tatlım isim kulağa hoş geliyo,senin isminle de uyumluu
valla canım bu isimlerin hepside çok güzel ama illa ikinci isim olma zorunluluğu yoksa Elif tek olarak ta güzel bi isim yanında başka isim grektirmiyo bence sanem den yola çıkarak Elif Tanem de güzel olurmuş aslında bakkafanı karıştırayım iice
hahahhaafırlattım gitti
Aldığım için artık araştırmıyorum :):)
perguradle duymasın bunları yine çakcak adama msjı
yani beni en çok güldüren ve halan aklıma güldükçe güldüğüm üstünde ne var olmuştu
bana delirdi diyecekler ya kendi kendime gülüp duruyorumbilseler millet don fırlatıyo
Sağol canım. Benim düşünceme gore daha sıcak yaklastınız genel olarak. acaba oldum bende:44:
niiiieehhh cok fenasın bilge yaaa :)))))))
Tanem de vardı aklımda ama eşim şimdiden kıskançlık krizinde. Elin herifleri benim kızımı Tanem diye çağıramaz diye
Ben bayılıyorum Tanem ismine. :)
Elif isminden cok fazla var diye istiyorum yanında bir isim daha olsun. Yoksa sadece Elif soyadımızla acaip uyumlu. bir çırpıda soylenıyor.
AA ne aldın cnm ayıp olmazsa ne kadara aldın özellikleri nasıl?
Sinemcim sağol canım darısı başına:) her şey güzel olcak inşallah :)
Elif simay dha çok hoşuma gitti benim :) ben de tek isimden yanayım o yüzden sadece elif de çok güzel,anneannemle ablamın adı :):)
canımcım resimi eklesene bebek arabasının bizde görelim niye bizi böyle şeylerden mahrum bırakıyosun aşk olsun
Aynen canım ben de Elif ismi cok fazla olmaya başladığı ıcın ıkı ısım ıstıyorum. Cocugun alternatifi olsun buyudugunde.
Sanem isminide severim ama, o ismi koyunca megolamanlık gibi mi olur düşüncesi var. Herkese esim istedi diye mi anlatıcam yıllarca :)))) insanlar benım koyduğumu dusunur :)
Bana kalsa Elifin devamına Simay Ya da Buse koymak ıstıyorum.
:) benim içime sinmedi de anlamdan değil :)) ya çok zor.
Aileyle konuşmuyoruz isim konusunu cunku tuhaf fikirler veriyorlar. o yüzden eşimle edi büdü seklinde vıdılanıyoruz.
Sizlere o yüzden ozellikle soruyorum. hepimiz suan aynı moddayız ve daha seçici olabiliyoruz.
Travel set bakıyodum ama ana kucağı ve puseti ayrı takılanlardan be en önemlisi hafif olmasıydı benim için,quinny ve graco da beğendim 1300 liste fiyatı vardı,gezerken casual marka aynı özelliklerde bi araba gördük 600 liraydı aldık hemen..internetten bakıyosan casual cadillac travel sistem bebek arabası..bardak yeri falan yok ama altındaki sepeti çok büyük ve kullanışlı,ana kucağını 1 yaşına kadar araba koltuğu olarak kullanabiliyosun,en çok hoşuma gideni de pusetini yatırdığın zaman dümdüz oluyor,yatak gibi..baktığım diğer arabalarda biraz eğimli duruyo en yatık pozisyonda bile,bebiş uyurken aşağı kayıyo..benim hoşuma gitti,internette de genellikle olumlu şeyler okudum,toker bebe den aldım bu arada :) inşallah gönlüne göre bulursun bi araba:)
Travel set bakıyodum ama ana kucağı ve puseti ayrı takılanlardan be en önemlisi hafif olmasıydı benim için,quinny ve graco da beğendim 1300 liste fiyatı vardı,gezerken casual marka aynı özelliklerde bi araba gördük 600 liraydı aldık hemen..internetten bakıyosan casual cadillac travel sistem bebek arabası..bardak yeri falan yok ama altındaki sepeti çok büyük ve kullanışlı,ana kucağını 1 yaşına kadar araba koltuğu olarak kullanabiliyosun,en çok hoşuma gideni de pusetini yatırdığın zaman dümdüz oluyor,yatak gibi..baktığım diğer arabalarda biraz eğimli duruyo en yatık pozisyonda bile,bebiş uyurken aşağı kayıyo..benim hoşuma gitti,internette de genellikle olumlu şeyler okudum,toker bebe den aldım bu arada :) inşallah gönlüne göre bulursun bi araba:)
Fiyyuuuuuuuu donlarrr havada ucusuyoooo :82::82::82:82: su don sallayan bi smile vardi onu yapin ben bulamadim
Oldu sanırım:) işte selim efendinin arabası :)
Fiyyuuuuuuuu donlarrr havada ucusuyoooo :82::82::82:82: su don sallayan bi smile vardi onu yapin ben bulamadim
çok hoş canım güle güle gezin oglusunlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?