Oldu sanırım:) işte selim efendinin arabası :)
Teşekkürler cnm ben bi bakayım gene lcw ye, hamileler için olana da normallere de
Kızlar benden başka durmadan bebek arabası araştıran var mı bari,çok ilgimi çekiyor saatlerce yorum okuyorum
kızlar ne anlatcam size benim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaş ama ailemin içinden biri gibidir kendisi çok seviyoruz ailecek onu
dün akşam bize geldi oğluşum için lohusalık bikaç bişey almış süs
birde oğluşuma mektup yazmış anı defteri yapıp en baş sayfaya koyucakmış
mektubu okudu bize o kadar duygulandım ki şuan bile aklıma gelince bi hoş oldum çok güzel şeyler yazmış oğluşuma
bende diyorum ki onu küçük bi çerçeve yapıp odasına asayım arkadaşım emeği çoktur üzerimde her iyi kötü günümde yanımdadır sizce nasıl olur
Rabbim bize bu günleri gösterdi ya sonsuz şükürler olsun inş oğluşum büyürde kendisi okur mektubunu
kızlar ne anlatcam size benim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaş ama ailemin içinden biri gibidir kendisi çok seviyoruz ailecek onu
mektubu okudu bize o kadar duygulandım ki şuan bile aklıma gelince bi hoş oldum çok güzel şeyler yazmış oğluşuma
bende diyorum ki onu küçük bi çerçeve yapıp odasına asayım arkadaşım emeği çoktur üzerimde her iyi kötü günümde yanımdadır sizce nasıl olur
Rabbim bize bu günleri gösterdi ya sonsuz şükürler olsun inş oğluşum büyürde kendisi okur mektubunu
Eki Görüntüle 1000221 annesi yer onu:)
Kaç kg bu araba cnm? Özellikleri çok güzel çift taraflı da kullanılabiliyormuş ki mutlaka istediğim bir özellik.Ama benim en önemli kriterlerimden biri hafiflik.Evimiz 2. Kat ve asansör yok,tek başıma rahat taşıyabilmeliyim.Aklıma bugaboo bee ile graco symbio yattı gibi en çok
41 bucuk kere masallah selimimizeeEki Görüntüle 1000221 annesi yer onu:)
ya elif ismi çok güzel bir isim yalnız başına bile :) bide Zeynep ismini çok severim ben
E çok iyiymiş ağırlığı da benim baktıklarım da bu civarda hep,rengi de çok güzelmiş,fiyatı da uygun,bunu da listeme ekliyorum cnm güle güle kullanın6-8 kg civarı..zaten bu tarz arabalarda en hafifi bu kadar oluyo,bel fıtığım var benim rhat taşıdım
Bencede çok ince bişey düşünmüş o, sen de yapabilirsin bu dediğini
uhhhuuu çok cici buugüle güle kullansın selim efendi
İnsallahh canimm. Ne guzel yaa
Ani defteri fikri cok guzelmis
cerceveletip asarsan karsilikli jest yapmis olursunuz guzel dusunmussun canim
valla arakadşaımın dediğini göre anı defteri alıp ilk sayfaya kendi mektubunu koycuakmış hastanede ve evde ziyareetimize gelen yakın dostlarımızda anı defterine not yazıcakmış bakalım nasıl bişey olcak ama hoş bişey olur bence bu tür şeyleri çok iyi bilir arkadaşım sağolsun hep destek olur bize de
dün bide fikir edinelim diye çarşı pazar gezmiş lohusa mevlütünde dağıtılck şeker vs. almış cancazım benim
valla arakadşaımın dediğini göre anı defteri alıp ilk sayfaya kendi mektubunu koycuakmış hastanede ve evde ziyareetimize gelen yakın dostlarımızda anı defterine not yazıcakmış bakalım nasıl bişey olcak ama hoş bişey olur bence bu tür şeyleri çok iyi bilir arkadaşım sağolsun hep destek olur bize de
dün bide fikir edinelim diye çarşı pazar gezmiş lohusa mevlütünde dağıtılck şeker vs. almış cancazım benim
cerceveletip asarsan karsilikli jest yapmis olursunuz guzel dusunmussun canim
bende anı defteri aldım ama sonra geri verdim, kendim hazırlayacam ya.. bence arkadaşının hazırladığı gibi daha özel emek verilmiş bişey çok güzel olur.. sende jestine karşılık ver Ateşş, maşaallah baksana mevlüt şekerini bile düşünmüş ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?