evet pantalonda kullanıyyorum canm bol pantalonlarımda var bakalım biraz daha karnım büyüsün birşeyler alacağım kendime üst olarak zaten hamile pantalonu aldım şimdi onu kullanıyorum çok rahat oluyor etek şeklinde pantalonda var onunda beli iyi sıkmıyor beni az kaldı ya 4 ay sonra doğum inşCanim eger pantalon türü giyiyosan hani bol penye dikimli belleri genis pantalon etek gibiler varya onlarda rahat olur ferace altina kadinlar arasidA iyi oluyor uzerinede penyeden ince tunik gecirirsin gunlerde oturmalarda falan ohh hamile kiyafetleri hrm cok pahali hemde kisitli hersey yok
sağol canım bizde de düğünden sonra 1 ay içinde okunuyo bilemedin 2 ay geçsin duruma göre temmuzdan mart a okunmamış çok heves etmiştim ben gelin mevlüdüne gelinliğimi giyicektim saçlarımı yaptırcaktım hazırlıklar için planlar yapmıştım hep kv beklemekten kaldı zaten ben düğünden 4 ay sonra 15 kilo almıştım o gelinliğe sığma gibi bi şansımda yoktu artık
iyi kilo almışsın dediğin gibi nasıl sığacaksın gelinliğe güzel hayal gelinlikle mevlüt okunması ama onların düşünmesi lazmdı bosver bebişine en güzelini yaparsın annesi
kısmet değilmiş demekki...
kız ben bugün 6 ya girdim diyorum nasıl hesap dersen her ay bitişinde bende hamilelik ayımı bitti sayıyorum haziran bittiği zaman 9. ay bitmiş olucak Allah nasip ederse temmuz 15 doğum ama ben sezeryan istediğim için temmuz başı olur bi aksilik olmazsa bu şekilde hesaplayınca da 5 bitti 6 ya girdik
canım namaz kılıyopsan sende ya peçete koy yada ben bez koyuyodum bi ara evde kendim kesip hazırlamıştım bezleri yıkandığı zaman buharlı ütüyle iyice ütülersen sıkıntı olmaz çamaşır dayanmıyo yoksa
evet pantalonda kullanıyyorum canm bol pantalonlarımda var bakalım biraz daha karnım büyüsün birşeyler alacağım kendime üst olarak zaten hamile pantalonu aldım şimdi onu kullanıyorum çok rahat oluyor etek şeklinde pantalonda var onunda beli iyi sıkmıyor beni az kaldı ya 4 ay sonra doğum inş
öyle canım çok özenmiştim ama kısmet değilmiş artık napalım bebişe inş en iyilerini yaparızsağol canım bizde de düğünden sonra 1 ay içinde okunuyo bilemedin 2 ay geçsin duruma göre temmuzdan mart a okunmamış çok heves etmiştim ben gelin mevlüdüne gelinliğimi giyicektim saçlarımı yaptırcaktım hazırlıklar için planlar yapmıştım hep kv beklemekten kaldı zaten ben düğünden 4 ay sonra 15 kilo almıştım o gelinliğe sığma gibi bi şansımda yoktu artık
iyi kilo almışsın dediğin gibi nasıl sığacaksın gelinliğe güzel hayal gelinlikle mevlüt okunması ama onların düşünmesi lazmdı bosver bebişine en güzelini yaparsın annesi
kısmet değilmiş demekki...
ben düğünden 4 ay önce babanemi kaybettim babanemle doğduğum günden babanemin öldüğü güne kadar aynı odayı paylaştım onun yeri bende bambaşkaydı 14 martta senesi işte onlar için mevlüdümüzde o zman çok acayip kilo kaybettim çok zayıflamıştım gelinklik provalarımda her gidişimde gelinlik daha da daratılıyodu 47 48 kiloyla evlenmiştim balayından döndüğümde 1 haftada 4 kilo almıştım sonrasında da devam etti işte şimdi de 65 le hamile kaldım 70 kiloyum şuan rekor kırdım kendi kilomda
senin dediğinde çok mantıklı haziranda 9 olmuş oluyoruz zaten ben normal doğum istiyorum ama 40 haftayı dolduracağımız ne malum temmuz başıda olabilir doğum ay ben 6 aylıksam benim karnım yokki gören şok oluyo 5 deyince. birde 6 desem daha şok olurlar:))
evet canım bez yada peçete kullanıyorum bende yoksa hiç yetişmiyor ütüde yaparsan hijyenik olur.
kız ben bugün 6 ya girdim diyorum nasıl hesap dersen her ay bitişinde bende hamilelik ayımı bitti sayıyorum haziran bittiği zaman 9. ay bitmiş olucak Allah nasip ederse temmuz 15 doğum ama ben sezeryan istediğim için temmuz başı olur bi aksilik olmazsa bu şekilde hesaplayınca da 5 bitti 6 ya girdik
canım namaz kılıyopsan sende ya peçete koy yada ben bez koyuyodum bi ara evde kendim kesip hazırlamıştım bezleri yıkandığı zaman buharlı ütüyle iyice ütülersen sıkıntı olmaz çamaşır dayanmıyo yoksa
ALLAH rahmet eylesin cnm.evet pantalonda kullanıyyorum canm bol pantalonlarımda var bakalım biraz daha karnım büyüsün birşeyler alacağım kendime üst olarak zaten hamile pantalonu aldım şimdi onu kullanıyorum çok rahat oluyor etek şeklinde pantalonda var onunda beli iyi sıkmıyor beni az kaldı ya 4 ay sonra doğum inş
öyle canım çok özenmiştim ama kısmet değilmiş artık napalım bebişe inş en iyilerini yaparız
ben düğünden 4 ay önce babanemi kaybettim babanemle doğduğum günden babanemin öldüğü güne kadar aynı odayı paylaştım onun yeri bende bambaşkaydı 14 martta senesi işte onlar için mevlüdümüzde o zman çok acayip kilo kaybettim çok zayıflamıştım gelinklik provalarımda her gidişimde gelinlik daha da daratılıyodu 47 48 kiloyla evlenmiştim balayından döndüğümde 1 haftada 4 kilo almıştım sonrasında da devam etti işte şimdi de 65 le hamile kaldım 70 kiloyum şuan rekor kırdım kendi kilomda
bende evlendğimde çok kilo kaybettim boyum uzun evlendiğimde 52 kiloydum bir deri kemik kalmıştım sonra çok kilo almadım ama bu hamileliğimde iyi kilo aldım bana öyle geliyor yada 60 ile hamile kaldım 65 kiloyum şimdi hatta 66 ya gidiyorum yemek yediğimde.doktor diyecek çok klio alıyorsun yine ama ekmeği kestim yinede alıyorum mart 7 de randevum bakalım ne diyecek doktor
valla benim karnım çıktı ama çok değil sanki benimde ne bileyim 5 ay 6 ay diyince gözüme koca bir karın gelirdi hep ama sanırım mart sonu ciddi fark yaratır karınlarımız karnımda çok çıkmadığı için ben mevlütte giyeyim diye akşam için hamile bluzu aldım kendime onu giyince daha bi belli oluyo hoş duruyo unutmazsam akşam resim çekcem bende eklicem burda oğluşu ve göbişi
Kizlar 2hafta kucugm sizden bende temmuz 28 dogum ama sezeryan olcak ortasinda dogururm insallah
Canim inanki 6kilo kaybettim ilk 4ayda 46kiloya dustum suan 47 600 okadar pskolojim bozulduki anlatamam eski kiloma ulassam ne iyi olcakti 52ye bile ulasamadim canim bisi yemek istemiyor acikiyorm ama hicbisi almiyo midem.sabah ve aksam bulaniyorm napcam boyle bilmiyorm dktr 5aydan sonra alirsin dedi bekliyorum inanin kendimi cok halsiz hissediyorum en az 60olsam dogumda zaten 10kilo gidiyor direncli olurdm dogum sonrasi birken iki olcaklar cocuklarim vucudumun onlara dayanmasi lazimevet pantalonda kullanıyyorum canm bol pantalonlarımda var bakalım biraz daha karnım büyüsün birşeyler alacağım kendime üst olarak zaten hamile pantalonu aldım şimdi onu kullanıyorum çok rahat oluyor etek şeklinde pantalonda var onunda beli iyi sıkmıyor beni az kaldı ya 4 ay sonra doğum inş
İnsallah cnm bi dogursak rahatliycaz
öyle canım çok özenmiştim ama kısmet değilmiş artık napalım bebişe inş en iyilerini yaparız
sen kendinmi istedin cnm sezeryan
temmuzun ortası olur hayırlısı inş
Canim ikinci cocuk benim yakisikli 3yasinda oglum var ilki sezeryan ikincide oyle olcak..
Gecmedi valla gecse keske rahatliym oglumda 3bucuk ayda gecmisti rahatlamistim 15kilo kadar almistim allah bagislasin kuzularimizi..benimde ikinci olacak inş kızım 4 yaşında doğru sezeryan olduysan ilk mecbur buda öyle olacak.
kilo konusunda sıkma canını alırsın inş. bulantın daha geçmedi mi bende çok çektim ama 4. aydan sonra geçti şükür inş seninde hemen geçer çok zor bulantı ya.
kızlar indim patrona baktım keyfi yerinde söledim tazminat işini kabul etmedi çok tehlikeli bi durummuş ne alaka yapcana yapıyosun ya sinir oldum açıkcası eğer ki verseydi doğumdan sonmra derdim ki bu adam benim zor günümde bana destek oldu ayrı yolda bırakmayım ama şu durumda doğumdan sonra rapor bitince en fazla süt izinleri bitene kadar burda çalıırım
kızlar indim patrona baktım keyfi yerinde söledim tazminat işini kabul etmedi çok tehlikeli bi durummuş ne alaka yapcana yapıyosun ya sinir oldum açıkcası eğer ki verseydi doğumdan sonmra derdim ki bu adam benim zor günümde bana destek oldu ayrı yolda bırakmayım ama şu durumda doğumdan sonra rapor bitince en fazla süt izinleri bitene kadar burda çalıırım
Gecmedi valla gecse keske rahatliym oglumda 3bucuk ayda gecmisti rahatlamistim 15kilo kadar almistim allah bagislasin kuzularimizi..
İsine gelmemistir ugrasmak istememistir hayirlisi artik bundada vardir bi hayir..eger cikmayi dusunuyosan dogumdan sonra cikisini.verip belirli bi gun calisiyosun sonrada dogum parasi aliyosun diye biliyodum ben oyle yaptim miraç a hamileyken esimin isyerinde sigortam gozuktu hemde sadece 4ay sonrada 1800tl kadar dogum parasi aldim ama mecburiyettn sigortali gozuktum cunku esim isveren bagkura borcu vardi
sıkma canını her insan bir olmuyor işte düşüncesiz insan çok hayırlısı olsun inş.takma kafana bebişin bol rızıkla gelir bebiş doğduktan sonra bakarsın duruma ona göre çalışırsın yada çalışmazsın kısmet cnm.
canım akıntının yoğunluğu nasıldır doğru olan bilmiyorum ama ilk hamile kadlığımı öğrendiğim sıra akıntım çoktu dr normal demişti beyaz ve kremsi akıntıya koku vs. olmadığı sürece sonra kesildi hiç akıntı yoktu desem yeri ama şu son 1 aya yakın tekrardan başladı çok yoğun değil ama hergün çamaşır değiştirmem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?