kızlar BUKET ve DAMLA isimleri nasıl sizce :)
canım hakısın galiba,hani geçen videosu dolaşan bişey vardı ya,yeni doğmuş bebeğin annenin yüzüne sarılmasını gösteriyo,bebek çıkar çıkmaz nasıl anlar diyom da senin dediğin gibi,hisseder ya,emnim vücut sıcaklığın bile başkadır şimdi,yani bunları görüp yaşayıp Allah'ın bu mucizesinin bir parçası olduk hamdolsunsende yakında hissedersin gariii bekle bakem bende daha c.tesi beri hissedebiliyorum şu 2 gündür net tekmeler var ama
kız akşam uzandım elim karnımda hareket halinde farkındayım tamam mı tam elimin oraya 3 defa vurdu annem geldi hemen elini koydu
tık yok durdu resmen anneme dedimki çek elini bakalım bana tekrar tepik atcakmı tekrar ben koydum elimi tekrar elime vurdu
acaba gerçekten de annelerinin elleri olduğunu hissediyolarmı ki
canım hakısın galiba,hani geçen videosu dolaşan bişey vardı ya,yeni doğmuş bebeğin annenin yüzüne sarılmasını gösteriyo,bebek çıkar çıkmaz nasıl anlar diyom da senin dediğin gibi,hisseder ya,emnim vücut sıcaklığın bile başkadır şimdi,yani bunları görüp yaşayıp Allah'ın bu mucizesinin bir parçası olduk hamdolsun
kızlar BUKET ve DAMLA isimleri nasıl sizce :)
canım hakısın galiba,hani geçen videosu dolaşan bişey vardı ya,yeni doğmuş bebeğin annenin yüzüne sarılmasını gösteriyo,bebek çıkar çıkmaz nasıl anlar diyom da senin dediğin gibi,hisseder ya,emnim vücut sıcaklığın bile başkadır şimdi,yani bunları görüp yaşayıp Allah'ın bu mucizesinin bir parçası olduk hamdolsun
evet ya o video çok güzel gerçekten gözlerim doldu izlerken nasıl bir mücize Rabbime sonsuz şükürler olsun bizede bu mücizesini sunduğu için
şimdi sen daha tecrübelisin elbet,birken iki olacaklar,ama emin ol sana yardım eder eymen ıslak mendil getir,eymen battaniye getir,getir götürcü olacak bizim eymenbizim hiç yok video falan açıkçası aklımada gelmiyo ne oğlumda nede bunda :44:
ben gittim valla başlarda kanamadan dr sürekli çağırdı sonra 3lü riski sebebiyle derken hep bir ayağım hastanede oldu ne yapayım Allah başka dert vermesin
doğumdan sonra bebeğe alışana kadar pipirik devam edecek aman dikkat abartmayalım malum lohusa sendromu var Allah korusun bizde o sendroma eşim girmişti bebeğimizi herkesten kıskanıyodu aile apartmanıya kapıyı açar açmaz hastaysan gelme,gripsen uzak dur diye eve bile almıyodubir gün grmce oğlumun ayağını gıdıklamış eşim delirdi kovdu evden bunları ben yapsam yüzüme bakmazlardı
bende merak ediyorum ayşem ya şuan Allah'ıma şükür herşeyimiz düzenli uykumuz,yememiz içmemiz,bebekliğindede sorunsuz bir çocuktu ama biliyorum ki ailemizin yeni ferdi geldiğinde değişiklikler olacak hazırlıklıyım,eşim sağ olsun hakkını ödeyemem yardımını esirgemez ama doğunca bir tık artacak sorumluluklarımız
Baska secenek yoksa damla:)
dalma daha sıcak geldi bana
hee bence de damlakızlar BUKET ve DAMLA isimleri nasıl sizce :)
Baska secenek yoksa damla:)
şimdi sen daha tecrübelisin elbet,birken iki olacaklar,ama emin ol sana yardım eder eymen ıslak mendil getir,eymen battaniye getir,getir götürcü olacak bizim eymenbizim ilk bebiş ya,sanki dünyada bi o varmış gibi olacak ama kardeş gibisi yoktur bence de,geçen randevumu beklerken hastanede bi sıpa vardı erkek anne hamile beraber bekliyolar,nasıl dilli,beni buraya iğne için mi getirdiniz valla ben karışmam çok istiyosanız kardeşime vurun diyo koptum
seçenek çok. bunlar yeni seçenekler :)
şimdi sen daha tecrübelisin elbet,birken iki olacaklar,ama emin ol sana yardım eder eymen ıslak mendil getir,eymen battaniye getir,getir götürcü olacak bizim eymenbizim ilk bebiş ya,sanki dünyada bi o varmış gibi olacak ama kardeş gibisi yoktur bence de,geçen randevumu beklerken hastanede bi sıpa vardı erkek anne hamile beraber bekliyolar,nasıl dilli,beni buraya iğne için mi getirdiniz valla ben karışmam çok istiyosanız kardeşime vurun diyo koptum
seçenek çok. bunlar yeni seçenekler :)
O zaman digerlerini gorelim bence
kesinlikle getir götürcü olacak gerçi ozamanda her işi ben yapıyorum diyoevde bazı görevleri var onları yaparken verdiği tepki bu ya ayşe doğunca göreceksiniz insan evladıyla nasıl gurur duyuyo sanki hayatta yaptığı tek şey oymuş sanki başkasının çocuğundan hep üstünmüş gibi düşünüyo annelik işte
seçenek çoksa ben ikisinide eledim
sen pek sevmedin galiba yeni seçenekleri
evet nagi de beğenmedi. benimde içime pek sinmedi zaten. fikrinizi alayım dedim. favorilerim DERİN-BEREN-MİRA :)Nagi de pek sevmemis sanirim:) tercih meselesi canim.senin icine sindiyse kimseye laf dusmez:13:
En cok da neyi hayal ediyorum biliyo musunuz. Oglumu omzuma yatirinca orda uyuyakalmasini:)) nefesini duya duya. Kuzenim hep oyle uyurdu omzumda. O bile o kadar huzur veriyosa kendi cocugumu dusunemiyorum bilre
evet nagi de beğenmedi. benimde içime pek sinmedi zaten. fikrinizi alayım dedim. favorilerim DERİN-BEREN-MİRA :)
Nagi de pek sevmemis sanirim:) tercih meselesi canim.senin icine sindiyse kimseye laf dusmez:13:
evet nagi de beğenmedi. benimde içime pek sinmedi zaten. fikrinizi alayım dedim. favorilerim DERİN-BEREN-MİRA :)
herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel arkadaşlar...rabbim bu cuma gününden herkesin dualarını kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?