmeme rağmen 1 sene içerisinde 3 kere kum döktüm..
hamileliğimin başındada kum dökmüştüm zaten..
bugünlerde gidicem bakalım sonuçlar için inşallah kötü bişey demezler :32::32:
oyyyy kıyamam ben senin kuzunaaa geçmiş olsun..
canım benim dikkat et sende.. geçmesin bebeğe.. doğduktan sonrada su ver muhakkak yok sütünde var falan filan sözlerine takılma bizim durumumuz farklı
yahu yapma be kuzum yaa..takma şu kilonu kafana..
ben napayım söyle bakalım :9::9::9:
ben 72 ile evlendim..
kürtajdan sonra tartıldım 78im..
78 le tekrar hamile kaldım şuan 84-85 oldum..
aynen.. 83 küsürüm şuan ve 76 ile hamile kaldım:(
canım geçmiş olsun. baş ağrılarına dikkat et tansiyondan da olabiliyo bazen, tansiyonunu takip et canım

:
bende ondan korktumda allahtan çok sürmedi başımın ağrısı.. tansiyonumda en yüksek 10-7 olur ama bu ara sanki bişeyler var..
kızlar başka bir topikte okumuştum, dr söylemiş o kişiyede öksürük erken doğuma sebeb oluyormuş,
Bende doktoruma soracağım unutmazsam kontrolde aman dikkat edin hemen çaresine bakın, bizimde artık ilerledi çünkü gebeliğimiz...
Birde dün teyzemle konuşuyordum telde, Sakın grip felan olma çok dikkat et dedi kendine, ediyorum teyze ama olacaksamda ne yapayım çaresi yok dedim, sen dikkat et bak narkoz vermiyorlar doğumda rezil olursun dedi, acil bişe olursa dedi.... sanırsam grip olduğunda narkoz vereceklerse az veriyorlarmış nefes almanı engelliyormuş...
Tabi bunlar ne kadar doğrudur bilemiyorum, sormak öğrenmek lazım..

canım allah korusun.. ben kızımda griptim epidural tutmadı artı narkoz verdiler ama sadece 15 dakika falan nasıl hızlı hareket ettiyse doktorum.. grip olunca tehlikeli bildiğim kadarıyla.. benim epidural başlamıştı ya çok takılmadılar sonra epidural tutmadı.. ee başlamışlardıda bırakamadılar.. ALLAH korusun hepimizi kötü şeylerden

Canım nasılsın?
Teşekkür ederim güzel sözlerin için :38:
Çok geçmiş olsun, burada da bir çok arkadaşımız hasta...
İnşallah hemen atlatırsın.
Çok güçlü bir kadınsın bu yönünü takdir ediyorum.
Hızlı bir şekilde toparlanman, egeye olan düşkünlüğün sorunlarınla baş etmen.
Cidden çok güçlüsün.
Allah hepimizin için hayırlısını nasip etsin her zaman.
Eminim ki sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın...
Arada profiline bakım yazışmalarını takip ediyorum durumunu öğrenmek için =)
Özellikle Geyik bölümünde ki çılgın cevapların yüzümde her zaman tebessüme yol açıyor =))
Eksik olma emi, hem böyle neşeli hep böyle çılgın ol cutem =):34:
Kocaman öpüyorum seni...:54:

O bebeğini doğurdunmu canım yoksa sonlandımı
benim haftalar boyu süren kanamalarım durmadı ve sonunda kesede acıldı kan seviyemde yerle bir olunca 8.5 saat suni sancıyla aldılar 16 haftadayken

yok canım geçen seneydi 9+5 olması gerekirken 8+3 te kalp durması sonucu sonlandı benimde öğrendiğimden 1 hafta sonra başlayan yoğun kanamalarım vardı ama benim küçük diye kürtaj olmuştum çok şükür bunda hiçbir sıkıntım olmadı inşallah sonuna kadar da olmaz mesela şuan gribim öksürüyorum ve korkuyorum ama her kanama böyle olmuyor benim komşumu kanamalarla hep hastaneye kaldırmışlar şuan kızı 3 yaşında ve maşallah sağlıklı.

Hay maşallah :nazar::nazar::nazar:
Nerde 18 kilo ben göremiyorum :53:
Cidden maşallah hiç belli olmuyor boydan dolayımı acaba?
Ama var ya tam sevilesi bir göbek olmuş =)))
Benimki de büyüsün bu kadar yaa :16:

Back
X