cadılarrr sizi,nörüyonuz bakemmm,bi yağmur başlıyo,bi güneş açıyo,ne giyeceğimi şaştım
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim bu sabah sağtaraf kasığım felaket ağrıyor ara ara bıçak saplanıyor gibi ve bacağıma vuruyo ağrısı kontrolümde haftaya cumartesi ne olur bişey deyin sizde de varmı bu tarz ağrı
http://caploonba.com/bebek-odalari/tropiko.cap
kızlar haftasonu annemle bütün siteleri gezdik. orda bebek mobilyaları satılan bi sokak var altüst ettik en sonunda bebek odası bunu begendim. sonradan yatağı büyüyor şifonyerler ayrılıp bi kısmı çalışma masasına dönüşüyor yani 12-13 yaşına kadar kullanırsınız dediler, ayrıca mobilyalarda boya yokmuş sadece vernik varmış. siparişini verdik fiyatlar da uygundu tavsiye ederim. kampanya bu ayın 20 sine kadar sürecekmiş yaza fiyatlar artar dedi acele etmek istemiyorum ama bi taraftan da şimdiden bazı şeyleri halletmek lazım
cıbılak gez evdeeee...cadılarrr sizi,nörüyonuz bakemmm,bi yağmur başlıyo,bi güneş açıyo,ne giyeceğimi şaştım
sorma sevgi valla senelerdir çalışıyorum ne yoğun tempolarda çalıştım ama yok yani gitmiyo artık çalışasım işe gelesim falan yok sabah kalkmak eziyet oldu artık yaz gelsede dediğin gibi evde olsak bebişlerin peşine koşsak izin almadım o gün evet p.tesi de diğer arkadaşın ameliyatı var eğer o rapor alırsa bende salı günü gidip 1 haftalık rapor isticem doktordan o kadarınıda kaldıramıcam artık sonrada naparlarsa yapsınlar 1 hafta herkezi herşeyi ben mi düşüncem gebe halimle ordan oraya onun bunun işine koşa koşa o yüzden şimdi izin almıyorum sabretmeye çalışıyorum 19 martta aşım var hem o gün gelmem olmadı diyorum bakalım gittiği yere kadar gitmediği yerde patlatcam artık raporları
nette baktım da bende izmirde mağazaları yok sanırım keşke olsada canlı canlı görüp alsaydım çok beğendiğim zıbınlar var mesela burda çok hoşlar fiyatlarıda gayet uygun tek parça alırsan kargo ücretiyle yüksek gelir ama toplu alışveriş yaparsan netten gayet uyguna geliyo tek altlar var evet 1,90 yazıyo fiyatı kalitesi iyimidir her rengini almak lazım penyesi bide nasıldır acaba yazlıkmıdır yazlıksa hele patikli de değil çok rahat olur aslında güven geldi şimdi sizden akşam eve gidince bi bakayım sakin kafa beğendiğim birkaç parçayı alayım en azından kalitesini de görmüş olalım
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim bu sabah sağtaraf kasığım felaket ağrıyor ara ara bıçak saplanıyor gibi ve bacağıma vuruyo ağrısı kontrolümde haftaya cumartesi ne olur bişey deyin sizde de varmı bu tarz ağrı
canım benim kasık ağrıları normal aslında bu dönemde rahim büyüdüğpü için ama sen doktorunu ara ona tam olarak ağrının şiddetini anlat duruma göre belki görmek ister benimde daha önce oldu böle ağrım dr gel bakalım dedi baktı test yaptı falan en son bişey çıkmayınca rahim büyüdğü için normal bu ağrılar dedi ama kişiden kişiye ağrının şiddetine göre durum farklılık gösterebilir kafana takcana ara hemen sor dr na
sorma sevgi valla senelerdir çalışıyorum ne yoğun tempolarda çalıştım ama yok yani gitmiyo artık çalışasım işe gelesim falan yok sabah kalkmak eziyet oldu artık yaz gelsede dediğin gibi evde olsak bebişlerin peşine koşsak izin almadım o gün evet p.tesi de diğer arkadaşın ameliyatı var eğer o rapor alırsa bende salı günü gidip 1 haftalık rapor isticem doktordan o kadarınıda kaldıramıcam artık sonrada naparlarsa yapsınlar 1 hafta herkezi herşeyi ben mi düşüncem gebe halimle ordan oraya onun bunun işine koşa koşa o yüzden şimdi izin almıyorum sabretmeye çalışıyorum 19 martta aşım var hem o gün gelmem olmadı diyorum bakalım gittiği yere kadar gitmediği yerde patlatcam artık raporları
nette baktım da bende izmirde mağazaları yok sanırım keşke olsada canlı canlı görüp alsaydım çok beğendiğim zıbınlar var mesela burda çok hoşlar fiyatlarıda gayet uygun tek parça alırsan kargo ücretiyle yüksek gelir ama toplu alışveriş yaparsan netten gayet uyguna geliyo tek altlar var evet 1,90 yazıyo fiyatı kalitesi iyimidir her rengini almak lazım penyesi bide nasıldır acaba yazlıkmıdır yazlıksa hele patikli de değil çok rahat olur aslında güven geldi şimdi sizden akşam eve gidince bi bakayım sakin kafa beğendiğim birkaç parçayı alayım en azından kalitesini de görmüş olalım
cıbılak gez evdeeee...
bilgecan geçmiş olsun canım seni kaç gündür yokluyodu zaten bu mikrop:18:hava durumunu hiç sorma heel izmir havası bi acayip ne estiği belli ne güneşi belli havada şaştı kaldı napcanı artık güldür güldür yağmur yağıyo yarım saat sonra bakıyosun güneş yakıyo heryer kup kuru
Daha bir sayfa önce kasık ağrısından şikayet ettim ben de cnm ama benim kanamalarım falan da çok olmuştu durumum biraz farklı yani,gebelikte bağlar gerilip ağrı yapıyor normalde ama mutlaka doktoruna konuşmalısınız bişi gözden kaçmasın
Ateş bu sitede de baby center ve bebecix ürünleri var ben markafoniden almıştım bebecix ve baby center markalı olan ürünler çok güzeldi.Bir de sevi baby yi beğendim.Bu sitede de var diyesöylemek istedim.
bebecix in hastane çıkışı var babam sağolsun yazan onu çok beğeniyorum markafoni de de vardı civilimde de var 72,20 fiyatı yüksek geldi biraz 10 lu takım onu almak istiyorum ama akşam bakcam tekrar evden olmadı onu alcam ne zamandır aynı takıma bakıyorum çünkü çok beğendim
Kizlar biz 21haftaligiz 410 gr 21 cm olmus bebisim normal mi sizce zayif gibi geldi bana
Bu topikte de bir arkadaş almıştı sanırım çok boştu.Ben şu poposunda çayır çatır babamın parasına ediyorum yazan bir patikli alt var ona bayıldım yakalayınca onu alıcam inşş
canım bizim babamızında oğluşuna ilk aldığı kıyafet di babam sağolsun parasına çatır çatır. yazıyo çok şirim biz onu mağazadan almıştık 7 8 tl gibi bişeydi çarşıda o yazıların çok daha seçeneklisi vardı 3,5 tl ye
Benim tam 21 haftada 420 gramdı ve haftasına uygundu,410 gr normal bence yine de bir dahaki muayenede doktoruna da sor istersen cnm
Limango.com.tr de mothercare indirimi var mutlaka görün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?