2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

doktorlar zırt pırt bakmak istemiyo vakit alıyo diyemi ki :44:

Burun konusunda birebir aynı şeyi yaşıyorum eviniz çok sıcak oluyor mu, kaloriferler havayı çok kurutuyor, biraz ondan kaynaklanıyor gibi geliyor bana.

valla bana kalsa ben de her hafta gidicem ama malesef zararlı ama ben de görmeden içim rahat etmiyor. herhafta çağıracağı zamanı iple çekiyorum her hafta gidip oğluşumu görsem

o zaman en iyi öğretmenine danışmak ama bence görmesi güzel olur ya tombişte abiyi görür ne şirinler ya oğluş nasıl mutlu olur ama

Himm ayrintiliysa ozelde de istemeyebiliyolar. Ben ozelde yaptirdim, randevudan once aradilar, yanininzda bi yetiskin olabilir ama dr bey cocuk istemiyo dediler. Sanki doktor beyi yicek cocuklar bencede biraz daha erteleyebilirsin. Hem gorunce hadi anne gelsin artik kardesim baskilari daha cok artabilir
Allah tan kolay bulunur bişey ben her sabah alıyorum bi tane gevrek :))) başka şeyler mideyi bahfediyo valla en iyisi gevrek kahvaltıda
tabi biz izmirli olduğumuz için bizde simit yok gevrek var

Ben de ne zamandir yemiyorum da simdi cikip alamam usenirim esime soyliim de alsin

Her seferinde cok farkli geliyolar zaten yaa araya ayrintili girdigi icin kendi dr umu 7-8 haftadr gormuyorum o yuzden kontrolde rahat rahat gosterir bana oglusumu

ay benim dr gıcık o konuda ayda bir gel diyo sık sık ult girme diyo kızıyodu banada 10 günde bi gidiyom diye
ben p.tesi ilk kendi dr ma gidicekmişim o bakıcakmış önce sanırım orda sevk gibi bi kağıt alıp diğer hastaneye ayrıntılaya gitcekmişim
ay biraz önce ptesi olsun yahuuu

Yok canim ben o kadar sık gitmedim yani esim engel oldu
Pazartesi buyuk gun yaniii kayit verip vermediklerini sor videoya cekmeyi unutma eger vermiyolarsaa.

o zaman en iyi öğretmenine danışmak ama bence görmesi güzel olur ya tombişte abiyi görür ne şirinler ya oğluş nasıl mutlu olur ama

ayy bilge görsen zaten bişey yiyo mesela anne sende tadına bak kardeşimin canı ister,kendisi uyumaya gidiyo anne sende uyu ben uyuyarak büyüyorum ya kardeşimde büyüsün vs sanki büyümüşte küçülmüş

o konuyu aştık çok şükür cnm kardeşinin bellibir süre karnımda kalması gerektiğini vs biliyo eski okulundaki öğretmeni mükemmeldi bu konuyla ilgili bana yardımcı olsun diye çocuklara bir slayt hazırladı onların yaşına uygun oğlum herşeyi biliyo ve beni üzmüyo şükürler olsun kucak bile istemedi Rabbime şükürler olsun onun için 4 yaş ideal geldi bana daha küçük olsa bazı şeyleri algılaması zor olabilirdi

ben başından beri hem özel hem devlet olunca 15 günde bir gidiyorum hatta çoğu zaman haftada bir bile oldu ama itiraf edeyim cinsiyetini öğrenememiş olmam sık gitmemde çok büyük etken

Pazartesi buyuk gun yaniii kayit verip vermediklerini sor videoya cekmeyi unutma eger vermiyolarsaa.

aynen bizim için büyük gün inş iyi geçsinde
bellek götürcem yanımda vermezse eşimi alırlarsa yanımd eşim video çeker her eferinde eşimi tembihliyom bak telden video çek diye
adam yarıya kadar çekiyo en sonda aaa video çekmekten ben bakamadım oğluma diyo bırakıyo

Ayy o hareketler iyiki vaar. Yoksa her hafta gitmek istiyodum. Simdi bekliyorum uslu uslu ama bu haftadan sonra bekleyemicem galibaa, 24 e bi adim atayim seker yuklemesine de gitmis olurum hem bu kez de acaba ne kadar buyudu diye merak ediyorum
en de hissedeydim eyiydi,merak ediyom,belki kıpırtı vardır ben mi yorumlayamıyom anlamadım,ateş canım bu kadar pimpiriğe bakalım doğumdan sonra nasıl devam etcez

nagim hoşgeldin canım,oğluşunun ifadesini mera ediyom açıkçası,hani kardeş var diyo ama,o aklında giyimli kuşamlı büyük bi bebek hayal ediyodur

4yas diyosunnnn, aklimizda bulunsun bu

Benimki de cekmiyo yaa, gerci hakli bi sebebi var bende israr etmiyorum o yuzden. Ama bi videosu olsun diye yattigim yerden ben cekcem sonunda

ben çok sık gittim diye üzülüyodum benden daha çok gidenlerde varmış bak :)
senin ki küçük adam zaten çok iyi bir abi olucak oğluşdan eminim

sende yakında hissedersin gariii bekle bakem bende daha c.tesi beri hissedebiliyorum şu 2 gündür net tekmeler var ama
kız akşam uzandım elim karnımda hareket halinde farkındayım tamam mı tam elimin oraya 3 defa vurdu annem geldi hemen elini koydu
tık yok durdu resmen anneme dedimki çek elini bakalım bana tekrar tepik atcakmı tekrar ben koydum elimi tekrar elime vurdu
acaba gerçekten de annelerinin elleri olduğunu hissediyolarmı ki

Benimki de cekmiyo yaa, gerci hakli bi sebebi var bende israr etmiyorum o yuzden. Ama bi videosu olsun diye yattigim yerden ben cekcem sonunda

bizim hiç yok video falan açıkçası aklımada gelmiyo ne oğlumda nede bunda :44:

ben çok sık gittim diye üzülüyodum benden daha çok gidenlerde varmış bak :)
senin ki küçük adam zaten çok iyi bir abi olucak oğluşdan eminim

ben gittim valla başlarda kanamadan dr sürekli çağırdı sonra 3lü riski sebebiyle derken hep bir ayağım hastanede oldu ne yapayım Allah başka dert vermesin

doğumdan sonra bebeğe alışana kadar pipirik devam edecek aman dikkat abartmayalım malum lohusa sendromu var Allah korusun bizde o sendroma eşim girmişti bebeğimizi herkesten kıskanıyodu aile apartmanıya kapıyı açar açmaz hastaysan gelme,gripsen uzak dur diye eve bile almıyodu bir gün grmce oğlumun ayağını gıdıklamış eşim delirdi kovdu evden bunları ben yapsam yüzüme bakmazlardı
bende merak ediyorum ayşem ya şuan Allah'ıma şükür herşeyimiz düzenli uykumuz,yememiz içmemiz,bebekliğindede sorunsuz bir çocuktu ama biliyorum ki ailemizin yeni ferdi geldiğinde değişiklikler olacak hazırlıklıyım,eşim sağ olsun hakkını ödeyemem yardımını esirgemez ama doğunca bir tık artacak sorumluluklarımız

normalde bende hep 3 haftada bir gittim şimdi doktor değiştirecegim için yeni doktora haftaya cumaya önceki doktorumada bi gün sonra cumartesiye randevu aldım. yeni doktordan memmun kalırsan gitmeyecem önceekine kalmassam bi gün arayla ultrasyona gircem mecburen doktora gidince sorsam bana artık gelmeyecek diye ilgilenmez bide tabi detaylıya gün verecek hepsi üst üste gelecek napsam gitmesemmiki

Ama doktor degistireceksen mecburen gitmen lazim. O kadar da incelemeyelim canim. Allaha emanet. Hem belki de dr dan memnun kalip digerine gitmezsin cumartesi.

Doktorumuz her şey yolunda dedi,kocaman olmuş sıpam,19+6 340 gr 24 cm :):) cd de verdi fotoğraf da çok mutlu oldum :) 3 hafta sonra şeker yüklemesine çağırdı,o zaman yine görcem inşallah kuzumu :) Allah hepimizin godiklerine sağlık sıhhat versin inşallah :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…