2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

inşallah canım sıkıntı çıkmaz ALLAH büyük.
75 yola taşınıyorsunuz güzel orası bana yakın syılır bende otagara yakınım
inş karşılaşırız ayarlayabilirsek güzel olur...

İnş iyi gider cnm haklısın dua etmek ve iyi düşünmekten başka da yapacak bişi yok,bi otuzlu haftalara gelsek oğluşlaa

Benim daha çok ayaktayken oluyor ve böyle adet sancısı gibi de değil tam sanki bacağıma doğru eklemlerim kemiklerim mi ağrıyor acaba diye düşünüyorum,dinlenir oturunca geçiyor.Senin bahsettiğin gibi ağrı bana da 18-19. Haftalarda oluyordu sağa sola dönerken ve aniden kalkınca ama bu iki gündür nedir anlamadım.Ayağa kalkarken acı çekiyorum resmen

seninde az kaldı bebişine bakarsın evde canım.yavaş yavaş yapıyorum yetiştiririm inş.senin üst üste oldu zor olur birazz

Coook tesekkur ederim cevaplarin icin. Allah hayirli uzun omur versin bebegine de sana da insalkah kucagimiza alirz biz de

Sana birde tavsiye vereyim ilk aylarda sağdığın sütlerini saklama poşetlerine koy 6 ay saklanabiliyor sütünün yetmediği zamanlarda mama verme sütünden ver. Hayırlı doğumlar olsun inşallah.

canım kafana takma ya oluşuna bırak kötü birşey değildir benimde oluyor bacaklarıma belime her yere ağrı vuruyor sanki normal bence skötü düşünme sen...

Merhaba canım civilin internet sitesinden bende baktim ürünleri güzel görunüyor dedigin gibi ama yinede icim rahat etmedi birkac gün önce eşimle magazasına gittik internette beyendigim birkaç ürünün aynısı magazadada vardı ve bana gayet iyi geldi kalitesi ℅100 pamuktu ve fiyatlarida dedigin gibi uygundu

ahhh bilge ahhh aynı kafadayız evde olsamda iş bitmese diyorum bnde...buranın stresı beni artık bayıyo kafam allak bullak bide eve git iş yap yemek yap e hafta sonu malum mayıs sonu gelsin diyorum artık...Allah yardımcımız olsun ..bu arada geçmiş olsun sanada cnm o gun ızın almadın galba şimdi daha kotu oldun tabı aman dıkkat et kendine

Bel fıtığın varsa senin için biraz zor olabilir çünkü yapılan iğne belini ağrıtıyor benim halen daha ağrıyor ara ara Allahım kolaylık versin en iyisini doktorun bilir tabii doğuma girerkenden de tansiyon nabız kontrolu falan yapılıyor bi problem varsa genel anestezi yapıyorlar

canım kafana takma ya oluşuna bırak kötü birşey değildir benimde oluyor bacaklarıma belime her yere ağrı vuruyor sanki normal bence skötü düşünme sen...

Inşş cnm kötü bişi değildir ama doğru diosun gebelikte varlığını bile bilmediğim yerler ağrır oldu.Bu kadar çok ağrıyacak yer mi varmış diyor insan

waayy baya uygunmuş burasıı şimdi baktımda

Hayırlısı bakalım, o günler gelsin de bi :)

Anladım canım çok gecmis olsun allahın izniyle birsey olmaz insallah. Benim agrım daha farklıymış bende yinede korkuyorum bakalım pazartesi gidince soracagım doktora

cnm bende siteyi inceledim fiyatlar bence makül diğer markaları bilmiyorum ama dandini markanın penyeleri iyidir,ben burda mağazası var gidip ordan alıcam netten beğendiğim modelleri ama biraz daha büyüsün kuzucuğum öyle alırım

Civil için ben de mağazaya gitmiştim çooook uygun! 1.50 ye patikli altlar vardı 4 tane aldım.
Kalitesi de iyiydi. Nete baktım şimdi orda da fiyatlar çok iyiymiş. Zıbın alabilirim aslında bi tane hastane çıkışı için =)

Bende civilde hiç uygun bişey bulamıyorum. Çok güzel bişey de bulamadım. Sevmiyorum orayı..

Acliga iyi gelcek bisey de biliyondur sen, yaz kocana

cadılarrr sizi,nörüyonuz bakemmm,bi yağmur başlıyo,bi güneş açıyo,ne giyeceğimi şaştım

sorma sevgi valla senelerdir çalışıyorum ne yoğun tempolarda çalıştım ama yok yani gitmiyo artık çalışasım işe gelesim falan yok sabah kalkmak eziyet oldu artık yaz gelsede dediğin gibi evde olsak bebişlerin peşine koşsak izin almadım o gün evet p.tesi de diğer arkadaşın ameliyatı var eğer o rapor alırsa bende salı günü gidip 1 haftalık rapor isticem doktordan o kadarınıda kaldıramıcam artık sonrada naparlarsa yapsınlar 1 hafta herkezi herşeyi ben mi düşüncem gebe halimle ordan oraya onun bunun işine koşa koşa o yüzden şimdi izin almıyorum sabretmeye çalışıyorum 19 martta aşım var hem o gün gelmem olmadı diyorum bakalım gittiği yere kadar gitmediği yerde patlatcam artık raporları

waayy baya uygunmuş burasıı şimdi baktımda

nette baktım da bende izmirde mağazaları yok sanırım keşke olsada canlı canlı görüp alsaydım çok beğendiğim zıbınlar var mesela burda çok hoşlar fiyatlarıda gayet uygun tek parça alırsan kargo ücretiyle yüksek gelir ama toplu alışveriş yaparsan netten gayet uyguna geliyo tek altlar var evet 1,90 yazıyo fiyatı kalitesi iyimidir her rengini almak lazım penyesi bide nasıldır acaba yazlıkmıdır yazlıksa hele patikli de değil çok rahat olur aslında güven geldi şimdi sizden akşam eve gidince bi bakayım sakin kafa beğendiğim birkaç parçayı alayım en azından kalitesini de görmüş olalım

arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim bu sabah sağtaraf kasığım felaket ağrıyor ara ara bıçak saplanıyor gibi ve bacağıma vuruyo ağrısı kontrolümde haftaya cumartesi ne olur bişey deyin sizde de varmı bu tarz ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…