- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Masallahhh:) sizde cok tatlisinizzz. Cok cikmamis canim senin de. Sonradan firlicak bizim sipalar galiba
tesekkurler tatlimmmm
ahhh canım sorma geçen sene evin tadilatında her akşam koçtaş baumax geziyoduk ezber yapmıştık artık herşeyi çok şükür geçti o günler ahşap tutkunluğunuz da varsa on numara olmuş valla beşikler gönlünüze göre bulmuşsunuz ne güzel Allah içinize sindirsin canım benim eşimin seyahatleri oluyo yazın yazlık bölgeleride var hafta sonuna denk getiriyoruz seyahati cumadan hop bende gidiyorum yanına tabi bebiş gelince ne derece gidebiliriz bilmiyorum ama ilk sene olmasada bi daha ki yaza gidebiliriz inş. o yüzden park yatak katlanabilir ve küçük olması taşınması bize cazip geldi inş hepimizde gönlümüzdekileri alabilir yapabilriz bebişlerimize
aynennn. evlendiğimden beri çalıştığım için evime hiç vakit ayıramadım. keyfini süremedim. dilediğim gibi çarşı pazar gezemedim. bunların hepsi içimde. doğum iznine ayrılınca bol bol yürümek gerektiği için dolaşır dururum artık :)
hormonlardanmı yoksa psikolojidenmi bilemiyorum. hamilelikten önce ilgiden sıkılan ben şimdi ilgisizlikten yakınıyorum kendiimi yalnız hissediyorum sonrada eşime sarıyorum :/ ikizler burcu olarak neredeyse hiç ağlamayan ben şimdi herşeye ağlıyorum. eşim bebeğimizi seviyo ağlıyorum tv izliyorum ağlıyorum eşim 2 dk benle ilgilenmesin ağlıyorum
ahhh canım çok sağol ya göndermiş kadar oldun kız o yemeği çok seviyorum ben ama çalışınca zahmetli yemekleri yapmak zor oluyo akşam oldumu eve git yemek yap sofrayı kur iş yerinde yemek yiyemiyorum işede yemek hazırlıyorum zaten uyku sorunum var çok uykum oluyo kv uyuzu da aldı başını gitti eltimin yanına gelse ona yaptırcam valla bazı yemekleri evde oturuyo camış gibi bu kız hamile canı bişey çekermi sorayım yapayım demiyo ama gelsin isticem artık
kabak yine kv patladı yanlız
masallahhhhh sizeeee cokk tatliiiiiii
maşallah maşallah kaç aylık şuan
Masallahhh:) sizde cok tatlisinizzz. Cok cikmamis canim senin de. Sonradan firlicak bizim sipalar galiba
aynen sanırım zaten sivri olacaklar herhalde
Rica ederim canim begendin mi
aaaaakuzeyyyyy ay canımmm maşallah sizeee
çok teşekkürler
çok sağol canım 22. haftadayız 5 bitti işte
çok teşekkürler
hepimizesağlıklı sıhatlı alalım kucağımıza
cok duskundu canim evet ama hic birimiz baki degiliz..... Tesekkurler tatlummmm sende citir mi citir guzel bi anne olcan bak gor
ikimizde aynı yollardan geçmişiz yakın zamanda tadilat işi hem çok zevkli hemde çok ama çok yorucu biz ekstradan berbat ustalara çattık ve dediğim gibi eşimin iş durumu seyahatli bide o zamanlar istanbul bölge sorumlusuydu sürekli istanbula gidiyodu en az 10 gün kalıyodu orda çok şükür hala ist. sorumlusu fakat ordan eleman aldı şimdi onu takip ediyo uzun seyahatlerden kurtulduk vesselam eşim de tadilat zamanı burda olmuyodu ben çalışyorum akşamları koştur bi o eve bi öbür eve yapı marketlerini gez dur ustalarla uğraş babam başındaydı ama benim kendi evim için benim zevkim benim isteklerim benimde başlarında olmam gerekti çok şükür sağ salim atlattık o günleri ddiğin gibi hem amelelik yaptım bende hem mimarlık evin her köşesi tamamen benim zevkime dayalı benim çizimlerim her yer buda şimdi daha bi zevk veriyo tabi bana :)))Ayy bizde de aynıydı Bilgecim. Daha doğrusu cogunlukla bende oyleydı. Hergun Koçtaş-Banio arşınlıyordum. Ben evde olduğumdan tadilat benim basıma kalmıştı. Hem amelelik yaptım hem mimarlık. insan piyası fiyatlarını yutuyor resmen :))))
Tekrar sağol :) hakikaten gonlumuze gore oldu ve bütçemiz içinde cok cok cok uygun oldu :))))
Bu arada eşimin babaannesi sağolsun ciddi bir destek atıcakmış :) dun aksam konuşmuşlar telde.
Ki kendisiyle aram ciddi bir konudan dolayı bozuk kaç yıldı oldu görüşmüyorum. Ama Kvden ses çıkmazken kadın keyfı ıvır zıvır alma derdinde de değil direkt para yollayacakmış. (Bu arada eşimi büyütende babaanne, kv y.dısı gezmelerindeymiş vakti zamanında)
Ayy sizin durum tatlıymış :) ben çok severim seyahatı ama fırsat olmuyor. Park yatak cok rahat olur sıze. Hadi maaş gunu gelsin de alın yaaa :)
Evlenelı 7.5 sene cıvarı oldu. ılk yıllar bende evın yolunu unutmuştum. 3 yıldır evdeyim bir tatlı geldiki anlatamam. Ki kendimi bildim bileli çalışıyordum. Evde sureklı yapamam sıkılır derdım. Yılların ozlemı varmış :))))) cok nadır sıkılıyorum :)
aynen doğum izninde acısını çıkar derım canım. havalarda güzel olacak ozaman ohhhh..
Ahhh şu hormonlar... :) İşin durdurulamayan tarafı hormonlardan olduğu biliyoruz ama engel olamıyoruz. iki haftadır normaldim. Bende 2-3 gundur yüne başladım. Bir an mutluluktan uçuyorum bir an çöküyorum.
patlıcak tabii onlarda iş olunca kaçmasınlar. ben hamile olduğumu ogrendıgımden beri 1 telefon bıle gelmedı
begendim bebegimmm yaaa onceki haftalarida okucam musait bi zamabMasallahhh:) sizde cok tatlisinizzz. Cok cikmamis canim senin de. Sonradan firlicak bizim sipalar galiba
tesekkurler tatlimmmm
Rica ederim canim begendin mi
cok duskundu canim evet ama hic birimiz baki degiliz..... Tesekkurler tatlummmm sende citir mi citir guzel bi anne olcan bak gor
inşallahh canm hasreti daha fazla yakıp kavurmadan gelse iyi olur
bende 22 haftaya girdim 5 bitiyomu ben 5 e girdim diyorum hep
tatlimmm hangi dr gidiyosun sen
ikimizde aynı yollardan geçmişiz yakın zamanda tadilat işi hem çok zevkli hemde çok ama çok yorucu biz ekstradan berbat ustalara çattık ve dediğim gibi eşimin iş durumu seyahatli bide o zamanlar istanbul bölge sorumlusuydu sürekli istanbula gidiyodu en az 10 gün kalıyodu orda çok şükür hala ist. sorumlusu fakat ordan eleman aldı şimdi onu takip ediyo uzun seyahatlerden kurtulduk vesselam eşim de tadilat zamanı burda olmuyodu ben çalışyorum akşamları koştur bi o eve bi öbür eve yapı marketlerini gez dur ustalarla uğraş babam başındaydı ama benim kendi evim için benim zevkim benim isteklerim benimde başlarında olmam gerekti çok şükür sağ salim atlattık o günleri ddiğin gibi hem amelelik yaptım bende hem mimarlık evin her köşesi tamamen benim zevkime dayalı benim çizimlerim her yer buda şimdi daha bi zevk veriyo tabi bana :)))
kız benimde eşimi anneannesi büyütmüş kv çalışıyomuş o zamanlar annenesi de bizim düğünde yok onu alcam bunu alcam dedi durdu hiç bişey yapmadı sonra kaybettik zaten Allah rahmet eylesin hiç bi faydasını görmedim eşimin anlattığına göre evleninceye kadar maddi manevi çok destek olmuş eşime ama ben fayda görmedim hiç birinden
7 senedir içlerindeyim ilk defa kaynımın bi hayrını görüyorum bebek odası mobilyasını aldı işte ama hala şoktayım nasıl böle bi hata yaptı diye
tatlimmm hangi dr gidiyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?