Amin canim inanki simdiden yeni dogum heycani sardi beni hem korkuyorum hem heycanini yasamak istiyorm oglumun kardesini gordugunde vercegi tepkiyi merak ediyorm hersey ic ice bakalim neler yasiycaz hayirlisyla kizimda
uyanık olmak çok güzel gerçekten kıyafetlerini giydirirken bile gözümü ayıramıyordum ALLAHım bu benim bebişimmi diyordum daha inanamıyordum
eşinin lafi güzelmiş erkekimi yolla mi diyordu:))))
ilk olunca insan birşey bilmeden gidiyor ama şimdi ne olacağını çok iyi biliyoruz hayırlısı olsun inş çok güzel hatıra bir kadın için...
Amin canim inanki simdiden yeni dogum heycani sardi beni hem korkuyorum hem heycanini yasamak istiyorm oglumun kardesini gordugunde vercegi tepkiyi merak ediyorm hersey ic ice bakalim neler yasiycaz hayirlisyla kizimda
Eved canim burda esimin tarafinda erkek cocugu cok degerlidir bide ilk erkek torundu cok heycanliydi yani erkek adamin erkek oglu olur diyodu boyna erkekim benim yakisikli oglum diye seviyor hala bebek gelince hemen pipisinin resmini cekip arksaslarina gonderdi terbiyesiz..bundada kiz cok istiyodu kiz olcak diye havalarda ucuyor..erkek adamin erkek damadi olur diyorum yaa ben kizimi vermem kimseye diyor :):) senin ikincinin cinsiyeti ne canim bellimi
çok tatlı benimde kızım çok seviyor emzik biberon kardesine kendisi verecekmiş kızım emzik tutmamıştı inş bu sefer emzik emer oğlumuz.kızımda çok sevinir o zaman...emzik emen çocuklara bayılarak avatarımı değiştirdim nasıl kızlar :)
nerelisin cnm?
bizimde erkek düşkünüler helede kayınbabamgil hatta kızıma hamile iken ben dedim kız hissediyorum kız olack ondan sonra ultrasondada kesinleşti kız diye kayınbabamda diyorki yok yok erkektir o yanlıştır belli değil diyordu deli oluyordum bende yokkk kız diyordum doğdu nasıl seviyorlar şimdi kayıbabama erkek istiyordun bak nasıl tatlı nasıl seviyorsun dediydim...
ALLAH kısmet ederse hayırlısıyla oğlumuz olacak cnm senin ne cinsiyeti kızmı iyi ne güzel ALLAH bağışlasın cnm.
kızlar şeker testini ve ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yapıyorlardı?
Giresunlular aslen benim eltimde 3kiz var kv diyoki 4uncuyude yap belki erkek olur...bizimkilerde cok seviyolar kiz cocuklarini ama erkek ariyolar iste aman saglikli hayirli olsunlarda yeter..ikincisi kiz benim kv gorumcem seviniyor bakalim
nerelisin cnm?
bizimde erkek düşkünüler helede kayınbabamgil hatta kızıma hamile iken ben dedim kız hissediyorum kız olack ondan sonra ultrasondada kesinleşti kız diye kayınbabamda diyorki yok yok erkektir o yanlıştır belli değil diyordu deli oluyordum bende yokkk kız diyordum doğdu nasıl seviyorlar şimdi kayıbabama erkek istiyordun bak nasıl tatlı nasıl seviyorsun dediydim...
ALLAH kısmet ederse hayırlısıyla oğlumuz olacak cnm senin ne cinsiyeti kızmı iyi ne güzel ALLAH bağışlasın cnm.
sağlıkla olsunlarda inş kız erkek rabbim ikisinide yaşatsın cümlesine inş...
Amln inşallah çıkmaz :) iç çamaşırı ben de alcam bekliyom biraz daha:) hamile çamaşırları çok pahalı onlardan değil de yüksek belli kocaman olanlardan alcam :):)
loyada nbb hamile çamaşırları 4.90 tl gayette güzel fiyatıda uygun bence
bu doğum korkusu beni öldürecek
sinirlerim tepemde kızlar. yorum yapın bana.
bebeğe annem bakacak. eşimle de öyle konuştuk. az önce aramış beni laf arasında diyor ki iki gün orda üç gün orda bakılır gider. bende olmaz öyle şey iki gün orda üç gün orda çocuk bakılmaz. çocuğa 1 kişi bakar. onuda konuştuk zaten annem bakacak dedim. tartıştık biraz sinirlerim bozuldu. anası mı dürtüyor bunu anlamadım. akşamda oraya yemeğe gidicez sinirlerim tepemde inşallah konu açılmaz.yoksa patlarım.üstelik eltimde hamile aramızda iki ay var ve annesiyle kaynanam 2 apartman arayla oturduğu halde annesi bakacak. bu böyledir zaten. ben anneme her türlü nazımı geçiririm yeri gelir onu öyle yapma derim.annelerimiz herşeye katlanır. ama kayınvaldeyle iki günde kavga ederim. aramız iyiyken bozulur.
Ayy canım çok zor durum..sakin ol ama eşinle konuş önce bi,belki bambaşka sebepten öyle diyodur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?