2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba canım dün ben de bu sertleşme meselesini kafaya taktım epey de araştırdım. Şöyle bir şey okudum. Karnın sadece bir tarafı kısa sùreli sertleşiyorsa bebeğin hareketi ile ilgili olabilir yazıyodu. Bende de oluyo da henüz doktoruma sormadım. Ama bebek oraya toplaniyo gibi geliyo bana. Bak tedirgin oldum şimdi.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Vallahi bende cok tedirgin oldum bi de calisiyorum iyi olursam 37 haftaya kadar calisirim diyodum kadın bana 32 hafta dan önce bile izne ayrilman gerekebilir diyo sanki bana da çocuk bi yerini dayiyomus gibime geliyor ama dr öyle dedi bakalım bekle yip gorecez inşallah sağ salim kavusuruz kuzucuklarimiza....

canım bence hem güzel hemde dolu dolu olur :) bende görmedim sadece kutunun içine badem şekeri koyup dağıtıldığını gördüm :)
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=33&controller=category canım bak bu sitede gayet uygun geldi bana modeli seçiyorsun bide yazacağın yazıyı 50 tanesi 6 liraya falan geliyor.. valla ben denemek için sipariş vereceğim gelince paylaşırım hemen :) dedimki delgeçle bir delik açarım ucuna kurdele ilede bağlarım.. başak bir sitede yapışkanlı falanda yapıyorlar ama orası pahalı geldi biraz ..

cok guzellermıs valla fıyatıda cok uygun hem kurdele ıle bağlama daha sırın olur sankı :) ustunede onlar yazı yazıyormuş elle yazsak ecus bucus olur zaten :)))) hepsi bir olmaz. eger o kutu seklını düşünürsem bende bu kartlardan alırım :) kutunun ağzını zaten kurdele ıle baglıcam ya ucuna sallandırırım cok seker olur dimi :)))) ayyy alınca hemen haber ver bihtercim.

sağolun canlar ,karşıma da artık patavatsızlar da çıkarsa o da onların şanssızlığı lacak sinemcan,nagicanım Rabbim kazancın önce helalini versin ki evlatlarımıza yedirelim,bilgeye sevgiye özgeye ayline sedaya kısaca kızlaara da selam öpüyoz kızımlaaa bi ordan :54::54: ,bi burdaannnn :54::54:

ayşemmm bizde kızımla cok kocaman kocaman optuk sizi... :54::54::54: hayırlı yolculuklar olsun size :16::16::16::16:

Arkadaşlar 27+3 günlük hamileyim bugün kontrole gittim karnimda sertleşmeler oluyor gunde 5, 6 kez dr bunlar normalde 32 haftada başlar senin biraz erken baslamis eğer günde 10 u geçerse erken doğum belirtisi olabilir dedi cok canım sıkıldı daha bebeğim cok küçük sizin de böyle sertlesmeleriniz oluyor mu karnimin herhangi bir tarafi saniyelik semsert oluyor sonra geçiyor bulduğun her fırsatta ayaklarini uzat dinlen dedi rabbim bebeklerimizi korusun zamanında saglikla kavuşmayı nasip etsin

benimde cok oluyo ama dikkate almamistim pek sormadimda doktora korktm simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok guzellermıs valla fıyatıda cok uygun hem kurdele ıle bağlama daha sırın olur sankı :) ustunede onlar yazı yazıyormuş elle yazsak ecus bucus olur zaten :)))) hepsi bir olmaz. eger o kutu seklını düşünürsem bende bu kartlardan alırım :) kutunun ağzını zaten kurdele ıle baglıcam ya ucuna sallandırırım cok seker olur dimi :)))) ayyy alınca hemen haber ver bihtercim.

evet canım kutunun ucunda daha şeker olur :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum gelsin hemen paylaşacağım :)

Vallahi bende cok tedirgin oldum bi de calisiyorum iyi olursam 37 haftaya kadar calisirim diyodum kadın bana 32 hafta dan önce bile izne ayrilman gerekebilir diyo sanki bana da çocuk bi yerini dayiyomus gibime geliyor ama dr öyle dedi bakalım bekle yip gorecez inşallah sağ salim kavusuruz kuzucuklarimiza....

İnşallah canım ya doktorun olumsuz konuşmuş sanki biraz belki de bebek bi yerini dayıyodur. Çok mu sık oluyor senin? Benim ayaktayken daha çok oluyo sanki..

evet canım kutunun ucunda daha şeker olur :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum gelsin hemen paylaşacağım :)

ayyii verdin mi siparişi :52: heycanlandımmm :))
aldığın bıberonların resimlerini cektıysen eklesene bıhtercım goreyım.

bizde yarın bırkac sekercıye gıdıcez bakalım orda neler var bu begendıgım modeller var mı hıc bılmıyorum. bulamazsam bende burdan sipariş vericem. zaten çerçeve ve kutu aynı senın sıteden.

İnşallah canım ya doktorun olumsuz konuşmuş sanki biraz belki de bebek bi yerini dayıyodur. Çok mu sık oluyor senin? Benim ayaktayken daha çok oluyo sanki..

Benim de ayakteyken daha çok oluyor ama 1 dk bile sürmuyor bende saymadim ama bugun 2 kez oldu geçen gun 10 u gecmistir heralde o gün baya yorulmustum inşallah bisey cikmaz

ben geldim bir bakayım dedim
bu arada sağlık ocağına gidip kan verdim sonuçlar cuma gunu cıkarmıs iyi oldu cumarteside dr. randevum var sonuçlarla gitmek daha iyi olacak
aman bugun internette alışveriş sitelerinde bayağı gezdim yaa artık alacaklarım belli oldu iş paraya ve almaya başlamaya kaldı:9: birde ablamın aldıklarını yollamasına:34:

evde dsmart var esimde 2 kıştır digi diye beynımı yedı maçlar ıcın. yok dedım valla digi migi.. zamanında ızledın. cok ıstıyorsan gıt dısarda izle 10-20 tl bısey. her maça bakmıyor zaten kendı takımını takıp edıyor. paket alsak her maçı takıp edecek bırde evı stadyuma cevırecek. bende severım kendi takımımı izlemeyi ama her ay duzenlı haraç gıbı para mı odıcem maç ızlemeye..

ama gerçekten erkeklerın %90u hesapsız kıtapsız... ev için benım aldığım şeylere hayret ediyor nasıl yakaladın bu kadar uygun dıye.

bak ne anlatayım gecen senekı tadılatta ustamız geliyor gıdıyor afedersın bızde para b.. sandı heralde ev iyi semtte buyuk tadılat yapılıyor. halbukı alakası yok.. ben bu tadılat ıcın aylarca araştırma yaptım. resmen pcde dosya tuttum neyı nerden kaça alıcam dıye.

bir gun cay molası verdık oturuyoruz. abi ''millet şişe suyunu bıle evden çıkarken alıyormuş yanına 50krs 1tl kar etmek ıcın bılıyormusun'' dedi.

bende dedim.. ferit abi bende evden çıkarken alıyorum suyumu sen eve bakıp bızı pek bır halli sandın heralde :)) biz zengin değiliz bu işler krediyle yapılıyor, ben niye böyle tozun toprağın ıcındeyım ben bılmezmıyım ekstra adam tutayım bu pisliği temizleteyim.bak dedım sen malbora içiyorsun ben sarma tütün içiyorum.. ben 1 senede sigara tasarrufumla aldım bu koltukları masa takımımı dedim.'' dedim... böyle baktı bana :53:
adam usta tamam ıyı para alıyor ama gunu yaşıyor. bıze görüntüye bakınca para cok sanıyor. halbukı ben dışarı çıkarken yanıma suyumu krakerımı alıyorum. dısarda masraf etmıyım mal-eşya sahıbı olayım dıye...
valla seni çok iyi anlıyorum böyle anlattığın zaman gerçektende sende kendmi görüyorum bizde geçen sene tadilat yaptırdık dediğin gibi nerelerden neler bulcam diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum bide üstüne o kadar ustalardan dolandırıldık ahhh ahhh tadilat dendimi şimdi bütün tüylerim havada geziyo
ya bizim evde tek babam maç izler eşim kesinlikle maç sevmez izlemez babamda çok sever dışarda izliceme eve alalımda evde izleyim dedi anneminde kafasına yattı o zamanlar dışarlarda izlemesin evinde rhat rahat izlesin dedik babamın indirim hakkı oluyo bu tip şeylerde o şekilde indirimli aldık eee ben maç izliyoerum sizde dizi film izlersiniz dedi tam paket aldı tmm da evde herkez çalışıyo kim dıgı açcakta film izlicek dizi izlicek kaç senedir sayılıdır izlediğim film 3 5 kere en fazla kaçırdığım diziyi izlemişimdir oda izlemeyi vereyim babamda dün dedi maç izlemicem artık fatura çok yüksek geliyo falan diyince aman dedim baba kapatalım komple sen maç izlemiceksen biz dizi izlesek neolur izlemesek ne olur
kız sen sigara içiyomuydun ben içiyodum hemde çok içiyodum çok koyuyo şimdi

ya birsey sorucam bugun gecelik sabahlık beyendim ekru renk ama sabahlığında minik pembelerde var ya erkek dogurucam diye hiiic pembe giyemezmiyim :52:ama beyendim :34:

bizde yarın bırkac sekercıye gıdıcez bakalım orda neler var bu begendıgım modeller var mı hıc bılmıyorum. bulamazsam bende burdan sipariş vericem. zaten çerçeve ve kutu aynı senın sıteden.

heheh ay evet verdim :) ayy yükleyemedim bilgisayardan aslında var fotosu ama hata verdi :(akşam evden yüklerim :34:

Ay oldu galiba telefondan :))

Eklentiler

• $1398861594761.webp
    $1398861594761.webp
    8 KB · Görüntüleme: 40
valla seni çok iyi anlıyorum böyle anlattığın zaman gerçektende sende kendmi görüyorum bizde geçen sene tadilat yaptırdık dediğin gibi nerelerden neler bulcam diye kendi kendimi yiyip bitiriyodum bide üstüne o kadar ustalardan dolandırıldık ahhh ahhh tadilat dendimi şimdi bütün tüylerim havada geziyo
ya bizim evde tek babam maç izler eşim kesinlikle maç sevmez izlemez babamda çok sever dışarda izliceme eve alalımda evde izleyim dedi anneminde kafasına yattı o zamanlar dışarlarda izlemesin evinde rhat rahat izlesin dedik babamın indirim hakkı oluyo bu tip şeylerde o şekilde indirimli aldık eee ben maç izliyoerum sizde dizi film izlersiniz dedi tam paket aldı tmm da evde herkez çalışıyo kim dıgı açcakta film izlicek dizi izlicek kaç senedir sayılıdır izlediğim film 3 5 kere en fazla kaçırdığım diziyi izlemişimdir oda izlemeyi vereyim babamda dün dedi maç izlemicem artık fatura çok yüksek geliyo falan diyince aman dedim baba kapatalım komple sen maç izlemiceksen biz dizi izlesek neolur izlemesek ne olur
kız sen sigara içiyomuydun ben içiyodum hemde çok içiyodum çok koyuyo şimdi

kesinlikle boşa masraf.. bak siz evde yoksunuz izlenmiyor diyorsun. ben evdeyim ben cok mu bakıyorum ınsan evde olsada fırsat olmuyorkı. ınanırmısın haftasonundan berı bır tek pazartesı aksamı açtım tv.yı :) dizi baktım goz ucuyla o kadar bugun carsamba dusun :))) 5 günde 2-3saat.. :))

cok isabetli olmuş tamda sezonda kapandı zaten maç falan da kalmadı seneyede rüzgar paşayla koklaşmaktan maç gelmez zaten babanın aklına :))

bilgecim bebiş suslerıne baktın mı bu arada paylaştığım, canım sende fıkrını soyle. değişik bişey olunca acaba oluyor ınsan nasıl olur dıye.

ben geldim bir bakayım dedim
bu arada sağlık ocağına gidip kan verdim sonuçlar cuma gunu cıkarmıs iyi oldu cumarteside dr. randevum var sonuçlarla gitmek daha iyi olacak
aman bugun internette alışveriş sitelerinde bayağı gezdim yaa artık alacaklarım belli oldu iş paraya ve almaya başlamaya kaldı:9: birde ablamın aldıklarını yollamasına:34:

hosgeldin canım valla tam ısabet olmuş sonuç gunu.

http://www.birmax.com bu sitede de coook güzel bebek sekerleri felan var bizim yapablecegimizde hemde fiyatlar iyi gibi geldi dışarıda gezenler nasıl buranın fiyatları bir soylermisiniz:54::54::54:

dünden berı bende bu sıtede dolanıyorum :))) daha hıc dısarda bakmadım fıyat ama netteki fıyatlara gore bana cok uygun geldı. bırde cok cesıt var yaa o güzel :)))
heheh ay evet verdim :) ayy yükleyemedim bilgisayardan aslında var fotosu ama hata verdi :(akşam evden yüklerim :34:
Ay oldu galiba telefondan :))

yaa bihter cok fena ya bu kocaman bıberonun ıcınde mınısler :))) o kucuk olanlara şeker koyucaksın dımı buyuk olan sepet vazifesi görecek :) ay cok seker yaaa içim bir tuhaf oldu..

Benim de ayakteyken daha çok oluyor ama 1 dk bile sürmuyor bende saymadim ama bugun 2 kez oldu geçen gun 10 u gecmistir heralde o gün baya yorulmustum inşallah bisey cikmaz

Çok ayakta kalmamak ve takip etmek lazım o zaman.. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

kesinlikle boşa masraf.. bak siz evde yoksunuz izlenmiyor diyorsun. ben evdeyim ben cok mu bakıyorum ınsan evde olsada fırsat olmuyorkı. ınanırmısın haftasonundan berı bır tek pazartesı aksamı açtım tv.yı :) dizi baktım goz ucuyla o kadar bugun carsamba dusun :))) 5 günde 2-3saat.. :))

cok isabetli olmuş tamda sezonda kapandı zaten maç falan da kalmadı seneyede rüzgar paşayla koklaşmaktan maç gelmez zaten babanın aklına :))

bilgecim bebiş suslerıne baktın mı bu arada paylaştığım, canım sende fıkrını soyle. değişik bişey olunca acaba oluyor ınsan nasıl olur dıye.

canım bakmıştım atlamışım yazmayı kusura bakma ne olur resimli magnetler çok hoş çok güzel evet bende bakmıştım daha önce annem resimli olmasın demişti herkez napcak resmi falan demişti tabi resmi çıkartıp herkez kendine ait resim koyar yine kalıcı bi hatıra kalır tabi
valla hepside güzel sinemcim ya ne bileyim bilemedim bende çok kararsızım bu konuda birkaç yerde baktık fiyat araştırması falan yaptık ama o işe daha tam adapte olmadık ya bakalım şu eksiklerimiz bitsin birkaç haftaya o kısma geçcez bizde çok fazla çeşit var karar vermek çok zor herkez kendi zevkine göre bütçesine göre bişeyler yapıcak mutlaka ben biberonları beğenmiştim çokta ayrıntıya girmedik daha dediğim gibi biberonlarda 1,75 2 tl civarı tanesi oda bana pahalı çünkü hem hastanede dağıtmak istiyoruz biz hem mevlütte mevlüt çok kalabalık olucak en aşağı 50 60 kişi olur mevlütte eee hastane içinde en az 30 tane almak lazım offf sinem bilemedim ben bu işi amma masraf çıkıyo haaa doğum parasndan çok ekstralar çıkcak valla

ooo hemde ne içmek :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ve 5 senedır normal sıgaradan tutune gectık. aylık 500tl falandı sig. masrafı :53: 100-120ye dustu tutune geçince :))

hadi ya bişey diyim mi bizde yapmıştık bi ara onu eşim yapmıyodu ama annemle ikimiz yapıyoduk eşim hep kızıyodu bize sonra onu bırakmıştık ama neyse eee şimdi içiyon mu hiç içtin mi hamilelikte ben zor dayanaıyorum ya evde annemle eşim içiyo içim gidiyo benimde

Back
X