2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hoş geldin canım Allah razı olsun Rabbim dualarımız kabul eylesin sizede hayırlı cumalar olsun.
ben p.tesi gitcem evet Allah nasip ederse çok fena heycanlıyım ama inş herşey yolundadır hepimizinde
ayrıntılılarıda atlatsak sağ salim

hep güzel düşünmek iyidir diyorum cnm ama ilk gebelğimde 9aylıktım cam siliyodum o kadar rahattım yani bunda (bu halimede şükürler olsun) herşeyi yaşadım ya şekerde çıkar galiba :44:

kızzz nasıl rahat edemedin hamile kilodundan rahatımı var öteki türlü göbeğimin altında olunca birrrr donum düşüyo gibi geliyo ikiiii belim üşüyo çekiyom çeneme kadar ohh rahat
rahatsız etmiyosa seni sürmürmeye gerek yok zira yeni evlisiniz bizde o konuda sıfırız benden kaynaklı

Ay ne biliim ben rahat edemedim gobegimi saran biseyle belki biraz daha buyuyunce oburleryle rahat olamam. Simdilik mutluyum donlarimla
Yok canim bende iyiyim boyle hamilelik kaprisi olsun o kadari da

hoşbuldum canım :) amin inşallah..

testlerde çok germişti ama bu detaylılarda cok şeye bakıldığından çatladık hepimiz. Bu defa benimde son doktor randevum bayag uzadı
Salı gunu ilk aşı için sağlıkocağına gidicem orda soyle bir kısadan gösterseler ne sevınırım

valla o çamaşırlardan aldım rahatladım rsemen dediğin gibi belimde kapalı sıcacık ohhh mis bikaç tane daha alsam bomba olcak
kız o durum bizde sıfır demişşin ya bi arkadaşın başına ilişkiden sonra bir durum gelmiş ya face de anlatmıştı hani onu anlattım eşime direk dediki yaaaaa ben bunların hepsini nette araştırıyom sen ne kadar sakıncalı değil desende ben biliyom neler olabilceği dedi
tebrik ettim bi daha kocamı demek adam aslında istiyo araştırıyoda korkuyo

Kızlar kaç gundur sorucam hazır aklıma geldı oldukça kalabalığız :)))

Biz isim Elif düşündük ama ben istiyorum ki iki isim olsun. Ben bir kaç isim buldum lakin eşim de Sanem e sicak bakıyor Eliften sonra.

Ama benim adım Sinem. Sanem - Sinem tuhaf olmaz mı dıye düşünüyorum.

Yani işin özü Elif Sanem olarak iki isim nasıl olur. Benim ismimide goz onunde bulundurarak. :)
fikirleriniz benim için önemli.

sağlık ocağında ultrasyon mak olmuyo bizimkilerde yok yani ama kalp atışını dinliyolar o bile bi süre idare ediyo
hamile kalmadan önce hiç bi test yaptırmıcam diyodum sonra dr ikili dedi evden baskı yaptılar yaptır diye Allah korusun iyi kötü bilelim dediler yaptırdım hadi o bitti sonra üçlü oda bitti ayrıntılıya kesinlikle girmek istemiyorum diyodum şimdi sabırsızlıkla bekliyorum o günü
şuana kadar herşey yolunda çok şükür inş ayrıtılılarda iyi çıkar bizde bi rahatlarız
dr bana sadece plesenta aşağıya yakın falan dedi ama oda düzelir diye düşünüyorum çünkü kanama falan oluyomuş aşağıda olunca çok şükür öyle bi sıkıntı yaşamadım

Canim sanem ismini bi arastir. Koyulmasi uygun olmayan bi isim diye biliyorum ben:26:

valla bence süper olur kendi ismine de yakın işte ne güzel ben anne babaya uyumlu bu tars isimleri beğeniyorum ama anne ve babanın isminden karışım olan saçma isimlerden nefret ediyorum
bizde oğluşun adını aslında eşimin adı ve rüzgar olarak koymayı düşünüyoduk yada eşim hala düşünüyo ve istiyo ben karar veremiyorum bakalım napcazz

Ben de lcw den bakayım diyorum özellikle böyle yumuşak eşofman altı bulsam keşke düğmeler kapanmıyor artık

Ben de lcw den bakayım diyorum özellikle böyle yumuşak eşofman altı bulsam keşke düğmeler kapanmıyor artık

Canim ben normalde s-m giyiyodum. Lcw den xl aldim. Cok rahat oldu. Eger kendi bedeninden buyuk alirsan hamile esofmani almak zorunda kalmazsin secenegin bol olur

Elif Sanem yerine tersi olsa sanki daha mı uyumlu oluyor Sanem Elif diye ama çok güzel isimler bence sonuçta senin isimle aynı değil sadece benzer ben çok sevdim.

Canim sanem ismini bi arastir. Koyulmasi uygun olmayan bi isim diye biliyorum ben:26:

Özgecim hem güzel kadın hem put anlamına geldıgını bılıyordum ama. ne bılıyım ben put değilde güzel kadın olarak duşundum.

Ya aslında bende Başka iki isim var

Elif Simay
ve
Elif Buse

Bunlar benım tercıhım. eşimin Sanem istemesi benim adıma yakın dıye. Ama esasında ben bu ıkı isimden biri olsun cok istiyorum.
Anlamlarıda güze soylemlerıde. Eşimde gıcık ( ya Sanem olsun ikinci ismi ya da ikinci isim olmasın düşüncesinde.
(((

anlamını bilmiyorum ama sanem ismini hep beğenmişimdir eşimde eskiden beri kızım olursa elif olsun dermiş şimdilerde elif çok diye vaz geçti

Canim ben normalde s-m giyiyodum. Lcw den xl aldim. Cok rahat oldu. Eger kendi bedeninden buyuk alirsan hamile esofmani almak zorunda kalmazsin secenegin bol olur

sen bilirsin cnm ben haftasonu meridyenden aldım orda sürekli aldığım eşofmancı bir abla var normalden bir beden büyük aldım malıda süperdir ilk gebeliğimde evdeyim diye hep eşomanla geçirmiştim şu manşeti geniş olanlardan aldımı ohh tamamdır
lcwnın mallarını beğenmiyorum evet alıyorum ama 2 günde perti çıkıyo oğluma aldıklarımda öyle bende kaliteli yerlerin indirimini kolluyorum

Sen bilirsin canim. İcinize sinerse olur tabiki

Ya benim aklımı şu da karıştırıyor ben normalde m giyiyorum.göbeğim çok çıkmadı normal eşofman large alsam da olur ama bu sefer bir ay sonra pat diye göbeklenirsem boşa mı gidecek,şimdiden xl alsam da büyük gelecek yani beden konusu karıştırıyor beni.Şimdilik raporluyum diye evde pijamalarım,dışarda iki tayt bir eşofman altım idare ediyoruz da bir de çalışsam siyah tayt üstüm gömlek,kazak dışı bişiyim yok,bir pantaloncağızım bilem yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…