bende rahatsız oluyorum dısarda öyle belli olacak sekılde gezmekten. bu yüzden pardesümün üstüne şal alıyorum atıyorum omzuma dogru. hiç belli olmuyor canım. bayanlar arasında zaten saklama gibi ihtiyac duymuyorum
Canim galiba tesetturlusun sende bende oyle yapiyorum tesetturluyum hatta kp yaninda falan hirka yelek gibi seyler giyiyorm..
bende rahatsız oluyorum dısarda öyle belli olacak sekılde gezmekten. bu yüzden pardesümün üstüne şal alıyorum atıyorum omzuma dogru. hiç belli olmuyor canım. bayanlar arasında zaten saklama gibi ihtiyac duymuyorum
evet canım tesettürlüyüm. yaz için de şal zor olur diye yarasa kol bi ferace diktirmeyi düşünüyorum.şık duruyo hem :)
benim kp beni en son 3.ayda gördü ev ortamında eşimde başka erkek görmüyorum uzak oldugumuz içinn
Bende oyle dusunuyorm yada baglamali feracem var onun gibi biseyde alabilirm biraz kalin kumasi yazin piserim onun icinde yazlik kumastan guzel olur cok cesit var hazirda bulabilirsin hatta ben gecen baktim yarasa kol modellerine
benim kaç senedir diktirdiğim bi terzim var pardesü falan da çok güzel dikiyo. hem tam aklımdaki modeli giymiş oluyorum. onunla konustum mart sonuna sıkıştırabilirim seni dedi :)) mart sonunda da ancak incelere geçiş yaparız zaten.
Ay su terzi isini hic sorma ben düzcede yasiyorum bi adam gibi terzi bulamadim yine kaldim hazirlara insallah canim gonlune gore olur feracen..su hamilelik hayirlisiylabitsydi kuzulari kucagimiza alsaydik bende midedeki bulantilar boyna wc ler adam gibi karnimi doyuramamk gibi sorunlarimdan kurtulsm yaa boyna geyirmekten kendimden utaniyorm mide mide degil gazman mubarek halsizlik falan amann basini sisirdim seninde cnm ya
yok kızz olur mu hiç öyle şeyy. konusmak için burdayız. senin mide bulantıların hala gecmedi mii:26:
evet canım tesettürlüyüm. yaz için de şal zor olur diye yarasa kol bi ferace diktirmeyi düşünüyorum.şık duruyo hem :)
benim kp beni en son 3.ayda gördü ev ortamında eşimde başka erkek görmüyorum uzak oldugumuz içinn
cumartesiiiiiiii herkezcikler uyuyo mışıl mışıl biz oğluşla işimiz başındayız yine
kmse yok ama gel olur inş
gelcek arkadaşlara şimdiden günaydınlar olsun
hayırlı hzurlu mutlu sağlıklı hafta sonları olsun
cumartesiiiiiiii herkezcikler uyuyo mışıl mışıl biz oğluşla işimiz başındayız yine
günaydın çalışan anniş :) ben çalışmıyorum ama hergün 6:30 gibi ayaktayım akşam erken yatınca sabahın köründe ayakta oluyorum öğlene kadar uyusam çok süper olurduama nerdeeeeeee eşimi işe yolladım pc başına geçtim bende
evde olunca ve akşam erken yatınca öyle oluyo canım ya bende ctesi akşamları geç yatayımda pazar öğleye kadar uyuyayım diyorum c.tesi akşam dayanamıyorum yine tv izlerken dalıyorum uykuya bu seferde pazar sabah erkenden kalkıyorum sinir oluyorum eşimde uyanıyo mecbur benim yüzümden bi pazar var oda arada kaynıyo öyle
bu akşam mevlüdmüz var Allah kabul ederse kaç gündür yorgunluk dünde baya yorulduk akşamda geç yatarız sanırım yarın anca öğlen kalkarım
Günaydın herkese ve sana canım benim
canım bende yandan bağlamalı ferace alim diyorum en kolayı o olur herhal
günaydın...bizde minişimizle kahvaltı edicez hamilelik nasıl geçiyor_???
sana da hayırlı cumalar canım. bizaldııııkkkk
Allah yardımcımız olsun, ) bebislrimiz zamaninda saglikli dünyaya gelsin dogumlarimiiz kolay olurr inşallah. . Benim de bulantilarim geçmedi hala, ve dislerim agrimaya kırılmaya başladı pazartesi dr a gideceğim ama bişey yapabilceklerini sanmiyorum
Yok valla gecmedi hala bulaniyorum yarin 19+0 oluyorum ama banamisin demiyo geceleri ve sabahlari mahfoluyormyok kızz olur mu hiç öyle şeyy. konusmak için burdayız. senin mide bulantıların hala gecmedi mii:26:
Cnm bende yandan baglamali kullaniyorum kumasida mevsimlik kumas havalar cok soguk olmadigi icin kullaniyorum yaza ince kumastan alcam belki yarasa brlki yandan baglamalicanım bende yandan bağlamalı ferace alim diyorum en kolayı o olur herhal
Cnm hem is hem ev dikkat et kendine lutfen koca pipiliyi yorma :):) buarada Allah kabul etsin mevlutunuzu..bende doguma gitmeden once mevlut okutmayi dusunuyorum cunku burda besik mevlutu yapmiyorz kucuk biyer oturdugm yer hepte esime akraba gelmrk isteyen olur hediyesiz gelemez diye kv pek besik mevlutunu sevmiyor bende dogumdan once yapiyorm herkes rHatlikla gelsin diye ilktede oyle yapmistimevde olunca ve akşam erken yatınca öyle oluyo canım ya bende ctesi akşamları geç yatayımda pazar öğleye kadar uyuyayım diyorum c.tesi akşam dayanamıyorum yine tv izlerken dalıyorum uykuya bu seferde pazar sabah erkenden kalkıyorum sinir oluyorum eşimde uyanıyo mecbur benim yüzümden bi pazar var oda arada kaynıyo öyle
bu akşam mevlüdmüz var Allah kabul ederse kaç gündür yorgunluk dünde baya yorulduk akşamda geç yatarız sanırım yarın anca öğlen kalkarım
günaydın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?