Bilgecim kaç parça bu takım. çok parçalı almaya gerek yok bence. kullanılacak parçalar onemlı gerısı fıyatı sısırıyor.
ben gecen gun aldım. (miniçodan) 8 parça 20tl. lazım olan herseyde var.
beğenmediğin takdirde iade koşulu olması lazım öyle sitelerde bende internetten çok alış veriş yapardım bir zamanlar beğenmezsem yada defolu çıkarsa iade ederdim parayıda iade ediyolardı
Kızlarr..
Dun biri daha sormuştu kimseden ses çıkmadı. Doktorlarımızla doğum hakkında ne zaman konuşmalıyız?
Fikri olan var mı????
Kızlarr..
Dun biri daha sormuştu kimseden ses çıkmadı. Doktorlarımızla doğum hakkında ne zaman konuşmalıyız?
Fikri olan var mı????
Eki Görüntüle 998808
kızlar nasıl sizce bu takım
mark. indirime girmiş 49,99 tl kalitesi nasıldır acaba
canlar baktım sayfalar baya ilerlemiş bir öküzle boğuşuyodum,odamda çalışan eski tip adam gevşek ağızlı,dedikoducu,ben sinirlendikçe gülüyo,karı kılıklı öyle öfkelendim ki,erkek olsam ah ben biliyodum da,o yüzden yazmadım,sakinleşmeyi bekledim,ama hala sinirliyimmm
rica ederim canım nedemekneden konuşmayacaksınki ne istediğini bilsin emrivaki yapacaksa da sen erken den tedbirini almış olursun aklına yatmazsa da dr değiştirebilme zamanın olur.hasta haklarını gözlerine sokmak gerekiyo bazen doktorların gözüne gözüne
bazı insanları anlamak çok zor gerçekten de benim görümcem öyledir rahatına düşkün annesi kızına canını vercek herkezi karşısına alır kızı için ama görümcem işine geldiği gibi davranır annesi valla anlayamıyorum bu tarz insanları aman salla sende gelsin keyif yapsın gitsin sen hamilesin bu defa ona hizmet edemezsin belki hamilesin ona hizmet edemicen diye bu defa annesinde uzun kalır inş öle yapar :)))
bu arada ben dr birkaç defa doğum hakkında soru sormaya kalkıştım konuşmadı benle daha erken dedi şimdi bunlar konuşulmaz dedi kapattı konuyu
10' lu takım canım fiyat uygun geldi çokta beğendim ama bilemiyoprum alsam mı kalitesi nasıldur
çünkü daha önce mark. bu siteden nevresim takımı aldım yastığın biri başka biri başka çıkmıştı ve kalitesi berbattı hiç kullanmadım öle duruyo o yüzden çekiniyorum şimdi almaya
Materyal: %100 Pamuk
1 Adet Battaniye 80 x 80 cm.
1 Adet Üst Zıbın
1 Adet Alt Zıbın
1 Adet Çıtçıtlı Body
1 Adet İç Zıbın
1 Adet Body
1 Adet Mendil
1 Adet Şapka
1 Adet Mama Önlüğü
1 Çift Eldiven
evet iade oluyo ama o nevresimi aldığım zaman rahmetli babanem hastanede yatıyodu bende onun başındaydım iş yeri adresinden bi arkadaş teslim almıştı paketi tam 1 ay sonra paket elime geçti iade şansım kalmamıştı berbat bişeydi valla nevresim çift kişilik ama anca tek kişilik yatağa uygun yastıklar başka kalitesi berbat
netten bi dönem bende çok alışveriş yapıyodum hiç geri gönderme gereği duymadım açıckası o nevresim haricinde memnundum ama aynı site olucna korktum şimdi almaya
Dort yapraklimmmm naberrrr kiiii
49,99 tl indirimli fiyatıymış eski fiyat 100,00 tl yazıyo ya ne kadar inandırıcıdır bilmiyrum markası da bebeciz yazıyo da böle netten alışverişe emin olamıyorum kalitesi nasıldır diye
bu arada sölemeden edemicem alışveriş stiline bayılıyorum senin hem güzel güzel şeyler alıyosun hem çok uyguna alıyosun bravo valla tebrik ediyorum seni izmirde olsaydın senin peşinden ayrılmazdım emin ol
Canım ben en başta sormuştum normaldoğum yapabilir miyim diye,nöroloji vefizik tedaviye yönlendirmişti,onlar da yapamazsın dediler maalesefsonra doktora sezeryan ne zaman olur dedim,daha erken zaman yaklaşınca konuşuruz dedi...
canım ben etraftan duyduğuma göre 8. aydan sonra konuşuluyormuş. Rahimdeki açılmaya falan bakıyorlarmış o zamandan sonra
49,99 tl indirimli fiyatıymış eski fiyat 100,00 tl yazıyo ya ne kadar inandırıcıdır bilmiyrum markası da bebeciz yazıyo da böle netten alışverişe emin olamıyorum kalitesi nasıldır diye
bu arada sölemeden edemicem alışveriş stiline bayılıyorum senin hem güzel güzel şeyler alıyosun hem çok uyguna alıyosun bravo valla tebrik ediyorum seni izmirde olsaydın senin peşinden ayrılmazdım emin ol
valla bende aldım internetten bi sürü bişey :)
hastane çıkışı olarak 10 parçalı büyükananesi almışbende ts clubtan almıştım 5 parçalı :) hastane çıkışı olarak yeter diye düşünüyorum
valla bende aldım internetten bi sürü bişey :)
hastane çıkışı olarak 10 parçalı büyükananesi almışbende ts clubtan almıştım 5 parçalı :) hastane çıkışı olarak yeter diye düşünüyorum
ilk 3 ay çok çabuk büyüyolar sanki :) ben fazla bişey almayı düşünmüyorum o yüzden bide benim yiğenlerin maşallahı vardı ablamın aldıkları hep küçük gelmişti
Ablam da aynı şeyi söyledi :) tulum alma dedi mesela 2 çocuk deneyimi var,ağları küçük gelebiliyo gelişimi açısından sıkıntılıymış,bir de ayaklı alma dedi,boyunu tutturamıyosun,bacaklarını açamıyo,patiksizlerden alırsan daha uzun süre kullanabiliyosun dedi...zaten yaz olcağı için ilk hafta vücudu dünyamıza alışana kadar uzun giydiririz,sonra çıplak çıplak severiz onları :)
Ablam da aynı şeyi söyledi :) tulum alma dedi mesela 2 çocuk deneyimi var,ağları küçük gelebiliyo gelişimi açısından sıkıntılıymış,bir de ayaklı alma dedi,boyunu tutturamıyosun,bacaklarını açamıyo,patiksizlerden alırsan daha uzun süre kullanabiliyosun dedi...zaten yaz olcağı için ilk hafta vücudu dünyamıza alışana kadar uzun giydiririz,sonra çıplak çıplak severiz onları :)
Allahtan yaz bebekleri olacaklar bebişler üşüdümü diye çok fazla sıkıntı yapmayız banyo sonrası rahat olur diye düşünüyorum
Ayy sedacım ne aradım o patıksızlerden ama hep patıklı. sinir oluyorum sırf hemen kucuk gelsın dıye yapmışlar sankı.
ben operasyon yapmayı düşünüyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?