2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ay yazmissin profiline girince gordum. Sayfanin sonunda kaldigi icin kimse gorup alintilamamis da. Cok sevindim canim. Bunu da atlattik cok sukur yaa seker yuklemesine 24 ten once de gidiliyo demekki. Yarin gitsem mi napsaaamm

:) çok şkür atlattık :) bir de şekeri atlatırsak süper olcak:) beni 3 hafta sonra çağordı,hatta normalde önce 50 yükleyip o değer yüksek çıkarsa 100 yüklüyolarmış,aenin kilon fazla olduğundan 50 yüksek çıkar büyük ihtimal uğraştırmayalım seni direk 100 yüklensin dedi..bakalım o da iyi çıkarsa çoook güzel olcak :) doğum için ne zaman konuşcaz diye sordum 34-35. Haftada görüşcez daha çok erken dedi :):)

Selam Temmuz annişlerii,nasıl gidiyor hamilelik
Size ne soracağım,hamile kıyafeti aldınız mı kendinize?Benim üstler oluyor da pantalon almam lazım ve de eşofman altı,alan varsa nerelerden aldınız??

Himm ben de esimle bi konusayim bakiim ne dicek yarin icin:)) insallah sekerde de problem cikmaz hic birimizde
Size ne soracağım,hamile kıyafeti aldınız mı kendinize?Benim üstler oluyor da pantalon almam lazım ve de eşofman altı,alan varsa nerelerden aldınız??

Ben de dogru duzgun bulamadim en son baktim bulamiyorum lcw ve de factodan aldim esofman tayt pantolon falan. Bende ic camasiri alcam bu ara. Biraz daha buyumeyi bekliyorum

Lcw den bir eşofman bi pantolon aldım..pantolon çok içime sinmedi,2 beden bollaştı hemen,diğeri fena değil..

Amln inşallah çıkmaz :) iç çamaşırı ben de alcam bekliyom biraz daha:) hamile çamaşırları çok pahalı onlardan değil de yüksek belli kocaman olanlardan alcam :):)

Aksamdan bizimkiyle limoniyiz. Sabah da attigi msjlara duzgun cevap vermedim. Simdi msj atmaya yer ariyo. Hayirli cumalar( adini soyadini buyuk harfle yazmis) gondermis uyanikk. Bende size de hayirli cumalar eksik olmayin yazdim

fenasın fena ne süründürüyon adamı sana diyom ama benim adamceğizimde izmit kazan eşim kepçe simit arıyo bu saate kalmaz abi demişler boşver almadan gel dedim gölcüğede bakıcam dedi

özdileğe bakın ben ordan buluyodum markalı çocuk kıyafetleri inanılmaz indirime giriyo orda

banada direk 75 ml yapılacak çünkü kiloluyum korkuyorumda inş şeker falan çıkmaz bir ayrıntılım birde şeker yüklemem kaldı :44:

Herkese hayırlı cumalar güzel bir haftasonu geçirirsiniz inş. Bebek odası alan var mı?

ben almadım uzun bi süre de almayacağım sanırım en azından bebiş doğduktan sonra 6-7 aylık olana kadar beşik almayı düşünüyodum ondan da vazgeçtim annemden kendi beşiğimi alıcam kızım anasının beşiğinde uyuycak allah nasip ederse

canım bende yeni gördüm yazını hadi gözün aydın çok sevindirik oluyorum güzel haberler gelince darısı bizlerinde başına inş rahatlamışsındır bi nebzede olsa inş bizlerde sağ salim atlatırız ayrıtılılarımızı

Kısmet olursa kızıma CANSEM ismini koymayı düşünüyoruz.
Bu isim eşimin bana kullandığı takma isim ve 4 yıldır telefonunda bu isim ile kayıtlıyım.

Nagicim için rahat olsun,ben hep öyle düşünüyorum,istemediğin korktuğun şey geliyo başına çünkü,olumsuz bir durum olursa da hayırlısı dicez yapcak bişi yok:) içini ferah tut güzel geçer inşallah :) şeker için de kiloya bakmıyo aslında pek,50 kilo arkadaşım şeker çıkmış hayırlısı o yüzden :):)

Bilgecim darısı başına :):) doktora söyledim 21. Haftada cinsiyet yanlış söylenmiş bizim oğlan da dönmemiştir di mi diye yine pipisinigösterdi kocaman pipisi var değişmemiş diye :):)

Amln inşallah çıkmaz :) iç çamaşırı ben de alcam bekliyom biraz daha:) hamile çamaşırları çok pahalı onlardan değil de yüksek belli kocaman olanlardan alcam :):)
Ben bi tane aldim hamile donu hic rahat edemedim buyuk beden normal camasir alcam sanirim. Bi de sutyen alcaktim ama onu da emzirme sutyeni almaya karar verdim. Bakiniyorum oyle
Anaam bi simit icin geziyo adam:) gezsin gezsin iyidir. Benimkinin de derdi baska bu aksam icin, biraz surundurebilirim o yuzden

Ayy bende her gittigimde onu soruyom Bizim sipa da her seferinde gosteriyo pipiyi sagolsun

Son düzenleme:

canım ben hamile çamaşırlarından aldım 3 tane o kadar rahat ki anlatamam bende pahalı diye senin dediğin gibi büyük beden normal çamaşır alırım diyodum kompedana gittim o büyük bedenlerin 3 tanesi 10 tl di hamile çamaşırlarının tanesi 5 tl di uygun geldi bana şimdi bikaç tane daha almam lazım 3 tane yetmiyo en azından haftalık 3 tane daha alsam süper olcak kesinlikle tavsiye ederim

Tünaydınlar ve Hayırlı Cumalar....

Sabah birkenleri okurken, sona doğru bıraktım. Hepimiz için biraz dua okudum önce.

Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, sağlık versin inşallah.

Sedacım cok sevindim maşallah minnoşa. boyu kılosuda bayag ıyımıs geçmiş olsun bir ohhh demişsin. :)

Darısı kalanlarımıza :) Bilge pazartesi gidiyor sanırım. bende mart 12 veya 13de gidicem.
Bir yere karar vermiştim ama, dun bir yeri daha aradım onlarda hemen hemen aynı rakam ama cd de veriyorlarmış.
Bir de sadece cd veriyorlar diye değil sıcak bakmam. Bu yer sadece kadın doğum hastanesı.

ayyy ne stres ne heyecan hiç bitmiyor. :))

amin canım. bizimde her gittiğimizde dr erkek odluğunu tekrarlıyo pipisini direk acıyo zaten utanmaz oğlum benim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…