hoş geldin canım Allah razı olsun Rabbim dualarımız kabul eylesin sizede hayırlı cumalar olsun.Tünaydınlar ve Hayırlı Cumalar....
Sabah birkenleri okurken, sona doğru bıraktım. Hepimiz için biraz dua okudum önce.
Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, sağlık versin inşallah.
Sedacım cok sevindim maşallah minnoşa. boyu kılosuda bayag ıyımısgeçmiş olsun bir ohhh demişsin. :)
Darısı kalanlarımıza :) Bilge pazartesi gidiyor sanırım. bende mart 12 veya 13de gidicem.
Bir yere karar vermiştim ama, dun bir yeri daha aradım onlarda hemen hemen aynı rakam ama cd de veriyorlarmış.
Bir de sadece cd veriyorlar diye değil sıcak bakmam. Bu yer sadece kadın doğum hastanesı.
ayyy ne stres ne heyecan hiç bitmiyor. :))
Nagicim için rahat olsun,ben hep öyle düşünüyorum,istemediğin korktuğun şey geliyo başına çünkü,olumsuz bir durum olursa da hayırlısı dicez yapcak bişi yok:) içini ferah tut güzel geçer inşallah :) şeker için de kiloya bakmıyo aslında pek,50 kilo arkadaşım şeker çıkmış hayırlısı o yüzden :):)
Bilgecim darısı başına :):) doktora söyledim 21. Haftada cinsiyet yanlış söylenmiş bizim oğlan da dönmemiştir di mi diye yine pipisinigösterdi kocaman pipisi var değişmemiş diye :):)
Ben bi tane aldim hamile donuhic rahat edemedim buyuk beden normal camasir alcam sanirim. Bi de sutyen alcaktim ama onu da emzirme sutyeni almaya karar verdim. Bakiniyorum oyle
Anaam bi simit icin geziyo adam:) gezsin gezsin iyidir. Benimkinin de derdi baska bu aksam icin, biraz surundurebilirim o yuzden
Ayy bende her gittigimde onu soruyom Bizim sipa da her seferinde gosteriyo pipiyi sagolsun
hep güzel düşünmek iyidir diyorum cnm ama ilk gebelğimde 9aylıktım cam siliyodum o kadar rahattım yani bunda (bu halimede şükürler olsun) herşeyi yaşadım ya şekerde çıkar galiba :44:
kızzz nasıl rahat edemedin hamile kilodundan rahatımı var öteki türlü göbeğimin altında olunca birrrr donum düşüyo gibi geliyo ikiiii belim üşüyo çekiyom çeneme kadar ohh rahat
rahatsız etmiyosa seni sürmürmeye gerek yok zira yeni evlisiniz bizde o konuda sıfırızbenden kaynaklı
napıyosuunuzzz hatunnlaarrr?
bugün cuma, haftanın sultanı
hoş geldin canım Allah razı olsun Rabbim dualarımız kabul eylesin sizede hayırlı cumalar olsun.
ben p.tesi gitcem evet Allah nasip ederse çok fena heycanlıyım ama inş herşey yolundadır hepimizinde
ayrıntılılarıda atlatsak sağ salim
Hosgeldin canim. Bugun de donlarimizi anlatiyoz, gel sen de katil
hep güzel düşünmek iyidir diyorum cnm ama ilk gebelğimde 9aylıktım cam siliyodum o kadar rahattım yani bunda (bu halimede şükürler olsun) herşeyi yaşadım ya şekerde çıkar galiba :44:
kızzz nasıl rahat edemedin hamile kilodundan rahatımı var öteki türlü göbeğimin altında olunca birrrr donum düşüyo gibi geliyo ikiiii belim üşüyo çekiyom çeneme kadar ohh rahat
rahatsız etmiyosa seni sürmürmeye gerek yok zira yeni evlisiniz bizde o konuda sıfırızbenden kaynaklı
sağlık ocağında ultrasyon mak olmuyo bizimkilerde yok yani ama kalp atışını dinliyolar o bile bi süre idare ediyohoşbuldum canım :) amin inşallah..
testlerde çok germişti ama bu detaylılarda cok şeye bakıldığından çatladık hepimiz. Bu defa benimde son doktor randevum bayag uzadı
Salı gunu ilk aşı için sağlıkocağına gidicem orda soyle bir kısadan gösterseler ne sevınırım
Kızlar kaç gundur sorucam hazır aklıma geldı oldukça kalabalığız :)))
Biz isim Elif düşündük ama ben istiyorum ki iki isim olsun. Ben bir kaç isim buldum lakin eşim de Sanem e sicak bakıyor Eliften sonra.
Ama benim adım Sinem. Sanem - Sinem tuhaf olmaz mı dıye düşünüyorum.
Yani işin özü Elif Sanem olarak iki isim nasıl olur. Benim ismimide goz onunde bulundurarak. :)
fikirleriniz benim için önemli.
Biz isim Elif düşündük ama ben istiyorum ki iki isim olsun. Ben bir kaç isim buldum lakin eşim de Sanem e sicak bakıyor Eliften sonra.
Yani işin özü Elif Sanem olarak iki isim nasıl olur. Benim ismimide goz onunde bulundurarak. :)
Himm ben de esimle bi konusayim bakiim ne dicek yarin icin:)) insallah sekerde de problem cikmaz hic birimizde
Ben de dogru duzgun bulamadim en son baktim bulamiyorum lcw ve de factodan aldim esofman tayt pantolon falan. Bende ic camasiri alcam bu ara. Biraz daha buyumeyi bekliyorum
Lcw den bir eşofman bi pantolon aldım..pantolon çok içime sinmedi,2 beden bollaştı hemen,diğeri fena değil..
Ben de lcw den bakayım diyorum özellikle böyle yumuşak eşofman altı bulsam keşke düğmeler kapanmıyor artık
Canim sanem ismini bi arastir. Koyulmasi uygun olmayan bi isim diye biliyorum ben:26:
valla bence süper olur kendi ismine de yakın işte ne güzel ben anne babaya uyumlu bu tars isimleri beğeniyorum ama anne ve babanın isminden karışım olan saçma isimlerden nefret ediyorum
bizde oğluşun adını aslında eşimin adı ve rüzgar olarak koymayı düşünüyoduk yada eşim hala düşünüyo ve istiyo ben karar veremiyorum bakalım napcazz
Canim ben normalde s-m giyiyodum. Lcw den xl aldim. Cok rahat oldu. Eger kendi bedeninden buyuk alirsan hamile esofmani almak zorunda kalmazsin secenegin bol olur
Özgecim hem güzel kadın hem put anlamına geldıgını bılıyordum ama. ne bılıyım ben put değilde güzel kadın olarak duşundum.
Ya aslında bende Başka iki isim var
Elif Simay
ve
Elif Buse
Bunlar benım tercıhım. eşimin Sanem istemesi benim adıma yakın dıye. Ama esasında ben bu ıkı isimden biri olsun cok istiyorum.
Anlamlarıda güze soylemlerıde. Eşimde gıcık( ya Sanem olsun ikinci ismi ya da ikinci isim olmasın düşüncesinde.
(((
Canim ben normalde s-m giyiyodum. Lcw den xl aldim. Cok rahat oldu. Eger kendi bedeninden buyuk alirsan hamile esofmani almak zorunda kalmazsin secenegin bol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?