Gunaydin canlar..ben her sabah burnum tikali kalkiyorum,sümkürdüğümde afedersiniz ama sumugum kanli geliyo.burnum kanamiyo ama.bnm gbi olan var mi?bisey daha inanilmaz kuyruk sokumum aciyo kicimin uzerine oturamaz hale geldim.yasayan varmis ama daha erken dediler.ben napicam bu gidisle?
Usutme dikkat et:18: sabah burnumu sumkurunce gecio aama bnmki.bi tek kanli oluyo iste.
maşallah canım ne güzel ayrıntılıyı da atlatsam biraz daha rahatlıcam testlerimiz bitmiş olucak artık inş iyi geçer hepimizinde
canım ayrıntılı 20.hatadan sonra mı yapılıyo tam olarak :44:
selamlar geçmiş olsun, benide 1 ay sonra tekrar çağırdı sağ sol arter kan akışının birisinde sorun varmış tabi bana açıklama yapılmadı ama inşaallah düzelir düzelmezse tansiyon yada şeker sorunu olabilirmiş inşaallah düzelir ikimizinde sorunu ve tüm sorunluların
Ay canim ya sanada hayranim valla yanlis hatirlamiyosam daha onceki hamileliklerinde zor gecmis senin yerinde baskasi olsa asla dusunmez topigin ornek annesi helal olsun sana :):):)sanada günaydın canım benim
Gunaydin canim hadi beklemedeyiz :)Günaydın can anneler ve can kuzuları:) ayrıntılı ultrasonumuz için doktor amcamıza gidiyoruz,inşallah güzel haberler alırız:):) Allahım bugün herkesin gönlünden geçeni kabul etsin inşallah :):)
Gunaydin canlar..ben her sabah burnum tikali kalkiyorum,sümkürdüğümde afedersiniz ama sumugum kanli geliyo.burnum kanamiyo ama.bnm gbi olan var mi?bisey daha inanilmaz kuyruk sokumum aciyo kicimin uzerine oturamaz hale geldim.yasayan varmis ama daha erken dediler.ben napicam bu gidisle?
sanırım biz yawrularımıza sağsalim kavuşuncaya kadar böle devam edecek merak,gözle görmüyoz ya normal sanırımcanım benim dr 20. hafta dolduğunda 22. hafatya kadar yaptır dedi bende 21 haftada gitmiş olucam işte Allan nasip ederse çok heycanlıyım ama ama inş güzelg eçer hepimizinde
ay canım hiç öyle deme ben 11 şubatta gittim ayrıntılıya ben de diyodum rahatlıcam diye üstelik şimdiye kadar 5 doktora göründüm çok şükür bitanesi bile senin böyle bi problemin var demedi hep herşey yolunda yorumlarıyla döndüm eveama hala her kontrole titreyerek gidiyorum resmen ve zaman geçmiyor daha 2 haftam var yani anladım ki hamilelikte doğurmadan rahatlamıyorsun
sanırım biz yawrularımıza sağsalim kavuşuncaya kadar böle devam edecek merak,gözle görmüyoz ya normal sanırım
canım ya en azından bebişle ilgili testler bitmiş oluyo ya böle her test için daha bi çok sitres yapıyoruz
ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 10 günde bir gittim dr a dayanamadım piskolojikman hasta oluyodum görmeyince
bu defa 5 şubatta gittim en son nerdeyse bir ay olcak sabrettim ama gel bide bana sor her hafta gideyim gitmeyim dayandım çok şükür
inş ayrıntılımızda iyi çıkarda hareketlerde başladı bak artık hissedebiliyoruz en azından hareket ediyo oğluşum iyi diyebiliyorum
Ayy o hareketler iyiki vaar. Yoksa her hafta gitmek istiyodum. Simdi bekliyorum uslu usluama bu haftadan sonra bekleyemicem galibaa, 24 e bi adim atayim seker yuklemesine de gitmis olurum hem bu kez de acaba ne kadar buyudu diye merak ediyorum
çok meraklıyız biz çoook bende daha önümüzdeki randevuya gitmeden bi sonraki randevuyu hesapladım sabah 19 mart ta 2. aşı günüm aşıya gitmişken sağlık ocağında şeker yüklemesini de yaptırayım diye düşündüm dr sorcam bakalım o gün 23 bitmiş 24. haftaya girmiş olcaz Allah nasip ederse
Ayy bi suru sey yazdin ya ben aradan simiti cekip aldim:)) olsa da peynirle cayla yesekkgünaydın kızlar aysonu trafiğim yoğun ancak gelebildim sizde amma kaynatmışsınız
bu sabah eşim iş için izmite gitti akşama gelecek ama ben oğluşumla uğraşıp onu öpüp koklarken eşime güle güle dedim ama sarılıp öpmeyi unuttum işe gelince aklıma geldi hemen aradım ama üzüldüm yatabi akşamdan tembih ettim bana izmit simidi getir diye adamcağız sanayi gezecek benim isteğima bak
oğlum haftaya benimle gelip kardeşini görmek istiyo bu zamana kadar hiç götürmedim acaba götürsem bişey derlermiki :44: yada yine unutturma çabasına mı girsem :44:
günaydın kızlar aysonu trafiğim yoğun ancak gelebildim sizde amma kaynatmışsınız
bu sabah eşim iş için izmite gitti akşama gelecek ama ben oğluşumla uğraşıp onu öpüp koklarken eşime güle güle dedim ama sarılıp öpmeyi unuttum işe gelince aklıma geldi hemen aradım ama üzüldüm yatabi akşamdan tembih ettim bana izmit simidi getir diye adamcağız sanayi gezecek benim isteğima bak
oğlum haftaya benimle gelip kardeşini görmek istiyo bu zamana kadar hiç götürmedim acaba götürsem bişey derlermiki :44: yada yine unutturma çabasına mı girsem :44:
Benim de asim haftaya cuma gunu. Ama cumartesi doktora gitcem seker icinfirsattan istifade gormus olurum hem de diyorum doktorum da olur dedi
Ayy bi suru sey yazdin ya ben aradan simiti cekip aldim:)) olsa da peynirle cayla yesekk
Bu arada kontrolun ozeldeyse alirlar oglunu, bisey demezler. Ama devletteyse doktorun insafina kalmis
günaydın cancazım hoş geldin cocuk olunca eşler ikinci plana atılıyo deniyo ya farkında olmadan olsa öyle oluyo sanırım.
kız götür tabi oğluşuda görsün tombişini oda belki abisine gösterir cinsiyetini de net olarak
tabi bişey derler mi bilemem ama çocuk piskolojisini de bilmiyorum
Ayy bi suru sey yazdin ya ben aradan simiti cekip aldim:)) olsa da peynirle cayla yesekk
Bu arada kontrolun ozeldeyse alirlar oglunu, bisey demezler. Ama devletteyse doktorun insafina kalmis
eee gitmişken rica edersin sende 2 dk bakıverir heralde dr da en azından sağlığı iyimi o bile yeter valla ben baya uzun bekledim bu defa
çok merak ediyorum oğluşumu özellikle ayrıntılı inş güzel geçer oğluşta büyümüştür baya çok farklı gelcek bu defa bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?