2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ayy bizde de aynıydı Bilgecim. Daha doğrusu cogunlukla bende oyleydı. Hergun Koçtaş-Banio arşınlıyordum. Ben evde olduğumdan tadilat benim basıma kalmıştı. Hem amelelik yaptım hem mimarlık. insan piyası fiyatlarını yutuyor resmen :))))

Tekrar sağol :) hakikaten gonlumuze gore oldu ve bütçemiz içinde cok cok cok uygun oldu :))))
Bu arada eşimin babaannesi sağolsun ciddi bir destek atıcakmış :) dun aksam konuşmuşlar telde.
Ki kendisiyle aram ciddi bir konudan dolayı bozuk kaç yıldı oldu görüşmüyorum. Ama Kvden ses çıkmazken kadın keyfı ıvır zıvır alma derdinde de değil direkt para yollayacakmış. (Bu arada eşimi büyütende babaanne, kv y.dısı gezmelerindeymiş vakti zamanında)

Ayy sizin durum tatlıymış :) ben çok severim seyahatı ama fırsat olmuyor. Park yatak cok rahat olur sıze. Hadi maaş gunu gelsin de alın yaaa :)

Evlenelı 7.5 sene cıvarı oldu. ılk yıllar bende evın yolunu unutmuştum. 3 yıldır evdeyim bir tatlı geldiki anlatamam. Ki kendimi bildim bileli çalışıyordum. Evde sureklı yapamam sıkılır derdım. Yılların ozlemı varmış :))))) cok nadır sıkılıyorum :)
aynen doğum izninde acısını çıkar derım canım. havalarda güzel olacak ozaman ohhhh..

Ahhh şu hormonlar... :) İşin durdurulamayan tarafı hormonlardan olduğu biliyoruz ama engel olamıyoruz. iki haftadır normaldim. Bende 2-3 gundur yüne başladım. Bir an mutluluktan uçuyorum bir an çöküyorum.

patlıcak tabii onlarda iş olunca kaçmasınlar. ben hamile olduğumu ogrendıgımden beri 1 telefon bıle gelmedı

masallahhhhh sizeeee cokk tatliiiiiii

çok teşekkürler

maşallah maşallah kaç aylık şuan

çok sağol canım 22. haftadayız 5 bitti işte

Masallahhh:) sizde cok tatlisinizzz. Cok cikmamis canim senin de. Sonradan firlicak bizim sipalar galiba
aynen sanırım zaten sivri olacaklar herhalde

Rica ederim canim begendin mi

aaaaa kuzeyyyyy ay canımmm maşallah sizeee

çok teşekkürler

hepimize sağlıklı sıhatlı alalım kucağımıza

ikimizde aynı yollardan geçmişiz yakın zamanda tadilat işi hem çok zevkli hemde çok ama çok yorucu biz ekstradan berbat ustalara çattık ve dediğim gibi eşimin iş durumu seyahatli bide o zamanlar istanbul bölge sorumlusuydu sürekli istanbula gidiyodu en az 10 gün kalıyodu orda çok şükür hala ist. sorumlusu fakat ordan eleman aldı şimdi onu takip ediyo uzun seyahatlerden kurtulduk vesselam eşim de tadilat zamanı burda olmuyodu ben çalışyorum akşamları koştur bi o eve bi öbür eve yapı marketlerini gez dur ustalarla uğraş babam başındaydı ama benim kendi evim için benim zevkim benim isteklerim benimde başlarında olmam gerekti çok şükür sağ salim atlattık o günleri ddiğin gibi hem amelelik yaptım bende hem mimarlık evin her köşesi tamamen benim zevkime dayalı benim çizimlerim her yer buda şimdi daha bi zevk veriyo tabi bana :)))
kız benimde eşimi anneannesi büyütmüş kv çalışıyomuş o zamanlar annenesi de bizim düğünde yok onu alcam bunu alcam dedi durdu hiç bişey yapmadı sonra kaybettik zaten Allah rahmet eylesin hiç bi faydasını görmedim eşimin anlattığına göre evleninceye kadar maddi manevi çok destek olmuş eşime ama ben fayda görmedim hiç birinden
7 senedir içlerindeyim ilk defa kaynımın bi hayrını görüyorum bebek odası mobilyasını aldı işte ama hala şoktayım nasıl böle bi hata yaptı diye

selam kızlar 47 kıloyala hamıle kaldım sımdı 20 hafta bıttı 52 kılo olmusum 5 ayda 5 kılo cokmu aynaya baktıgımda gobekten bsaka tombul bı yer goremıyorum ama ne bıleyım sasırdım bu kadar kıloyu beklemeıyodum

belki bu salı net bişi söylerler nagim.. ama doktorlar hep tek bebeği sonlandırma taraftarı, ben de buna yanaşmıyorum.
bebekte bi anomali oluşmadığı sürece izin vermicem, suyu azalıyo evet çok korkuyorum ama suyu bitene kadar beklicem.. inşş bitmicek.
bi 10 hafta dayansa, sonra doğsalar da yaşama şansları yüksek..

iiiiiinşş dediğin gibi olur, minnoş doğsa da büyütürüm ben şehzademi, tosun olana yetişir [/QUOTE]

ay gözlerim doluyor böyle anlatınca rabbim üçünüze de sağlık versin sen de moralini yüksek tut. minik minnoşun da kardeşinden feyz alıp tutunsun inşallah hayata kıyamam ona

inşallahh canm hasreti daha fazla yakıp kavurmadan gelse iyi olur

inşallah tez zamanda rabbim senide bebişle müjdelesin inşallah seni çok iyi anlıyorum canım bende 2 sene bekledim her ay adet olmayayım diye dua ediyodum. son dr kontrolümde çikolata kistim olduğu için olmadığını ve neredeyse imkansız olduğunu söyledi dr ama rabbim şifasını soğan suyuyla verdi bebeğime kavuştum kistim hala var ama küçülüyo.

bende 22 haftaya girdim 5 bitiyomu ben 5 e girdim diyorum hep

canım valla çok karışık durum bu hesaplamalarda hahah internette aşağıdaki gibi demiş.
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir

20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir

24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir

28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir

32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir

36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)

40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

bende buna göre beş bitti diyommm

Kesinlikle yorucu ama sonunda istediğin olunca keyfi başka :) ben full yalnız olduğumdan sabah 7 gece 12-1 anca duşumu alıp yatıyordum. Ustalar zaten hiç bir kerede malzeme listesi vermez günde 10 sefer y.market yolu. vs vs dediğin gibi sukur bıttı simdi keyif zamanı :) birde borçlarını odeme zamanı

bizim kv işten de değil ciddi ciddi gezmeden. avrupanın orası senın burası benım mısalı. zaten anne ogul doğru durust bırbırılerınıde tanımıyorlar. beraber yaşamadıklarından. yani suan bize bir faydası olmaması normal. zamanında kendi evladına maddı manevı bakmamış. Ama şimdi annelik pozları kesiyor.
Aman maşallah de dicem ama arkasından illaki bir şey çıkar koccca mobılya alıyorlar sonuçta dımı Daha öncede demiştim zaten bişey çıkmasa bile yıllarca mobilyaya bakıp gerıne gerıne BİZZZ aldık olacak. alsınlarda tatmın etsinler kendılerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…