- 26 Mart 2014
- 964
- 2.302
- 333
Muhtemelen 5, 6 yaslarindadir. Hayal kurmanin doruk yaptigi yastir ozelliklede 5 yas. Kendi oglumdan biliyorum yakinda 6 olacak ana okul 3. Sinifta. Mart dogumlu balik burcu ve coook utangac icine kapali bir cocuk. Ama tamamen onun karakteri bu degistiremiyorum ama aktiviteler vs. destekliyoruz. Birde cocugunuzun ogrenme sekline dikkat edin. Kimi cocuklar duydugunu hemen ogrenirken kimisi gordugunu daha cabuk ogreniyor... Bu yaslarda siz yapin ama fazla bisey beklemeyin sonra kendiliginden cikacaktir... Dikkat eksikligi olan bi cocuk olsa hic bir konuya odaklanamaz. Ayrica cocugunuzun hikaye uydurmasida cok guzel biseyGünaydın güzel bir hafta olur inşallah. Sizden öneri bekliyorum büyük kızım anaokulu na gidiyor sayıları sayabiliyor fakat her hangi bir rakamı yaz dediğimde yazamiyor gösteriyorum sık sık aradan bir kaç dak geçiyor tekrar sorduğumda unuttum anne diyor bu normal mi acaba dikkat eksikligi mi var anlam veremedim diğer konularda iyi sorun yok tatil öncesi hikaye etkinliği vardı evde ara ara okuduğum hikayeyi kendisi okulda anlattı tabi heyecanıda vardı mesale evde okudugum hikayeleri kendi calisma odasima gidip karsisinda arkadaslari varmis gibi aklinda kalanlari anlatiyor yada kendi hikaye uyduruyor bun hareketleride normal mi yapı itibariyle içine kapanık bir çocuk okula başlıktan sonra biraz daha iyi