2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cadılarrr sizi,nörüyonuz bakemmm,bi yağmur başlıyo,bi güneş açıyo,ne giyeceğimi şaştım

hava durumunu hiç sorma heel izmir havası bi acayip ne estiği belli ne güneşi belli havada şaştı kaldı napcanı artık güldür güldür yağmur yağıyo yarım saat sonra bakıyosun güneş yakıyo heryer kup kuru

canım benim kasık ağrıları normal aslında bu dönemde rahim büyüdüğpü için ama sen doktorunu ara ona tam olarak ağrının şiddetini anlat duruma göre belki görmek ister benimde daha önce oldu böle ağrım dr gel bakalım dedi baktı test yaptı falan en son bişey çıkmayınca rahim büyüdğü için normal bu ağrılar dedi ama kişiden kişiye ağrının şiddetine göre durum farklılık gösterebilir kafana takcana ara hemen sor dr na

canım sen bu odayı ne kadara buldun biz sorduk aynı odayı 3000 tl fiyat verdiler.

Bayanlar bu civilim.com uygunmuş baya gerçekten.Biz bu hafta eşimle mothercare,chiccoya baktık.bir patikli body 70 lirayı chiccoda,mothercare de 3 lü takımlar yapmışlar 60 küsür lira minnacık şeylerBen bebebutik ve markafoniden alışveriş
yaptım meğerse baya uyguna almışım ve aldıklarımın çoğu da güzel çıktı.tavsiye ederim ben

Son düzenleme:
cadılarrr sizi,nörüyonuz bakemmm,bi yağmur başlıyo,bi güneş açıyo,ne giyeceğimi şaştım
cıbılak gez evdeeee...

aman cnm bncede fazla kasmaya gerek yok yani al raporunu dınle bıraz kafayı hakkatten bak..bnde artık gelmek ıstemıyorum sabah yıne erken kalkayım ama buraya gelmeyeyım 1,5 senedır izin yok bişey yok bnde cok istiyorum rapor almayıda işte karasız bn...

bizim burda civilin mağzası var bn gidip oraya bakarım artıkın.gecen görümcemin cocuklarına bişeyler aldıydık ordan cok uygun ve guzeldı

Daha bir sayfa önce kasık ağrısından şikayet ettim ben de cnm ama benim kanamalarım falan da çok olmuştu durumum biraz farklı yani,gebelikte bağlar gerilip ağrı yapıyor normalde ama mutlaka doktoruna konuşmalısınız bişi gözden kaçmasın

sağol canım ben yarına kadar sabredeyim bi belki geçer olmazsa yarın giderim artık

Ateş bu sitede de baby center ve bebecix ürünleri var ben markafoniden almıştım bebecix ve baby center markalı olan ürünler çok güzeldi.Bir de sevi baby yi beğendim.Bu sitede de var diyesöylemek istedim.

cıbılak gez evdeeee...

heee mavi donla gezeyim de mi,alemsiniz ya ,geçmişi okudum alemsiniz valla
bilgecan geçmiş olsun canım seni kaç gündür yokluyodu zaten bu mikrop:18:

Son düzenleme:

sanada çok geçmiş olsun canım inşallah gününde gelir yavrularımız

Ateş bu sitede de baby center ve bebecix ürünleri var ben markafoniden almıştım bebecix ve baby center markalı olan ürünler çok güzeldi.Bir de sevi baby yi beğendim.Bu sitede de var diyesöylemek istedim.

bebecix in hastane çıkışı var babam sağolsun yazan onu çok beğeniyorum markafoni de de vardı civilimde de var 72,20 fiyatı yüksek geldi biraz 10 lu takım onu almak istiyorum ama akşam bakcam tekrar evden olmadı onu alcam ne zamandır aynı takıma bakıyorum çünkü çok beğendim

Bu topikte de bir arkadaş almıştı sanırım çok boştu.Ben şu poposunda çayır çatır babamın parasına ediyorum yazan bir patikli alt var ona bayıldım yakalayınca onu alıcam inşş

Son düzenleme:
Bu topikte de bir arkadaş almıştı sanırım çok boştu.Ben şu poposunda çayır çatır babamın parasına ediyorum yazan bir patikli alt var ona bayıldım yakalayınca onu alıcam inşş

canım bizim babamızında oğluşuna ilk aldığı kıyafet di babam sağolsun parasına çatır çatır. yazıyo çok şirim biz onu mağazadan almıştık 7 8 tl gibi bişeydi çarşıda o yazıların çok daha seçeneklisi vardı 3,5 tl ye

Ben markafoniden görmüştüm,3,5 tl çok iyiymiş ben de 6-7 tlye görmüştüm.Çok tatlı,çeşitlerini de görürsem bakarım,dayanamıyorum bebe kıyafetlerini tüm evi doldurasım varr

Son düzenleme:
Benim tam 21 haftada 420 gramdı ve haftasına uygundu,410 gr normal bence yine de bir dahaki muayenede doktoruna da sor istersen cnm

Benim 25 temmuz adet tarihin e göre dogum ama ultrasonda 17 temmuz gorunuyo doktora sordum hangisinde olr diye biri adet tarihine gore diger doktor ultrasondakine gore dedi kafam karıştı;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…