eee gitmişken rica edersin sende 2 dk bakıverir heralde dr da en azından sağlığı iyimi o bile yeter valla ben baya uzun bekledim bu defa
çok merak ediyorum oğluşumu özellikle ayrıntılı inş güzel geçer oğluşta büyümüştür baya çok farklı gelcek bu defa bana
Gunaydin canlar..ben her sabah burnum tikali kalkiyorum,sümkürdüğümde afedersiniz ama sumugum kanli geliyo.burnum kanamiyo ama.bnm gbi olan var mi?bisey daha inanilmaz kuyruk sokumum aciyo kicimin uzerine oturamaz hale geldim.yasayan varmis ama daha erken dediler.ben napicam bu gidisle?
canım ya en azından bebişle ilgili testler bitmiş oluyo ya böle her test için daha bi çok sitres yapıyoruz
ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 10 günde bir gittim dr a dayanamadım piskolojikman hasta oluyodum görmeyince
bu defa 5 şubatta gittim en son nerdeyse bir ay olcak sabrettim ama gel bide bana sor her hafta gideyim gitmeyim dayandım çok şükür
inş ayrıntılımızda iyi çıkarda hareketlerde başladı bak artık hissedebiliyoruz en azından hareket ediyo oğluşum iyi diyebiliyorum
devlette ayrıntılıya giricem cnm biraz daha ötelesem iyi olur sanırım :44: ben ünv zmitte okudum bayılırım simidine ama büyük ihtimal alamadan gelir
ay yok bilgecim ya ikinci plana atmadım da kahvaltıydı,giyinmekti vs derken aklımdan uçup gitmiş
tombişini fotolarından görüyoda,öğretmeniyle bir konuşayım psikolojik olarak bir zarar vermek istemem
Himm ayrintiliysa ozelde de istemeyebiliyolar. Ben ozelde yaptirdim, randevudan once aradilar, yanininzda bi yetiskin olabilir ama dr bey cocuk istemiyo dediler. Sanki doktor beyi yicek cocuklardevlette ayrıntılıya giricem cnm biraz daha ötelesem iyi olur sanırım :44: ben ünv zmitte okudum bayılırım simidine ama büyük ihtimal alamadan gelir
ay yok bilgecim ya ikinci plana atmadım da kahvaltıydı,giyinmekti vs derken aklımdan uçup gitmiş
tombişini fotolarından görüyoda,öğretmeniyle bir konuşayım psikolojik olarak bir zarar vermek istemem
Allah tan kolay bulunur bişey ben her sabah alıyorum bi tane gevrek :))) başka şeyler mideyi bahfediyo valla en iyisi gevrek kahvaltıda
tabi biz izmirli olduğumuz için bizde simit yok gevrek var
Her seferinde cok farkli geliyolar zaten yaaaraya ayrintili girdigi icin kendi dr umu 7-8 haftadr gormuyorum o yuzden kontrolde rahat rahat gosterir bana oglusumu
ay benim dr gıcık o konuda ayda bir gel diyo sık sık ult girme diyo kızıyodu banada 10 günde bi gidiyom diye
ben p.tesi ilk kendi dr ma gidicekmişim o bakıcakmış önce sanırım orda sevk gibi bi kağıt alıp diğer hastaneye ayrıntılaya gitcekmişim
ay biraz önce ptesi olsun yahuuu
o zaman en iyi öğretmenine danışmak ama bence görmesi güzel olur ya tombişte abiyi görür ne şirinler ya oğluş nasıl mutlu olur ama
Himm ayrintiliysa ozelde de istemeyebiliyolar. Ben ozelde yaptirdim, randevudan once aradilar, yanininzda bi yetiskin olabilir ama dr bey cocuk istemiyo dediler. Sanki doktor beyi yicek cocuklarbencede biraz daha erteleyebilirsin. Hem gorunce hadi anne gelsin artik kardesim baskilari daha cok artabilir
Ben de ne zamandir yemiyorum da simdi cikip alamam usenirimesime soyliim de alsin
ay benim dr gıcık o konuda ayda bir gel diyo sık sık ult girme diyo kızıyodu banada 10 günde bi gidiyom diye
ben p.tesi ilk kendi dr ma gidicekmişim o bakıcakmış önce sanırım orda sevk gibi bi kağıt alıp diğer hastaneye ayrıntılaya gitcekmişim
ay biraz önce ptesi olsun yahuuu
Yok canim ben o kadar sık gitmedim yani esim engel oldu
Pazartesi buyuk gun yaniiikayit verip vermediklerini sor videoya cekmeyi unutma eger vermiyolarsaa.
canım inş sağ salim kavuşuruz yavrularımıza ama bence doğumdan sonrada devam edicek ya ben bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorum eminim hepimizde öyleyizdir ama ben o zamanda çok paronaayk olurum sanırım bende oturur oğluşla beraber ağlarım heralde
en de hissedeydim eyiydi,merak ediyom,belki kıpırtı vardır ben mi yorumlayamıyom anlamadım,ateş canım bu kadar pimpiriğe bakalım doğumdan sonra nasıl devam etcezAyy o hareketler iyiki vaar. Yoksa her hafta gitmek istiyodum. Simdi bekliyorum uslu usluama bu haftadan sonra bekleyemicem galibaa, 24 e bi adim atayim seker yuklemesine de gitmis olurum hem bu kez de acaba ne kadar buyudu diye merak ediyorum
nagim hoşgeldin canım,oğluşunun ifadesini mera ediyom açıkçası,hani kardeş var diyo ama,o aklında giyimli kuşamlı büyük bi bebek hayal ediyodurgünaydın kızlar aysonu trafiğim yoğun ancak gelebildim sizde amma kaynatmışsınız
bu sabah eşim iş için izmite gitti akşama gelecek ama ben oğluşumla uğraşıp onu öpüp koklarken eşime güle güle dedim ama sarılıp öpmeyi unuttum işe gelince aklıma geldi hemen aradım ama üzüldüm yatabi akşamdan tembih ettim bana izmit simidi getir diye adamcağız sanayi gezecek benim isteğima bak
oğlum haftaya benimle gelip kardeşini görmek istiyo bu zamana kadar hiç götürmedim acaba götürsem bişey derlermiki :44: yada yine unutturma çabasına mı girsem :44:
ayy bilge görsen zaten bişey yiyo mesela anne sende tadına bak kardeşimin canı ister,kendisi uyumaya gidiyo anne sende uyu ben uyuyarak büyüyorum ya kardeşimde büyüsün vs sanki büyümüşte küçülmüş
o konuyu aştık çok şükür cnm kardeşinin bellibir süre karnımda kalması gerektiğini vs biliyo eski okulundaki öğretmeni mükemmeldi bu konuyla ilgili bana yardımcı olsun diye çocuklara bir slayt hazırladı onların yaşına uygun oğlum herşeyi biliyo ve beni üzmüyo şükürler olsun kucak bile istemedi Rabbime şükürler olsun onun için 4 yaş ideal geldi bana daha küçük olsa bazı şeyleri algılaması zor olabilirdi
ben başından beri hem özel hem devlet olunca 15 günde bir gidiyorum hatta çoğu zaman haftada bir bile oldu ama itiraf edeyim cinsiyetini öğrenememiş olmam sık gitmemde çok büyük etken
Benimki de cekmiyo yaa, gerci hakli bi sebebi var bende israr etmiyorum o yuzden. Ama bi videosu olsun diye yattigim yerden ben cekcem sonundaaynen bizim için büyük gün inş iyi geçsinde
bellek götürcem yanımda vermezse eşimi alırlarsa yanımd eşim video çeker her eferinde eşimi tembihliyom bak telden video çek diye
adam yarıya kadar çekiyo en sonda aaa video çekmekten ben bakamadım oğluma diyo bırakıyo
en de hissedeydim eyiydi,merak ediyom,belki kıpırtı vardır ben mi yorumlayamıyom anlamadım,ateş canım bu kadar pimpiriğe bakalım doğumdan sonra nasıl devam etcez
Canim azicik daha bekletcek seni nazli kizin.20.haftayi devir de sonra zaten yorumlanamayacak gibi olmcak hareketler
nagim hoşgeldin canım,oğluşunun ifadesini mera ediyom açıkçası,hani kardeş var diyo ama,o aklında giyimli kuşamlı büyük bi bebek hayal ediyodur
ben çok sık gittim diye üzülüyodum benden daha çok gidenlerde varmış bak :)ayy bilge görsen zaten bişey yiyo mesela anne sende tadına bak kardeşimin canı ister,kendisi uyumaya gidiyo anne sende uyu ben uyuyarak büyüyorum ya kardeşimde büyüsün vs sanki büyümüşte küçülmüş
o konuyu aştık çok şükür cnm kardeşinin bellibir süre karnımda kalması gerektiğini vs biliyo eski okulundaki öğretmeni mükemmeldi bu konuyla ilgili bana yardımcı olsun diye çocuklara bir slayt hazırladı onların yaşına uygun oğlum herşeyi biliyo ve beni üzmüyo şükürler olsun kucak bile istemedi Rabbime şükürler olsun onun için 4 yaş ideal geldi bana daha küçük olsa bazı şeyleri algılaması zor olabilirdi
ben başından beri hem özel hem devlet olunca 15 günde bir gidiyorum hatta çoğu zaman haftada bir bile oldu ama itiraf edeyim cinsiyetini öğrenememiş olmam sık gitmemde çok büyük etken
en de hissedeydim eyiydi,merak ediyom,belki kıpırtı vardır ben mi yorumlayamıyom anlamadım,ateş canım bu kadar pimpiriğe bakalım doğumdan sonra nasıl devam etcez
nagim hoşgeldin canım,oğluşunun ifadesini mera ediyom açıkçası,hani kardeş var diyo ama,o aklında giyimli kuşamlı büyük bi bebek hayal ediyodur
Benimki de cekmiyo yaa, gerci hakli bi sebebi var bende israr etmiyorum o yuzden. Ama bi videosu olsun diye yattigim yerden ben cekcem sonunda
ben çok sık gittim diye üzülüyodum benden daha çok gidenlerde varmış bak :)
senin ki küçük adam zaten çok iyi bir abi olucak oğluşdan eminim
Yok canim ben o kadar sık gitmedim yani esim engel oldu
Pazartesi buyuk gun yaniiikayit verip vermediklerini sor videoya cekmeyi unutma eger vermiyolarsaa.
normalde bende hep 3 haftada bir gittim şimdi doktor değiştirecegim için yeni doktora haftaya cumaya önceki doktorumada bi gün sonra cumartesiye randevu aldım. yeni doktordan memmun kalırsan gitmeyecem önceekine kalmassam bi gün arayla ultrasyona gircem mecburen doktora gidince sorsam bana artık gelmeyecek diye ilgilenmez bide tabi detaylıya gün verecek hepsi üst üste gelecek napsam gitmesemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?