2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
arkadaşlar çok afedersiniz ama size bir sorum olacak benim yaklaşık bir aydır akıntım çok az oluyor genellikle hamilelikte akıntı artması olur diye biliyorum sizdende akıntısı az lan varmı bu normal mi yaaa :18:

sağol canım Allah razı olsun biz mevlütü ölmüşlerimiz ruhuna okuturyoruz her sene mart ayında Allah kabul ederse atlamayalım dedim bu senede yorucu oldu biraz bizim için annemde çalışıyo her hafta temizliğimiz şaşmaz ama tabi dip temizlik ayrı bi yoru insanı bide iki ev bizde annemle altlı üstlü oturuyoruz mevlüt annemde okuncak ama evimiz yeni olduğu için ev görmeye gelmeyenlerde benim evide gezicek tabi o yüzden mecbur benim eve de dip temizlik yapmak zorunda kaldık daha da Allah nasip ederse doğuma dip temizlik yaparım.
bizim burda bebek mevlüdü okunuyo ve çok gösterişli oluyo bende şimdiden açıkcası lohusa mevlüdüne hazırlıklara başladık bile ufak tefek aksesuar araştırması bika. da bişeyler aldık bakalım Allah nasip ederse doğumlarımız ramazana geliyo bende bayram geçsin hatta kırkımız çıksın öyle mevlüt okutalım diyorum zaten havalarda çok sıcak olcak bari birazda serinlemiş olur.
inş o günlerde gelicek dimi ya valla şimdi uzak geliyo bize o günler ama anlamıcaz bile inş nasıl geldi geçti zaman

canım akıntının yoğunluğu nasıldır doğru olan bilmiyorum ama ilk hamile kadlığımı öğrendiğim sıra akıntım çoktu dr normal demişti beyaz ve kremsi akıntıya koku vs. olmadığı sürece sonra kesildi hiç akıntı yoktu desem yeri ama şu son 1 aya yakın tekrardan başladı çok yoğun değil ama hergün çamaşır değiştirmem gerekiyo

hayırlı günler herkese nasılsınız
göbiş saklama mevzusu geçmiş bende bir şey bulamıyorum ne eteklerim oluyor ne penyelerim ferace çok rahat olur
bende bulabiirsem istiyorum kapalı olunca birşeyde bulamıyorsun hayırlısı bakalım...

benim de çok oluyor cnm devamlı oluyor hiç geçmedi ama normal değilmi akıntının olması...

Hayirlisiyla kocanla oglunla ailenle gule gule oturmayi nasip etsin rabbim evinde valla kv yapmayalim dedi bende yapmadim bundada yapmicam onun lafina karsi gelemem bende cok istiyorm ama napim bizde zaten donusumlu olarak her cuma okuma yapiyoruz burda genc gelinler kv delr falan guzel oluyor...ay o dip kose temizlik bendede var nasil yapcam bilmiyorm hala duzelemedm kendimi toparlamam lazim oh sen basindan savdin ne guzel temizligi..

Cnm keske benimde azalsa ic camasir dayandiramiyorum selpak falan koyuyorm ama fayda yok yani biktim artik gunluk pedde alerji yspiyor

amin canım inş sağolasın ben kv lafını açıkcası pek takmam bizim mahallemizde de komşuluk çok iyi sağolsunlar her salı günümüz var bide her perşembe okuma günleri var ama perşembeye biz katılamıyoruz gündüz oluyo biz çalışıyoruz diye salı akşamları katılabiliyoruz sadece dediğin gibi çok keyifli oluyo özellik kış günü komşuları göremiyosun herkezin kapı cam kapalı toplandın mı iyi oluyo
evlendiğim zaman kv bekledik gelin mevlüdü için ha yapcaz ha yapcaz kaldı temmuz da evlendim düşün mevlüt okunmadı bende mart ayındaki mevlüdümüzü kendi evimde okutmak istedim evde hiç sesli kur'an okunmadı bi ben okuyabildiğim kadar yani o zamanda görümcem laf etti gelin mevlüdü okunmadan senniye ölmüşlerin için mevlüt okutuyosun evde diye temmuz dan mart a mevlüt okunmamış o saatten sonra gelin mevlüdümü kalır Allaşkına yani

Cnm hep yaza dogumu olan arkadaslarim feraceyle gecirdiler hamileliklerini tavsiye ederim pardesude beden surekli degismesi gerek ama ferace rahat oluyor yandan baglamali yada yarasa kollu guzel olur altina askili penye yada elbise at kendini disari hem fiyatlari ucuk olmuyor hemde dogum sonrasi kullanabilirsin

benim de çok oluyor cnm devamlı oluyor hiç geçmedi ama normal değilmi akıntının olması...
hamilelikte akıntının normal olduğunu biliyorum sadece rengi ve kokusu önemli çamaşırımızda rengi sarı krem gibi oluyo ben dr sormuştum onu demişti ki akıntın beyaz ama çamaşırda kuruduğu için sen onu sarı gibi görüyosun koku yoksa Allah korusun kahve rengi veya kanlı değilse sıkıntı yok demişti

Cnm keske benimde azalsa ic camasir dayandiramiyorum selpak falan koyuyorm ama fayda yok yani biktim artik gunluk pedde alerji yspiyor

canım günlük pedler çok sağlıklı olmuyomuş hijyenik değilmiş dr sölemişti bana hamile kalmadan önceki ay ben dr gitmeye başlamıştım artık bebiş için o ay demişti günlük ped kullanma diye daha da kullanmadım hergün çamaşır değiştirmekten dediğin gibi dayanmıyo ilk hamile kaldığımda bir sürü çamaşır aldım beyaz pamuklu hepsi küçüldü sıkıyo belimi geçende hamile çamaşırı aldım 3 tane eee 3 tane de bir hafta bile dayanmıyo akıntı azsa iki günde değiştiiryuorum çoksa mecbur hergün

bizim gelin mevlüdü evlendiğin ilk günü yapılır senin mart olmuş daha yapmamışlar birde görümcen laf ediyor iyi yapmışsın sen evinde okutmakla.
hayırlı olsun bebişin mevlüdü cnm hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inş...

dediğin gibi çok rahat olur cnm ferace bende araştırayım diktirmede olur aslında
pardesu olmuyor zaten eteklerim bile olmuyor evde bol bol geziyorum bir yere giderken sıkıntı oluyor

Amannn takma kafana sunlari be kv gorumce begenmiyolarsa gelmesinler onlara ne ister ölüye ister diriye okutursun bizimki tek besik mevlutune karsi valla desemki hergun mevlut okutcam sesleri cikmaz..sen varya bunlari cok takiyosun kafana kork korkmazdan utan utanmazdan birak bosver bebegini dusun senin sinirin ona geciyor

kızlar ya bişey dicem size ben çalışıyorum ya iki yıldır bu firmadayım diyorum ki patronla konuşsam bend girdi çıktı yapsa tazminatımı ödese
insiyatif olrak bunu daha önce yaptığı personeller oldu hatta geçtiğimiz yaz 12 yıllık bi personeli ev alıcaktı hakkını ödedi girdi çıktı yaptı devam ediyo
şuan da ben muhasebe deyim muhasebede 5 6 kişiyiz fakat genel muh. iki kişi müdürüm ve müdür yardımcı olarak ben varım müdürm özel bi sebepten 3 ay yoktu ben yanlız idare ettim burayı şimdi geldi fakat istifa etti bugün son iş günü yani ben yine yanlızım yeni eleman alınacak ama ne zaman Allah bilir
detaylı olarak anlattıım size şimdi bunlarıda göz önüne alaraktan patron sizce bana tazminat ödermi
aslında bu fikirden vazgeçmiştim bikaç muh. arkadaş rapor ücretin yanar vs. demişti bende araştırmaya girmemiştim şimde netten de bakıyorum son bir yılda 90 gün ve rapor tarihinde çalışıyo olman yeterli her yer aynısın yazıyo tekrardan konuşmaya karar verdim
eğer ki olurda kabul ederse gerçekten oğluşum şansına çok iyi gelicek bize az sonra inicem patronun yanına keyfi yerinde olursa bi konuşayım diyorum
verirse verir vermezsede en azından aklımdan çıksın konuşsamıydımlar

ay ben birde namaz kılıyorum günde kac kere değiştiriyorum iç çamaşırı dayanmıyor bana dediğin gibi küçülende var şimdiden koca göbiş olduk bile:))
ay biz senle aynıyız ya doğum olarak 5. aya girdik demi ne heyecanlı beş aylık oldum bazen inanamıyorum:)

konuş cnm kafanda kalacağına sonradan neden konuşmadım diyeceğine konuşman daha iyi olur sonuç olarak iyi olur inşallah kabul eder hayırlısı merakla bekliyoruz bebişin şansına inşşallah.

dediğin gibi çok rahat olur cnm ferace bende araştırayım diktirmede olur aslında
pardesu olmuyor zaten eteklerim bile olmuyor evde bol bol geziyorum bir yere giderken sıkıntı oluyor

Canim eger pantalon türü giyiyosan hani bol penye dikimli belleri genis pantalon etek gibiler varya onlarda rahat olur ferace altina kadinlar arasidA iyi oluyor uzerinede penyeden ince tunik gecirirsin gunlerde oturmalarda falan ohh hamile kiyafetleri hrm cok pahali hemde kisitli hersey yok

sağol canım bizde de düğünden sonra 1 ay içinde okunuyo bilemedin 2 ay geçsin duruma göre temmuzdan mart a okunmamış çok heves etmiştim ben gelin mevlüdüne gelinliğimi giyicektim saçlarımı yaptırcaktım hazırlıklar için planlar yapmıştım hep kv beklemekten kaldı zaten ben düğünden 4 ay sonra 15 kilo almıştım o gelinliğe sığma gibi bi şansımda yoktu artık

yok kız takmıyorum aslında da bazen bazı şeyler aklıma gelince böle konuşuyorum burda rahatlıyorum açıkcası
kız benimkide aslında bayılır mevlütlere böle toplamalara özellikle komşularının içine beni katmaya daha evlenmeden 2 3 ay öncesinden gün çekilişi yapmış komşu gününe benide sokmuş kafasına göre hemde ilk bana çıkmış ilk evlendiğim aydı ilk günde ne sinir olmuştum anlatamam gün haftaiçi ben çalışıyorum yeni evlenmişim zaten izin almıştım işten evde gün yapcam diye ilk ağırlamıştım daha da gitmedim günlerine zoraki iş seviyo yapcağı şeyi yapmıyo ama

kız ben bugün 6 ya girdim diyorum nasıl hesap dersen her ay bitişinde bende hamilelik ayımı bitti sayıyorum haziran bittiği zaman 9. ay bitmiş olucak Allah nasip ederse temmuz 15 doğum ama ben sezeryan istediğim için temmuz başı olur bi aksilik olmazsa bu şekilde hesaplayınca da 5 bitti 6 ya girdik
canım namaz kılıyopsan sende ya peçete koy yada ben bez koyuyodum bi ara evde kendim kesip hazırlamıştım bezleri yıkandığı zaman buharlı ütüyle iyice ütülersen sıkıntı olmaz çamaşır dayanmıyo yoksa

Son düzenleme:

Bencede bi konusabilirsn kabul ederlr insallah hem bebegin icinde iyi olur yukunuz hafifler demen gibi 90gun olsa yetiyor calisma suren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…