2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende hamilelikte günlük tutmayı çok istiyodum aslında ama denk gelmedi bir türlü başlayamadım
eşim askerdeyken 460 gün günlük tutmuştum 2 koca defter onları çocuklarıma kaldırcam diye niyet etmiştim annesi ve babasının geçmişi askerlik anıları inş nasip olur oğluşum bi gün okur onları
el ve ayak izini çerceve yaptırmak istiyorum ben odasına inş bakalım

aaa benimde ilk başlarda çarpıntım çoktu ama simdi biraz geçti çok şükür yatak bile düzeltemiyordum...

Çok haklısın:) en başından alışsn sıpam :)

Bence güzel bir jest olur:)

renginide modelinide beğendim ,fiyatıda uyguna gelmiş iyi günlerde kullansın

Sağol teyzesi inşallah:)

çok hoş canım güle güle gezin oglusunlaa

Amin inşallah canım:)

aaaa bizde bundan aldık siyahını :)
güle güle kullansın inşallah

Ayy sevindim güle güle kullanalım hepimiz inşallah:)

süper çok beğendim canım güle güle kullansın selim paşa biz daha almadığımızdan dikkatimi çekti gayet kullanışlı gibi görünüyo
bakalım biz nasıl bişey alıcaz

Gönlünüze göre bulursunuz inşallah canım:)

Bencede çok ince bişey düşünmüş o, sen de yapabilirsin bu dediğini

uhhhuuu çok cici buu güle güle kullansın selim efendi

Sağol teyzesi amin :)

oyyy maşallah kocaman olmuş kız oğluş ayyyyy ben görmedim ne zmandır oğluşu bizimki nasıl acep

Senin oğluşun da büyümüştür :) sapasağlam görcen inşallah:)

41 bucuk kere masallah selimimizee

Aminnnnnn,hepimizin godiklerine maşallah:)

Amin inşallah :)

E çok iyiymiş ağırlığı da benim baktıklarım da bu civarda hep,rengi de çok güzelmiş,fiyatı da uygun,bunu da listeme ekliyorum cnm güle güle kullanın

En kısa zamanda gönlündeki arabayı bulursun inşallah canım:)

maşşalllaaahh ona Allah sağlıklı sıhatlı kucağınıza almayı nasip etsin

Amin canım hepimize nasip etsin rabbim inşallah:)

offff tuylerım urperdi canım benım ya maşallah... Rabbim bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..

gel temmuz gelllll :)

Gel temmuz gel hayırlısıyla gel :):)

napıyosuunuzzz hatunnlaarrr?

bugün cuma, haftanın sultanı

Ay ne biliim ben rahat edemedim gobegimi saran biseyle belki biraz daha buyuyunce oburleryle rahat olamam. Simdilik mutluyum donlarimla
Yok canim bende iyiyim boyle hamilelik kaprisi olsun o kadari da

Fiyyuuuuuuuu donlarrr havada ucusuyoooo :82::82::82:82: su don sallayan bi smile vardi onu yapin ben bulamadim

Dur ben yapiim hicranim

bir don mevzusudur gidiyooo :92::92::92::92::92: iyi ki burası var yaa
valla insanın yanında yakınında pazarlıksız birilerinin olması ne güzel,takdir ettim

Tü tü ttüüüüü süphanallah

cok sanslisin böyle bi arkin olduğu için

evet canım çok şanslıyım o konuda benim kardeşim yok akrabalarımda bu tür şeylerde destek olcak kimsemizde yok ama eş dost sağolsunlar
özelliklede bu arkadaşım herşeyime koşturmuştur erkek arkadaş diyince insanlara tuhaf geliyo ama tam bir organizeci kendisi bayan kuaförü zaten el çok yatkın bu tür şeylere ve acayip zevklidir kendisi bi çok konda o olmasa ben napardım dediğim olmuştur. inş doğum da da en büyük destekcimiz o olucak

Benim teyzem kizina ahsap bi sandalye almisti her sene el ve ayak izi yaptilar uzerine. Simdi fistigimiz yedi yasinda. Sandalyesi rengarenk ve boy boy el ayak izi dolu

elif prensesin arabasını daha önce görmüştüm çok güzel kırmızı siyah favorim bebek arabasında ama erkek bebekte nasıl olur bu renkler bilemiyorum
güle güle kullansın eskitsin prenses

Sağol Bilgecim :)
Biz erkekte olursa diye kırmızı sectık :) kırmızı erkegede gayet güzel olur. arabada kırmızı klasıktır ya :) pembe mavı gıbı baskın olmasın dedik. cinsiyetin yanlış soylenme ihtimali, net kızsa bile minnoş, belki gun gelir ikinci bebiş dusunuruz erkek olur diye kırmızıda karar kıldık. :)))

Çok güzel cnm güle güle kullanın.sorması ayıp sen nerden aldın ben de sorup duruyorum ama araştırdığım ana konu diye kızlar merakımı mazur görün
sağol canım :) yok canım ne ayıbı :)) hepimiz kurcalıyoruz ne aldık nerden kaça aldık. paylaşıcazkı yardım olsun bırbırımıze. Biz sadece Antalyada olan bır mağazandan aldık. (ilkebebe)
Fakat ben sana markasını soylıyım sadece orda satmıyorlar sonuçta.
Sunny Baby SB 750 Royal Travel Sistem Bebek Arabası Alimünyum Kasa
Açıklamasında çift taraflı yazmıyor ama çift taraflı araba. ben netten bakınca tek yonlu sanmıştım. mağazada gordum. 450tl.ye aldık.

Güle güle kullansın prenses elif :)
Sağol Seda teyzesi. :)

Benim teyzem kizina ahsap bi sandalye almisti her sene el ve ayak izi yaptilar uzerine. Simdi fistigimiz yedi yasinda. Sandalyesi rengarenk ve boy boy el ayak izi dolu

oda iyi bir fikir bilarde yapalım böyle şeyler ya valla hoş geliyo kulağa anem anem kızlar bizde böyle şeyler yapıpta buralarda paylaşcaz mı aceppppp anam bizim bu topik kalsın yıllarca

demi bende öyle düşünüyorum aslında ama bakıyorum hep kırmızı bebek arabası kızlarda eşimin müdürünün kızı var onunda bebek arabası kırmızı siyah mış çok az kullanıp kaldırmışlar eşime demiş eşine sor bakalım eğer isterse getirelim siz kullanın ilk çocuk diye yanlış anlamasın eşinde demiş
yok dedim ne yanlış anlıcam getirsin hem onlar zengin insanlar kaliteli bişeydir arabada tahminimce onu bi göreyim diyorum bende gerçekten az kullanılmışsa yeni gibiyse almayım diyorum başka araba ama ilk diye özeniyorumda bakalım acele etmiyoruz araba için o yüzden

aritmetikorta
sedacım senin kecelerden ne haber yaptın mı yeni şeyler yaptıkça ekle bana da ben bi duvara isim yazmak istiyorum ama bi kaç hafta daha geçsin malzeme almaya çıkıcaz daha

güle güle gezin kullanın prensesle tatlim... Bende kirmizi siyah dusunuyorum arabayi kizada erkegede olur ikinci bebis icinde kullanilir büyük ihtimalle

Sağol canım inşallah.. Kesinlikle hem cok şık hemde kız erkekte rahat kullanılıyor kırmızı. zaten dünyanın masrafı oluyor. ikinci bebek dusundugumuzde sağlam, rengide uyan bır araba olsunda ona da kullanırız diye.

aritmetikorta
sedacım senin kecelerden ne haber yaptın mı yeni şeyler yaptıkça ekle bana da ben bi duvara isim yazmak istiyorum ama bi kaç hafta daha geçsin malzeme almaya çıkıcaz daha

Kaplan yaptım bi tane de ama elime alamadım bu aralar..3 tane daha hayvan var,onlar bitince gerisi daha kolay olcak,yapıştırcam sadece :):) dönünce eve başlarım yeniden fotoları yollarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…