2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben yine secenek istermisim) bence beren. Mira olmasin lutfen yaa uc dort sene sonra 4cocuktan biri mira olacak

aaa sende canım. başka seçenek yok :) mina çok var da mira ona nazaran biraz daha az gibi.ama tabi medcezirden sonra artma ihtimali çok yüksek :)

Son düzenleme:

Ayy onlar oyle uyusun bizde fotograflarini cekelim) bi hayalim de kurban bayraminda esimle oglusumu takim giydirmek)) ramazanda daha kucuk olur giyemez gomlek falan

ayy sevmedimde seçenek sadece bunlar sanıp tercih yaptım

mira bu yıl çok insan koyacak ya :44: derin yada beren olsun

aminnnnn
Bizim kafalar ayni calisiyo nagi:))
aaa sende canım. başka seçenek yok :) mina çok var da mira ona nazaran biraz daha az gibi.ama tabi medcezirden sonra artma ihtimali çok yüksek :)

Aynen ve artiyo da zaten.

canım demişsin ya sanki başkasının çocuğundan hep üstünmüş gibi hissediyosun gerçekten öyle olsa gerek
benim ergenlikten önce ilk okul 1 lerde yüzümde sivilce rahatsızlığım avrdı kığ kırmızıydı yüzüm şimdilerde eski resimlere bakarken
anneme diyorum ki ne kdar kötüymüş yüzüm çok çirkinmişim o zmanalar ben falan diyorum annemde hep der sen o zamanlarda bu zamanda dünyanın en güzel çocuğudun benim gözümde o sivilceler bile benim gözümde sana yakışıyodu bi yere gittim mi birini gördüm mü
bak bu benim kızım diye göğsüm önde gezerdim diyo yani anne yüreği hep kendi çocuğumuz en güzeli olucak gözümüzde

Aksamdan bizimkiyle limoniyiz. Sabah da attigi msjlara duzgun cevap vermedim. Simdi msj atmaya yer ariyo. Hayirli cumalar( adini soyadini buyuk harfle yazmis) gondermis uyanikk. Bende size de hayirli cumalar eksik olmayin yazdim

Ayy onlar oyle uyusun bizde fotograflarini cekelim) bi hayalim de kurban bayraminda esimle oglusumu takim giydirmek)) ramazanda daha kucuk olur giyemez gomlek falan

aynen bayılıyorum o takım giyimlere bende çok istiyorum şimdiden hep araştırıyorum öle baba oğul takım gömlek bulsam alcam heemn
özelliklede kot pantolon kareli gömlek çok hoşuma gidiyo netten falan denk gelirsen öyle banada haber ver ben daha rastlamadım öyle takımlara

Bende denk gelmedim canim haber verelim birbirimize bulursak.. Ama sende benim gibi hep yenidoganlara bakiyosan oyuzden denk gelmemis olabiliriz

Aksamdan bizimkiyle limoniyiz. Sabah da attigi msjlara duzgun cevap vermedim. Simdi msj atmaya yer ariyo. Hayirli cumalar( adini soyadini buyuk harfle yazmis) gondermis uyanikk. Bende size de hayirli cumalar eksik olmayin yazdim

deluuuuu lise aşıklar gibi
ay biz koçişle hiç msjlaşmıyoz ya onunda ft. hat benimde msj attımıydı ft baya kabarıyo pahalı bizde msjlar

Bende denk gelmedim canim haber verelim birbirimize bulursak.. Ama sende benim gibi hep yenidoganlara bakiyosan oyuzden denk gelmemis olabiliriz

yok ben kışlıklarada bakıyorum hatta alıyorum bebiş gömlekleri var ama öle takım halinde denk gelmedim aslında onların öle takım satıldığı yerler vardır ama nerdedir acep bulmak lazım
olmadı düz renk alırız kendimiz ayarlarız benim koçiş beyaz gömlek çok giyiyo oğluşada bi beyaz gömlek kot pantolon ohhh mis bizde yanlarında çatlarız artık kıskançlıktan

Son düzenleme:
deluuuuu lise aşıklar gibi
ay biz koçişle hiç msjlaşmıyoz ya onunda ft. hat benimde msj attımıydı ft baya kabarıyo pahalı bizde msjlar

:))) bizim de konusma+sms+ internet paketimiz var komple o yuzden canimiz sikildikca ugrasiyoruz birbirimizle, tabi adam iste oldugu icin genelde cani sıkılan ben oluyorum

Evet vardr mutlaka. Dedigin gibi de olur yada lcw gibi hem erkek hem cocuk kiyafeti satan magzalarda da denk gelebiliriz. Ogluslar gelsin de bakalim be kadar buyucekler bayrama.ona gore alirizz

:))) bizim de konusma+sms+ internet paketimiz var komple o yuzden canimiz sikildikca ugrasiyoruz birbirimizle, tabi adam iste oldugu icin genelde cani sıkılan ben oluyorum

sms bol olunca öle oluyo
bende istiyom dediğin paketten ya benim bi konuşma paketim var oda aştımmı ft baya yüklüyo
benim babamın üstüne ticari hatlardan pek bi paket seçeneği yok onda sinir bozucu

sms bol olunca öle oluyo
bende istiyom dediğin paketten ya benim bi konuşma paketim var oda aştımmı ft baya yüklüyo
benim babamın üstüne ticari hatlardan pek bi paket seçeneği yok onda sinir bozucu

Biz 30 liralik paket yapiyoruz.500 dk 5000sms 1gb geliyo canim. Ayrica vodafone ici 2000 dk da var
Tavsiye ederim

Biz 30 liralik paket yapiyoruz.500 dk 5000sms 1gb geliyo canim. Ayrica vodafone ici 2000 dk da var
Tavsiye ederim

ooo baya iyiymiş seninkisi benim sadece her yöne 700 dk var 35 tl önceden 100 sms alıyodum 5 tl di oda msj atmıyom pek ayda 5 10 maj için 5 tl iptal ettim

ooo baya iyiymiş seninkisi benim sadece her yöne 700 dk var 35 tl önceden 100 sms alıyodum 5 tl di oda msj atmıyom pek ayda 5 10 maj için 5 tl iptal ettim

Seninki cidden pahali canim rekabet oldugu icin artik cok ucuz boyle dakika paketleri falan. Turkcell en pahalisi tabii, avea da cekmiyo dogru duzgun.simdilik en mantiklisi vodafone.Degistirmeyi dusunebilirsin

Merhaba annişler Birazdan okula gideceğim, öncesinde bir uğrayıp ne var ne yok bakayım dedim.. Öpüyorum hepinizi

Seninki cidden pahali canim rekabet oldugu icin artik cok ucuz boyle dakika paketleri falan. Turkcell en pahalisi tabii, avea da cekmiyo dogru duzgun.simdilik en mantiklisi vodafone.Degistirmeyi dusunebilirsin

evet bizim turkcell ve çok pahalı ticari hat diye tek tek tarife değişimi yapamıyoruz hepsinin tarifesi değişmesi lazım onuda babam istemiyo bende kaç senelik hat numaram değişmesin diyorum ama değiştirebilirim aarştırma yapayım öncesinde

Ay yazmissin profiline girince gordum. Sayfanin sonunda kaldigi icin kimse gorup alintilamamis da. Cok sevindim canim. Bunu da atlattik cok sukur yaa seker yuklemesine 24 ten once de gidiliyo demekki. Yarin gitsem mi napsaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…