2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
tatlım isim kulağa hoş geliyo,senin isminle de uyumluu

Sağol canım. Benim düşünceme gore daha sıcak yaklastınız genel olarak. acaba oldum bende:44:

niiiieehhh cok fenasın bilge yaaa :)))))))

Tanem de vardı aklımda ama eşim şimdiden kıskançlık krizinde. Elin herifleri benim kızımı Tanem diye çağıramaz diye

Ben bayılıyorum Tanem ismine. :)

Elif isminden cok fazla var diye istiyorum yanında bir isim daha olsun. Yoksa sadece Elif soyadımızla acaip uyumlu. bir çırpıda soylenıyor.

valla bizim eşler ayrı komedi ya sitendarpçı olmalılar aslında
ya ben iki isim pek hoşlanmıyorum niyese Elif yani popüler isimlerden değil ama çok zarif ve kibar bi isim bence ayrıca benim çevremde hiçte Elif yok en son ilk okulda sınıf ark. vardı daha da Elif tanımadım
illa ikinci isim diyosan da benim fikrim Sanem den ya hem anneyle uyumlu çok hoş bence
ama sen yine de Tanem i eşine tekrar sor derim

AA ne aldın cnm ayıp olmazsa ne kadara aldın özellikleri nasıl?

Travel set bakıyodum ama ana kucağı ve puseti ayrı takılanlardan be en önemlisi hafif olmasıydı benim için,quinny ve graco da beğendim 1300 liste fiyatı vardı,gezerken casual marka aynı özelliklerde bi araba gördük 600 liraydı aldık hemen..internetten bakıyosan casual cadillac travel sistem bebek arabası..bardak yeri falan yok ama altındaki sepeti çok büyük ve kullanışlı,ana kucağını 1 yaşına kadar araba koltuğu olarak kullanabiliyosun,en çok hoşuma gideni de pusetini yatırdığın zaman dümdüz oluyor,yatak gibi..baktığım diğer arabalarda biraz eğimli duruyo en yatık pozisyonda bile,bebiş uyurken aşağı kayıyo..benim hoşuma gitti,internette de genellikle olumlu şeyler okudum,toker bebe den aldım bu arada :) inşallah gönlüne göre bulursun bi araba:)

İnşallah canım. cok sağol bizde güzel haberlerle gelelim inşallah..

Di mi ya ben de en cok elif simay a bayılıyorum ama eşime soyledıgımde olu balık gıbı ıfadesızce bakıyor. sinir oluyorum.
elif, benımde anneannemın ısmı :) ama ozellikle onun ıcın değilde ikimiz birden bayıldığımız ıcın sectık.
duyduklarında diğerleri de bozulamaz cunku dıger b.annelerin ve a.annenın ısımlerı hıc konulacak ısımler değil. :)

Fiyyuuuuuuuu donlarrr havada ucusuyoooo :82::82::82:82: su don sallayan bi smile vardi onu yapin ben bulamadim

ya elif ismi çok güzel bir isim yalnız başına bile :) bide Zeynep ismini çok severim ben

Oldu sanırım:) işte selim efendinin arabası :)

Eklentiler

• $image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 48

bardaklığı olsa ne olmasa ne sanki kahve keyfi yaparak geziliyomuki
bizde 5 yıl önce kraftın travel sistemini almıştık ana kucağını evde hiç kullanmadım oto koltuğu olarak kullandım oğluş tombişti 8. ayda bir büyük boy oto koltuğuna geçtik süper bişey o koltuk halende yerini bilir sıpam benden tavsiye bebişlerinizi ilk andan itibaren oto koltuğuna alıştırın yoksa yolculuklarınız eziyet olabilir
yep yeni duruyo yıkayıp kaldırmıştım çıkıyodu kılıfları bebiş doğunca babamız monteler kullanırız abimiz çabuk yürüdüğü ve heryere arabayla gidildiği için çok fazlada kullanılmamıştı

kızlar ne anlatcam size benim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaş ama ailemin içinden biri gibidir kendisi çok seviyoruz ailecek onu
dün akşam bize geldi oğluşum için lohusalık bikaç bişey almış süs
birde oğluşuma mektup yazmış anı defteri yapıp en baş sayfaya koyucakmış
mektubu okudu bize o kadar duygulandım ki şuan bile aklıma gelince bi hoş oldum çok güzel şeyler yazmış oğluşuma
bende diyorum ki onu küçük bi çerçeve yapıp odasına asayım arkadaşım emeği çoktur üzerimde her iyi kötü günümde yanımdadır sizce nasıl olur
Rabbim bize bu günleri gösterdi ya sonsuz şükürler olsun inş oğluşum büyürde kendisi okur mektubunu

Kaç kg bu araba cnm? Özellikleri çok güzel çift taraflı da kullanılabiliyormuş ki mutlaka istediğim bir özellik.Ama benim en önemli kriterlerimden biri hafiflik.Evimiz 2. Kat ve asansör yok,tek başıma rahat taşıyabilmeliyim.Aklıma bugaboo bee ile graco symbio yattı gibi en çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…