- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
oda iyi bir fikir bilarde yapalım böyle şeyler ya valla hoş geliyo kulağa anem anem kızlar bizde böyle şeyler yapıpta buralarda paylaşcaz mı aceppppp anam bizim bu topik kalsın yıllarca
Kaplan yaptım bi tane de ama elime alamadım bu aralar..3 tane daha hayvan var,onlar bitince gerisi daha kolay olcak,yapıştırcam sadece :):) dönünce eve başlarım yeniden fotoları yollarım:)
bende hamilelikte günlük tutmayı çok istiyodum aslında ama denk gelmedi bir türlü başlayamadım
eşim askerdeyken 460 gün günlük tutmuştum 2 koca defter onları çocuklarıma kaldırcam diye niyet etmiştim annesi ve babasının geçmişi askerlik anıları inş nasip olur oğluşum bi gün okur onları
el ve ayak izini çerceve yaptırmak istiyorum ben odasına inş bakalım
evet canım çok şanslıyım o konuda benim kardeşim yok akrabalarımda bu tür şeylerde destek olcak kimsemizde yok ama eş dost sağolsunlar
özelliklede bu arkadaşım herşeyime koşturmuştur erkek arkadaş diyince insanlara tuhaf geliyo ama tam bir organizeci kendisi bayan kuaförü zaten el çok yatkın bu tür şeylere ve acayip zevklidir kendisi bi çok konda o olmasa ben napardım dediğim olmuştur. inş doğum da da en büyük destekcimiz o olucak
evet evet çok güzel adıyla yaşasın inşalahhh
Ayy insallah ikinci cocuklari da beraber yapalim hatta
Benim teyzem kizina ahsap bi sandalye almisti her sene el ve ayak izi yaptilar uzerine. Simdi fistigimiz yedi yasinda. Sandalyesi rengarenk ve boy boy el ayak izi dolu
demi bende öyle düşünüyorum aslında ama bakıyorum hep kırmızı bebek arabası kızlarda eşimin müdürünün kızı var onunda bebek arabası kırmızı siyah mış çok az kullanıp kaldırmışlar eşime demiş eşine sor bakalım eğer isterse getirelim siz kullanın ilk çocuk diye yanlış anlamasın eşinde demiş
yok dedim ne yanlış anlıcam getirsin hem onlar zengin insanlar kaliteli bişeydir arabada tahminimce onu bi göreyim diyorum bende gerçekten az kullanılmışsa yeni gibiyse almayım diyorum başka araba ama ilk diye özeniyorumda bakalım acele etmiyoruz araba için o yüzden
Ayy insallah ikinci cocuklari da beraber yapalim hatta
haberleşelim ikinci çocuk içinhahaah parolamız: Kuluçkaya yattım kanka
18ay onceden haber verin bana kuluckaya yaticaz diye ben 18ay onceden baslayim mikmiklere
kız belli mi olur belkim ikincilerde de hepimiz olmaz tabi ama bikaçımızın yolu kesişe bilir yaniAyy insallah ikinci cocuklari da beraber yapalim hatta
bakalım canım görmedim daha mağazaya depoya getirmiş arabayı müdür ama bize ulaşmadı daha bende açıkcası arabayı bekliyorum gerçekten güzel ve yeniyse almayız az para değil bebek arabalarıda zaten bize böle ikinci elden gelicek akraba arkadaş hiç yok gelirse bi bu araba olucak keşke banada gelse dediğin gibi ikinci el abiden abladan akrabalardanhttp://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=2&PID=281&CatID=11
bizim emektarda bunun kırmızı siyahıama şimdiki aklım olsa çift yönlü alırdım lazım oluyo
bu arada ateşşş teklif edilen araba güzelse hiç masraf yapma benim arkadaş bebeğini hep ikinci elle büyüttü bende ana kucağı ve mama sandalyemi verdim geri almak şartıyla ne oldu büyümedimi sanki keşke bana da veren olsaydı
aynen canım akrabada fesatlık çekememezlikte çok oluyo biz benim düğünümde annem babam ve ben üçümüzdük ama Allah yukarda herşey dört dörtlük oldu ve halan akrabaların hepsi bizim düğünü konuşur bi başınıza nasıl bu kadar şeyi başardınız diye işte o bahsettiğim erkek arkadaşım sayesinde oldu onların bi çoğu biz ne bilcez düğün yapmayı hazırlık yapmayı ne benim kardeşim var ne babamın kardeşi var anneminklerde anca kendilerine yaniGünlükler harika hatıralar. vaoovv diyorum 460 gun :)daha vaktimiz var canım. yaparız hem soyle bir ay daha geçsin daha iyi olur.
bu arada çok cici çerçeveler var. 3lu yapmışlar mesela ortaya resım yanlarınada el ve ayak ızı :) bidicik ellerinin ayaklarının izlerini almak lazım :)
Hiç alakası yok erkek arkadaş cok candan kardeş gıbı oluyor. bazen cok sağlam bır dost akrabadan daha candan oluyor. cunku akrabalarla kan bağından dolayı ıletısımdesın ama ınsan dostunu kendı secıyor ve mecburıyetsız sevıyor.
sağol bihtercim inşallah hepimizin minişleri..
Evet canim o da cok guzel olur:)) ayy cok tatli heycanlar yaa insallah hersey istedigimiz gibi olurayyy çok harika fikir :) bayıldımmm..
hatta bak aklıma ne geldi sanayide isteğe gore boyutta ahşaptan bir pano yaptırıpta da el ayak izi yazılar falan yapılabılır.
odasında duvarda cok hos dekor olur.
aaa hiç oyle düşünme canım sağlam temiz olduktan sonra kullanılmış falan düşünme. sonuçta omurluk kullanılmıcak bu tarz eşyalar. benımde yakınımda verecek bır tanıdığım olsa, yok ben yenısını alıcam dıye tutturmazdım. alır kullanırdım. hem kırmızı sadece kız ıcın cok alınmıyor. bebek arabasında kırmızı cok hos oluyor ben cok erkek bebekte gordum kırmızı sıyah araba.
ivet ivettttt.
benimki anca olur
tatlım bunlar nedir napıyo seda bana da söleyintamam canım merakla bekliyorum yaptıklarını ay çok hoşuma gidiyo böle resimleri ekliyosunuz ya aldıklarınızı yaptıklarını nasıl büyük bir heycanla bakıyorum hepsine de hatta bişey söleyim mi çok hoşuma gidenleri hemen pc ye kayddiyorumkopya çekmek için kızmayın napim çok güzel şeyler alıyosunuz
Eki Görüntüle 1000375
nette bakarken bi fikir daha edindim bu kurdele gibi süslerden ne deniyosa artık adına bunlardan çok var bende bardaklara süsleri kendim yapabilirim demek bu şekilde hiç aklıma gelmemişti annem bir dünya almış böle süslemelerden napcan bunları diye kızıyodum kadına
kızzz bakıom da niyetler edilmiş,hele bi ağzımızdakini kıralım,yaparız inşallahhhAyy insallah ikinci cocuklari da beraber yapalim hatta
Bence parolamiz donu firlattim olsunn
Kizz dur hemen firlatma donunu) ikincilerde dediiiikk
benimki anca olur
özge seni pek bi hararetli görüyom kız ne yiyon bakalım ne içiyon sennnBence parolamiz donu firlattim olsunn
tatlım bunlar nedir napıyo seda bana da söleyin
kızzz bakıom da niyetler edilmiş,hele bi ağzımızdakini kıralım,yaparız inşallahhh
Allah sizi napmasıniş yerindeyim vatandaş geldi yardımcı olcam gülmekten çatladım, baktı işi yapamıyom soruyo neye güldüğümü ne dicem ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?