2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kaplan yaptım bi tane de ama elime alamadım bu aralar..3 tane daha hayvan var,onlar bitince gerisi daha kolay olcak,yapıştırcam sadece :):) dönünce eve başlarım yeniden fotoları yollarım:)

tamam canım merakla bekliyorum yaptıklarını ay çok hoşuma gidiyo böle resimleri ekliyosunuz ya aldıklarınızı yaptıklarını nasıl büyük bir heycanla bakıyorum hepsine de hatta bişey söleyim mi çok hoşuma gidenleri hemen pc ye kayddiyorum kopya çekmek için kızmayın napim çok güzel şeyler alıyosunuz

nette bakarken bi fikir daha edindim bu kurdele gibi süslerden ne deniyosa artık adına bunlardan çok var bende bardaklara süsleri kendim yapabilirim demek bu şekilde hiç aklıma gelmemişti annem bir dünya almış böle süslemelerden napcan bunları diye kızıyodum kadına

http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=2&PID=281&CatID=11

bizim emektarda bunun kırmızı siyahı ama şimdiki aklım olsa çift yönlü alırdım lazım oluyo

bu arada ateşşş teklif edilen araba güzelse hiç masraf yapma benim arkadaş bebeğini hep ikinci elle büyüttü bende ana kucağı ve mama sandalyemi verdim geri almak şartıyla ne oldu büyümedimi sanki keşke bana da veren olsaydı

Günlükler harika hatıralar. vaoovv diyorum 460 gun :) daha vaktimiz var canım. yaparız hem soyle bir ay daha geçsin daha iyi olur.
bu arada çok cici çerçeveler var. 3lu yapmışlar mesela ortaya resım yanlarınada el ve ayak ızı :) bidicik ellerinin ayaklarının izlerini almak lazım :)

Hiç alakası yok erkek arkadaş cok candan kardeş gıbı oluyor. bazen cok sağlam bır dost akrabadan daha candan oluyor. cunku akrabalarla kan bağından dolayı ıletısımdesın ama ınsan dostunu kendı secıyor ve mecburıyetsız sevıyor.

evet evet çok güzel adıyla yaşasın inşalahhh

sağol bihtercim inşallah hepimizin minişleri..

Benim teyzem kizina ahsap bi sandalye almisti her sene el ve ayak izi yaptilar uzerine. Simdi fistigimiz yedi yasinda. Sandalyesi rengarenk ve boy boy el ayak izi dolu

ayyy çok harika fikir :) bayıldımmm..
hatta bak aklıma ne geldi sanayide isteğe gore boyutta ahşaptan bir pano yaptırıpta da el ayak izi yazılar falan yapılabılır.
odasında duvarda cok hos dekor olur.

aaa hiç oyle düşünme canım sağlam temiz olduktan sonra kullanılmış falan düşünme. sonuçta omurluk kullanılmıcak bu tarz eşyalar. benımde yakınımda verecek bır tanıdığım olsa, yok ben yenısını alıcam dıye tutturmazdım. alır kullanırdım. hem kırmızı sadece kız ıcın cok alınmıyor. bebek arabasında kırmızı cok hos oluyor ben cok erkek bebekte gordum kırmızı sıyah araba.

Ayy insallah ikinci cocuklari da beraber yapalim hatta

haberleşelim ikinci çocuk için hahaah parolamız: Kuluçkaya yattım kanka

ivet ivettttt.

kız belli mi olur belkim ikincilerde de hepimiz olmaz tabi ama bikaçımızın yolu kesişe bilir yani

bakalım canım görmedim daha mağazaya depoya getirmiş arabayı müdür ama bize ulaşmadı daha bende açıkcası arabayı bekliyorum gerçekten güzel ve yeniyse almayız az para değil bebek arabalarıda zaten bize böle ikinci elden gelicek akraba arkadaş hiç yok gelirse bi bu araba olucak keşke banada gelse dediğin gibi ikinci el abiden abladan akrabalardan

aynen canım akrabada fesatlık çekememezlikte çok oluyo biz benim düğünümde annem babam ve ben üçümüzdük ama Allah yukarda herşey dört dörtlük oldu ve halan akrabaların hepsi bizim düğünü konuşur bi başınıza nasıl bu kadar şeyi başardınız diye işte o bahsettiğim erkek arkadaşım sayesinde oldu onların bi çoğu biz ne bilcez düğün yapmayı hazırlık yapmayı ne benim kardeşim var ne babamın kardeşi var anneminklerde anca kendilerine yani
sabahlara kadar çocuk benim işime koştu ama akraba hepsi düğünüme geldi sağolsunlar yinede

Evet canim o da cok guzel olur:)) ayy cok tatli heycanlar yaa insallah hersey istedigimiz gibi olur

tatlım bunlar nedir napıyo seda bana da söleyin

haberleşelim ikinci çocuk için hahaah parolamız: Kuluçkaya yattım kanka

kızzz bakıom da niyetler edilmiş,hele bi ağzımızdakini kıralım,yaparız inşallahhh

tatlım bunlar nedir napıyo seda bana da söleyin

kızzz bakıom da niyetler edilmiş,hele bi ağzımızdakini kıralım,yaparız inşallahhh

Hemşom hiç hayal kurma diyor eşim bana..
eğer bu erkek olursa kız olana kadar doğurcakmışım
eşim kız çocuk istiyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…