cok sanslisin böyle bi arkin olduğu için
Canım harika olur. cok güzel bir anı.
Ben zaten bir anı defteri ve el ayak izi muhakkak istiyorum.
Hatta 6. ayın bıtmesını bekliyorum. Bana ozel ayrı bır defter alıp, bebişime günlük gıbı tutacağım bır defterım olsun ıstıyorum. Annesınden ona :)
Ben çok isterdim annemden bana böyle bırsey kalsın.
ilerleyen yıllarda cok güzel hatıralar bunlar. Söz uçar yazı kalır.. :)
ah canım ben zor hamilelik geçiriyorum accuk yürüsem yorulsam istifra başlıyor hemde aşırı kansızlık var çarpıntım oluyor nefes nefese kalıyorum yürümekte zorlanıyorum o yüzden evden çıkmıyorum gecen az ilerimdeki kuaföre gidim dedim yanımda biri vardı tek zaten çıkamam 25 dakikada varmışım mola vermekten çarpıntı zorluyor napalım böyle benimde
bardaklığı olsa ne olmasa ne sanki kahve keyfi yaparak geziliyomuki
bizde 5 yıl önce kraftın travel sistemini almıştık ana kucağını evde hiç kullanmadım oto koltuğu olarak kullandım oğluş tombişti 8. ayda bir büyük boy oto koltuğuna geçtik süper bişey o koltuk halende yerini bilir sıpambenden tavsiye bebişlerinizi ilk andan itibaren oto koltuğuna alıştırın yoksa yolculuklarınız eziyet olabilir
yep yeni duruyo yıkayıp kaldırmıştım çıkıyodu kılıfları bebiş doğunca babamız monteler kullanırız abimiz çabuk yürüdüğü ve heryere arabayla gidildiği için çok fazlada kullanılmamıştı
kızlar ne anlatcam size benim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaş ama ailemin içinden biri gibidir kendisi çok seviyoruz ailecek onu
dün akşam bize geldi oğluşum için lohusalık bikaç bişey almış süs
birde oğluşuma mektup yazmış anı defteri yapıp en baş sayfaya koyucakmış
mektubu okudu bize o kadar duygulandım ki şuan bile aklıma gelince bi hoş oldum çok güzel şeyler yazmış oğluşuma
bende diyorum ki onu küçük bi çerçeve yapıp odasına asayım arkadaşım emeği çoktur üzerimde her iyi kötü günümde yanımdadır sizce nasıl olur
Rabbim bize bu günleri gösterdi ya sonsuz şükürler olsun inş oğluşum büyürde kendisi okur mektubunu
renginide modelinide beğendim ,fiyatıda uyguna gelmiş iyi günlerde kullansın
çok hoş canım güle güle gezin oglusunlaa
aaaa bizde bundan aldık siyahını :)
güle güle kullansın inşallah
süper çok beğendim canım güle güle kullansın selim paşa biz daha almadığımızdan dikkatimi çekti gayet kullanışlı gibi görünüyo
bakalım biz nasıl bişey alıcaz
Bencede çok ince bişey düşünmüş o, sen de yapabilirsin bu dediğini
uhhhuuu çok cici buugüle güle kullansın selim efendi
oyyy maşallahkocaman olmuş kız oğluş ayyyyy ben görmedim ne zmandır oğluşu bizimki nasıl acep
41 bucuk kere masallah selimimizee
di mi bihtercim ya Elif ismi bana sıcak ve zarıf geliyor. evet son yıllarda bıraz cogaldı ama kanım kaynadı o isme :) Zeynep te aynen sıcacık bır ısım.
ayyyyyy paşamm. sevsinler arabasınıgüle güle gezsın kuzum.
E çok iyiymiş ağırlığı da benim baktıklarım da bu civarda hep,rengi de çok güzelmiş,fiyatı da uygun,bunu da listeme ekliyorum cnm güle güle kullanın
maşşalllaaahh ona Allah sağlıklı sıhatlı kucağınıza almayı nasip etsin
offff tuylerım urperdi canım benım ya maşallah...Rabbim bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
gel temmuz gelllll :)
napıyosuunuzzz hatunnlaarrr?
bugün cuma, haftanın sultanı
Ay ne biliim ben rahat edemedim gobegimi saran biseylebelki biraz daha buyuyunce oburleryle rahat olamam. Simdilik mutluyum donlarimla
Yok canim bende iyiyim boylehamilelik kaprisi olsun o kadari da
Fiyyuuuuuuuu donlarrr havada ucusuyoooo :82::82::82:82: su don sallayan bi smile vardi onu yapin ben bulamadim
Dur ben yapiim hicranim
valla insanın yanında yakınında pazarlıksız birilerinin olması ne güzel,takdir ettimkızlar ne anlatcam size benim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaş ama ailemin içinden biri gibidir kendisi çok seviyoruz ailecek onu
dün akşam bize geldi oğluşum için lohusalık bikaç bişey almış süs
birde oğluşuma mektup yazmış anı defteri yapıp en baş sayfaya koyucakmış
mektubu okudu bize o kadar duygulandım ki şuan bile aklıma gelince bi hoş oldum çok güzel şeyler yazmış oğluşuma
bende diyorum ki onu küçük bi çerçeve yapıp odasına asayım arkadaşım emeği çoktur üzerimde her iyi kötü günümde yanımdadır sizce nasıl olur
Rabbim bize bu günleri gösterdi ya sonsuz şükürler olsun inş oğluşum büyürde kendisi okur mektubunu
Tü tü ttüüüüü süphanallahEki Görüntüle 1000221 annesi yer onu:)
cok sanslisin böyle bi arkin olduğu için
di mi bihtercim ya Elif ismi bana sıcak ve zarıf geliyor. evet son yıllarda bıraz cogaldı ama kanım kaynadı o isme :) Zeynep te aynen sıcacık bır ısım.
evet evet çok güzel adıyla yaşasın inşalahhh
su çıkar menfaat devrinde böyle insanlarin olduğunu bilmek hala insanlik ölmemiş dedirtiyor....
bende hamilelikte günlük tutmayı çok istiyodum aslında ama denk gelmedi bir türlü başlayamadım
eşim askerdeyken 460 gün günlük tutmuştum 2 koca defter onları çocuklarıma kaldırcam diye niyet etmiştim annesi ve babasının geçmişi askerlik anıları inş nasip olur oğluşum bi gün okur onları
el ve ayak izini çerceve yaptırmak istiyorum ben odasına inş bakalım
elif prensesin arabasını daha önce görmüştüm çok güzel kırmızı siyah favorim bebek arabasında ama erkek bebekte nasıl olur bu renkler bilemiyorum
güle güle kullansın eskitsin prenses
sağol canım :) yok canım ne ayıbı :)) hepimiz kurcalıyoruz ne aldık nerden kaça aldık. paylaşıcazkı yardım olsun bırbırımıze. Biz sadece Antalyada olan bır mağazandan aldık. (ilkebebe)Çok güzel cnm güle güle kullanın.sorması ayıp sen nerden aldın ben de sorup duruyorum ama araştırdığım ana konu diye kızlar merakımı mazur görün
Güle güle kullansın prenses elif :)
Benim teyzem kizina ahsap bi sandalye almisti her sene el ve ayak izi yaptilar uzerine. Simdi fistigimiz yedi yasinda. Sandalyesi rengarenk ve boy boy el ayak izi dolu
güle güle gezin kullanın prensesle tatlim... Bende kirmizi siyah dusunuyorum arabayi kizada erkegede olur ikinci bebis icinde kullanilir büyük ihtimalle
demi bende öyle düşünüyorum aslında ama bakıyorum hep kırmızı bebek arabası kızlarda eşimin müdürünün kızı var onunda bebek arabası kırmızı siyah mış çok az kullanıp kaldırmışlar eşime demiş eşine sor bakalım eğer isterse getirelim siz kullanın ilk çocuk diye yanlış anlamasın eşinde demişSağol Bilgecim :)
Biz erkekte olursa diye kırmızı sectık :) kırmızı erkegede gayet güzel olur. arabada kırmızı klasıktır ya :) pembe mavı gıbı baskın olmasın dedik. cinsiyetin yanlış soylenme ihtimali, net kızsa bile minnoş, belki gun gelir ikinci bebiş dusunuruz erkek olur diye kırmızıda karar kıldık. :)))
sağol canım :) yok canım ne ayıbı :)) hepimiz kurcalıyoruz ne aldık nerden kaça aldık. paylaşıcazkı yardım olsun bırbırımıze. Biz sadece Antalyada olan bır mağazandan aldık. (ilkebebe)
Fakat ben sana markasını soylıyım sadece orda satmıyorlar sonuçta.
Sunny Baby SB 750 Royal Travel Sistem Bebek Arabası Alimünyum Kasa
Açıklamasında çift taraflı yazmıyor ama çift taraflı araba. ben netten bakınca tek yonlu sanmıştım. mağazada gordum. 450tl.ye aldık.
Sağol Seda teyzesi. :)
Benim teyzem kizina ahsap bi sandalye almisti her sene el ve ayak izi yaptilar uzerine. Simdi fistigimiz yedi yasinda. Sandalyesi rengarenk ve boy boy el ayak izi dolu
güle güle gezin kullanın prensesle tatlim... Bende kirmizi siyah dusunuyorum arabayi kizada erkegede olur ikinci bebis icinde kullanilir büyük ihtimalle
aritmetikorta
sedacım senin kecelerden ne haber yaptın mı yeni şeyler yaptıkça ekle bana da ben bi duvara isim yazmak istiyorum ama bi kaç hafta daha geçsin malzeme almaya çıkıcaz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?