2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sonunda şifayı kaptım sınıfta soba var yakıyorum terliyorum dışarıda da yalancı güneş mahvoldum ya ateş ve baş ağrısı birde boğazımda yanma ve öksürük napıcam ben ya'''' allah bebişlerimizi korusun.

Merhaba :) ben de bu doğum izni konusunda çok kararsız kaldım ben de öğretmenim biraz araştırdım ama tatil dönemi sonrasına aktarılmıyor diyorlar genelde. Nöbette 24 haftadan sonra muaf oluyoruz inşallah :)

Öğretmenim bizim izinler yandı desene:) bende 32'den sonra çalışır eylülde izni başlatırım gibi saçma sapan şeyler hayal etmiştim. Arkadaşlar olabilir diyince tabi:) Bir de bugün müdür yardımcısına sordum o da öğretmen ders anlatıyorsa nöbette tutar ilk defa senden duyuyorum dedi. doğuma üç ay kala nöbetten düşersin dedi yani 28. hafta Ama yine de doktora sorucam
Siz ne zaman izne ayrılacaksınız? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Şimdilik öyle gözüküyor ama ben araştırırım yine bir şey bulursam ben haber veririm size :) O müdür yardımcısı hiç nöbet yönetmeliğini okumamış herhalde. Hem ders anlatmakla nöbet bir mi ya zaten ders boyunca ayaktasın bir de nöbet insan ölüyor resmen. Hem ben baktım eminim yani 24 hafta bitince nöbet düşüyor bizden :)

Kızlar yaa hep kp kv lerin isim baskısından söz ettik ama kendi annem babam çok istiyo babamın ismini koymamızı ben hep selim istiyodum öyle seviyodum, bugün annemlerin yanına geldik annem diyo yusuf koyarsanız çok seviniriz,yusuf diye sevmeye başlamışlar bile :/ ablam eren yusuf koydu ama eren kullanılıyo,yusuf selim koyalım diyorum eşim tek isim istiyo yusuf olsun diyo karşı çıkmıyor hiç ama ne biliyim hep selim dedik sevdik kabullendik,üzmek de istemiyorum ama napcam bilemedim

Ayrıca doğuma üç ay kala zaten 6 ayın sonu oluyor bizim okulda 4 hamile var. Birisi 24 haftayı doldurdu tutmuyor. Bİrisi de bu ayın sonunda dolduruyor o da tutmayacak.

O zaman yuppiiiiiiiiii Bilmiyorum yönetmelik falan açtı insafsız. Tamam öğretmenim mutlaka bu konu hakkında bilgi sahibi olursanız benimle paylaşın

canim icine ne siniyorsa oyle davranman en guzeli. simdi ne bilim isim hakki anne babanin. icine sinen neyse hatta bebeginin nasil cagrilmasini istiyorsan onu koymalisin bence

gecmis olsun canim nane limon icmen iyi gelebilir dikkat et kendine :)

canim icine ne siniyorsa oyle davranman en guzeli. simdi ne bilim isim hakki anne babanin. icine sinen neyse hatta bebeginin nasil cagrilmasini istiyorsan onu koymalisin bence

Koysam çok mutlu olcaklar,5 kız kardeşiz biz,3 kız 1 erkek torun var,2. Erkek geliyo şimdi,babam gelmiş 70 yaşına heves ediyor çok..üzmek istemiyorım onları,yusuf ismi de güzel ama bilemedim ben onuuuuuu

Sedacim yusuf selim cok guzel bi isim yaaa. Keske esin ikna olsa da ikisi birden olsa. Gerci ablan koymusken sizden de istemeleri biraz tuhaf olmus ama:26:

Sedacim yusuf selim cok guzel bi isim yaaa. Keske esin ikna olsa da ikisi birden olsa. Gerci ablan koymusken sizden de istemeleri biraz tuhaf olmus ama:26:

Ablam doğum sonrası bir garipti,yusıf diyemedi annemler korkudan,ismi kimlikten sildirme muhabbetleri falan dönmüştü..içlerinde kaldı o yüzden..eşimi ikna ederim inşallah,bir yol bulurum :) biz selim deriz isteyen yusuf :) hatta yusuf selim bile denir çok sırıtmıyor :)

Cnm ikiside cok guzel yusuf ismide cok hos bence tek basinada guzel hayirlisi olsun cnm bitane baban var sonucta koy bence srn bilirsin..benim kiz eslem mira olcak bakalim daha herkese aciklamadik nolcak kimden ne fikir gelck kendi annemler karismaz ama dediki o nebicim isim bende sinir oldum esimin tarafina daha soylemedik kimbilir onlar ne diceklr

Ya hamilelikten çook önce oğlum olursa selim koycam adını diyodum,kv mede dedim anne baba isimleri koymucaz diye,tükürdüğümü yalamak da istemiyorum açıkçası :) hoş sadece yusuf koysam bile bişi diyemezler,eşim benden önce müdahale eder laf söyletmez..en güzeli eşimi ikna etmek:):) herkesin gönlü olcak böylece güzel olcak :):)

Canım, ben çocuğa anne baba ismi koyma taraftarı değilim. Bence sen kendi istediğin ismi koy sadece. Tek isim daha iyidir her zaman.. Selim, başlı başına çok güzel. Hem dediğin gibi tükürdüğünü yalamamış olursun.

Bir anne adayi hamileligi boyunca karnini- bebegini nekadar cok mahremden sakinirsa cocugu okadar ahlakli terbiyeli olur...mumkun oldugunca karnimi saklamaya calisiyorum tabi kocaman olunca nereye sakliycam orasi farkli ama tabi insanlarin gozune gozune gobek deligim disari firlamis kiyafetlerdn oylede giyinmek istemiyorm hayirlisi artik

bende rahatsız oluyorum dısarda öyle belli olacak sekılde gezmekten. bu yüzden pardesümün üstüne şal alıyorum atıyorum omzuma dogru. hiç belli olmuyor canım. bayanlar arasında zaten saklama gibi ihtiyac duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…