2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım hakısın galiba,hani geçen videosu dolaşan bişey vardı ya,yeni doğmuş bebeğin annenin yüzüne sarılmasını gösteriyo,bebek çıkar çıkmaz nasıl anlar diyom da senin dediğin gibi,hisseder ya,emnim vücut sıcaklığın bile başkadır şimdi,yani bunları görüp yaşayıp Allah'ın bu mucizesinin bir parçası olduk hamdolsun

evet ya o video çok güzel gerçekten gözlerim doldu izlerken nasıl bir mücize Rabbime sonsuz şükürler olsun bizede bu mücizesini sunduğu için

evet ya o video çok güzel gerçekten gözlerim doldu izlerken nasıl bir mücize Rabbime sonsuz şükürler olsun bizede bu mücizesini sunduğu için

En cok da neyi hayal ediyorum biliyo musunuz. Oglumu omzuma yatirinca orda uyuyakalmasini:)) nefesini duya duya. Kuzenim hep oyle uyurdu omzumda. O bile o kadar huzur veriyosa kendi cocugumu dusunemiyorum bilre

şimdi sen daha tecrübelisin elbet,birken iki olacaklar,ama emin ol sana yardım eder eymen ıslak mendil getir,eymen battaniye getir,getir götürcü olacak bizim eymen bizim ilk bebiş ya,sanki dünyada bi o varmış gibi olacak ama kardeş gibisi yoktur bence de,geçen randevumu beklerken hastanede bi sıpa vardı erkek anne hamile beraber bekliyolar,nasıl dilli,beni buraya iğne için mi getirdiniz valla ben karışmam çok istiyosanız kardeşime vurun diyo koptum

Son düzenleme:

3-4 sene sonra bizde oyle oluruz belkim doktor kapilarinda

kesinlikle getir götürcü olacak gerçi ozamanda her işi ben yapıyorum diyo evde bazı görevleri var onları yaparken verdiği tepki bu ya ayşe doğunca göreceksiniz insan evladıyla nasıl gurur duyuyo sanki hayatta yaptığı tek şey oymuş sanki başkasının çocuğundan hep üstünmüş gibi düşünüyo annelik işte

seçenek çok. bunlar yeni seçenekler :)

seçenek çoksa ben ikisinide eledim

:) :) :) o kadarmı kötü isimler ya

En cok da neyi hayal ediyorum biliyo musunuz. Oglumu omzuma yatirinca orda uyuyakalmasini:)) nefesini duya duya. Kuzenim hep oyle uyurdu omzumda. O bile o kadar huzur veriyosa kendi cocugumu dusunemiyorum bilre

ay canım ne diyosun ya mışıl mışıl uyucak omzumuzda o mis kokusu burnumuzda eşimde hep öyle hayal ediyo yazın olucak ya doğumlarda cıbıl cıbıl soycam onu omzuma yatırcam öyle uyucam diyo Rabbim bize o günleride göstersin valla düşündükçe sabırsızlanıyorum ya

Nagi de pek sevmemis sanirim:) tercih meselesi canim.senin icine sindiyse kimseye laf dusmez:13:

ayy sevmedimde seçenek sadece bunlar sanıp tercih yaptım

evet nagi de beğenmedi. benimde içime pek sinmedi zaten. fikrinizi alayım dedim. favorilerim DERİN-BEREN-MİRA :)

mira bu yıl çok insan koyacak ya :44: derin yada beren olsun

herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel arkadaşlar...rabbim bu cuma gününden herkesin dualarını kabul etsin..

aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…