kilo verme isi nasil gidiyo ilacini kullaniyosun dimi
ozel mi oluyo kuzum drn
ozel mi oluyo kuzum drn
bende yeni bi dr ariyorumda hosbitale gidicem galiba ilcedeyim ben...memnun kalmazsam değiştiririm
bende yeni bi dr ariyorumda hosbitale gidicem galiba ilcedeyim ben...memnun kalmazsam değiştiririm
Kesinlikle yorucu ama sonunda istediğin olunca keyfi başka :) ben full yalnız olduğumdan sabah 7 gece 12-1 anca duşumu alıp yatıyordum. Ustalar zaten hiç bir kerede malzeme listesi vermez günde 10 sefer y.market yolu. vs vs dediğin gibi sukur bıttı simdi keyif zamanı :) birde borçlarını odeme zamanı
bizim kv işten de değil ciddi ciddi gezmeden. avrupanın orası senın burası benım mısalı. zaten anne ogul doğru durust bırbırılerınıde tanımıyorlar. beraber yaşamadıklarından. yani suan bize bir faydası olmaması normal. zamanında kendi evladına maddı manevı bakmamış. Ama şimdi annelik pozları kesiyor.
Aman maşallah de dicem ama arkasından illaki bir şey çıkar koccca mobılya alıyorlar sonuçta dımıDaha öncede demiştim zaten bişey çıkmasa bile yıllarca mobilyaya bakıp gerıne gerıne BİZZZ aldık olacak. alsınlarda tatmın etsinler kendılerını
bende yeni bi dr ariyorumda hosbitale gidicem galiba ilcedeyim ben...memnun kalmazsam değiştiririm bende yeni bi dr ariyorumda hosbitale gidicem galiba ilcedeyim ben...memnun kalmazsam değiştiririm
valla dediğin gibi yıllarca sürer biz yaptık muhabbettii hatta oğluş büyür evlenir çocukları olur onlara bile anlatırlar biz yaptık bebek odasını diye aman napayım birazda faydaları olsun onlar yapmasa bizde yapardık tabi oğluşun odasını ama zaten kredilerimiz var borçlarımız var az biraz faydaları oldu iyi geldi valla mobilya almaları yoksa daha da borçlancaktık oda yapmak için
canım senin kv nin sizin üzerinizde aasla söz hakkı olamaz o zaman kendi oğluna bile annelik yapmamış kadın baksana aman uzakta yerlerinde sağolsunlar hiç bulaşmasınlar daha iyi bizimkilerde anca gezme derdin de nereler gezilir nerde ne yenir çok iyi bilirler türkiye yi fet ettiler şimdi bizimkilerde y.dışına açıldılar işte eşime soruyorum ne zaman gelceklermiş diye çok mu özledin diyo kalsınlar 6 ay ne güzel işte diyo görümceme soruyorum ne zaman gelceklermiş diye amannn mümkünse oraya yerleşsinler gelmesinler ben çok rahatıms en rahat değilmisin diyo anemmm dedim bi ana baba için evlatların ikiside aynısını sölüyosa o anada babada sorun vardır
ben ailemi bir hafta görmeyince hınçıkmaya başlıyorum
bende bir yil tedavi gordum ali acara gittim prof bilgili diye ama hasta cok olduğu için ilgi az
Senede iki kere geliyor ama omrumu tuketıyor burda olduğunu dusunemıyorum. kavga çıkar sanırım. ilk yıllarımız benım enayılıgımden ıyıydı de ben gerçek yuzunu görmeye başladıkça o da daha acık oynamaya başladı. neyse bizden uzak olsunlarda benım hayatta Rabbımden ıstegım sağlık ve huzur gerısı bos. 2 aya yılın ılk zıyaretını yapıcak sımdıden gerılıyorum
bende bir yil tedavi gordum ali acara gittim prof bilgili diye ama hasta cok olduğu için ilgi az
Kızlarr..
Dun biri daha sormuştu kimseden ses çıkmadı. Doktorlarımızla doğum hakkında ne zaman konuşmalıyız?
Fikri olan var mı????
aman canım boşver dedikeri bi kulağından girer diyerinden çıkar üzme canını sen prensesi de tabi
ne kadar kalıyo geldiği zaman
doğum hakkında bi kere konuştum hatta ben değil dr konuştu kistim olduğu için. herşey normal böyle devam ederse normal doğum yapabilirsin. kist alalım dersen sezeryan yapılabilir dedi
Eki Görüntüle 998808
kızlar nasıl sizce bu takım
mark. indirime girmiş 49,99 tl kalitesi nasıldır acaba
Eki Görüntüle 998808
kızlar nasıl sizce bu takım
mark. indirime girmiş 49,99 tl kalitesi nasıldır acaba
1 aylığına geliyor trye fakat kendı annesı ankarada. yarı surede orda kalması gerekır dımı ama yok orda hızmet etmesı gerektıgı ıcın 1 haftada soluğu burda alıyor. burda keyıfler yerınde cunku. pcmi alıyor elimden sabahtan aksama cay kahve keyfı..
gecen kıs annesı amelyat oldu olumden dondu. bakmak zor gelınce ''benım tadılat ısım var'' diye roket oldu.
Aa o zaman erken değil kendi bile konusunu açtığına gore. cok sağol canım cevap verdıgın ıcın. bir an once doktorum ne istediğimi bilsin istiyorum bende. emrivaki yapmasından korkuyorum.
1 aylığına geliyor trye fakat kendı annesı ankarada. yarı surede orda kalması gerekır dımı ama yok orda hızmet etmesı gerektıgı ıcın 1 haftada soluğu burda alıyor. burda keyıfler yerınde cunku. pcmi alıyor elimden sabahtan aksama cay kahve keyfı..
gecen kıs annesı amelyat oldu olumden dondu. bakmak zor gelınce ''benım tadılat ısım var'' diye roket oldu.
Aa o zaman erken değil kendi bile konusunu açtığına gore. cok sağol canım cevap verdıgın ıcın. bir an once doktorum ne istediğimi bilsin istiyorum bende. emrivaki yapmasından korkuyorum.
10' lu takım canım fiyat uygun geldi çokta beğendim ama bilemiyoprum alsam mı kalitesi nasıldurçok güzelmiş 10 değilmi bu takım :)
bazı insanları anlamak çok zor gerçekten de benim görümcem öyledir rahatına düşkün annesi kızına canını vercek herkezi karşısına alır kızı için ama görümcem işine geldiği gibi davranır annesi valla anlayamıyorum bu tarz insanları aman salla sende gelsin keyif yapsın gitsin sen hamilesin bu defa ona hizmet edemezsin belki hamilesin ona hizmet edemicen diye bu defa annesinde uzun kalır inş öle yapar :)))
bu arada ben dr birkaç defa doğum hakkında soru sormaya kalkıştım konuşmadı benle daha erken dedi şimdi bunlar konuşulmaz dedi kapattı konuyu
10' lu takım canım fiyat uygun geldi çokta beğendim ama bilemiyoprum alsam mı kalitesi nasıldur
çünkü daha önce mark. bu siteden nevresim takımı aldım yastığın biri başka biri başka çıkmıştı ve kalitesi berbattı hiç kullanmadım öle duruyo o yüzden çekiniyorum şimdi almaya
Materyal: %100 Pamuk
1 Adet Battaniye 80 x 80 cm.
1 Adet Üst Zıbın
1 Adet Alt Zıbın
1 Adet Çıtçıtlı Body
1 Adet İç Zıbın
1 Adet Body
1 Adet Mendil
1 Adet Şapka
1 Adet Mama Önlüğü
1 Çift Eldiven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?