Ay yazmissin profiline girince gordum. Sayfanin sonunda kaldigi icin kimse gorup alintilamamis da. Cok sevindim canim. Bunu da atlattik cok sukuryaa seker yuklemesine 24 ten once de gidiliyo demekki. Yarin gitsem mi napsaaamm
sen bizi mi deniyon arkadaşım, bak bu üçü baya sevimli o yüzden sen bize az ve klasik isimler sundunevet nagi de beğenmedi. benimde içime pek sinmedi zaten. fikrinizi alayım dedim. favorilerim DERİN-BEREN-MİRA :)
Himm ben de esimle bi konusayim bakiim ne dicek yarin icin:)) insallah sekerde de problem cikmaz hic birimizde:) çok şkür atlattık :) bir de şekeri atlatırsak süper olcak:) beni 3 hafta sonra çağordı,hatta normalde önce 50 yükleyip o değer yüksek çıkarsa 100 yüklüyolarmış,aenin kilon fazla olduğundan 50 yüksek çıkar büyük ihtimal uğraştırmayalım seni direk 100 yüklensin dedi..bakalım o da iyi çıkarsa çoook güzel olcak :) doğum için ne zaman konuşcaz diye sordum 34-35. Haftada görüşcez daha çok erken dedi :):)
Selam Temmuz annişlerii,nasıl gidiyor hamilelik
Size ne soracağım,hamile kıyafeti aldınız mı kendinize?Benim üstler oluyor da pantalon almam lazım ve de eşofman altı,alan varsa nerelerden aldınız??
Selam Temmuz annişlerii,nasıl gidiyor hamilelik
Size ne soracağım,hamile kıyafeti aldınız mı kendinize?Benim üstler oluyor da pantalon almam lazım ve de eşofman altı,alan varsa nerelerden aldınız??
Kızlar sizin cinsiyetler hala belli değil mi?
tabloya güncellemek için anketi kontrol ediyorum, göremiyorum sizi.
ne nazlı çıktı bu bebişler :26:
yolun yarısı bitti..
Himm ben de esimle bi konusayim bakiim ne dicek yarin icin:)) insallah sekerde de problem cikmaz hic birimizde
Ben de dogru duzgun bulamadim en son baktim bulamiyorum lcw ve de factodan aldim esofman tayt pantolon falan. Bende ic camasiri alcam bu ara. Biraz daha buyumeyi bekliyorum
Herkese hayırlı cumalar güzel bir haftasonu geçirirsiniz inş. Bebek odası alan var mı?
Aksamdan bizimkiyle limoniyiz. Sabah da attigi msjlara duzgun cevap vermedim. Simdi msj atmaya yer ariyo. Hayirli cumalar( adini soyadini buyuk harfle yazmis) gondermisuyanikk. Bende size de hayirli cumalar eksik olmayin yazdim
yok ben kışlıklarada bakıyorum hatta alıyorum bebiş gömlekleri var ama öle takım halinde denk gelmedim aslında onların öle takım satıldığı yerler vardır ama nerdedir acep bulmak lazım
olmadı düz renk alırız kendimiz ayarlarız benim koçiş beyaz gömlek çok giyiyo oğluşada bi beyaz gömlek kot pantolon ohhh mis bizde yanlarında çatlarız artık kıskançlıktan
:) çok şkür atlattık :) bir de şekeri atlatırsak süper olcak:) beni 3 hafta sonra çağordı,hatta normalde önce 50 yükleyip o değer yüksek çıkarsa 100 yüklüyolarmış,aenin kilon fazla olduğundan 50 yüksek çıkar büyük ihtimal uğraştırmayalım seni direk 100 yüklensin dedi..bakalım o da iyi çıkarsa çoook güzel olcak :) doğum için ne zaman konuşcaz diye sordum 34-35. Haftada görüşcez daha çok erken dedi :):)
sen bizi mi deniyon arkadaşım, bak bu üçü baya sevimli o yüzden sen bize az ve klasik isimler sundun
Herkese hayırlı cumalar güzel bir haftasonu geçirirsiniz inş. Bebek odası alan var mı?
2 isimde güzel ama öncesinde kızlarımızın şansları güzel olsun. Bildik isimler olmasına rağmen güzel:=)
:) çok şkür atlattık :) bir de şekeri atlatırsak süper olcak:) beni 3 hafta sonra çağordı,hatta normalde önce 50 yükleyip o değer yüksek çıkarsa 100 yüklüyolarmış,aenin kilon fazla olduğundan 50 yüksek çıkar büyük ihtimal uğraştırmayalım seni direk 100 yüklensin dedi..bakalım o da iyi çıkarsa çoook güzel olcak :) doğum için ne zaman konuşcaz diye sordum 34-35. Haftada görüşcez daha çok erken dedi :):)
fenasın fenane süründürüyon adamı sana diyom ama benim adamceğizimde izmit kazan eşim kepçe simit arıyo bu saate kalmaz abi demişler boşver almadan gel dedim gölcüğede bakıcam dedi
özdileğe bakın ben ordan buluyodum markalı çocuk kıyafetleri inanılmaz indirime giriyo orda
banada direk 75 ml yapılacak çünkü kiloluyumkorkuyorumda inş şeker falan çıkmaz bir ayrıntılım birde şeker yüklemem kaldı :44:
canım bende yeni gördüm yazını hadi gözün aydın çok sevindirik oluyorum güzel haberler gelince darısı bizlerinde başına inş rahatlamışsındır bi nebzede olsa inş bizlerde sağ salim atlatırız ayrıtılılarımızı
Ben bi tane aldim hamile donuAmln inşallah çıkmaz :) iç çamaşırı ben de alcam bekliyom biraz daha:) hamile çamaşırları çok pahalı onlardan değil de yüksek belli kocaman olanlardan alcam :):)
Anaam bi simit icin geziyo adam:) gezsin gezsin iyidir. Benimkinin de derdi baska bu aksam icin, biraz surundurebilirim o yuzdenfenasın fenane süründürüyon adamı sana diyom ama benim adamceğizimde izmit kazan eşim kepçe simit arıyo bu saate kalmaz abi demişler boşver almadan gel dedim gölcüğede bakıcam dedi
özdileğe bakın ben ordan buluyodum markalı çocuk kıyafetleri inanılmaz indirime giriyo orda
banada direk 75 ml yapılacak çünkü kiloluyumkorkuyorumda inş şeker falan çıkmaz bir ayrıntılım birde şeker yüklemem kaldı :44:
Nagicim için rahat olsun,ben hep öyle düşünüyorum,istemediğin korktuğun şey geliyo başına çünkü,olumsuz bir durum olursa da hayırlısı dicez yapcak bişi yok:) içini ferah tut güzel geçer inşallah :) şeker için de kiloya bakmıyo aslında pek,50 kilo arkadaşım şeker çıkmış hayırlısı o yüzden :):)
Bilgecim darısı başına :):) doktora söyledim 21. Haftada cinsiyet yanlış söylenmiş bizim oğlan da dönmemiştir di mi diye yine pipisinigösterdi kocaman pipisi var değişmemiş diye :):)
Amln inşallah çıkmaz :) iç çamaşırı ben de alcam bekliyom biraz daha:) hamile çamaşırları çok pahalı onlardan değil de yüksek belli kocaman olanlardan alcam :):)
Nagicim için rahat olsun,ben hep öyle düşünüyorum,istemediğin korktuğun şey geliyo başına çünkü,olumsuz bir durum olursa da hayırlısı dicez yapcak bişi yok:) içini ferah tut güzel geçer inşallah :) şeker için de kiloya bakmıyo aslında pek,50 kilo arkadaşım şeker çıkmış hayırlısı o yüzden :):)
Bilgecim darısı başına :):) doktora söyledim 21. Haftada cinsiyet yanlış söylenmiş bizim oğlan da dönmemiştir di mi diye yine pipisinigösterdi kocaman pipisi var değişmemiş diye :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?