2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkeslere günaydın bu haftayıda bitirdik bugün birbirimiz için dua edelim cuma vktinde sinerji olsun rahatça geçsin aylarımız

Allah razı olsun canım benim bende senin ve herkesin cuması mübarek olsun diyorum

Gunaydin canim.senin prensinede sanada gunaydin..cuman mubarek olsun :)
sizden de Allah razı olsun mubarek günde Rabbim yar ve yardımcımız olsun tün niyet ve dileklerimiz kabul olsun inş.

sağol bebemmm sana da ne getirdin bakalım bugün evden akşam yemeğini düşünmeye başladım da şimdien :44:

bugün arkadaşın sırasıydı bir gün ben bir gün diğer arkadaş getiriyo yemek dün ben getirmiştim

Hepinize günaydın güzel anneler ve kuzucukları. Cumamız mübarek olsun. Biz bugün 22. Haftaya girdik hayırlısıyla :) :) :)

Son düzenleme:
Hepinize günaydın güzel anneler ve kuzucukları. Cumaız mübarek olsun. Biz bugün 22. Haftaya girdik hayırlısıyla :) :) :)

günaydın canım sağolasın sizinde cumanız mubarek olsun
hafta atlamak kadar mutluluk verici başka bişey olmucak sanırım hamilelğimiz boyunca
sen ayrıntılıya ne zaman gidiceksin gitmişmiydin yada hatırlayamadım ama
Allah nasip ederse biz p.tesi gitcez çok heycanlıyımmm

ayrıntılıyı benim kendi doktorum yaptı canım. çok şükür bebeğim sağlıklıymış. inşallah seninde güzel geçer güzel haberler alırsın mutlu mutlu

ayrıntılıyı benim kendi doktorum yaptı canım. çok şükür bebeğim sağlıklıymış. inşallah seninde güzel geçer güzel haberler alırsın mutlu mutlu

maşallah canım ne güzel ayrıntılıyı da atlatsam biraz daha rahatlıcam testlerimiz bitmiş olucak artık inş iyi geçer hepimizinde

çok geçmiş olsun

Günaydın can anneler ve can kuzuları:) ayrıntılı ultrasonumuz için doktor amcamıza gidiyoruz,inşallah güzel haberler alırız:):) Allahım bugün herkesin gönlünden geçeni kabul etsin inşallah :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…