2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım 41. haftaya kadar duradabilir 36. haftada doğabilir. benim 1. 35 dolmadan doğunca çantam bile hazır değildi. gecelikler alınmış ama yıkanmamıştı neredeyse cantaya bişeyler doldurup fırladık hastaneye. özetle bence 30 haftadan sonra baya hazırlıkları tamamlamış olmak lazım. bunda Allah izin verirse 30. haftaya kadar herşeyi hazırlamaya çalışacağım.

Evet bende ufaktan hazırlamaya başlayacam aldıklarım kadarı ile eksiklikleride tamamlayacam yavaş yavaş

slmn kizlar nasılsınız. bizo kuldan geldik ve babanedeyiz.saolsun biseyker hazirlio bizde uzanioz.
hala günde dort kere seker bakioz..ve cok ta uyum sağlayamadik.aysunayy sana hayran kaldim.ins bende bir ayar tuttururum.
esmer cim dun doğum günün mus dogum günün kutlu olsun ve yeni yasin sana bebegini saglikla getirsin ins

Çok teşekkür ederim canım :38:

Eşim çok ilgisizleşti :31:
Dün doğum günümdü bir çiçek bile almamış.
3 ay önce evlilik yıldönümümüzdü..
Yine eli boştu :31:
Çok takmasam da insan sinir oluyor yahu...
Ablamlar, kardeşim hepsi hediyeleriyle geldi eşimin umrunda bile değil.
Saçını başını yolucam kocamın :4:

Son düzenleme:
H. Ayşe parlakgümüş'ten randevu aldım daha gitmedim doğum iznim başlayınca 32 haftada gidecem kısmet olursa,
Anladim cnm dogumu adanadami yapacaksin
3 ay önce evlilik yıldönümüzdü..

Aaaa olmamis bu neyse çok takma bebisin en büyük hediyen sagsalim kucagina alirsin insallah

İş&güçle çok meşgulse kafası, belki unutmuştur canım. Yazık merhamet göster:107:

Ben çok yorgunum; şikayet ettiğimden değil ama hamilelik çok hızlı geçiyordu zaten şimdi tüm gün uyuyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Farkına varmadan doğum günü gelecek:32: Vücudumda ağrı yok çok şükür, sen çalıştığından zorlanıyorsun belki ondandır ağrıların. İnşallah izin günün biran evvel gelir de hamileliğini rahat tamamlarsın gülüm:107:[/QUOTE]

evet dediğin gibi cnm bi bakmışız doğurmaya gidiyoruz:) tabi vakti zamanında olsun da inş! çalıştığım zaman ağrılar belli olmuyor da evde akşam çıkıyo ağrılar. bi de ben çok mızmızlanıyor gibiyim tembellik yapmak istiyorum artık doya doya...

cnm eşlerimiz de sanki hamileliğimiz boyunca bi değişik oldular. onlara da duygusal dalgalanmalar falan geliyor galiba. benim koçiş de bazen öyle. bazen daha önceden yapmadığı davranışlar da bulunuyo bazen ilgisizleşiyor. şaşırıyolar bunlar ne yapacaklarını biz hamileyken bence:52: benim de bazen senin gibi dövesim geliyor:52:

Ben çok yorgunum; şikayet ettiğimden değil ama hamilelik çok hızlı geçiyordu zaten şimdi tüm gün uyuyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Farkına varmadan doğum günü gelecek:32: Vücudumda ağrı yok çok şükür, sen çalıştığından zorlanıyorsun belki ondandır ağrıların. İnşallah izin günün biran evvel gelir de hamileliğini rahat tamamlarsın gülüm:107:

evet dediğin gibi cnm bi bakmışız doğurmaya gidiyoruz:) tabi vakti zamanında olsun da inş! çalıştığım zaman ağrılar belli olmuyor da evde akşam çıkıyo ağrılar. bi de ben çok mızmızlanıyor gibiyim tembellik yapmak istiyorum artık doya doya...

cnm eşlerimiz de sanki hamileliğimiz boyunca bi değişik oldular. onlara da duygusal dalgalanmalar falan geliyor galiba. benim koçiş de bazen öyle. bazen daha önceden yapmadığı davranışlar da bulunuyo bazen ilgisizleşiyor. şaşırıyolar bunlar ne yapacaklarını biz hamileyken bence:52: benim de bazen senin gibi dövesim geliyor:52:[/QUOTE]

İş&güçle çok meşgulse kafası, belki unutmuştur canım. Yazık merhamet göster:107:

Anladim cnm dogumu adanadami yapacaksin

Aaaa olmamis bu neyse çok takma bebisin en büyük hediyen sagsalim kucagina alirsin insallah

Eşimin benden daha çok dengesi bozuldu sanırım :1::1::1::1::1:
Üstüne gitmiyorum aslında ama ara ara lafını da yapıyorum böyle alışmasın =)
Hadi desen ki maddi sıkıntısı var o da yok şükürler olsun ki.
10 tl ye bir çiçek alsaydı bari:37:
Tripcanlık yapıp okkalı bir mesaj attım bakalım işten gelişinde birşey değişmiş mi :1:

cnm eşlerimiz de sanki hamileliğimiz boyunca bi değişik oldular. onlara da duygusal dalgalanmalar falan geliyor galiba. benim koçiş de bazen öyle. bazen daha önceden yapmadığı davranışlar da bulunuyo bazen ilgisizleşiyor. şaşırıyolar bunlar ne yapacaklarını biz hamileyken bence:52: benim de bazen senin gibi dövesim geliyor:52:

Hakkınız dinlenmek gülüm. İnan her sabah kalktığımda, "Allah'ım bu haliyle çalışmak zorunda olanlara yardım et" diyorum. Az kaldı inşallah gönlüne göre tembellik edersin canım:107:

Benim eşim ne olduğunu pek anlayamamıştı ilk başlarda, birkaç haftadır olayın baya idrakinde. Konuşuyor, masallar anlatıyor; bir de heyecanlanıyor sesi titriyor sormayın. Kendi oğlundan çekiniyor:21: Ama dönem olarak onun sıkıntılı zamanı, tarih belli değil ama maksimum 1 ay içinde sınava girecek. O yüzden kafası bir milyon. Ben kendimi geri plana çektim. Onun stresli dönemi geçsin, sıra bana da gelir nasılsa:32:

Eşimin benden daha çok dengesi bozuldu sanırım :1::1::1::1::1:
Üstüne gitmiyorum aslında ama ara ara lafını da yapıyorum böyle alışmasın =)
Hadi desen ki maddi sıkıntısı var o da yok şükürler olsun ki.
10 tl ye bir çiçek alsaydı bari:37:
Tripcanlık yapıp okkalı bir mesaj attım bakalım işten gelişinde birşey değişmiş mi :1:

İnşallah gönlüne göre değişir eşinin hali-tavrı gülüm:107: Ben, ben söyledikten sonra birşey yaptığında daha çok sinirlenirim şahsen. Hiç yapmasın daha iyi:34:

Hakkınız dinlenmek gülüm. İnan her sabah kalktığımda, "Allah'ım bu haliyle çalışmak zorunda olanlara yardım et" diyorum. Az kaldı inşallah gönlüne göre tembellik edersin canım:107:

Benim eşim ne olduğunu pek anlayamamıştı ilk başlarda, birkaç haftadır olayın baya idrakinde. Konuşuyor, masallar anlatıyor; bir de heyecanlanıyor sesi titriyor sormayın. Kendi oğlundan çekiniyor:21: Ama dönem olarak onun sıkıntılı zamanı, tarih belli değil ama maksimum 1 ay içinde sınava girecek. O yüzden kafası bir milyon. Ben kendimi geri plana çektim. Onun stresli dönemi geçsin, sıra bana da gelir nasılsa:32:

İnşallah gönlüne göre değişir eşinin hali-tavrı gülüm:107: Ben, ben söyledikten sonra birşey yaptığında daha çok sinirlenirim şahsen. Hiç yapmasın daha iyi:34:

Ben dile getirdikten sonra yapılan iş beni de memnun etmez canım dediğin gibi =)
Ben ruhen daha ılımlı, anlayışlı, düşünceli bir eş bekliyorum geldiğinde :1:
İnşallah umduğum gibi olur. :12:

Cnm seyhan başkent ebru tarima gitmiştim ben
Ama marastayim artik kismetse burda doğum yapacagim:emir_bebek:

Hımmm evet evet hatırladım konuşmuştuk çok unutkan oldum ne olur kusura bakma :30:
Bn ondan alamadım, riskli gebeliğe bakıyormuş, benim gebelik ileri gebelikmiş felan felan,,,ve benim gittiğim tarihte 2 hafta izne ayrılıyormuş

Ayy tatlım hiç canını sıkma boşver ama şöyle inccedende dile getir anlasın hatasını,,, erkekler bizler gibi hassas düşünemiyor,

O bebeğini doğurdunmu canım yoksa sonlandımı
benim haftalar boyu süren kanamalarım durmadı ve sonunda kesede acıldı kan seviyemde yerle bir olunca 8.5 saat suni sancıyla aldılar 16 haftadayken

beni sormuşsun cnm ben hala evde geçiriyorum hamileliğimi bi hastaneye çıkıyorum
sürekli yatmıyorum ama hiç bi iş yapmıyorum hamileliğim doğurana kadar zor geçecek anlaşılan
olsun sağsalim doğurayımda evde geçireyim varsın.. çok zor dönemden geçiyorum inş. rabbim
bu bebeğimi bana bağışlar doktorun biri bebek geriden geliyor dedi eğer ara daha fazla
açılırsa gelişme geriliği oluşur dedi en başta satla uyumluydu şimdi ara 10 gün açıldı :(
ağrılarım devam ediyor bel kasık vb... bunada şükür hep kendimden bahsettim sen nasılsın?
iyisindir inş. oğluşunla gezmelerle gidiyorsunuzdur ;)

canım siz ne kadarlık evlisiniz? eşin neden böyle yapıyorki senin kırılacağını düşünemiyormu
çok kızdım eşine... evlendikten sonra erkekler biraz rahat oluyolar ama bu kadarda olmamalı
insan değer verildiğini hissetmek istiyor ben hediyesinde değilim bence iki çift tatlı söz bile söylese yeter
ama hiç bişey olmamış gibi davranması gerçekten kırıcı olur... boşver sende zamanıo gelince ona öyle
ilgisiz davran bakalım onun hoşuna gidecekmi

Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Ben temizlenirken artık çok zorlanıyorum.
Kuaförde canımı çok yakıyor.
Nasıl olacak şu temizlenme işi? :26:
Var mı bir yolunu bulan.
Ben acıya çok dayanıklı değilim.
Ağda masasında doğurmaktan korkuyorum :17:

Var mı bir yolunu bulan.

Offf tatlım her ay bu çileyi çekiyorum bn tayin öncesi harika bir ağdacım vardı hiç acımıyordu, parmak ağda yapıyordu mükemmeldi, ama şimdi burda onu bilen yok direkt ağda bezleri ile çekiyorlar her ağda sonrası kızarıyor iç çamaşırım değdinde yanıyor yara oluyor kabuk bağlıyor, 2 gün sızısını çekiyorum, sonra kabuk bağlıyor felan felan... Kendimde yapamıyorum, permatik felan alerji yapıyor.. Bütün bu olumsuzluklara rağmenn gidiyorum, özellikle gebelikle birlikte daha zor gelmeye başladı nefesim kesiliyor ama yinede rahatlığı var mecbur diyip gidiyorum :( en güzeli kendin yapabiliyorsan yap

inş cnm az kaldı tatile gün sayıyorum:) evet ya erkekler gerçekten biraz hamilelik karşısında afallıyolar:) benim eşim de bu aralar çok çalışıyor geceleri bile görev çıkıyo. Allah hakkımızda hayırlısını versin artık. güzel günler bunlar güzel heyecanlı duygular. birbirimizi idare etmemiz artık cnm haklısın!

Var mı bir yolunu bulan.

ben jilet kullanıyorum ama onu bile nasıl yapıcağımı bilmiyorum
bugun niyetlendim yapacaktım ona bilem üşendim yapmadım
yarına salladım ben kuaföre hayatımda gidip ağda yaptırmadım
yaptıramam da hem utanırım hemde ben huyluyum titizim
mikrop kaparım diye gitmem :1:

Offf tatlım her ay bu çileyi çekiyorum bn tayin öncesi harika bir ağdacım vardı hiç acımıyordu, parmak ağda yapıyordu mükemmeldi, ama şimdi burda onu bilen yok direkt ağda bezleri ile çekiyorlar her ağda sonrası kızarıyor iç çamaşırım değdinde yanıyor yara oluyor kabuk bağlıyor, 2 gün sızısını çekiyorum, sonra kabuk bağlıyor felan felan... Kendimde yapamıyorum, permatik felan alerji yapıyor.. Bütün bu olumsuzluklara rağmenn gidiyorum, özellikle gebelikle birlikte daha zor gelmeye başladı nefesim kesiliyor ama yinede rahatlığı var mecbur diyip gidiyorum :( en güzeli kendin yapabiliyorsan yap

ben jilet kullanıyorum ama onu bile nasıl yapıcağımı bilmiyorum
bugun niyetlendim yapacaktım ona bilem üşendim yapmadım
yarına salladım ben kuaföre hayatımda gidip ağda yaptırmadım
yaptıramam da hem utanırım hemde ben huyluyum titizim
mikrop kaparım diye gitmem :1:

Koltuk altımı alayım şimdi dedim ağdayla yok yok dayanamıyorum.
Benimde cildim hassas tahriş oluyor hemen.
Bekarken ve hala kullandığım venüs var (bayan traş bıcağı genel temizlik için)
Onu size tavsiye ederim aslında ağdadan daha iyi temizliyor, batık v.s olmuyor ve işin ilginç kısmı hiç kalın tüy çıkarmıyor.
Bir kaç aydır ağda yerine onu kullanıyorum ama işte göbekten bir duvar var gözüm birşey görmüyor :17:
Tüy dökücü kremler falan kullanılıyor mu acaba gebelik için?

Son düzenleme:
Back
X