2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlarr tetonoz aşısı vuruldunuz mu ?????

ben daha yaptırmadımmm ,yrn gitmeyi düsünüorum .

benim gebelikten 1 ay önce mesleğim geregi yapışmıştı,2.dozu gebeliği öğrenince yaptırmadım drde 22.haftada 1 doz ol yeter dedi,sağlık ocağıda haftaya çağırdı

normaldi cnm inş bu kuzucuğumda normal doğar ve isteyen tüm annelerin hayırlısıyla normal olur inş
heee ben de ilk bebeği öğrendiğimde korkudan sezeryan dedim,eşim daha önce doğum hast.çalışıyodu,olur mu hiç dedi,şartlar normalse normal yap amannnn bisürü şey dedi,baktım adam haklı,buu fikre alışıyom ,doğuma almadan lavman yapıldığını gerekirse etek traşı yapıldığını duyunca sevindim,o konulardan çekiniyodum,bi de nagim bişey diycem bu hemoroid sorunu olanlar normal doğum yapıyolar mı ani başka doktorlar da seni görüyo mu şartları değerlendirmek için?

kızz nagi sen normal mi doğurdun ne güzell,ben de istiyom
en güzeli normal cnm inş hakkında hayırlısı olur sen yeterki iste kafana koy kafanda bitirtikten sonra bir aksilik olmazsa normal olur zaten bana herkes doğuramazsın diyordu sezeryan ol diyordu bende dedim herkes normal doğuruyorsa bende doğururum dedim ve normal oldu şükür.

valla bilmiyorum cnm ya o konudan hiç bahsetmedi doktorum benimde öyle bir derdim olmadı :44:

aynen cnm bende kendimi zor olsaydı millet 2.yi-3.yü yapmazdı diye telkin ettim

aynen cnm bende kendimi zor olsaydı millet 2.yi-3.yü yapmazdı diye telkin ettim

ben hamileyken deli oldum zaten benim akrabalar diyorki sen cansızsın yapamazsın sinir oluyordum artık sinirlendim dedim senin gelinin doğurduysa ben hayli hayli doğururum dedim o benden daha cansız dedim herkes yapıyor ben mi normal doğuramıyacam dedim öyle öyle kendime güven geldi ve şükür rahat da oldu.

hemoroid ben kızıma doğum yaptıktan sonra oldu ve çok çektim ağrısı beni mağfetmişti bitkisel doğal yollarla rahatım şimdi ama normal doğum yapabilirsin inş bu bebişide normal düşünüyorum ben doğumdan sonra hemoroidim azar diyede korkmuyor değilim onuda yine ilaçlarla hallederiz inş hemoroidi olup normal doğum yapan tanıdıklarım var.

anaaa ne güzel yaa,hani malum dönemde bile baya sıkıntı yaşıydum,acaba yapabilir miyim diye düşündüm,neyseki doktorlar da şimdi normale yönlendiriyolar aksi bişey olmadıkça,epidural var,ağrıkesici var,inşallah öyle yaparım bakalım

valla bilmiyorum cnm ya o konudan hiç bahsetmedi doktorum benimde öyle bir derdim olmadı :44:
bi arkadaın doktoru öle dmiş te anormal düzeyde olmadıkça sıkıntı olmuyomuş diye duydum

kimse bizimle inatlaşmasın de mi ama yani aslanım benim beee

evet ya,Allahın izniyle yaparukk hacııı,beni bağırsak ülseri arkadaşım,sürekli kanamalı ishal vs şikayeti vardı,o da normal doğurdu,belki ilk sefer zor olur ama olsun ya,Rabbim o gücü de verir,e kişiden kişiye değişiyo kimi pıt diye doğuruyo,sen kaç saatte doğurdun yani sancı ne kadar sürdü,doğum anı ne kadar

yaparız tabi yeterki kafamızda bitsin olur diye.millete hiç bakmayacaksın benim doktor beni sezeryana alacaktı ben bir yandan eşim bir yandan annem bir yandan yokkk dedik sebebsiz alacaktı sorun yoktu yani cocuk karnımda zayıflıyormuş ve daha günümde var ben dedim bekleyecem normal istiyorum dedim bebeğim kilo alır daha dedim bir hafta bekledim bebeğim gelişmişti size tavsiyem bol yürüyüş kızlar ben yürüdüm baya antepde çarşıya çıktık gece eşimle ve benim sabaha karşı sancım başladı az az geldi ve akşama kadar evde çektim sancımı artık dayanamayacak hale gelince hemen hastahaneye gittik çok sancı çekmişim şiddetliymiş yani nstye bağlandım bana serum taktılar biraz ağrım dindi sancım hafifledi sonra suyum geldi ben diyorum tuvalete götürün beni büyük tuvaletim geldi diyormuşum eşim anlatıyor banada çok gülmüştüm o halime ama ben hatırlamıyorum o lafmı hiç.doğumhaneye girdim 10 dk sürmedi doğumum oldu şükür çok rahattı çok güzeldi gece 1 de oldu güzel kızım ebe girdi doğuma bilgili iyi birisiydi güzel ilgilendi dikişim de çok azdı.ama benim aksilik oldu cocuğun eşi rahmime yapışmıştı ebem çok uğraştı çıkmıyordu bir türlü bebeğimi giydirdiler biraz sevdim eşim yanıma geldi doktorumu çağırdılar eşin çıkarılması için amaliyathaneye alındım ebem çok üzüldü güzel kızım ne güzel doğum yaptın bu skıntı çıkmasaydı dedi annem eşim kapıda bebişim kaynanamın yanında ameliyathaneye girdim narkoz verildi eğer alttan çıkmasaydı sezeryan gibi olacaktım ona çok üzülmüştüm işte ama şükürki alttan çıkmış 10 kadında bir rastlanan birşeymiş şükür iyi atlatıldı doğumumda güzel oldu hemen ayaklanım yatmadım hiç buda benim hikayem işte birden duygulandım bebeğim doğduğunda niye sesi çıkmıyor dedim doktor popuşuna bir vurdu ağladı öyle güzeldiki yarabbim annemle eşim dışarda ağlaşmışlar sesi duyunca.birebir canlı yaşamak çok güzel bir duygu.herkese hayırlı doğumlar herkesin doğumu bir değil senin rahat olur inş olumlu düşün olumlu olsun cnm...

Canlarim benim bence eger normal dogum yapabilecek duruma sahipsenz mutlaka normal yapin sezeryanla dogum yapmis biri olarak ki benim istegime bagli bisi degildi bebegimde sknti vardi inanin suan bile karnim buyudukce agri cekiyorum cok skntisi var ssvd cok ciddi sorunlara yol aciyor ama ben yinede doktormla bu konuyu konusmak istiyorm inanin 1hafta bebeginizin tadina bile varamiyosunz agri sancidan..insallah bi skntiniz olmadan saglikla kucagimixa alirx kuxularimizi

Kiz gozlerimi yasarttin cok duygulandim kendi dogumum geldi aklima hem korku hem panik hem sevinc bide panikatak var bende ameliyathanede cok bagirmistim epidural sezeryan oldum uyaniktim beni kesmeyiiin diye bagiriyodum dktrda sakin ol bebegin sagligi icin hemen almamiz lazim diyodu ayy butun hersey ust usteydi ameliyathanede oglusumu gosterdiler bana yesil beze sarmislar gozleri kapali dudaklarini uzatmis optum optum sonrada usumesin nolur goturun dedim..beni ameliyata gotururlrkn kocam bagiriyodu pesime hatunum erkekimi yolla bana diye cok heycanliydik

5 saat sonunda ayrıntılı ultrason sonucun güzel çıktı elhamdülillah. Küçük bey babası kılıklı çıktı yer değiştirmedi cok yordu beni ama birşey çıkmadı cok şükür. Akrapol hastanesinde doğumda sünnet yapmiyormus ürolog. Onun içın ayrı bir araştırma yapmam gerekecek. Doğumdan sonra 1 hafta içinde sünnet ettirmekte sünnetmis bu arada. Cok yorgunum görüşmek üzere...

aayyyy gözlerim yaşardı valla
Allah hepimize kuzuları kucağımıza almayı nasip etsin

çok şükür gözün aydın maşşallah ona

aayyyy gözlerim yaşardı valla
Allah hepimize kuzuları kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canim inanki simdiden yeni dogum heycani sardi beni hem korkuyorum hem heycanini yasamak istiyorm oglumun kardesini gordugunde vercegi tepkiyi merak ediyorm hersey ic ice bakalim neler yasiycaz hayirlisyla kizimda

uyanık olmak çok güzel gerçekten kıyafetlerini giydirirken bile gözümü ayıramıyordum ALLAHım bu benim bebişimmi diyordum daha inanamıyordum
eşinin lafi güzelmiş erkekimi yolla mi diyordu:))))
ilk olunca insan birşey bilmeden gidiyor ama şimdi ne olacağını çok iyi biliyoruz hayırlısı olsun inş çok güzel hatıra bir kadın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…