2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

heee birde unutmadan soylim unutmadım seni
canlarımsınız yahuuuu

ben neredeyse 10 yıldır kullanıyorum... Demir eksikliğine bağlı anemim var. Gebeliğimin ilk gününden beri hatta daha öncesinden beri kullanıyorum. Bünye alıştı benim artık. Tablet şeklinde değil de şurup tarzında olanlar var ama sanırım onları içmen daha zor olur. Ya da doktorunla görüş ayda bir yapılan iğneleri de var.

Dogumgunun kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocaman olmuşsun buyumussun Masallah amanda aman
gül bakim bana yerim seni şeker seyyyyyyyyyyyyy

24. haftamızla herkeze günaydınlarrrr
sabah sağlık ocağına gittim 2. aşımı vuruldum ne biçim açıdı yahuuuuu
selam canlarrr,zeynepçim sağol bebemmm,evet koca kız oldum,komplekse girmek üzereyim,dışarda mis gibi hava var benim de tüyesim var

demir eksikliğinden gynoferon ilacı kullanıyorum,midemi feci ağrıtıyor demirimde ççok az ,ağrıyı azaltma yöntemi var mı açkarnına alınıyor hemen arkasından birşeyler yemeye çalışıyorum ama mideme bıçaklar saplanıyor 5:

kan ilaçlarının her türlüsünü kullanmış biri olarak bazı doktorlar bu durumlarda kahvaltıdan 2 saat sonra kullanmanızı öneriyorlar. Isterseniz bir de böyle deneyin.

günaydın güzel anneler ben 25 haftalığım göğsümden 2 sefer akıntı oldu ilk akıntı hafif kırmızı gibi idi 2.si koyu sarı gibi böle bir durumla karşılaşan varmı

Kanlı akıntıyı ihmal etmese sor doktoruna canım,şeffaf ya da sarı olumca sıkıntı yok ama kanlı emin değilim:/

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Akşam yatarken iç uyumadan önce..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlar istanbulda olanlar takiplerinizde nereye gidiyorsunuz

canımm ben medipol mega hastanesine gidiyorum çünkü özel sağlık sigortam bana kazık attı bu hastanede de ssk %80 karşılıyo. hem de kocaman iyi bi hastane yakınsan tavsiye edrim. ben medicana ya gidiyodum en son benden 1200 tl tahlil parası istediler ve vazgeçtim ordan

canım o ilaç bana da aynısını yaptı doktora söyledim ferro sanol verdi bu iyi sorun olmuyo artık.

canım bu hastanede doğum kac lira sezeryan biliyormusun ve muayne ucreti ne kadar sorabilirmiyim

zaten son düşündüğüm hastane orası galiba gitmem gerekecek hem orda romatoloji bölümüde varmış muayene nekadar doktorun kim uzm gidiyosn prof mu canım evet medicana çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…