2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

49,99 tl indirimli fiyatıymış eski fiyat 100,00 tl yazıyo ya ne kadar inandırıcıdır bilmiyrum markası da bebeciz yazıyo da böle netten alışverişe emin olamıyorum kalitesi nasıldır diye
bu arada sölemeden edemicem alışveriş stiline bayılıyorum senin hem güzel güzel şeyler alıyosun hem çok uyguna alıyosun bravo valla tebrik ediyorum seni izmirde olsaydın senin peşinden ayrılmazdım emin ol

beğenmediğin takdirde iade koşulu olması lazım öyle sitelerde bende internetten çok alış veriş yapardım bir zamanlar beğenmezsem yada defolu çıkarsa iade ederdim parayıda iade ediyolardı

evet iade oluyo ama o nevresimi aldığım zaman rahmetli babanem hastanede yatıyodu bende onun başındaydım iş yeri adresinden bi arkadaş teslim almıştı paketi tam 1 ay sonra paket elime geçti iade şansım kalmamıştı berbat bişeydi valla nevresim çift kişilik ama anca tek kişilik yatağa uygun yastıklar başka kalitesi berbat
netten bi dönem bende çok alışveriş yapıyodum hiç geri gönderme gereği duymadım açıckası o nevresim haricinde memnundum ama aynı site olucna korktum şimdi almaya

Kızlarr..

Dun biri daha sormuştu kimseden ses çıkmadı. Doktorlarımızla doğum hakkında ne zaman konuşmalıyız?

Fikri olan var mı????

Canım ben en başta sormuştum normaldoğum yapabilir miyim diye,nöroloji vefizik tedaviye yönlendirmişti,onlar da yapamazsın dediler maalesef sonra doktora sezeryan ne zaman olur dedim,daha erken zaman yaklaşınca konuşuruz dedi...

canlar baktım sayfalar baya ilerlemiş bir öküzle boğuşuyodum,odamda çalışan eski tip adam gevşek ağızlı,dedikoducu,ben sinirlendikçe gülüyo,karı kılıklı öyle öfkelendim ki,erkek olsam ah ben biliyodum da,o yüzden yazmadım,sakinleşmeyi bekledim,ama hala sinirliyimmm

derin derin nefes al canım hamilesin boşver karaktersiz insanlar için moralini bozma

şu anki doktorumdan çok memnunum ama açıkçası onu dusundugum ıcın acele ediyorum. bazı doktorlar hep sezeryancı. benım doktorum o konuda nasıl bılmıyorum. suprizde istemiyorum tabii. cok katıysa bende basımın caresıne bakarım başka doktor ararım derdındeyım.
detaylıdan sonra gıttıgımde konuşayım madem.

Bu defa hamileliğin nimetlerini kullanmayı düşünüyorum zaten. o genç olmasına rağmen devamlı hamıle gıbı zaten nazlı.
sırf ilgi çekmek için sureklı ayy basım dondu ayyy böyle. sen düşsen bayılsan donup bakmaz. avmye ne zaman gıdıcez der.

Benim doktorda cok o modda şimdi değil şimdi değil... diye. en kızdığım huyu o zaten yoksa ıyı hos.

Takımın modeli cok cici. %100 pamuk demişler. fıyatı sana yüksek gelmedıyse güzel takım. ama bence pahalı :)

bende aldım 5li takım daha elime geçmedi umarım beğenirim. işin içine bebek girince tedirgin olmuyo değilim sonuçta bebiş giyecek onu bakalım iyi çıkmazsa bi daha internetten almam

Bilgecim bak aldığım takım. fiyatını, parça sayısını soyledım ama. görmekte farklı.

valla bende aldım internetten bi sürü bişey :)
hastane çıkışı olarak 10 parçalı büyükananesi almış bende ts clubtan almıştım 5 parçalı :) hastane çıkışı olarak yeter diye düşünüyorum

canım ben etraftan duyduğuma göre 8. aydan sonra konuşuluyormuş. Rahimdeki açılmaya falan bakıyorlarmış o zamandan sonra

Kızlar cidden çok sağolun. Doktor a gıdınce bir sey soyluyor ağzımı kapatıyor. simdi verdiğiniz bilgilere dayanarak, zorlıcam doktoru :) çenemi hemen kapatamıcak.

canım ben cok araştırdım hastane cıkıslarını. ındırım değildir o en pahalıları 50-60 tl. o 100-150 olanlar 20li 25li takımlar. (o kalabalık takımların içide full gereksiz)
ben Miniçonun mağazasından aldım ama sanırım online sayfasıda bak ordan bak bır ıstersen.
sağol canımcım. valla keşke aynı yerde olsaydık arşınlardık heryeri. sen mavili ben pembeli cicişlerimizi alırdık :)))

ilk 3 ay çok çabuk büyüyolar sanki :) ben fazla bişey almayı düşünmüyorum o yüzden bide benim yiğenlerin maşallahı vardı ablamın aldıkları hep küçük gelmişti

aynen bende 2 takım yeter dıye düşünüyorum. bende 1 tane daha alıcam yeterlı. zaten bır suru çıtçıtlı falan alıyoruz.
o hastane cıkıslarını uzun solukluda gıydıremeyız zaten, hızlı buyuyorlar. cok alanın hep elınde kalmış.

birde benım zuzunun baldırlar cogunlukta acık kalır zaten Antalya sıcağında pijama altı giydirilmez yicemmmm o bacakları...

ilk 3 ay çok çabuk büyüyolar sanki :) ben fazla bişey almayı düşünmüyorum o yüzden bide benim yiğenlerin maşallahı vardı ablamın aldıkları hep küçük gelmişti

Ablam da aynı şeyi söyledi :) tulum alma dedi mesela 2 çocuk deneyimi var,ağları küçük gelebiliyo gelişimi açısından sıkıntılıymış,bir de ayaklı alma dedi,boyunu tutturamıyosun,bacaklarını açamıyo,patiksizlerden alırsan daha uzun süre kullanabiliyosun dedi...zaten yaz olcağı için ilk hafta vücudu dünyamıza alışana kadar uzun giydiririz,sonra çıplak çıplak severiz onları :)

Allahtan yaz bebekleri olacaklar bebişler üşüdümü diye çok fazla sıkıntı yapmayız banyo sonrası rahat olur diye düşünüyorum

Ayy sedacım ne aradım o patıksızlerden ama hep patıklı. sinir oluyorum sırf hemen kucuk gelsın dıye yapmışlar sankı.
ben operasyon yapmayı düşünüyorum onlara

Allahtan yaz bebekleri olacaklar bebişler üşüdümü diye çok fazla sıkıntı yapmayız banyo sonrası rahat olur diye düşünüyorum

Diğer ablamın doktoru ilk hafta sen ne giyiyosan bir kat fazla giydir,sonrasında sen ne giyiyosanöyle giydir demişti..eylül başında doğmuştu yiğenim,ablam 20 günlükken ayağında çorap,uzun kollu çıtçıtlı badi,bacaklar çıplak gezdiyodu 10 derece havada :) nasıl alıştırırsan öyle gidiyor çocuklarda...dediğim yiğenim trye gelince yok gazı olur yok üşür diye fazla giydirttiler çocuk isilik oldu ardından hastalandı...şimdi -25 derecede kısa çorap giyiyo sadece,burda olsa altına taytlar külotlu çoraplar ohooo:)

Ayy sedacım ne aradım o patıksızlerden ama hep patıklı. sinir oluyorum sırf hemen kucuk gelsın dıye yapmışlar sankı.
ben operasyon yapmayı düşünüyorum onlara

:) hastane çıkışları hep öyle,o yüzden ben de kullanacaklarımı ayrı almayı düşünüyorum,uzun soluklu kullanabilirim böylece :) baktım öyle yapamıyorum bi operasyon da biz yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…