2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Teşekkürler cnm ben bi bakayım gene lcw ye, hamileler için olana da normallere de

Kızlar benden başka durmadan bebek arabası araştıran var mı bari,çok ilgimi çekiyor saatlerce yorum okuyorum

rica ederim canım.

biz ilk arabayı aldık. ama alana kadar da çatladım bakmaktan. araba kullanmıa gore değişiyor. yani nerelerde kullanacaksın ne kadr sık kullanacaksın bunları gözetmek gerekır bence. kimisi hafif arabaları tercıh ediyor kımısı daha oturaklı. cok kişiye baglıymıs onu anladım ben.

Bencede çok ince bişey düşünmüş o, sen de yapabilirsin bu dediğini

Oldu sanırım:) işte selim efendinin arabası :)

uhhhuuu çok cici buu güle güle kullansın selim efendi

İnsallahh canimm. Ne guzel yaa

Ani defteri fikri cok guzelmis

6-8 kg civarı..zaten bu tarz arabalarda en hafifi bu kadar oluyo,bel fıtığım var benim rhat taşıdım

ya elif ismi çok güzel bir isim yalnız başına bile :) bide Zeynep ismini çok severim ben

di mi bihtercim ya Elif ismi bana sıcak ve zarıf geliyor. evet son yıllarda bıraz cogaldı ama kanım kaynadı o isme :) Zeynep te aynen sıcacık bır ısım.

Oldu sanırım:) işte selim efendinin arabası :)

ayyyyyy paşamm. sevsinler arabasını güle güle gezsın kuzum.

Bencede çok ince bişey düşünmüş o, sen de yapabilirsin bu dediğini

uhhhuuu çok cici buu güle güle kullansın selim efendi

İnsallahh canimm. Ne guzel yaa

Ani defteri fikri cok guzelmis

valla arakadşaımın dediğini göre anı defteri alıp ilk sayfaya kendi mektubunu koycuakmış hastanede ve evde ziyareetimize gelen yakın dostlarımızda anı defterine not yazıcakmış bakalım nasıl bişey olcak ama hoş bişey olur bence bu tür şeyleri çok iyi bilir arkadaşım sağolsun hep destek olur bize de
dün bide fikir edinelim diye çarşı pazar gezmiş lohusa mevlütünde dağıtılck şeker vs. almış cancazım benim

Bugün şemsiyemi getirdim yine,

ama yağmur yağmıyor

Dün ilk defa getirmemiştim, eve giderken duş aldım resmen, eşim kapıyı açtı bana koptu gülmekten hiç bu kadar mağdur görmemişti beni

bende anı defteri aldım ama sonra geri verdim, kendim hazırlayacam ya.. bence arkadaşının hazırladığı gibi daha özel emek verilmiş bişey çok güzel olur.. sende jestine karşılık ver Ateşş, maşaallah baksana mevlüt şekerini bile düşünmüş ablası

Canım harika olur. cok güzel bir anı.
Ben zaten bir anı defteri ve el ayak izi muhakkak istiyorum.

Hatta 6. ayın bıtmesını bekliyorum. Bana ozel ayrı bır defter alıp, bebişime günlük gıbı tutacağım bır defterım olsun ıstıyorum. Annesınden ona :)
Ben çok isterdim annemden bana böyle bırsey kalsın.

ilerleyen yıllarda cok güzel hatıralar bunlar. Söz uçar yazı kalır.. :)

cerceveletip asarsan karsilikli jest yapmis olursunuz guzel dusunmussun canim

çerceve daha iyi dimi benimde aklıma ilk o geldi yani çocukcaz düşünmüş çok özel bişey yapmış oğluşuma
bide dün bütün gün organizasyoncuları gezmiş hem fikir edinmiş hemde bişeyler almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…