- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
Hosgeldin canim. Bugun de donlarimizi anlatiyoz, gel sen de katil
Ben de lcw den bakayım diyorum özellikle böyle yumuşak eşofman altı bulsam keşke düğmeler kapanmıyor artık
tatlım isim kulağa hoş geliyo,senin isminle de uyumluuKızlar kaç gundur sorucam hazır aklıma geldı oldukça kalabalığız :)))
Biz isim Elif düşündük ama ben istiyorum ki iki isim olsun. Ben bir kaç isim buldum lakin eşim de Sanem e sicak bakıyor Eliften sonra.
Ama benim adım Sinem. Sanem - Sinem tuhaf olmaz mı dıye düşünüyorum.
Yani işin özü Elif Sanem olarak iki isim nasıl olur. Benim ismimide goz onunde bulundurarak. :)
fikirleriniz benim için önemli.
canım ben de geçen sordum da bi tek bende var sandın,o bölge bende de şiddetle ağrıyo geriye yaslanamıyom resmen,niye bilmiyom,sen dr sordun mu
anlamını bilmiyorum ama sanem ismini hep beğenmişimdireşimde eskiden beri kızım olursa elif olsun dermiş şimdilerde elif çok diye vaz geçti
sen bilirsin cnm ben haftasonu meridyenden aldım orda sürekli aldığım eşofmancı bir abla var normalden bir beden büyük aldım malıda süperdir ilk gebeliğimde evdeyim diye hep eşomanla geçirmiştim şu manşeti geniş olanlardan aldımı ohh tamamdır
lcwnın mallarını beğenmiyorum evet alıyorum ama 2 günde perti çıkıyo oğluma aldıklarımda öyle bende kaliteli yerlerin indirimini kolluyorum
Evet ev sicak.lojman oldugu icin iyi yaniyo kaloriferler.annemde ondan da olabilir dedi ama onceden olmuodu.Burun konusunda birebir aynı şeyi yaşıyorumeviniz çok sıcak oluyor mu, kaloriferler havayı çok kurutuyor, biraz ondan kaynaklanıyor gibi geliyor bana.
hahahhaafırlattım gitti
hahahhaafırlattım gitti
napıyosuunuzzz hatunnlaarrr?
bugün cuma, haftanın sultanı
Hosgeldin canim. Bugun de donlarimizi anlatiyoz, gel sen de katil
Canım lcwde pantolon zor bulunuyor ama hamile eşofmanları cok rahat. hamile eşofmanı olduğu hıc bellı değil, bacaklar oturuyor belı yüksek, karnın büyüdükçe o da açılıyor hiç sıkmıyor. 2 tane aldım ben cok rahat. fıyatlarıda 20-25tlydı.
Buyuk beden almıştım once. buyuk beden alınca bacaklar cok bol duruyor. salaş oluyor ozaman.
Şuan utancımdan yerin dibine girebilirim .. sen donlarımızı anlatıyoz demişsin, ben DONLARIMIZI ATIYORUZ anlamış, attım gitti yazmışımne meraklıymışım donumu atmaya haha
valla canım bu isimlerin hepside çok güzel ama illa ikinci isim olma zorunluluğu yoksa Elif tek olarak ta güzel bi isim yanında başka isim grektirmiyo bence sanem den yola çıkarak Elif Tanem de güzel olurmuş aslında bakÖzgecim hem güzel kadın hem put anlamına geldıgını bılıyordum ama. ne bılıyım ben put değilde güzel kadın olarak duşundum.
Ya aslında bende Başka iki isim var
Elif Simay
ve
Elif Buse
Bunlar benım tercıhım. eşimin Sanem istemesi benim adıma yakın dıye. Ama esasında ben bu ıkı isimden biri olsun cok istiyorum.
Anlamlarıda güze soylemlerıde. Eşimde gıcık( ya Sanem olsun ikinci ismi ya da ikinci isim olmasın düşüncesinde.
(((
anlamını bilmiyorum ama sanem ismini hep beğenmişimdireşimde eskiden beri kızım olursa elif olsun dermiş şimdilerde elif çok diye vaz geçti
Sen bilirsin canim. İcinize sinerse olur tabiki
Şuan utancımdan yerin dibine girebilirim .. sen donlarımızı anlatıyoz demişsin, ben DONLARIMIZI ATIYORUZ anlamış, attım gitti yazmışımne meraklıymışım donumu atmaya haha
Tünaydınlar ve Hayırlı Cumalar....
Sabah birkenleri okurken, sona doğru bıraktım. Hepimiz için biraz dua okudum önce.
Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, sağlık versin inşallah.
Sedacım cok sevindim maşallah minnoşa. boyu kılosuda bayag ıyımısgeçmiş olsun bir ohhh demişsin. :)
Darısı kalanlarımıza :) Bilge pazartesi gidiyor sanırım. bende mart 12 veya 13de gidicem.
Bir yere karar vermiştim ama, dun bir yeri daha aradım onlarda hemen hemen aynı rakam ama cd de veriyorlarmış.
Bir de sadece cd veriyorlar diye değil sıcak bakmam. Bu yer sadece kadın doğum hastanesı.
ayyy ne stres ne heyecan hiç bitmiyor. :)) [/QUOTE
Sinemcim sağol canım darısı başına:) her şey güzel olcak inşallah :)
hep güzel düşünmek iyidir diyorum cnm ama ilk gebelğimde 9aylıktım cam siliyodum o kadar rahattım yani bunda (bu halimede şükürler olsun) herşeyi yaşadım ya şekerde çıkar galiba :44:
kızzz nasıl rahat edemedin hamile kilodundan rahatımı var öteki türlü göbeğimin altında olunca birrrr donum düşüyo gibi geliyo ikiiii belim üşüyo çekiyom çeneme kadar ohh rahat
rahatsız etmiyosa seni sürmürmeye gerek yok zira yeni evlisiniz bizde o konuda sıfırızbenden kaynaklı
Çıkarsa da azcık yediklerine dikkat edersin olur biter :) hayırlısı olsun :)
napıyosuunuzzz hatunnlaarrr?
bugün cuma, haftanın sultanı
Çalışmayana cuma fark etmiyor canım:):) biz aneanne dedeyi ziyarete gidiyoruz konyaya :)
Kızlar kaç gundur sorucam hazır aklıma geldı oldukça kalabalığız :)))
Biz isim Elif düşündük ama ben istiyorum ki iki isim olsun. Ben bir kaç isim buldum lakin eşim de Sanem e sicak bakıyor Eliften sonra.
Ama benim adım Sinem. Sanem - Sinem tuhaf olmaz mı dıye düşünüyorum.
Yani işin özü Elif Sanem olarak iki isim nasıl olur. Benim ismimide goz onunde bulundurarak. :)
fikirleriniz benim için önemli.
Özgecim hem güzel kadın hem put anlamına geldıgını bılıyordum ama. ne bılıyım ben put değilde güzel kadın olarak duşundum.
Ya aslında bende Başka iki isim var
Elif Simay
ve
Elif Buse
Bunlar benım tercıhım. eşimin Sanem istemesi benim adıma yakın dıye. Ama esasında ben bu ıkı isimden biri olsun cok istiyorum.
Anlamlarıda güze soylemlerıde. Eşimde gıcık( ya Sanem olsun ikinci ismi ya da ikinci isim olmasın düşüncesinde.
(((
Elif simay dha çok hoşuma gitti benim :) ben de tek isimden yanayım o yüzden sadece elif de çok güzel,anneannemle ablamın adı :):)
Hahaha süpersin :):)
Teşekkürler cnm ben bi bakayım gene lcw ye, hamileler için olana da normallere de
Kızlar benden başka durmadan bebek arabası araştıran var mı bari,çok ilgimi çekiyor saatlerce yorum okuyorum
bana delirdi diyecekler ya kendi kendime gülüp duruyorumbilseler millet don fırlatıyo
hahahhaafırlattım gitti
bana delirdi diyecekler ya kendi kendime gülüp duruyorumbilseler millet don fırlatıyo
Aldığım için artık araştırmıyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?