2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet pantalonda kullanıyyorum canm bol pantalonlarımda var bakalım biraz daha karnım büyüsün birşeyler alacağım kendime üst olarak zaten hamile pantalonu aldım şimdi onu kullanıyorum çok rahat oluyor etek şeklinde pantalonda var onunda beli iyi sıkmıyor beni az kaldı ya 4 ay sonra doğum inş

senin dediğinde çok mantıklı haziranda 9 olmuş oluyoruz zaten ben normal doğum istiyorum ama 40 haftayı dolduracağımız ne malum temmuz başıda olabilir doğum ay ben 6 aylıksam benim karnım yokki gören şok oluyo 5 deyince. birde 6 desem daha şok olurlar:))
evet canım bez yada peçete kullanıyorum bende yoksa hiç yetişmiyor ütüde yaparsan hijyenik olur.

valla benim karnım çıktı ama çok değil sanki benimde ne bileyim 5 ay 6 ay diyince gözüme koca bir karın gelirdi hep ama sanırım mart sonu ciddi fark yaratır karınlarımız karnımda çok çıkmadığı için ben mevlütte giyeyim diye akşam için hamile bluzu aldım kendime onu giyince daha bi belli oluyo hoş duruyo unutmazsam akşam resim çekcem bende eklicem burda oğluşu ve göbişi

Kizlar 2hafta kucugm sizden bende temmuz 28 dogum ama sezeryan olcak ortasinda dogururm insallah

hadi merakla bekliyoruz sizi:))hamilelik tarzı bluzlar daha belirgin ediyor göbişleri bennimde göbüş var ama 6 aylık gibi değil tabi kişiden kişiye değişiyor bence. iç karnımız geniş bizim ondan dışa vurmuyor.

Canim ikinci cocuk benim yakisikli 3yasinda oglum var ilki sezeryan ikincide oyle olcak..

benimde ikinci olacak inş kızım 4 yaşında doğru sezeryan olduysan ilk mecbur buda öyle olacak.
kilo konusunda sıkma canını alırsın inş. bulantın daha geçmedi mi bende çok çektim ama 4. aydan sonra geçti şükür inş seninde hemen geçer çok zor bulantı ya.

kızlar indim patrona baktım keyfi yerinde söledim tazminat işini kabul etmedi çok tehlikeli bi durummuş ne alaka yapcana yapıyosun ya sinir oldum açıkcası eğer ki verseydi doğumdan sonmra derdim ki bu adam benim zor günümde bana destek oldu ayrı yolda bırakmayım ama şu durumda doğumdan sonra rapor bitince en fazla süt izinleri bitene kadar burda çalıırım

Gecmedi valla gecse keske rahatliym oglumda 3bucuk ayda gecmisti rahatlamistim 15kilo kadar almistim allah bagislasin kuzularimizi..

İsine gelmemistir ugrasmak istememistir hayirlisi artik bundada vardir bi hayir..eger cikmayi dusunuyosan dogumdan sonra cikisini.verip belirli bi gun calisiyosun sonrada dogum parasi aliyosun diye biliyodum ben oyle yaptim miraç a hamileyken esimin isyerinde sigortam gozuktu hemde sadece 4ay sonrada 1800tl kadar dogum parasi aldim ama mecburiyettn sigortali gozuktum cunku esim isveren bagkura borcu vardi

sıkma canını her insan bir olmuyor işte düşüncesiz insan çok hayırlısı olsun inş.takma kafana bebişin bol rızıkla gelir bebiş doğduktan sonra bakarsın duruma ona göre çalışırsın yada çalışmazsın kısmet cnm.

Kizlar ben cikiyorm kendinize iyi bakin tabi kuzularada...kocisin aksam icin istekleri var dun malzemelerini aldik marketten anca yetisir hamur mayalicam daha birazda fazla yapmam lazim kvdeme gondercem bayadir evde hamur isi yapmamistm ailecek karbonhidrat alalim bu aksam :):) gorusuruzzz

yok kız anımı sıkmıyorum bu sebepten sadece saçma mahaneler üretmesine sinir oldum sadece sonucta o para benim değildi bi şansımı deneyim demiştim kabul etmedi aslında ben burda çalışmayı düşünüyorum doğumdan sonra ama bi takım olaylarda var beni burdan soğutan 3 ay yanlız o kadar işin altından kalktım tam müdür geldi dedim rahatlıcam istifa etti yine yanlızım ne zaman alcaklar yeni eleman Allah bilir aslında onların bana ihtiyacı var doğumdan öncede sonrada kendi keyfi bilir

bugün acayip sinir bozucu birgün oldu iş konusunda bu nedir ya
saat 3 e kadar çalıştığımız yetmiyo gibi bu saatte öğreniyorum ki tüm servisler 1,30 da çıkmış bizi eve bırakıcak servis yok ve
benim iş yerinden evime giden dolmuş otobüste yok iki vesayit yapıp bide üstüne dünya yol yürücem üstüne üstlük kaç gündür zaten yorgunluk akşama mevlüt var bir dünya misafir gelicek sabahtan beri biran önce eve gitme derdindeyim olana bakın ya kuduruyorum sinirden şuan

yok canım yanlış anlaşıldı sanırım benim akıntım olmuyor yada çok az oluyor

Kafayı pelus battaniye örmeye sardim ponpon ipten güzel oluyor düşünmemek içın az kaldı ama kollarim sirtim ağrıyor. Ordukce de düşündum. Ise yaramadı :'(

Selamm kimse yokmuuuu :)
Kizlar bi sorum olcak gun icinde cok fazla su ictigim zamanlarda bobreklerime agri giriyo ve 3 4 kez ard arda wcye giriyorum acaba bobreklerimi yoruyomuyum ki yoksa gebelikte olan ve dogum sonrasi sona eren bobrek buyumesi oluyomus onun belirtisi olabilirmi aranızda ayni sorunu yasayan varmi acaba doktora gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta ama simdi aklima takıldı huzursuzum Allah korusun bi sorun olsada gebelikte tedavi mümkün degil ve bu agri gercekten cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…