2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben de lcw den bakayım diyorum özellikle böyle yumuşak eşofman altı bulsam keşke düğmeler kapanmıyor artık

Canım lcwde pantolon zor bulunuyor ama hamile eşofmanları cok rahat. hamile eşofmanı olduğu hıc bellı değil, bacaklar oturuyor belı yüksek, karnın büyüdükçe o da açılıyor hiç sıkmıyor. 2 tane aldım ben cok rahat. fıyatlarıda 20-25tlydı.

Buyuk beden almıştım once. buyuk beden alınca bacaklar cok bol duruyor. salaş oluyor ozaman.

tatlım isim kulağa hoş geliyo,senin isminle de uyumluu

Ahh ahh bursada olsam nereleri gezer parmaklardim ben burda lcw defacto dan baska buyuk magza bulamiyorum.

Burun konusunda birebir aynı şeyi yaşıyorum eviniz çok sıcak oluyor mu, kaloriferler havayı çok kurutuyor, biraz ondan kaynaklanıyor gibi geliyor bana.
Evet ev sicak.lojman oldugu icin iyi yaniyo kaloriferler.annemde ondan da olabilir dedi ama onceden olmuodu.

Teşekkürler cnm ben bi bakayım gene lcw ye, hamileler için olana da normallere de

Kızlar benden başka durmadan bebek arabası araştıran var mı bari,çok ilgimi çekiyor saatlerce yorum okuyorum

Son düzenleme:
valla canım bu isimlerin hepside çok güzel ama illa ikinci isim olma zorunluluğu yoksa Elif tek olarak ta güzel bi isim yanında başka isim grektirmiyo bence sanem den yola çıkarak Elif Tanem de güzel olurmuş aslında bak kafanı karıştırayım iice

anlamını bilmiyorum ama sanem ismini hep beğenmişimdir eşimde eskiden beri kızım olursa elif olsun dermiş şimdilerde elif çok diye vaz geçti

Aynen canım ben de Elif ismi cok fazla olmaya başladığı ıcın ıkı ısım ıstıyorum. Cocugun alternatifi olsun buyudugunde.
Sanem isminide severim ama, o ismi koyunca megolamanlık gibi mi olur düşüncesi var. Herkese esim istedi diye mi anlatıcam yıllarca :)))) insanlar benım koyduğumu dusunur :)

Bana kalsa Elifin devamına Simay Ya da Buse koymak ıstıyorum.

Sen bilirsin canim. İcinize sinerse olur tabiki

:) benim içime sinmedi de anlamdan değil :)) ya çok zor.

Aileyle konuşmuyoruz isim konusunu cunku tuhaf fikirler veriyorlar. o yüzden eşimle edi büdü seklinde vıdılanıyoruz.
Sizlere o yüzden ozellikle soruyorum. hepimiz suan aynı moddayız ve daha seçici olabiliyoruz.

bana delirdi diyecekler ya kendi kendime gülüp duruyorum bilseler millet don fırlatıyo

perguradle duymasın bunları yine çakcak adama msjı
yani beni en çok güldüren ve halan aklıma güldükçe güldüğüm üstünde ne var olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…